Al meer dan 24.000 Nederlanders fitter, gezonder en gelukkiger gemaakt

Personal trainer Hoogezand-Sappemeer

Personal trainer Hoogezand-Sappemeer
personal trainer Hoogezand-Sappemeer
  • 10, 15 of 20+ kg afvallen met blijvend resultaat
  • Word fitter, strakker en sterker!
  • Scherpste tarief uit de regio

En altijd 100% resultaatgarantie, geen resultaat = geld terug

personal trainer Hoogezand-Sappemeer
9,1
uit 53 klantreviews " Het persoonlijke contact, de trainingen op maat en de positieve sfeer, maken dat ik elke keer met veel plezier train. "
06 5323 9853 hoogezand-sappemeer@personalfitnessnederland.nl
Meint Veningastraat 63A, 9601KD Hoogezand
80549039

Je wilt fitter worden en bent op zoek naar een nieuwe personal trainer bij jou in de buurt in Hoogezand-Sappemeer. Omdat je een doel voor ogen hebt, weer wilt gaan sporten of overtollige kilo’s kwijt wilt. Wat goed! Bij Personal Fitness Nederland staan onze gecertificeerde personal trainers in Hoogezand-Sappemeer voor je klaar om samen met jou tot het uiterste te gaan. Dat doen we aan de hand van ons bewezen Fit for Life programma. Ontdek de mogelijkheden van personal training en lees hoe we samen alles uit jouw sportieve doelen kunnen halen.

Voor ieder doel en budget bieden wij een programma op maat!

1 op 1 begeleiding met jouw personal trainer

1 op 1 begeleiding met jouw personal trainer

DUO training

DUO training

Doelgerichte groepstrainingen

Doelgerichte groepstrainingen

Ook altijd ingebrepen:

  • Complete gezondheidscheck
  • Diverse coachingswerkboeken
  • Voedingsadvies op maat
  • Fitnesspakket en trainingsschema voor thuis
  • UNIEK 100% resultaatgarantie. Als enige in Nederland garanderen onze personal trainers 100% resultaat. Geen resultaat = geld terug!
Beweging, Coaching, Voeding

Kies voor jezelf!
Vraag een GRATIS proefweek aan

Tijdens de proefweek maak je vrijblijvend kennis met je personal trainer, ons concept en je krijgt een gezondheidscheck met metingen en advies.

Wat gebeurt er als ik dit formulier verstuur?
We bellen je uiterlijk de eerstvolgende werkdag op om een afspraak in te plannen.

Dit vinden onze toppers in Hoogezand-Sappemeer

Een 9,1 uit 53 klantervaringen
Sade
10
31 oktober 2023

"Super resultaat behaald. Ik heb weer structuur in m'n leven ben fitter en maar liefst op een gezonde manier 18 kilo afgevallen."

Sade
Luppo Arends
10
31 oktober 2023

"In 12 weken is mijn kwaliteit van leven aanzienlijk verbeterd.-11 kilo meer energie en ondanks wat tegenslagen (knie blessure)Kijken we naar de mogelijkheden. Ik voel me fitter en energieker. Op naar de volgende 10 kilo!"

Luppo Arends
8
07 juni 2023

"Motiveren trainingen"

Miranda Kerstholt
Trudy
10
07 juni 2023

"Het complete plaatje, de persoonlijke aanpak, sporten op eigen niveau en de tips van voeding tot mindset."

Trudy
Marjon Funcke
10
27 maart 2023

"ConditieFit en Gezond"

Marjon Funcke
8
24 februari 2023

"Het heeft mij weer een positieve inzicht gegeven."

Stephanie de Jager
8
28 november 2022

"Heel veel moest van ver komen en ben er nog niet"

Lisette van der veen
10
04 november 2022

"Ik heb schik in de trainingen, ik voel me fitter en energieker. Langzaamaan zie ik mijn lichaam veranderen, daar ben ik trots op!"

9
23 oktober 2022

"Het persoonlijke contact, de trainingen op maat en de positieve sfeer maken dat ik elke keer met veel plezier train."

Nathalie
10
18 oktober 2022

"Geluk en zelfvertrouwen"

Marjon Funcke
10
18 oktober 2022

"Ze staan altijd voor je klaar."

