Al meer dan 23.000 Nederlanders fitter, gezonder en gelukkiger gemaakt

Personal trainer Harderwijk

Een gemiddelde score van 9.4 uit 11 klantenervaringen

Gelreweg 35, 3843 AN Harderwijk
KVK
69778450
Duo workout
Waar kunnen we jou bij helpen?
Uiteraard kun je bij ons werken aan je fitheid, conditie en kracht.
Maar wist je dat we je ook met onderstaande doelen kunnen helpen?

Welkom bij Personal Fitness Nederland in Harderwijk! Klaar voor een fitter, gezonder en gelukkiger leven? Dan zit je bij ons goed. Van afvallen en conditie verbeteren tot het fysiek en mentaal sterker worden: onze gecertificeerde personal trainers in Harderwijk zijn ready om samen met jou aan de slag te gaan. Bij Personal Fitness Nederland krijgt iedereen een persoonlijk programma zodat jij jouw doelen daadwerkelijk bereikt. Je traint samen met jouw personal trainer en in kleine groepjes in onze studio in Harderwijk. Verwacht geen grote apparaten. Bij ons train je in een functionele trainingsruimte. In een warme en persoonlijk setting. Omdat we willen dat jij je thuisvoelt.

Icon afvallen

Afvallen

icon winnen

Fit, Vitaal en Energiek
worden

hartslag icon

Fysieke- en Mentale
klachten verhelpen

Afvallen met een personal trainer in Harderwijk

Het belangrijkste uitgangspunt van ons bewezen Fit for Life programma is dat ieder mens uniek is. Ook jij. Dat wil zeggen dat ieder mens op zijn of haar eigen manier fitter, gezonder en gelukkiger kan en wil worden. Daarom luisteren we echt naar wat jij wilt bereiken met personal training in Harderwijk. Wat jouw sportieve doelen ook zijn. We willen je leren kennen en weten wie je bent. Op basis daarvan maken we een trainingsschema op maat. Wij zijn meer dan een sportschool in Harderwijk, bij ons ga je namelijk samen met je gecertificeerde coach aan de slag om al je persoonlijke doelstellingen te bereiken. Ben jij klaar voor een fitter, gezonder en gelukkiger leven?

Schrijf je in voor de gratis proefweek!

Nieuwsgierig geworden? Schrijf je vandaag nog in voor de gratis proefweek. Dé manier om op een laagdrempelige manier kennis te maken met personal training in Harderwijk. Het enige dat je hoeft te doen is onderstaand formulier in te vullen. Na jouw inschrijving bellen we je uiterlijk de eerstvolgende werkdag om een intake in te plannen. Het gesprek kan ook 's avonds of in het weekend plaatsvinden. Net wat voor jou uitkomt. Kom langs bij Personal Fitness Nederland Harderwijk en ontdek hoe het is om te trainen in een studio met een huiselijke sfeer, maak kennis met onze gecertificeerde coaches en kom erachter of Personal Fitness Nederland Harderwijk iets voor jou is.

Kies voor jezelf

Vraag nu vrijblijvend een gratis proefweek aan!

Dit vinden onze klanten in Harderwijk

Een gemiddelde score van 9.4 uit 11 klantenervaringen

Studio Harderwijk
9
11 september 2022

"Door de Coronaperiode kon ik niet meer naar de sportschool. Precies in die periode kreeg ik last van mijn knie, bij nader onderzoek bleek dit artrose te zijn. Ik heb eerst 4 maanden fysiotherapie gevolgd, hierdoor werd ik weer mobieler met lopen en fietsen. Dit wil ik zo houden en ben daarom weer gaan sporten. Ik ben nu dus terecht gekomen bij Personal Fitness Harderwijk bij Mariëlle. Bij de vorige sportschool miste ik de persoonlijke begeleiding en de motivatie om vol te houden en ben daar dus na 3 maanden met trainen gestopt. Mariëlle heeft goed gekeken wat ik in begin wel en niet kan/mag met mijn knie en heeft het schema daarop aangepast. Ik volg dus de 1 op1 benadering met daarnaast één groepsles in de week. Ik was niet gewend om zonder toestellen op een circuit te trainen, dit was even wennen maar het ging steeds beter. Hier dus een andere manier van trainen, ik vind dit pittig maar erg leuk. In die Coronaperiode was ook ik zwaarder geworden, dus de afvalmethode kwam goed van pas en het resultaat is uiteindelijk ook beter voor mijn knie. Door de benadering van Mariëlle voel ik me in de les goed op mijn gemak, ze legt het goed uit en ik kan - indien nodig - mijn grenzen aangeven. Daarnaast wordt ook de mogelijkheid geboden om thuis oefeningen te doen, dit wordt d.m.v. filmpjes e.d. ondersteund. Door de spierontwikkeling ben ik veel mobieler geworden en ervaar een betere balans. Mijn figuur is veranderd, kortom een hele goede ervaring. Aanrader!"

