Al meer dan 22.000 Nederlanders fitter, gezonder en gelukkiger gemaakt

Sportschool Geldrop

06 1201 1236
bram.pfn@gmail.com
Emopad 31a, 5663 PA Geldrop
KVK
67301606

Zo blijf je fitter, gezonder en gelukkiger

Geen echte sportschool Geldrop, wel resultaat!

Verander je leven voor goed met Personal Fitness Nederland in Geldrop

Sportscholen in Geldrop richten zich op beweging, diëtisten richten zich op een gezonde voeding en coaches richten zich op een positieve mindset. Fit for Life van Personal Fitness Nederland is een programma waarbij deze drie pijlers van gezondheid worden gebundeld. Het is dus een totaaloplossing voor iedereen die gezonder wil worden, die slechte gewoontes voor goed kwijt wil en die de mentale kracht wil hebben om dat de rest van het leven zo te houden. Met onze hulp transformeer je jezelf tot je de best mogelijke versie bent geworden. Deze versie blijf je dan de rest van je leven lang.

Drie pijlers van gezondheid

Wij zijn anders dan de sportschool, want we richten ons op meer dan beweging alleen. Voor een gezond lichaam moet dat samen gaan met een gebalanceerde voeding. Deze veranderingen houd je alleen vol als je de juiste mindset hebt. Bij ons in Geldrop tref je dan ook de volgende drie pijlers aan:

  • Beweging
  • Gezonde voeding
  • Mental coaching

 

Langdurig succes zonder sportschool

Wij bieden een 100% resultaatgarantie aan, omdat we geloven in onze aanpak. We richten ons op de bovenstaande drie pijlers en je doelen worden automatisch bereikt. Gewichtsverlies, een betere conditie, meer spiermassa, minder kwaaltjes; het wordt allemaal mogelijk als je de drie pijlers van gezondheid in acht houdt. En daarvoor krijg je hulp van je eigen persoonlijke coach.

Drie hulpmiddelen tot je beschikking

Kom je bij Personal Fitness Nederland, dan staat je persoonlijke begeleider in Geldrop voor je klaar om jou te helpen je dromen waar te maken. Jullie werken aan lichaamsbeweging, je krijgt advies om je eetpatronen te veranderen en tijdens de mental coaching sessies ontwikkel je de mindset die je nodig hebt om hier een succes van te maken.

Gratis proefweek!

Ben jij klaar voor een nieuwe levensstijl, maar wil je eerst zien en dan geloven? Vul dan nu onderstaand contactformulier in en wij nemen binnen één werkdag contact met je op om een gratis proefweek in te plannen.

geschreven door

Jos Vermeer
Oprichter Personal Fitness Nederland / Fysiotherapeut

Deel dit blog

Facebook
Twitter
LinkedIn
Kies voor jezelf
Lees meer
Personal training in de studio

Behaal met ons nu wél jouw doel!

Al meer dan 22.000 Nederlanders fitter, gezonder en gelukkiger gemaakt. Ben jij de volgende?