Al meer dan 24.000 Nederlanders fitter, gezonder en gelukkiger gemaakt

Personal trainer Harderwijk

Personal trainer Harderwijk
personal trainer Harderwijk
  • 10, 15 of 20+ kg afvallen met blijvend resultaat
  • Word fitter, strakker en sterker!
  • Scherpste tarief uit de regio

En altijd 100% resultaatgarantie, geen resultaat = geld terug

personal trainer Harderwijk
9,4
uit 11 klantreviews " Ik zit beter in mijn vel, pas beter in mijn kleren (twee maten kleiner) en voel mezelf sterk en gezond. "

Welkom bij Personal Fitness Nederland in Harderwijk! Klaar voor een fitter, gezonder en gelukkiger leven? Dan zit je bij ons goed. Van afvallen en conditie verbeteren tot het fysiek en mentaal sterker worden: onze gecertificeerde personal trainers in Harderwijk zijn ready om samen met jou aan de slag te gaan. Bij Personal Fitness Nederland krijgt iedereen een persoonlijk programma zodat jij jouw doelen daadwerkelijk bereikt. Je traint samen met jouw personal trainer en in kleine groepjes in onze studio in Harderwijk. Verwacht geen grote apparaten. Bij ons train je in een functionele trainingsruimte. In een warme en persoonlijk setting. Omdat we willen dat jij je thuisvoelt.

Voor ieder doel en budget bieden wij een programma op maat!

1 op 1 begeleiding met jouw personal trainer

1 op 1 begeleiding met jouw personal trainer

DUO training

DUO training

Doelgerichte groepstrainingen

Doelgerichte groepstrainingen

Ook altijd ingebrepen:

  • Complete gezondheidscheck
  • Diverse coachingswerkboeken
  • Voedingsadvies op maat
  • Fitnesspakket en trainingsschema voor thuis
  • UNIEK 100% resultaatgarantie. Als enige in Nederland garanderen onze personal trainers 100% resultaat. Geen resultaat = geld terug!
Beweging, Coaching, Voeding

Kies voor jezelf!
Vraag een GRATIS proefweek aan

Tijdens de proefweek maak je vrijblijvend kennis met je personal trainer, ons concept en je krijgt een gezondheidscheck met metingen en advies.

Wat gebeurt er als ik dit formulier verstuur?
We bellen je uiterlijk de eerstvolgende werkdag op om een afspraak in te plannen.

Dit vinden onze toppers in Harderwijk

Een 9,4 uit 11 klantervaringen
Carolien
9
11 september 2022

"Door de Coronaperiode kon ik niet meer naar de sportschool. Precies in die periode kreeg ik last van mijn knie, bij nader onderzoek bleek dit artrose te zijn. Ik heb eerst 4 maanden fysiotherapie gevolgd, hierdoor werd ik weer mobieler met lopen en fietsen. Dit wil ik zo houden en ben daarom weer gaan sporten. Ik ben nu dus terecht gekomen bij Personal Fitness Harderwijk bij Mariëlle. Bij de vorige sportschool miste ik de persoonlijke begeleiding en de motivatie om vol te houden en ben daar dus na 3 maanden met trainen gestopt. Mariëlle heeft goed gekeken wat ik in begin wel en niet kan/mag met mijn knie en heeft het schema daarop aangepast. Ik volg dus de 1 op1 benadering met daarnaast één groepsles in de week. Ik was niet gewend om zonder toestellen op een circuit te trainen, dit was even wennen maar het ging steeds beter. Hier dus een andere manier van trainen, ik vind dit pittig maar erg leuk. In die Coronaperiode was ook ik zwaarder geworden, dus de afvalmethode kwam goed van pas en het resultaat is uiteindelijk ook beter voor mijn knie. Door de benadering van Mariëlle voel ik me in de les goed op mijn gemak, ze legt het goed uit en ik kan - indien nodig - mijn grenzen aangeven. Daarnaast wordt ook de mogelijkheid geboden om thuis oefeningen te doen, dit wordt d.m.v. filmpjes e.d. ondersteund. Door de spierontwikkeling ben ik veel mobieler geworden en ervaar een betere balans. Mijn figuur is veranderd, kortom een hele goede ervaring. Aanrader!"

Carolien
9
25 september 2021

"Dankzij de trainingen en coaching heb ik geleerd beter voor mijzelf te zorgen."

Lieke
9
24 september 2021

"Ik ben in station de juiste keuzes te maken voor mezelf op het gebied van bewegen en voeding wat me meer balans geeft en een mooier leven!"

