Al meer dan 24.000 Nederlanders fitter, gezonder en gelukkiger gemaakt

Fitter worden met het Leefstijl Programma

diëten vijf soorten

Het mooiste cadeau dat je jezelf kan doen is fitter worden. Zowel voor je fysieke en mentale gezondheid; je lichaam en hoofd zijn je dankbaar. Toch is het vaak makkelijker gezegd dan gedaan, je moet het maar wel ‘even’ doen. Waarom zou je hier zelf mee stoeien als je hier ook perfect bij geholpen kan worden? Personal Fitness Nederland helpt jou fitter te worden met een effectief Leefstijl Programma, gericht op drie pijlers:

  • Voeding
  • Beweging
  • Mindset

Hoe fitter worden?

Zoals eerder gezegd, komt fitheid zowel je fysieke als mentale gesteldheid ten goede. Wanneer jij je conditie verbetert en kracht opbouwt, zul je je sterker voelen en kun je fysiek meer aan. Door daarnaast je gedachten de baas te worden oplossingsgericht te gaan denken, zul je lekkerder in je vel gaan zitten. Binnen het Fit For Life programma pakken we beide aan, waardoor jij je op alle fronten fitter gaat voelen. En daarmee een gelukkiger leven leidt.

Zo gaan we te werk

Hoe word je fitter? Wij vinden het belangrijk om jouw persoonlijke doelen eerst goed in kaart te brengen. Zo wordt de route naar de eindstreep duidelijk en kunnen we hier gericht mee aan de slag met een op maat gemaakt programma. Iedereen is immers anders. In de studio en thuis ga je onder begeleiding van jouw personal trainer aan de slag met passende oefeningen. Daarnaast ga je aan de slag met een persoonlijk voedingsadvies en coachen we je op mentaal vlak. Een totaalpakket om uiteindelijk fitter te worden en jouw doelen te bereiken.

Inschrijfformulier gratis proefweek

Lees meer

geschreven door

Jos Vermeer
Jos Vermeer
Oprichter Personal Fitness Nederland / Fysiotherapeut

Deel deze blog

Facebook
Twitter
LinkedIn
Klantverhaal danique
10
17 juni 2024
Personal trainer Geldrop

Meer over dit onderwerp

Gelukkig gezin op de bank

Dit is jouw moment!

Wil jij ook fitter, gezonder en gelukkiger worden? Dan is dit jouw moment! Laat het niet uit je vingers glippen