Al meer dan 22.000 Nederlanders fitter, gezonder en gelukkiger gemaakt

Groepstraining

Groepstraining

Wil je de voordelen van een personal trainer, maar vind je het eigenlijk gezelliger om in een klein groepje te sporten? Met onze Personal Team Training ervaar je de voordelen van een personal trainer én de gezelligheid van trainen in groepsverband. Uiteraard volg je dan ook gewoon het ‘FIT for LIFE’ programma alleen door deel te nemen aan een groepstraining ontvang je maar liefst 35% korting per persoon op het programma!

Hoe werkt het?

Bij Personal Team Training train je in kleine groepjes van 4 – 6 personen. Je kunt direct aansluiten bij een groep of zelf je eigen groep samenstellen. Personal Team Training is zo opgebouwd dat zowel beginners als gevorderden op hun eigen niveau kunnen deelnemen aan de trainingen.

35% korting per persoon

Bovendien ontvang je bij Personal Team Training maar liefst 35% korting per persoon op het Fit for Life programma.

Meer dan 85 studio’s in Nederland

Met meer dan 80 studio’s in Nederland zijn we dé personal coaches van fit en vitaal Nederland. Bovendien is er altijd een studio bij jou in de buurt.

Gratis proefweek!

Vraag een gratis proefweek aan en dan neemt de personal coach van de dichtstbijzijnde vestiging binnen 24 uur contact met je op om je meer informatie te geven over ons concept en de gratis proefweek. Tijdens de proefweek kan je vrijblijvend kennis maken met je personal trainer en je krijgt een gratis gezondheidscheck met advies én metingen.

Al meer dan 17.000 mensen gingen je voor!

Gratis Proefweek

Dit is jouw moment!

Wil jij ook fitter, gezonder en gelukkiger worden? Dan is dit jouw moment! Laat het niet uit je vingers glippen