9
20 september 2021

"Veel meer energie, minder last van heup en onderrug, kilo's lichter."

D. Lodewijk
9
15 september 2021

"Ik zit veel beter in mijn vel nu ik 3 keer in de week sport en ik heb veel meer energie gekregen."

D. Lodewijk
Louweris Hop
9
23 maart 2021

"Algehele gezondheid en fitheid is zeer sterk verbeterd."

Louweris Hop
Jolanda de Boer
10
17 maart 2021

"Door PFN/Harderwijk ben ik het bewegen/sporten leuk gaan vinden, zodat de weg naar mijn doel als mijn nieuwe life-style gezien kan worden!"

Jolanda de Boer
10
11 maart 2021

"Ik zit beter in mijn vel, pas beter in mijn kleren (twee maten kleiner) en voel me sterk en gezond."

Martijn
10
08 maart 2021

"Ik voel me veel fitter en heb veel meer zelfvertrouwen door dit hele proces"

Beste Personal Trainer

Deze personal trainers staan voor je klaar in Harderwijk

personal trainer Peter Beelen

Peter Beelen

Personal Trainer / Lifestyle Coach van Harderwijk

Met mijn kennis op gebied van training, voeding en lifestyle begeleid én daag ik je uit in het behalen van jouw persoonlijke doelen. Mijn trainingen kunnen uitdagend zijn, maar zijn voor iedereen toegankelijk door individueel maatwerk toe te passen. Er is veel ruimte voor humor, lol en gezelligheid; dat is minstens zo belangrijk in onze reis samen op weg naar jouw bestemming.

personal trainer Freddy Fliers

Freddy Fliers

Personal Trainer / Lifestyle Coach van Harderwijk

Ik vind het heel leuk om als onderdeel van het PFN-team klanten te helpen een gezonder en actiever leven te creëren, waardoor ze beter in hun vel komen zitten. Ik heb mijzelf ooit als doel gesteld om de Marathon van New York te gaan lopen en dit is mij toen na veel trainen en doorzetten gelukt. Dit fantastische gevoel gun ik iedereen!

personal trainer Oscar Sijtsma

Oscar Sijtsma

Voedingsdeskundige, Personal Coach en Karateka-specialist van Amersfoort & Harderwijk

Het is mijn passie om mensen ‘over hun drempel' te helpen. Wat mij typeert is: genieten, groeien en gein. Vanuit dankbaarheid van het leven genieten. Ik wil mezelf blijven ontwikkelen en vind humor, zelfreflectie en zelfspot daarbij belangrijk.  

personal trainer Agnes Pluim

Agnes Pluim

Studio Manager van Harderwijk

Ik vind het fijn om mensen te inspireren en te motiveren. Door mijn eigen enthousiasme voor een gezonder leefstijl, weet ik altijd mijn  klanten ook te enthousiasmeren om met hun eigen doelen aan de slag te gaan. Kom jij ook bij ons sporten? Ik help je graag om een gezonde en fitte leefstijl te creëren.

Youtube thumbnail

Behaal met ons 100% jouw doel!

Wil jij afvallen, fitter en strakker worden met 100% resultaatgarantie? Laat deze kans dan niet uit je vingers glippen!

Youtube thumbnail

Afvallen met een personal trainer in Harderwijk

Het belangrijkste uitgangspunt van ons bewezen Fit for Life programma is dat ieder mens uniek is. Ook jij. Dat wil zeggen dat ieder mens op zijn of haar eigen manier fitter, gezonder en gelukkiger kan en wil worden. Daarom luisteren we echt naar wat jij wilt bereiken met personal training in Harderwijk. Wat jouw sportieve doelen ook zijn. We willen je leren kennen en weten wie je bent. Op basis daarvan maken we een trainingsschema op maat. Wij zijn meer dan een sportschool in Harderwijk, bij ons ga je namelijk samen met je gecertificeerde personal trainer in Harderwijk aan de slag om al je persoonlijke doelstellingen te bereiken. Ben jij klaar voor een fitter, gezonder en gelukkiger leven?

Personal Training Harderwijk

Wil jij 5 – 10 of 15 kilo afvallen, sterker worden of beter in je vel zitten omdat je je al een tijdje slap en futloos voelt? Doorbreek dit patroon en kom naar onze studio in Harderwijk. Wij geloven in je en geven je leven een gezonde boost zodat jij weer fit door het leven gaat. Doorbreek jouw slechte gewoontes en kies nu voor een gezonde levensstijl! Onze personal trainers in Harderwijk staan te popelen om je te helpen.

