Al meer dan 23.000 Nederlanders fitter, gezonder en gelukkiger gemaakt

Personal trainer Best

Een gemiddelde score van 9.3 uit 7 klantenervaringen

Industrieweg 114, 5683 PM Best
KVK
82768137
Duo workout
Waar kunnen we jou bij helpen?
Uiteraard kun je bij ons werken aan je fitheid, conditie en kracht.
Maar wist je dat we je ook met onderstaande doelen kunnen helpen?

Welkom bij Personal Fitness Nederland en leuk dat je een personal trainer in Best zoekt! Wij zijn meer dan een sportschool in Best, omdat we werken met bewezen Fit For Life programma. Een aanpak waarin we geloven. Daarom geven we altijd 100% resultaatgarantie. Meer dan 23.000 Nederlanders gingen je voor en volgden het programma met succes. Ben jij de volgende? Onze gecertificeerde personal trainers in Best staan te popelen om jou te coachen naar een fitter, gezonder en gelukkiger leven. Meld je aan voor de gratis proefweek en maak kennis met onze studio!

Icon afvallen

Afvallen

icon winnen

Fit, Vitaal en Energiek
worden

hartslag icon

Fysieke- en Mentale
klachten verhelpen

Van afvallen tot meer spierkracht met een personal trainer in Best

Of je nu wilt afvallen, meer spierkracht wilt, een betere conditie, een belangrijk evenement hebt waarvoor je wilt trainen of gewoon lekker fit wilt zijn. Met individuele aandacht en een trainingsschema op maat maken we samen jouw sportieve doelen waar. Onze gecertificeerde personal trainers in Best zijn echte motivators. Zij zorgen er persoonlijk voor dat je iedere personal trainingssessie net dat beetje extra geeft. Een tandje extra bijzet, nog één keer pusht, nog één keer alles geeft. Want precies die kleine extraatjes in de studio maken het verschil. Opgeven is geen optie bij Personal Fitness Nederland Best. Onze coaches gaan voor maximaal resultaat. Samen met jou. Welke doelen heb jij voor ogen?

Gratis proefweek: schrijf je in!

Maak gratis en vrijblijvend kennis met onze studio in Best. Tijdens de proefweek ontmoet je onze personal trainers in Best en kan je een kijkje nemen in onze studio. Naast een gratis 1-op-1 sessie, doen we ook een gratis gezondheidscheck waarin de nodige metingen worden uitgevoerd. Op basis daarvan geven we je een advies op maat. Zodat je thuis direct aan de slag kan met een fitter, gezonder en gelukkiger leven. Waar wacht je nog op? Schrijf je hieronder direct in voor de gratis proefweek en we nemen binnenkort contact met je op voor een eerste intake.

Kies voor jezelf

Vraag nu vrijblijvend een gratis proefweek aan!

Dit vinden onze klanten in Best

Een gemiddelde score van 9.3 uit 7 klantenervaringen

Studio Best
Klantverhaal Jack
9
21 april 2023

"Nu een half jaar later ben ik 10 kilo lichter en energiek!"

Jack

Studio Best
Klantverhaal Marion Best
10
29 november 2022

"Het is gewoon een dagelijkse routine geworden!"

Marion

Studio Best
Klantverhaal Katinka
9
8 september 2022

"Ik straal nu meer energie uit!"

Katinka

Studio Best
klantreview personal fitness nederland
9
25 april 2022

"Doordat ik mij beter en fitter voel merk ik dat ik de dagelijkse drukke dingen ook beter aankan en me weer trots kan voelen op mijn lichaam. De coaching van Mark heeft me geholpen om door te zetten en meer kennis te krijgen in hoe het lichaam werkt/reageert en wat training en voeding met je kan doen."

Marleen

Studio Best
klantreview personal fitness nederland
9
2 november 2021

"Mijn gehele lichaam fit houden????"

Robert

Studio Best
klantreview personal fitness nederland
10
2 november 2021

"Fitter gevoel geeft vertrouwen en energie"

Bart

Studio Best
klantreview personal fitness nederland
9
2 november 2021

"Sinds de trainingen blessurevrij en veel fitter????"

