Al meer dan 24.000 Nederlanders fitter, gezonder en gelukkiger gemaakt

Personal trainer

Personal Fitness Nederland personal coaching

Personal training

Het is goed om te begrijpen wat personal training eigenlijk is. Personal fitness training is een 1 op 1 training met een personal trainer. Je gaat dus samen sporten met een personal trainer om jouw persoonlijke doelen te behalen. Deze personal trainingen kunnen op verschillende locaties gegeven worden, bij ons in een Personal Fitness Nederland studio maar ook in de buitenlucht.

Personal trainer bij Personal Fitness Nederland

Onze deskundige personal trainers (ook wel personal fitness coaches) zijn er om jou te motiveren en persoonlijk te coachen zodat jij je doelstelling bereikt. Dit kunnen doelstellingen zijn met betrekking tot:

 • Afvallen
 • Fitter, strakker en sterker worden
 • Herstellen na een blessure
 • Langdurige ziekte
 • Burn out symptomen

Iedere personal trainer maakt een programma voor jou op maat. Om jouw doel te behalen wordt gebruik gemaakt van ons succesvolle Fit for Life programma. Dit programma bestaat uit drie pijlers die er samen voor zorgen dat jij je doelen behaalt:

 • Impactvolle trainingen met jouw personal trainer
 • Persoonlijk voedingsadvies samengesteld door onze voedingsdeskundige
 • Mindset coaching om jouw doelen gegarandeerd te behalen
Fit for Life uitleg

Ben je geïnteresseerd en wil je hier graag meer informatie over ontvangen? Neem dan gratis contact met ons op via het formulier onderaan deze pagina.

Blijvend resultaat door het Fit for Life programma

Ons concept is geen dieet, hype of kortetermijnoplossing. Je werkt aan een vitale levensstijl waarbij je een gezond gewicht hebt en behoudt, geniet van het leven en bruist van de energie. Zónder dure maaltijdvervangers, shakes of wonderpillen. Duizenden anderen gingen je al voor. Stuk voor stuk mensen net zoals jij, met een doel en missie voor ogen. Met wekelijks wisselende, uitdagende trainingen van onze personal trainers, op maat gemaakte voedingsschema’s samengesteld door een voedingsdeskundige en de nodige mental coaching sessies werken we stapsgewijs toe naar de eindstreep: een gelukkigere versie van jezelf.

Werkwijze Personal Trainers van Personal Fitness Nederland

Bij Personal Fitness Nederland werken we met een duidelijke visie.

 1. Je maakt eerst kennis met jouw personal fitness coach in een vrijblijvende kennismaking.
 2. In dit gesprek bespreken we jouw persoonlijke doelen, en brengen we in kaart welk personal (fitness)training programma het beste bij jou past.
 3. Wij hebben voor iedereen en elke doelstelling een passende oplossing, en het mooie is dat wij pas tevreden zijn als jij dat ook bent.
 4. Onze personal trainers zijn allemaal gecertificeerd en begeleiden jou op een persoonlijke, grensverleggende en effectieve wijze om aan de slag te gaan met jouw persoonlijke doelen.

Tarief lidmaatschap bij Personal Fitness Nederland

Veel mensen denken dat de kosten voor een personal trainer erg hoog zijn. Echter is er voor ieder budget een programma bij ons!

De weekprijs bij Personal Fitness Nederland is gemiddeld €35,- tot €209,-. Wat je uiteindelijk betaalt voor een lidmaatschap is afhankelijk van een aantal factoren zoals: Welke trainingsvorm je kiest, de duur van het programma en hoe vaak per week je wilt gaan trainen. Na het invullen van het aanmeldformulier onderaan deze pagina nemen onze personal trainers contact met je op om je wensen te bespreken.

Wij stemmen de kosten af op jouw budget en geven je een advies op maat, hierdoor hoeft een personal trainer absoluut niet duur te zijn.

Personal trainer voor vrouwen en mannen

Mannen hebben vaak andere doelen met personal fitness training dan vrouwen. Wij hebben dan ook personal training programma’s die we afstemmen op de behoefte van mannen in verschillende leeftijdscategorieën en met verschillende doelen. Wil je bijvoorbeeld met een persoonlijke trainer werken aan je conditie, of misschien wil je graag meer kracht ontwikkelen bij Personal Fitness Nederland werken we samen met jou aan de doelen die jij hebt! En het mooie is dat wij met 100% resultaatgarantie werken.

Ook hebben we een speciaal programma voor vrouwen. Wil je een strakker lichaam om in de zomer weer je favoriete bikini aan te kunnen trekken, een betere conditie te krijgen of wil je gewoon lekker fit worden. Het kan allemaal. Met onze personal training voor vrouwen bereik jij altijd je doelen, onze 100% resultaatgarantie zorgt daarvoor!

groepstraining met personal trainer

De voordelen van een persoonlijke trainer

✔ Je leert de juiste sporttechnieken.
Je weet waarom en hoe je bepaalde oefeningen uitvoert. Hierdoor is kans op blessures vele malen kleiner.

✔ Je traint effectief en bespaard daardoor tijd.
Je personal trainer maakt een persoonlijk trainingsschema gericht op jouw doelstelling(en). Onze professionals weten als geen ander hoe jij het snelste een duurzaam resultaat behaalt.

✔ Je hebt een stok achter de deur.
We dagen je uit, motiveren, inspireren, adviseren en geven jou nét dat zetje in de rug als je het nodig hebt.

✔ Op maat gemaakte voedingsschema’s.
Als je traint met een personal trainer ontvang je wekelijkse persoonlijke voedingsschema’s, samengesteld door onze voedingsdeskundige. We leren je voeding te gebruiken waarvoor het bedoeld is: als brandstof en bouwstoffen voor je lichaam.

✔ Je verandert van binnen naar buiten.
Op wilskracht kun je tijdelijk het roer omgooien, maar daarmee ben je niet geholpen. Om oude gewoontes voor eens en voor altijd de deur te wijzen werken we samen aan een oplossing op de lange termijn.

personal coaching voor mannen

Waarom kiezen voor Personal Fitness Nederland?

✔ Al meer dan 25.000 Nederlanders fitter, gezonder en gelukkiger gemaakt
✔ Acht jaar op rij gekozen tot Beste Personal Trainer & Lifestyle Coach in diverse regio’s
✔ 100% resultaatgarantie
✔ 1 op 1 Personal Training en Coaching
✔ Deelname Small Group Trainingen
✔ Werkboeken en persoonlijk voedingsadvies
✔ GRATIS fitness set voor thuis

Als enige in Nederland garanderen onze personal fitness coaches daadwerkelijk resultaat. Behaal jij je doelen onverhoopt niet binnen de vooraf vastgestelde periode? Dan trainen wij kosteloos met je door. Wij bieden namelijk 100% resultaatgarantie. Wij zijn pas tevreden, als jij dat ook bent.

Gratis adviesgesprek

Vraag een gratis adviesgesprek aan en dan neemt de personal trainer van de dichtstbijzijnde vestiging binnen 24 uur contact met je op om je meer informatie te geven over ons concept. Tijdens het adviesgesprek kan je vrijblijvend kennis maken met je personal trainer en je krijgt een gratis gezondheidscheck met advies én metingen.

Aanmeldformulier gratis adviesgesprek

Dit is jouw moment!

Wil jij ook fitter, gezonder en gelukkiger worden? Dan is dit jouw moment! Laat het niet uit je vingers glippen