Carolien

Studio Harderwijk
Lianne Harderwijk
10
4 januari 2022

"Super trots op wat ik bereikt heb! Ik woog 106 kg, maar zit weer nu heerlijk in mijn vel!"

Lianne

Studio Harderwijk
klantreview personal fitness nederland
9
25 september 2021

"Dankzij de trainingen en coaching heb ik geleerd beter voor mijzelf te zorgen."

Lieke

Studio Harderwijk
9
24 september 2021

"Ik ben in station de juiste keuzes te maken voor mezelf op het gebied van bewegen en voeding wat me meer balans geeft en een mooier leven!"

Studio Harderwijk
9
20 september 2021

"Veel meer energie, minder last van heup en onderrug, kilo's lichter."

Studio Harderwijk
9
15 september 2021

"Ik zit veel beter in mijn vel nu ik 3 keer in de week sport en ik heb veel meer energie gekregen."

D. Lodewijk

Studio Harderwijk
ervaring Jolanda personal trainer
9
29 juni 2021

"Ik voel me zo enorm fit, dat ik het snoepen niet eens meer wil!"

Jolanda

Studio Harderwijk
9
23 maart 2021

"Algehele gezondheid en fitheid is zeer sterk verbeterd."

Louweris Hop

Studio Harderwijk
10
17 maart 2021

"Door PFN/Harderwijk ben ik het bewegen/sporten leuk gaan vinden, zodat de weg naar mijn doel als mijn nieuwe life-style gezien kan worden!"

Jolanda de Boer

Studio Harderwijk
klantreview personal fitness nederland
10
11 maart 2021

"Ik zit beter in mijn vel, pas beter in mijn kleren (twee maten kleiner) en voel me sterk en gezond."

Martijn

Studio Harderwijk
10
8 maart 2021

"Ik voel me veel fitter en heb veel meer zelfvertrouwen door dit hele proces"

Studio Harderwijk
Deze gecertificeerde coaches staan voor je klaar in Harderwijk
Trots dat we al 7 jaar op rij uitgeroepen zijn tot Beste Personal Trainer!
Trainer peter beelen
Peter Beelen
Personal Trainer / Lifestyle Coach van Harderwijk

Met mijn kennis op gebied van training, voeding en lifestyle begeleid én daag ik je uit in het behalen van jouw persoonlijke doelen. Mijn trainingen kunnen uitdagend zijn, maar zijn voor iedereen toegankelijk door individueel maatwerk toe te passen. Er is veel ruimte voor humor, lol en gezelligheid; dat is minstens zo belangrijk in onze reis samen op weg naar jouw bestemming.

personal trainer Freddy Harderwijk
Freddy Fliers
Personal Trainer / Lifestyle Coach van Harderwijk

Ik vind het heel leuk om als onderdeel van het PFN-team klanten te helpen een gezonder en actiever leven te creëren, waardoor ze beter in hun vel komen zitten. Ik heb mijzelf ooit als doel gesteld om de Marathon van New York te gaan lopen en dit is mij toen na veel trainen en doorzetten gelukt. Dit fantastische gevoel gun ik iedereen!

Oscar Sijtsma personal trainer
Oscar Sijtsma
Voedingsdeskundige, Personal Coach en Karateka-specialist van Amersfoort & Harderwijk

Het is mijn passie om mensen ‘over hun drempel’ te helpen. Wat mij typeert is: genieten, groeien en gein. Vanuit dankbaarheid van het leven genieten. Ik wil mezelf blijven ontwikkelen en vind humor, zelfreflectie en zelfspot daarbij belangrijk.