Bernardette Kerdijk
Beste Personal Trainer

Deze personal trainers staan voor je klaar in Hoogezand-Sappemeer

personal trainer Lauri Buurlage

Lauri Buurlage

Personal Trainer / Lifestyle Coach van Hoogezand-Sappemeer

Ik ben een positieve en enthousiaste coach die graag met jou werkt aan fysieke en mentale doelen. Samen werken we aan voeding, beweging en mentale gezondheid. Door de regie terug te nemen over je eigen leven en het maken van bewuste keuzes behaal jij al je doelen en kan je dit een leven lang vasthoude

personal trainer Marion van der Schuur

Marion van der Schuur

Personal Coach/Eigenaar van Hoogezand & Emmen

Al mijn energie en passie kwijt te kunnen in mijn eigen studio, daar wordt ik gelukkig van! Ik vind het belangrijk dat mensen zich gehoord, gezien en prettig voelen in onze studio.  Specialisatie: burn-out coaching en schildklierproblematiek.  

personal trainer Carl Lilienthal

Carl Lilienthal

Personal Coach/Eigenaar van Hoogezand & Emmen

Het beste uit mensen naar boven halen binnen hun eigen kaders dat is mijn doel! Ik vind het belangrijk dat men zich welkom voelt bij ons in de studio. Ongedwongen werken aan je doelen met een lach, soms een traan, het kan allemaal.  

personal trainer Kevin Reiffers

Kevin Reiffers

Personal Coach en Studiomanager van Emmen

Ik ben positief, gedreven en sportief en heb een passie voor vechtsporten, voetbal en mensen helpen het beste uit zichzelf te halen. Veel energie en rust haal ik uit het sporten, dit wil ik jou ook laten ervaren door mijn kennis, inspiratie en energie met je te delen. Ik ga voor een no nonsens aanpak, zodat we ons samen kunnen focussen op jouw doelen! Het beste uit jezelf halen dat is mijn motto!

Youtube thumbnail

Behaal met ons 100% jouw doel!

Wil jij afvallen, fitter en strakker worden met 100% resultaatgarantie? Laat deze kans dan niet uit je vingers glippen!

Youtube thumbnail

Afvallen met ons bewezen Fit for Life programma

Wij zijn meer dan een sportschool in Hoogezand-Sappemeer, bij Personal Fitness Nederland Hoogezand-Sappemeer train je namelijk met jouw personal trainer en in kleine groepjes. Wekelijks in onze studio. ledere keer doe je weer nieuwe oefeningen en word je uitgedaagd om net dat beetje extra te geven. Ook heb je elke week een ‘weegmoment’ met je personal trainer in Hoogezand-Sappemeer. Aan de hand van je gewicht stelt je personal trainer in Hoogezand-Sappemeer, samen met de voedingsconsulent, een persoonlijk voedingsadvies voor je samen. Geen zorgen, we zorgen dat je voedingsschema geschikt is voor heel het gezin. Daarbij helpen wij je ook mentaal fitter te worden met mental coaching. Hierdoor krijg je meer energie en word je je gedachten de baas. Het resultaat? Je voelt je fysiek beter en wordt ook mentaal fitter. Wij geloven in ons bewezen Fit for Life programma. Daarom geven altijd 100% resultaatgarantie.

Altijd bij jou in de buurt

Personal Fitness Nederland heeft meerdere studio’s door heel Nederland. Dat betekent dat er altijd wel een studio bij jou in de buurt te vinden is. Zodat je niet lang hoeft te lopen, fietsen of rijden naar de studio en lekker aan de slag kan. Handig he? Word je gedachten de baas, geef je zelfvertrouwen een boost en zit weer lekker in je vel. Schrijf je vandaag nog in voor een gratis proefweek bij Personal Fitness Nederland Hoogezand-Sappemeer en maak op een laagdrempelige manier kennis met onze gecertificeerde personal trainers in Hoogezand-Sappemeer. Ontdek wat personal training Hoogezand-Sappemeer voor jou kan betekenen.

Personal training Hoogezand-Sappemeer, word Fit for Life

Wil jij meer energie? 5, 10 of 20 kilo afvallen en meer zelfvertrouwen? Wil je je conditie verbeteren, sterker worden, je slechte gewoontes vergeten en een fitter en vitaler lichaam? Dan is het Fit for Life personal training programma van Personal Fitness Nederland in Hoogezand-Sappemeer de oplossing. Zelfs als je alles al hebt geprobeerd, zal deze alles-in-één aanpak jou wel over de finish halen. Bij Personal Fitness Nederland kijken we niet alleen naar de korte termijn resultaten, we geven jou de tools waarmee je ook nadat je doelstellingen zijn bereikt je gezonde levensstijl kan vasthouden. Hierdoor wordt je fit voor het leven!

