Al meer dan 24.000 Nederlanders fitter, gezonder en gelukkiger gemaakt

Personal trainer Hoorn

Personal trainer Hoorn
personal trainer Hoorn
  • 10, 15 of 20+ kg afvallen met blijvend resultaat
  • Word fitter, strakker en sterker!
  • Scherpste tarief uit de regio

En altijd 100% resultaatgarantie, geen resultaat = geld terug

personal trainer Hoorn
9,1
uit 33 klantreviews " Door de persoonlijke en respectvolle begeleiding voel ik mezelf veilig en gemotiveerd om door te gaan. "
06 2454 3391 hoorn@personalfitnessnederland.nl
De Oude Veiling 70f, 1689 AC Hoorn
85501018

Je wilt fitter worden en bent op zoek naar een nieuwe personal trainer bij jou in de buurt in Hoorn. Omdat je een doel voor ogen hebt, weer wilt gaan sporten of overtollige kilo’s kwijt wilt. Wat goed! Bij Personal Fitness Nederland in Hoorn staan onze gecertificeerde coaches voor je klaar om samen met jou tot het uiterste te gaan. Dat doen we aan de hand van ons bewezen Fit for Life programma. Ontdek de mogelijkheden van personal training en lees hoe we samen alles uit jouw sportieve doelen kunnen halen.

Voor ieder doel en budget bieden wij een programma op maat!

1 op 1 begeleiding met jouw personal trainer

1 op 1 begeleiding met jouw personal trainer

DUO training

DUO training

Doelgerichte groepstrainingen

Doelgerichte groepstrainingen

Ook altijd ingebrepen:

  • Complete gezondheidscheck
  • Diverse coachingswerkboeken
  • Voedingsadvies op maat
  • Fitnesspakket en trainingsschema voor thuis
  • UNIEK 100% resultaatgarantie. Als enige in Nederland garanderen onze personal trainers 100% resultaat. Geen resultaat = geld terug!
Beweging, Coaching, Voeding

Kies voor jezelf!
Vraag een GRATIS proefweek aan

Tijdens de proefweek maak je vrijblijvend kennis met je personal trainer, ons concept en je krijgt een gezondheidscheck met metingen en advies.

Wat gebeurt er als ik dit formulier verstuur?
We bellen je uiterlijk de eerstvolgende werkdag op om een afspraak in te plannen.

Dit vinden onze toppers in Hoorn

Een 9,1 uit 33 klantervaringen
8
26 juni 2024

"De algehele begeleiding vanuit personal fitness is van topkwaliteit waardoor je echt gemotiveerd om jezelf te veranderen"

10
15 mei 2024

"Een fitheidsprogramma waarbij ze, tijdens het traject, rekening houden met alle omstandigheden (thuis, werk, etc) om jou zo goed mogelijk te begeleiden. Ze houden rekening met je doelen en blijven ten alle tijden realistisch. Een absolute aanrader!"

Noah
10
14 mei 2024

"Gezonde geest in een gezond lichaam"

Anoniem
9
12 april 2024

"Het programma is de stok achter de deur geweest om eindelijk de nodige leefstijl verandering in gang te zetten. Meer energie, fitter en slanker in korte tijd, dus heel blij dat ik deze stap heb gezet."

Monique
9
29 januari 2024

"Ik voel me fitter, meer energiek en ben af van de kleine pijntjes en ongemakken in mijn lijf"

Edgar
8
29 januari 2024

"Binnen 4 weken meer fit gevoel. Hierdoor ook meer energie voor leuke dingen en energie voor werk. Leuk om te zien dat de resultaten op de weegschaal en fitheidstest dit ook aangeven. Zonder het gevoel te hebben om bijvoorbeeld lekker eten te moeten inleveren."

Sandrine
9
04 december 2023

"Ik zit wat beter in m’n vel, positiever!"

Cynthia
10
30 oktober 2023

"Mijn leven is beter geworden nu"

Agnes
10
12 oktober 2023

"Door de goede begeleiding van mijn coaches geef me een beter gevoel van mijn training. Als het me niet tegenzit hebben ze me geleerd om los te laten en begin opnieuw. Dat geeft me de zelfvertrouwen om door te gaan"

Nani
9
01 september 2023

"Doordat je fitter bent voel je je ook veel beter. Hoop positieve reacties van vrienden, familie en collega’s. Al je kleren zitten een stuk beter.Over het algemeen is alles een stuk positiever."

