Al meer dan 24.000 Nederlanders fitter, gezonder en gelukkiger gemaakt

Personal trainer Poeldijk

Personal trainer Poeldijk
personal training Poeldijk
  • 10, 15 of 20+ kg afvallen met blijvend resultaat
  • Word fitter, strakker en sterker!
  • Scherpste tarief uit de regio

En altijd 100% resultaatgarantie, geen resultaat = geld terug

personal training Poeldijk
9,2
uit 32 klantreviews " Personal Fitness Nederland in Poeldijk heeft mij stil laten staan bij wat goed is voor mezelf. Ze passen hun coaching aan op mijn doelen! "
06 1818 3575 prince@personalfitnessnederland.nl
Nieuweweg 5, 2685 AP Poeldijk
73559768

Onze personal trainers in Poeldijk kunnen je helpen met werken aan je fitheid, conditie en kracht. Maar wist je dat we je ook met onderstaande doelen kunnen helpen? Je wilt fitter worden en bent op zoek naar een nieuwe personal coach bij jou in de buurt in Poeldijk. Omdat je een doel voor ogen hebt, weer wilt gaan sporten of overtollige kilo’s kwijt wilt. Wat goed! Bij Personal Fitness Nederland in Poeldijk staan onze gecertificeerde personal trainers in Poeldijk voor je klaar om samen met jou tot het uiterste te gaan. Dat doen we aan de hand van ons bewezen Fit for Life programma. Ontdek de mogelijkheden van personal training en lees hoe we samen alles uit jouw sportieve doelen kunnen halen.

Voor ieder doel en budget bieden wij een programma op maat!

1 op 1 begeleiding met jouw personal trainer

1 op 1 begeleiding met jouw personal trainer

DUO training

DUO training

Doelgerichte groepstrainingen

Doelgerichte groepstrainingen

Ook altijd ingebrepen:

  • Complete gezondheidscheck
  • Diverse coachingswerkboeken
  • Voedingsadvies op maat
  • Fitnesspakket en trainingsschema voor thuis
  • UNIEK 100% resultaatgarantie. Als enige in Nederland garanderen onze personal trainers 100% resultaat. Geen resultaat = geld terug!
Beweging, Coaching, Voeding

Kies voor jezelf!
Vraag een GRATIS proefweek aan

Tijdens de proefweek maak je vrijblijvend kennis met je personal trainer, ons concept en je krijgt een gezondheidscheck met metingen en advies.

Wat gebeurt er als ik dit formulier verstuur?
We bellen je uiterlijk de eerstvolgende werkdag op om een afspraak in te plannen.

Dit vinden onze toppers in Poeldijk

Een 9,2 uit 32 klantervaringen
10
20 juli 2022

"De aandacht die ervoor je is om weer bewust te worden en balans te vinden ."

Jacqueline
9
29 maart 2022

"Zij geven mij vertrouwen en ik voel mij er goed bij."

Nancy
9
29 maart 2022

"Zij geven mij vertrouwen en ik voel mij er goed bij."

Nancy
10
29 maart 2022

"Isabel laat mij stilstaan bij mijzelf en wat goed is voor mijzelf. Zij past haar coaching aan op mijn "problemen"."

Tamara Steenvoorden
10
29 maart 2022

"Isabel laat mij stilstaan bij mijzelf en wat goed is voor mijzelf. Zij past haar coaching aan op mijn "problemen"."

Tamara Steenvoorden
10
22 maart 2022

"Door het sporten en mental coaching voel ik me fitter en zit lekkerder in me vel, waardoor ik meer geniet met mijn kinderen."

Ina
9
22 maart 2022

"Door de persoonlijke aandacht tijdens 1-op-1 trainingen en de open trainingen blijf ik gemotiveerd om het beste uit mezelf te halen."

Krista
8
22 maart 2022

"Persoonlijke benadering en het focussen op alle aspect en heel specifiek"

10
22 maart 2022

"Positieve coaching maar ook de acceptatie dat er af en toe een mindere week tussen zit."

Jurjen
10
22 maart 2022

"Voel me fitter en zit letterlijk beter in mijn vel en dat straalt door naar alles"

8
23 december 2021

"Het stimuleert mij om te werken aan mezelf en mijn doelen"

Suzanne
8
23 december 2021

"Regelmaat en specifiek weten hoe je wat traint"

Kim
Beste Personal Trainer

Deze personal trainers staan voor je klaar in Poeldijk

personal trainer Melangelo Prince

Melangelo Prince

Studiomanager & Lifestylecoach van Poeldijk

Met ongekende discipline heb ik op jonge leeftijd het roer omgegooid. De combinatie van sporten, voeding en de juiste mindset heeft mij zowel fysiek als mentaal fit gemaakt. Nu jij nog!        

personal trainer Anouschka Prince

Anouschka Prince

Studiomanager & Lifestylecoach van Poeldijk

De combinatie van topsporter en psycholoog, maakt mij een ervaren coach die graag speels te werk gaat. Geen doel is voor mij te gek, ik ga de uitdaging graag aan!        