Resultaat voor het leven met een personal trainer in Hoogezand-Sappemeer

Als je zelf al geprobeerd hebt om gewicht te verliezen of om gezonder worden, dan heb je waarschijnlijk gemerkt dat het soms nog lastig is om slechte gewoonten af te leren. Je spant je in, maar op de één of ander manier val je altijd weer terug in je oude en vertrouwde sleur. Onze personal trainers weten daar alles van en willen je helpen om oude gewoonten te laten vervallen en nieuwe aan te nemen. Dat doen we door ons te richten op drie pijlers die als rode draad door al onze personal training programma’s in Hoogezand-Sappemeer lopen.

Drie pijlers voor 100% succes

De drie pijlers die we hanteren zijn bewegen, gezond eten en mentale coaching. Wij geloven dat deze drie samen een perfecte combinatie zijn zodat jij je doelen kan behalen. Onze personal trainers in Hoogezand-Sappemeer gaan met je fysieke gezondheid aan de slag en onze voedingsdeskundige zorgt ervoor dat je ook daar buiten goed voor je lichaam zorgt. De mentale coach geeft je de kracht om het proces af te maken en elke verleiding, terugval of twijfel aan de kant te zetten. Onze personal trainers in Hoogezand-Sappemeer stoppen niet tot jij tevreden bent!

Woon je in Kolham, Foxhol, Kropswolde, Zuidbroek, Noordbroek, Kiel-Windeweer, Slochteren of in de nabije omgeving? Ook dan staan onze personal trainers klaar om jou te begeleiden!

Onze personal trainers staan natuurlijk ook klaar voor diegenen die in de buurt van Hoogezand-Sappemeer wonen. Of je nu uit Kolham, Foxhol, Kropswolde, Zuidbroek, Noordbroek, Kiel-Windeweer, Slochteren of een ander dorp of stad rondom Hoogezand-Sappemeer komt. Personal Fitness Nederland kan jou helpen met afvallen, werken aan je conditie, of andere gezondheidsdoelen. Onze coaches hebben al honderden mensen uit Hoogezand-Sappemeer en omgeving geholpen door middel van personal training. Of je nu kiest voor persoonlijke één-op-één training, duotraining, groepstraining of een andere trainingsvorm die aansluit bij jouw doelstellingen, onze personal trainers staan klaar voor alle inwoners van Hoogezand-Sappemeer, Kolham, Foxhol, Kropswolde, Zuidbroek, Noordbroek, Kiel-Windeweer, Slochteren of andere steden en dorpen uit deze omgeving. Het Fit for Life programma van Personal Fitness Nederland is geschikt voor iedereen!

Fitness in Hoogezand-Sappemeer begint met een intakegesprek

Door je aan te melden voor ons Fit for Life programma werk je richting een gezonder en vitaler lichaam, zowel van binnen als van buiten en zowel mentaal als fysiek. Het begint allemaal met een intakegesprek. We geven je een rondleiding door onze lifestyle en fitness studio in Hoogezand-Sappemeer, je wordt voorgesteld aan je personal trainer in Hoogezand-Sappemeer en we beoordelen je huidige gezondheid, bloeddruk en conditie. Ook bespreken we mogelijke blessures en jij vertelt ons wat je door bij ons te fitnessen wilt bereiken.

Altijd een persoonlijke aanpak met onze personal trainer in Hoogezand-Sappemeer

Na het intakegesprek gaan we aan de slag en maken we voor jou een persoonlijk beweeg- en voedingsplan. Onze drie pijlers staan centraal en alles daar omheen is gericht op jouw doelstellingen. Tijdens de trainingssessies besteden we aandacht aan de mentale drempels die je moet overwinnen om je leven voor goed te veranderen. Mentale kracht is namelijk essentieel voor succes.

Schrijf je in voor de gratis proefweek!

Nieuwsgierig geworden? Schrijf je vandaag nog in voor de gratis proefweek. Dé manier om op een laagdrempelige manier kennis te maken met personal training in Hoogezand-Sappemeer. Het enige dat je hoeft te doen is onderstaand formulier in te vullen. Na jouw inschrijving bellen we je uiterlijk de eerstvolgende werkdag om een intake in te plannen. Het gesprek kan ook ’s avonds of in het weekend plaatsvinden. Net wat voor jou uitkomt. Kom langs bij Personal Fitness Nederland Hoogezand-Sappemeer en ontdek hoe het is om te trainen in een studio met een huiselijke sfeer, maak kennis met onze gecertificeerde coaches en kom erachter of Personal Fitness Nederland Hoogezand-Sappemeer iets voor jou is.