Danny
10
14 augustus 2023

"Goede begeleiding , gezellige sfeer, trainers zeer motiverend."

Irene de groot
10
02 juni 2023

"Als je zelf beter in je vel zit ben je gelukkiger en positiever waardoor alles veel leuker wordt en je meer z’n hebt om dingen te ondernemen."

Danny Spil
Beste Personal Trainer

Deze personal trainers staan voor je klaar in Hoorn

personal trainer Wytze

Wytze Tesselaar

Eigenaar & Lifestylecoach van Hoorn

Elk mens en ieder lijf is anders, daarom verdient iedereen een aanpak die past bij jou! Met 25 jaar ervaring in de personal fitnessbranche en het onderwijs kan je bij mij rekenen op een gedegen, onderbouwde, no-nonsens en juist die persoonlijke aanpak. Ik hoop je snel te zien in onze studio in Hoorn!

personal trainer Patricia

Patricia Helmstrijd

Personal trainer & Lifestylecoach van Hoorn

Een gezonde lifestyle is heel belangrijk voor een fit, vitaal en gelukkig leven. Met veel liefde en plezier help ik jou om meer kwaliteit uit je leven te halen. Met mijn kennis, vaardigheden en ons Fit for Life programma zal je je doelen zeker behalen.

Youtube thumbnail

Behaal met ons 100% jouw doel!

Wil jij afvallen, fitter en strakker worden met 100% resultaatgarantie? Laat deze kans dan niet uit je vingers glippen!

Youtube thumbnail

Afvallen met ons bewezen Fit for Life programma in Hoorn

Wij zijn meer dan een sportschool in Hoorn, bij Personal Fitness Nederland Hoorn train je namelijk met jouw personal trainer en in kleine groepjes. Wekelijks in onze studio. ledere keer doe je weer nieuwe oefeningen en word je uitgedaagd om net dat beetje extra te geven. Ook heb je elke week een ‘weegmoment’ met je personal coach. Aan de hand van je gewicht stelt je coach, samen met de voedingsconsulent, een persoonlijk voedingsadvies voor je samen. Geen zorgen, we zorgen dat je voedingsschema geschikt is voor heel het gezin. Daarbij helpen wij je ook mentaal fitter te worden met mental coaching. Hierdoor krijg je meer energie en word je je gedachten de baas. Het resultaat? Je voelt je fysiek beter en wordt ook mentaal fitter. Wij geloven in ons bewezen Fit for Life programma. Daarom geven altijd 100% resultaatgarantie.

Personal training in Hoorn; meer energie en vitaliteit met Fit for Life

Wil jij afslanken en tegelijkertijd gezonder worden, sterker worden en beter eten, dan is het Fit for Life personal training programma in Hoorn perfect voor jou. Dit programma richt zich op drie pijlers die vaak de oorzaak zijn van een ongezond en te zwaar lichaam. Beweging, gezond eten en mentale gesteldheid zijn essentieel als jij je leven wilt omdraaien. Daarom bieden onze personal trainers in Hoorn jou alle steun die je nodig hebt om de oorzaken van overgewicht aan te pakken en die slechte gewoontes nu eindelijk een keer aan de kant te zetten.

Een fitter lichaam met personal training in Hoorn

Crash diëten en shakes helpen met het verminderen van gewicht, maar je lichaam wordt er niet fitter en gezonder van. In veel gevallen is er zelfs sprake van het tegenovergestelde. Fit for Life is een programma dat zich richt op een gezond lichaam. De personal trainer in Hoorn gaat met je beweging aan de slag, de voedingsdeskundige kijkt naar je eetpatronen en de mental coach helpt je om de veranderingen die je maakt door te zetten. Een fit lichaam is een lichaam dat beweging krijgt, dat goed voedsel krijgt en dat rust en geluk voelt. Heb je dat, dan volgt het gewichtsverlies vanzelf.