Youtube thumbnail

Behaal met ons 100% jouw doel!

Wil jij afvallen, fitter en strakker worden met 100% resultaatgarantie? Laat deze kans dan niet uit je vingers glippen!

Youtube thumbnail

Afvallen met ons bewezen Fit for Life programma

Wij zijn meer dan een sportschool in Poeldijk, bij Personal Fitness Nederland Poeldijk train je namelijk 1-op-1 met jouw personal trainer, in een duo of je volgt small group trainingen. Wekelijks in onze studio. ledere keer doe je weer nieuwe oefeningen en word je uitgedaagd om net dat beetje extra te geven. Ook heb je elke week een ‘weegmoment’ met je personal coach.

Onze personal trainer in Poeldijk helpt je met voedingsadvies

Aan de hand van je gewicht stelt je personal trainer in Poeldijk, samen met de voedingsconsulent, een persoonlijk voedingsadvies voor je samen. Geen zorgen, we zorgen dat je voedingsschema geschikt is voor heel het gezin. Daarbij helpen wij je ook mentaal fitter te worden met mental coaching. Hierdoor krijg je meer energie en word je je gedachten de baas. Het resultaat? Je zelfvertrouwen een boost geven en weer lekker in je vel zitten. Ontdek wat personal training Poeldijk voor jou kan betekenen. Wij geloven in ons bewezen Fit for Life programma. Daarom geven altijd 100% resultaatgarantie.

Verander jouw manier van fitness met een personal trainer in Poeldijk

Fitness jij in Poeldijk? Dan heb je vast wel gemerkt dat op een gegeven moment je niet ver komt. Hoe hard je ook je best doet, iedereen loopt tegen een plateau aan bij het krijgen van een fitter lichaam. Daarom helpen wij van Personal Fitness Nederland je om dit patroon te doorbreken. Onze manier van personal fitness is namelijk compleet anders dan je waarschijnlijk gewend bent. Vertrouw daarom op onze personal trainers in Poeldijk, want als er niks verandert, wordt jij ook niet fitter.

Ook als je in Wateringen, Kwintsheuvel, Honselersdijk, Naaldwijk, 's-Gravenzande, Monster of in de directe omgeving woont, zijn onze personal trainers er voor jou!

Onze personal trainers zijn ook beschikbaar voor iedereen in de omgeving van Poeldijk. Of je nu uit Wateringen, Kwintsheuvel, Honselersdijk, Naaldwijk, ‘s-Gravenzande, Monster of een ander nabijgelegen dorp of stad komt. Bij Personal Fitness Nederland kunnen we je helpen met diverse gezondheidsdoelen, zoals gewichtsverlies, het verbeteren van je conditie en meer. Onze personal coaches hebben al talloze mensen uit Poeldijk en omliggende gebieden succesvol begeleid met personal training. Of je nu kiest voor individuele training, training met een partner, groepstraining of een andere trainingsvorm die past bij jouw doelen, onze personal trainers zijn er voor alle inwoners van Poeldijk, Wateringen, Kwintsheuvel, Honselersdijk, Naaldwijk, ‘s-Gravenzande, Monster en andere nabijgelegen steden en dorpen. Het Fit for Life programma van Personal Fitness Nederland is geschikt voor iedereen!

Altijd bij jou in de buurt

Personal Fitness Nederland heeft meerdere studio’s door heel Nederland. Dat betekent dat er altijd wel een studio bij jou in de buurt te vinden is. Zodat je niet lang hoeft te lopen, fietsen of rijden naar de studio en lekker aan de slag kan. Handig he?

Schrijf je in voor een gratis proefweek met onze personal coach in Poeldijk

Kom en ontdek onze studio in Poeldijk tijdens een gratis proefweek en ontmoet onze personal trainers. Je krijgt niet alleen een gratis 1-op-1 sessie, maar ook een gratis gezondheidscheck met alle nodige gezondheidsmetingen. Op basis daarvan geven we je advies op maat, zodat je meteen thuis aan de slag kunt gaan voor een gezonder, fitter en gelukkiger leven. Waar wacht je nog op? Schrijf je hieronder meteen in voor de gratis proefweek, en onze personal coach uit Poeldijk neemt binnenkort contact met je op voor een eerste kennismaking.