Al meer dan 24.000 Nederlanders fitter, gezonder en gelukkiger gemaakt

Voedingsschema vrouw afvallen – Zo bereik je met een voedingsschema jouw streefgewicht

diëten vijf soorten

Droom je al jaren van een goed figuur waarbij je lekker in je vel én kleding zit? En wil je graag wat kilo’s afvallen, maar weet je niet zo goed wat te eten en drinken? Ons advies: stop met diëten en het gebruik van zogenaamde wondermiddelen, pillen en shakes. Maar kies in plaats daarvan voor het gebruik van een voedingsschema, samengesteld door een voedingsconsulent. Het zorgt niet alleen voor rust en structuur. Het geeft ook houvast en maakt dat je gericht aan je afvaldoel werkt. Kortom: het biedt tal van voordelen waar jij de vruchten van kunt plukken. Wij vertellen hieronder alles over het hoe en wat van voedingsschema’s voor vrouwen die graag willen afvallen. Lees dus snel verder.

Afvallen met een voedingsschema speciaal voor vrouwen

Ben je klaar met het eeuwige gejojo en wil je eindelijk is je streefgewicht behalen én behouden? Overweeg dan eens het gebruik van een voedingsschema. Dit is een persoonlijk eetschema afgestemd op jouw lichaam, sportprestaties en doel. Het vertelt je precies wat, hoeveel en wanneer je mag eten. En dat zorgt niet alleen voor structuur en overzicht. Het scheelt je ook een heleboel tijd. Want urenlang door de supermarkt struinen en het doorspitten naar gezonde recepten is er niet meer bij. Met een voedingsschema zijn de maaltijden namelijk al voor je bedacht en staan de recepten en benodigdheden beschreven. Je krijgt jouw weekmenu én boodschappenlijst dus op een presenteerblaadje aangeboden. En dat is niet alleen handig, het voorkomt ook dat je last minute uit gemakzucht ongezonde voeding inslaat.

Een voedingsconsulent help je graag

Het eten van gezonde voeding is natuurlijk ontzettend belangrijk in jouw strijd tegen de kilo’s. Een BGN-geregistreerde voedingsconsulent kan jou hierin adviseren. Door een persoonlijk voedingsschema samen te stellen dat past bij jouw lengte, gewicht, sportprestaties en afvaldoel. Het schema bevat in de eerste plaats vooral producten die echt voeden. Zo ziet de consulent erop toe dat jouw lichaam op een juiste manier voorzien wordt van koolhydraten, eiwitten, vetten, vitamines en mineralen. Hierdoor ga jij je niet alleen fitter voelen. Je drang naar suiker neemt ook steeds verder af. Het enige wat jij moet doen, is het schema volgen en je houden aan de porties. Easy toch?

Kom in beweging

Naast gezonde voeding, is het ook belangrijk om voldoende te bewegen. Hierdoor verbrand je namelijk niet alleen calorieën, je krijg ook een betere stofwisseling door én je spiermassa neemt toe. Voor effectieve vetverbranding adviseren wij om ten minste 3 keer per week intensief te bewegen. Kies hierbij voor een sport die bij je past en die je leuk vindt. Zo blijf je gemotiveerd en houd je het sporten makkelijker vol.

Stel realistisch doelen

Een positieve instelling is zo belangrijk als je jouw afvaldoel wilt bereiken. Zorg daarom dat je realistische doelen stelt zodat je onderweg je motivatie niet verliest. En zie ieder behaald resultaat als een ware overwinning. Je voelt je er mentaal krachtiger door en daardoor sta je sterker in je schoenen.

Hou je doel voor ogen

Heb je een mindere dag? En snak je op zo’n moment naar ongezond eten? Richt je dan niet te veel op die negatieve emoties, maar op dat doel wat je gesteld hebt en graag wilt behalen. Die stip op de horizon waarvoor je zo hard je best aan het doen bent. Door jezelf er nog eens een keer extra aan te herinneren met een briefje op de koelkast of door het meerdere keren achter elkaar hardop te zeggen bijvoorbeeld.

Het Fit for Life-programma

Een voedingsschema ziet er voor iedere vrouw anders uit. Wat je het beste kunt eten als je wilt afvallen verschilt namelijk per persoon. Het heeft te maken met je doel, je lichaam, de intensiteit van beweging en de calorie-inname die daarop afgestemd wordt. Wij van Personal Fitness Nederland ondersteunen je hier graag bij. Met ons Fit for Life-programma zorgen we er niet alleen voor dat je gezond eet. Ook voldoende beweging en het creëren van de juiste mindset zijn onderdeel van ons concept. De methode bewijst keer op keer dat je jouw doelen kunt bereiken én je resultaten kunt behouden. Van bijvoorbeeld 5, 10, 15 of zelfs meer kilo’s afvallen tot het voorkomen of genezen van blessures en burn-outs. Jij trekt aan de bel, en samen bereiken we het!

Gratis proefweek mét persoonlijk voedingsschema

Met onze tijdelijke actie probeer je de Fit for Life-werkwijze 1 week lang gratis uit. Geheel vrijblijvend en zonder addertjes onder het gras. Je vraagt de proefweek hieronder aan. Binnen een werkdag nemen we contact met je op en plannen we een intakegesprek met je in.

Inschrijfformulier gratis proefweek

Met een voedingsschema voor een vrouw afvallen

Heb jij als vrouw besloten dat je wat kilo’s kwijt wilt? Dan hoeven we je niet te vertellen dat je dat niet eenvoudigweg bereikt door je calorie-inname te beperken. Tenminste, als je het afvallen op een gezonde manier wilt realiseren en je nieuwe gewicht ook in de toekomst wilt kunnen behouden. Een voedingsschema voor een vrouw is bij het afvallen essentieel. Met het afvallen middels een voedingsschema voor de vrouw kan Personal Fitness Nederland je van dienst zijn.

Voeding en meer

Hoeveel calorieën jij nodig hebt, is van veel factoren afhankelijk. Jouw persoonlijke coach stelt een plan voor je op. Voor jou als vrouw wordt een voedingsschema voor het afvallen helemaal op jou en je sportschema aangepast. We baseren ons bij Personal Fitness Nederland op drie pijlers:

  • Voeding
  • Beweging
  • Mindset en Coaching

Ondanks dat een voedingsschema je als vrouw met afvallen helpt, blijft gewichtsverlies grotendeels een mentaal proces. Wil je als vrouw met een voedingsschema afvallen? Jouw coach is er voor je, ook tijdens de moeilijkere periodes.

Een voedingsschema voor jou als vrouw: afvallen volgens een persoonlijk plan

Heb jij behoefte aan een voedingsschema voor een vrouw om het afvallen succesvoller te maken? Neem dan contact met Personal Fitness Nederland op voor een op maat gemaakt voedingsschema en andere ondersteuning binnen onze Fit For Life methode. Afvallen met een voedingsschema voor een vrouw betekent gewicht verliezen volgens een weloverwogen plan dat geheel op jou als persoon is gebaseerd. Uiteraard mag je hierbij aangeven wat je wel en niet lust.

Lees meer

geschreven door

Jos Vermeer
Jos Vermeer
Oprichter Personal Fitness Nederland / Fysiotherapeut

Deel deze blog

Facebook
Twitter
LinkedIn
Testimonia Berend Personal Fitness Nederland
10
24 april 2024
Personal Fitness Nijmegen

Meer over dit onderwerp

Gelukkig gezin op de bank

Dit is jouw moment!

Wil jij ook fitter, gezonder en gelukkiger worden? Dan is dit jouw moment! Laat het niet uit je vingers glippen