Persoonsgericht fitness programma in Hoorn

Ben je op zoek naar een fitness programma in Hoorn waarbij je één op één begeleiding krijgt van een persoonlijke trainer? Dan past het Fit for Life programma van Personal Fitness Nederland wellicht bij jou. In dit programma ga je samen met een personal trainer aan de slag om jouw doel te bereiken. Dit kan bijvoorbeeld afvallen zijn, je conditie opbouwen, meer energie creëren of werken aan je algehele lichamelijke fitheid.

Fitness Hoorn met oog voor voeding, beweging en mindset

Jij bepaalt het doel en bij Personal Fitness Nederland gaan wij er vervolgens alles aan doen om dit samen met jou te behalen. Dit gebeurt met één op één trainingen in onze fitness studio in Hoorn of lekker in de buitenlucht. Naast beweging vormen voeding en mindset de essentiële pijlers van ons Fit for Life programma. Door deze drie elementen te combineren werken we aan duurzame resultaten en lessen die ook in de toekomst hun waarde blijven behouden.

100% resultaatgarantie met onze personal trainer in Hoorn

Kom je bij ons fitnessen in Hoorn dan mag je rekenen op een resultaatgarantie op de doelen waaraan we samen gaan werken. We gaan voor een blijvend positief effect op je gezondheid en daar zetten onze personal trainers dan ook gericht op in. Juist doordat we maatwerk bieden kunnen we resultaten garanderen en onderscheiden we ons van standaard fitness programma’s. Mocht je je zorgen maken om de kosten van een personal trainer, dat is niet nodig. Wij hebben programma’s voor ieder budget.

Altijd bij jou in de buurt

Personal Fitness Nederland heeft meerdere studio’s door heel Nederland. Dat betekent dat er altijd wel een studio bij jou in de buurt te vinden is. Zodat je niet lang hoeft te lopen, fietsen of rijden naar de studio en lekker aan de slag kan. Handig he? Word je gedachten de baas, geef je zelfvertrouwen een boost en zit weer lekker in je vel. Schrijf je vandaag nog in voor een gratis proefweek bij Personal Fitness Nederland Hoorn en maak op een laagdrempelige manier kennis met onze gecertificeerde coaches. Ontdek wat personal training Hoorn voor jou kan betekenen.

Woon je in Zwaagdijk, Oosterblokker, Nibbixwoud, Wognum, Bobeldijk, Berkhout, Schellinkhout of in de nabije omgeving? Ook dan staan onze personal trainers klaar om jou te begeleiden!

Onze personal trainers staan natuurlijk ook klaar voor diegenen die in de buurt van Hoorn wonen. Of je nu uit Zwaagdijk, Oosterblokker, Nibbixwoud, Wognum, Bobeldijk, Berkhout, Schellinkhout of een ander dorp of stad rondom Hoorn komt. Personal Fitness Nederland kan jou helpen met afvallen, werken aan je conditie, of andere gezondheidsdoelen. Onze coaches hebben al honderden mensen uit Hoorn en omgeving geholpen door middel van personal training. Of je nu kiest voor persoonlijke één-op-één training, duotraining, groepstraining of een andere trainingsvorm die aansluit bij jouw doelstellingen, onze personal trainers staan klaar voor alle inwoners van Hoorn, Zwaagdijk, Oosterblokker, Nibbixwoud, Wognum, Bobeldijk, Berkhout, Schellinkhout of andere steden en dorpen uit deze omgeving. Het Fit for Life programma van Personal Fitness Nederland is geschikt voor iedereen!

Boek een gratis intakegesprek

Onze personal trainer in Hoorn laat je graag onze studio zien en stelt je voor aan ons team. Vervolgens gaan ze een gesprek met je aan waarin ze willen weten wat jij met het Fit for Life programma wilt bereiken. Ook vertellen ze wat je van ons kunt verwachten en krijg je een persoonlijk trainingsplan gericht op je huidige situatie en de doelen die je wilt halen. Personal training in Hoorn richt zich op lange termijn resultaten en het aanwennen van goede gewoonten. Ben je hier eenmaal aan begonnen, dan is terugkijken geen optie meer.