Al meer dan 24.000 Nederlanders fitter, gezonder en gelukkiger gemaakt

Personal trainer

Personal Fitness Nederland personal coaching

Personal trainer bij Personal Fitness Nederland

Onze deskundige personal trainers (ook wel personal fitness coaches) zijn er om jou te motiveren en persoonlijk te coachen zodat jij je doelstelling bereikt. Dit kunnen doelstellingen zijn met betrekking tot afvallen, herstellen na een blessure, langdurige ziekte, of misschien heb je last van burn out symptomen. Iedere personal trainer maakt een programma voor jou op maat. Om jouw doel te halen wordt gebruik gemaakt van het succesvolle Fit for Life programma.

Werkwijze Personal Trainer

Bij Personal Fitness Nederland werken we met een duidelijke visie. Je maakt eerst kennis met jouw personal fitness coach in een vrijblijvende kennismaking. In dit gesprek bespreken we jouw persoonlijke doelen, en brengen we in kaart welk personal (fitness)training programma het beste bij jou past. Wij hebben voor iedereen en elke doelstelling een passende oplossing, en het mooie is dat wij pas tevreden zijn als jij dat ook bent. Onze personal trainers zijn allemaal gecertificeerd en begeleiden jou op een persoonlijke, grensverleggende en effectieve wijze om aan de slag te gaan met jouw persoonlijke doelen.

Wat is personal training?

Het is goed om te begrijpen wat personal training eigenlijk is. Personal fitness training is een 1 op 1 training met een personal trainer. Je gaat dus samen sporten met een personal trainer om jouw persoonlijke doelen te behalen. Deze personal trainingen kunnen op verschillende locaties gegeven worden, bij ons in een Personal Fitness Nederland studio maar ook in de buitenlucht.

Kosten personal trainer

Veel mensen denken dat de kosten voor een personal trainer erg hoog zijn. Echter is er voor ieder budget een programma bij ons! Wij stemmen de kosten af op jouw budget en geven je een advies op maat, hierdoor hoeft een personal trainer absoluut niet duur te zijn. Een gemiddelde training kost €60 – €80 per uur. Bij Personal Fitness Nederland hanteren we in plaats van een prijs per training een tarief per week

Personal trainer voor vrouwen en mannen

Mannen hebben vaak andere doelen met personal fitness training dan vrouwen. Wij hebben dan ook personal training programma’s die we afstemmen op de behoefte van mannen in verschillende leeftijdscategorieën en met verschillende doelen. Wil je bijvoorbeeld met een persoonlijke trainer werken aan je conditie, of misschien wil je graag meer kracht ontwikkelen bij Personal Fitness Nederland werken we samen met jou aan de doelen die jij hebt! En het mooie is dat wij met 100% resultaatgarantie werken.

Ook hebben we een speciaal programma voor vrouwen. Wil je een strakker lichaam om in de zomer weer je favoriete bikini aan te kunnen trekken, een betere conditie te krijgen of wil je gewoon lekker fit worden. Het kan allemaal. Met onze personal training voor vrouwen bereik jij altijd je doelen, onze 100% resultaatgarantie zorgt daarvoor!

Blijvend resultaat door het Fit for Life programma

Bij Personal Fitness Nederland werken we met het Fit for Life programma. Ons concept is geen dieet, hype of kortetermijnoplossing. Je werkt aan een vitale levensstijl waarbij je een gezond gewicht hebt en behoudt, geniet van het leven en bruist van de energie. Zónder dure maaltijdvervangers, shakes of wonderpillen. Het Fit For Life programma is gebouwd op drie belangrijke pijlers:

✔ Beweging

✔ Voeding

✔ Coaching

Op basis van deze drie belangrijke pijlers gaan we samen aan de slag om jouw doelstellingen op verantwoorde wijze te behalen. Duizenden anderen gingen je al voor. Stuk voor stuk mensen net zoals jij, met een doel en missie voor ogen. Met wekelijks wisselende, uitdagende trainingen van onze personal trainers, op maat gemaakte voedingsschema’s samengesteld door een voedingsdeskundige en de nodige mental coaching sessies werken we stapsgewijs toe naar de eindstreep: een gelukkigere versie van jezelf.

De voordelen van een persoonlijke trainer

✔ Je leert de juiste sporttechnieken
Je weet waarom en hoe je bepaalde oefeningen uitvoert. Hierdoor is kans op blessures vele malen kleiner.

✔ Je traint effectief en bespaard daardoor tijd
Je personal trainer maakt een persoonlijk trainingsschema gericht op jouw doelstelling(en). Onze professionals weten als geen ander hoe jij het snelste een duurzaam resultaat behaalt.

✔ Je hebt een stok achter de deur
We dagen je uit, motiveren, inspireren, adviseren en geven jou nét dat zetje in de rug als je het nodig hebt.

✔ Op maat gemaakte voedingsschema’s
Als je traint met een personal trainer ontvang je wekelijkse persoonlijke voedingsschema’s, samengesteld door onze voedingsdeskundige. We leren je voeding te gebruiken waarvoor het bedoeld is: als brandstof en bouwstoffen voor je lichaam.

✔ Je verandert van binnen naar buiten
Op wilskracht kun je tijdelijk het roer omgooien, maar daarmee ben je niet geholpen. Om oude gewoontes voor eens en voor altijd de deur te wijzen werken we samen aan een oplossing op de lange termijn.

Waarom kiezen voor Personal Fitness Nederland?

✔ Al meer dan 20.000 Nederlanders fitter, gezonder en gelukkiger gemaakt
✔ Zeven jaar op een rij gekozen tot Beste Personal Trainer & Lifestyle Coach in diverse regio’s
✔ 100% resultaatgarantie
✔ 1 op 1 Personal Training en Coaching
✔ Deelname Small Group Trainingen
✔ Werkboeken en persoonlijk voedingsadvies
✔ GRATIS fitness set voor thuis

Als enige in Nederland garanderen onze personal fitness coaches daadwerkelijk resultaat. Behaal jij je doelen onverhoopt niet binnen de vooraf vastgestelde periode? Dan trainen wij kosteloos met je door. Wij bieden namelijk 100% resultaatgarantie. Wij zijn pas tevreden, als jij dat ook bent.

Gratis proefweek!

Vraag een gratis proefweek aan en dan neemt de personal coach van de dichtstbijzijnde vestiging binnen 24 uur contact met je op om je meer informatie te geven over ons concept en de gratis proefweek. Tijdens de proefweek kan je vrijblijvend kennis maken met je personal trainer en je krijgt een gratis gezondheidscheck met advies én metingen.

Al meer dan 20.000 mensen gingen je voor!

Gratis Proefweek

Dit is jouw moment!

Wil jij ook fitter, gezonder en gelukkiger worden? Dan is dit jouw moment! Laat het niet uit je vingers glippen