Al meer dan 24.000 Nederlanders fitter, gezonder en gelukkiger gemaakt

Groepstraining

groepstraining met personal trainer

Personal Team Training programma

Wil je weer gaan sporten? Maar doe je dit liever niet alleen en onder goede begeleiding? Dan is ons Personal Team Training programma iets voor jou! Je sport dan samen met anderen in groepjes van maximaal zes personen. Uiteraard kun je je ook aanmelden samen met vriend(in), collega’s of familieleden voor de groepstraining met een personal trainer. Het Personal Team Training programma bevat het volgende:

 • 2 trainingssessies per week van 45 minuten
  • 1x Personal Team Training en 1x Small Group Training
 • Samen deelnemen aan Fit for Life programma
  • Persoonlijk voedingsadvies
  • Mindset coaching
  • Werkboek oefeningen en toegang tot workshops
 • Dit alles vanaf slechts € 35,- per week

Ben je geïnteresseerd geraakt en wil je meer informatie ontvangen? Meld je dan aan via het formulier onderaan de pagina voor een gratis adviesgesprek. Tijdens dit gesprek kan je vrijblijvend kennis maken met je personal trainer en je krijgt een gratis gezondheidscheck met advies én metingen.

Voor wie is onze groepstraining: Personal Team Training programma?

De groepstraining is ideaal als je van jezelf weet dat je makkelijk last minute een training afbelt omdat je net zo lekker op de bank de 36e herhaling van Friends of The Big Bang Theory ligt te kijken. Als je met een groepje sport, wordt afzeggen net wat lastiger, omdat je elkaar erop kunt wijzen waarom je niet bent komen trainen. Bovendien is trainen in een groep een stuk leuker en gezelliger. De trainer kan jullie andere oefeningen laten doen die je alleen samen kunt uitvoeren. Zijn jullie een beetje competitief ingesteld? Dan kan de trainer een wedstrijdcomponent toevoegen voor wat extra motivatie. Groepstraining is ook heel geschikt als je eigenlijk heel graag met een personal trainer wilt trainen, maar het in je eentje niet durft of dit te duur vindt.

Plezier én resultaat met groepstraining

Door in een groep te trainen ben je gemotiveerder, heb je veel plezier en is het vaak (nog) makkelijker om jouw doelstelling te halen. Ook leer je mogelijk nieuwe mensen kennen. Samen trainen is dus niet alleen leuker maar zeker ook goed voor de resultaten. Dus ga samen aan de slag en behaal je persoonlijke doelstellingen.

Succes na duo training

Voordelen van groepstraining: Personal Team Training programma

Groepstraining heeft een aantal voordelen, die we hieronder voor je op een rijtje zetten.

Groepstraining is gezellig en je bent ook nog eens goed bezig
In een groep trainen is heel gezellig en je werkt aan je sportieve doelen. Doordat je in een groep traint behaal je op een leuke en gezellige manier jouw sportieve doelen.

Groepstraining is goed voor je motivatie
Als je een beetje competitief bent ingesteld, kan een trainingsgroepje je stimuleren om jezelf net wat meer uit te dagen. Om sneller te zijn dan je buddy bijvoorbeeld of juist om net zo snel te worden. Jullie kunnen elkaar aanmoedigen bij zware oefeningen en zo net dat stapje extra te zetten. En zoals we hierboven al zeiden, zorgt zo’n trainingsmaatje vaak voor een extra stok achter de deur.

Je krijgt tips voor een gezonde leefstijl
Je personal trainer werkt met jou ook aan een gezonde leefstijl. Hij geeft je tips over training, voeding en rust.

Groepstraining is goedkoper dan personal training
Laat je budget het niet toe om een personal trainer in te huren? Dan is de groepstraining: Personal Team Training een goed alternatief. Je bereikt dezelfde doelen met een unieke korting!

Kosten groepstraining en speciale korting per persoon

Bij groepstraining ontvangen jullie een speciale korting per persoon op het Fit or Life programma. Dit kun je vermelden bij je aanvraag of tijdens je intakegesprek met je coach. In dit gesprek verteld de coach alles omtrent de kosten van het programma. Ideaal als je de kosten voor personal training met iemand wilt delen.

Gratis proefweek groepstraining!

Vraag een gratis proefweek aan en dan neemt de personal coach van de dichtstbijzijnde vestiging binnen 24 uur contact met je op om meer informatie te geven over ons concept en de gratis proefweek. Tijdens de proefweek kun je vrijblijvend kennis maken met de personal trainer en krijg je een gratis gezondheidscheck met advies én metingen.

Al meer dan 24.000 mensen gingen je voor!

Gratis proefweek formulier

Dit is jouw moment!

Wil jij ook fitter, gezonder en gelukkiger worden? Dan is dit jouw moment! Laat het niet uit je vingers glippen