Waar levens veranderen

In onze studio in Harderwijk hanteren we het Fit for Life principe, waarbij persoonlijke aanpak centraal staat. In combinatie met een op maat gemaakt bewegingsprogramma en voedingsadvies, is jouw personal trainer de persoon die alles samenbrengt. Je hoeft alleen de weg te volgen die voor jou is uitgestippeld om jouw vooraf bepaalde doel te behalen. Concreet betekent dit dat jij voldoende gaat bewegen in combinatie met gezonde en lekkere gerechten. Zo stap je in een nieuwe dimensie van jouw leven en creëer je een gezonde en fitte nieuwe jij. Door heel het land zijn op deze manier successen geboekt bij Personal Fitness Nederland. Dit is ook voor jou binnen handbereik.

Sta sterk(er) in je schoenen met een in personal trainer Harderwijk

Bij Personal Fitness Nederland – Harderwijk maken we je niet alleen fysiek sterker, door mental coaching wordt je ook geestelijk sterker. Dit zorgt voor extra zelfvertrouwen. Eenmaal gestart in onze lifstylesstudio, kom je meteen in de feel good vibes. Met jouw personal trainer in Harderwijk bespreek je de vorderingen totdat je bij jouw einddoel bent.

Fitness in Harderwijk met ons Fit for Life programma

Ons fitness programma in Harderwijk helpt jou voor goed van je extra kilo’s af. Shakes, crash diëten en wonderafslankmiddelen helpen je op de korte termijn gewicht verliezen, maar op de lange termijn maken ze vaak weinig verschil. Wij beloven je dat je bij ons op gewicht komt en dit ook blijft, want we geven je alle tools die je nodig hebt om hier een succes van te maken. Ons doel is niet alleen een slanker lichaam, maar een lichaam dat meer energie heeft en gezonder is, de rest van je leven lang.

Een persoonlijke aanpak

Met die informatie stellen we een aantal plannen voor je op die specifiek op jou zijn gericht. Je krijgt een fitness plan en een persoonlijke trainer aangewezen. Een voedseldeskundige stelt een voedingsplan voor je samen voor gezonde en gebalanceerde maaltijden. Kom je fitnessen in Harderwijk, dan werken we ook aan je mentale drempels die je voorheen weerhielden je goals te bereiken. Deze combinatie plus je eigen inzet maken ons programma bijzonder succesvol en helpen jou eindelijk ook slank, energiek en gelukkig door het leven te gaan.

Woon je in Hierden, Ermelo, Horst, Zeewolde of in de nabije omgeving? Ook dan staan onze personal trainers klaar om jou te begeleiden!

Onze personal trainers staan natuurlijk ook klaar voor diegenen die in de buurt van Harderwijk wonen. Of je nu uit Hierden, Ermelo, Horst, Zeewolde of een ander dorp of stad rondom Harderwijk komt. Personal Fitness Nederland kan jou helpen met afvallen, werken aan je conditie, of andere gezondheidsdoelen. Onze coaches hebben al honderden mensen uit Harderwijk en omgeving geholpen door middel van personal training. Of je nu kiest voor persoonlijke één-op-één training, duotraining, groepstraining of een andere trainingsvorm die aansluit bij jouw doelstellingen, onze personal trainers staan klaar voor alle inwoners van Harderwijk, Hierden, Ermelo, Horst, Zeewolde of andere steden en dorpen uit deze omgeving. Het Fit for Life programma van Personal Fitness Nederland is geschikt voor iedereen!

Een intakegesprek

Iedereen die bij ons wil komen fitnessen in Harderwijk wordt eerst uitgenodigd voor een intakegesprek. Tijdens deze afspraak bekijken we de lifestyle en fitness studio in Harderwijk, je ontmoet het team en we beoordelen je huidige conditie. Daarna gaan we uitgebreid in gesprek over wat jij met ons programma wilt bereiken.

Schrijf je in voor de gratis proefweek!

Nieuwsgierig geworden? Schrijf je vandaag nog in voor de gratis proefweek. Dé manier om op een laagdrempelige manier kennis te maken met personal training in Harderwijk. Het enige dat je hoeft te doen is onderstaand formulier in te vullen. Na jouw inschrijving bellen we je uiterlijk de eerstvolgende werkdag om een intake in te plannen. Het gesprek kan ook ’s avonds of in het weekend plaatsvinden. Net wat voor jou uitkomt. Kom langs bij Personal Fitness Nederland Harderwijk en ontdek hoe het is om te trainen in een studio met een huiselijke sfeer, maak kennis met onze gecertificeerde coaches en kom erachter of Personal Fitness Nederland Harderwijk iets voor jou is.