 

Personal Training Harderwijk

Wil jij 5 – 10 of 15 kilo afvallen, sterker worden of beter in je vel zitten omdat je je al een tijdje slap en futloos voelt? Doorbreek dit patroon en kom naar onze studio in Harderwijk. Wij geloven in je en geven je leven een gezonde boost zodat jij weer fit door het leven gaat. Doorbreek jouw slechte gewoontes en kies nu voor een gezonde levensstijl! Onze personal coaches in Harderwijk staan te popelen om je te helpen.

Waar levens veranderen

In onze studio in Harderwijk hanteren we het Fit for Life principe, waarbij persoonlijke aanpak centraal staat. In combinatie met een op maat gemaakt bewegingsprogramma en voedingsadvies, is jouw personal trainer de persoon die alles samenbrengt. Je hoeft alleen de weg te volgen die voor jou is uitgestippeld om jouw vooraf bepaalde doel te behalen. Concreet betekent dit dat jij voldoende gaat bewegen in combinatie met gezonde en lekkere gerechten. Zo stap je in een nieuwe dimensie van jouw leven en creëer je een gezonde en fitte nieuwe jij. Door heel het land zijn op deze manier successen geboekt bij Personal Fitness Nederland. Dit is ook voor jou binnen handbereik.

Sta sterk(er) in je schoenen

Bij Personal Fitness Nederland – Harderwijk maken we je niet alleen fysiek sterker, door mental coaching wordt je ook geestelijk sterker. Dit zorgt voor extra zelfvertrouwen. Eenmaal gestart in onze lifstylesstudio, kom je meteen in de feel good vibes. Met jouw personal trainer bespreek je de vorderingen totdat je bij jouw einddoel bent.

Ga ervoor bij Personal Fitness Nederland – Harderwijk

Wil jij veranderen in een nieuwe jij en ben jij op zoek naar een een personal trainer in Harderwijk? Vul dan nu onderstaand contactformulier in en wij nemen binnen één werkdag contact met je op om een gratis proefweek in te plannen. Waar wacht je nog op?! Let’s do this.

Fitness in Harderwijk met ons Fit for Life programma

Ons fitness programma in Harderwijk helpt jou voor goed van je extra kilo’s af. Shakes, crash diëten en wonderafslankmiddelen helpen je op de korte termijn gewicht verliezen, maar op de lange termijn maken ze vaak weinig verschil. Wij beloven je dat je bij ons op gewicht komt en dit ook blijft, want we geven je alle tools die je nodig hebt om hier een succes van te maken. Ons doel is niet alleen een slanker lichaam, maar een lichaam dat meer energie heeft en gezonder is, de rest van je leven lang.

Het fitness programma in Harderwijk

Ons fitness programma is daarom niet te vergelijken met andere programma’s. Wij focussen niet alleen op beweging, maar ook op gezond eten en mental coaching. Deze drie pijlers vormen de rode draad door de aanpak die we voorstellen. Deze aanpak is zo succesvol dat we 100% resultaatgarantie aanbieden aan al onze leden. Met andere woorden: we stoppen niet tot jij tevreden bent en je doelstellingen hebt gehaald.

Een intakegesprek

Iedereen die bij ons wil komen fitnessen in Harderwijk wordt eerst uitgenodigd voor een intakegesprek. Tijdens deze afspraak bekijken we de lifestyle en fitness studio in Harderwijk, je ontmoet het team en we beoordelen je huidige conditie. Daarna gaan we uitgebreid in gesprek over wat jij met ons programma wilt bereiken.

Een persoonlijke aanpak

Met die informatie stellen we een aantal plannen voor je op die specifiek op jou zijn gericht. Je krijgt een fitness plan en een persoonlijke trainer aangewezen. Een voedseldeskundige stelt een voedingsplan voor je samen voor gezonde en gebalanceerde maaltijden. Kom je fitnessen in Harderwijk, dan werken we ook aan je mentale drempels die je voorheen weerhielden je goals te bereiken. Deze combinatie plus je eigen inzet maken ons programma bijzonder succesvol en helpen jou eindelijk ook slank, energiek en gelukkig door het leven te gaan.

Lees meer
Personal training in de studio

Behaal met ons nu wél jouw doel!

Al meer dan 23.000 Nederlanders fitter, gezonder en gelukkiger gemaakt. Ben jij de volgende?