Frank

Studio Best
Deze gecertificeerde coaches staan voor je klaar in Best
Trots dat we al 7 jaar op rij uitgeroepen zijn tot Beste Personal Trainer!
Mark van Dooremolen personal trainer
Mark van Dooremolen
Studiomanager & Lifestylecoach van Best
Ik ben studio eigenaar van Best en heb de opleiding sport en beweging coördinator afgerond. Pleziertjes vind ik belangrijk, maar ik hou ook van aanpakken om een doel te behalen. Mijn specialiteit is spieropbouw en afvallen.

Behaal je sportieve doelen met personal training in Best

Bij Personal Fitness Nederland geloven we er sterk in dat ieder mens zelf de verantwoordelijkheid kan nemen over zijn of haar eigen gezondheid. Maar we begrijpen ook als geen ander dat dit niet gemakkelijk is. Daarom zijn onze gecertificeerde personal trainers er. Op de momenten dat jij het moeilijk hebt, geeft jouw personal coach je een duwtje in de rug. Als je op wilt geven, herinnert jouw trainer je aan je doelen. Als je denkt dat je niet meer kan, is je coach er om je het tegendeel te bewijzen. Zodat jij je gedachten de baas wordt, lekker in je vel zit en je doelen behaalt.

Maak jouw sportieve doelen waar bij Personal Fitness Nederland in Best. Meld je aan voor de gratis proefweek en start overmorgen nog met trainen. Samen met een van de coaches. Zien we je snel?

Vitaal en zelfverzekerd met personal training in Best

Een slank lichaam, barstend met energie en zonder stress, dat is wat we bij Fit for Life nastreven en wat je met personal training in Best kunt verwachten. Fit for Life is een programma dat werkt aan een fitter lichaam voor jou. Dat betekent slanker, maar vooral gezonder. We werken aan voldoende beweging, gezond eten en geven je de mentale kracht om dit keer door te zetten. Want Fit for Life is niet tijdelijk, het is een methode voor de rest van je leven.

Gezond en gelukkig leven met een personal trainer in Best

Wie wil er nu niet gezond en gelukkig zijn? Veel van jouw mentale en lichamelijke staat is afkomstig van hoeveel je beweegt, wat je eet en hoe je je voelt. Daarom werken we met Fit for Life met een aantal deskundigen die alle aspecten van een gezond leven aanpakken. Onze personal trainer in Best zorgt ervoor dat je genoeg lichaamsbeweging krijgt. De voedingsdeskundige werkt met je aan je eetgewoonten en de mentale coach geeft je wilskracht en zelfvertrouwen. Deze drie pijlers samen – beweging, gezond eten en mentale coaching – resulteren in gewichtsverlies, vermindering van stress en depressie en een toename aan energie en zelfvertrouwen.

Wat wil je bereiken?

De drie pijlers komen in elk Fit for Life programma naar voren, maar jij geeft aan wat je ermee wilt bereiken. Wil je aan een personal training programma in Best deelnemen om gewicht te verliezen, gezonder te worden, je bloeddruk naar beneden te halen, je conditie te verbeteren, spiermassa op te bouwen, om te herstellen na een ziekte of om fysieke problemen te verhelpen? Met onze personal trainer in Best doe je dat voor de rest van je leven. Gooi je shakes en crash diëten dus uit het raam en boek een intakegesprek. Wij stoppen niet totdat jij tevreden bent en de beste versie van jezelf naar voren is gebracht.

Verbeter jouw personal fitness in Best

Ben je op zoek naar een fitness studio in Best omdat je wilt werken aan een gezonder lichaam en een vitale levensstijl? Dan past een holistische aanpak bij jouw wensen. Bij Personal Fitness Nederland werken we al jarenlang volgens een succesformule rustend op drie belangrijke pijlers: voeding, mentale coaching en beweging. Gecombineerd zorgen deze drie elementen ervoor dat je merkbaar resultaat boekt. Je voelt je energieker, gezonder en gelukkiger. Maar hoe pak je dit aan? Met hulp van onze personal trainers in Best.

Fitness in Best met personal coach

Bij Personal Fitness Nederland werken we met gecertificeerde personal trainers die zich inzetten om samen met jou je persoonlijke doelen te behalen. Kies je er voor om bij ons in Best te fitnessen, dan kies je voor trainingen in een één op één setting. Wij zijn hierdoor anders dan een reguliere sportschool. Onze trainingen worden voor jou samengesteld en gecombineerd met bijpassende voedingsadviezen. Daarnaast is er veel aandacht voor je mindset en je gedachten.

Onze personal trainers in Best geven resultaatgarantie

Juist doordat het programma en de begeleiding zo persoonlijk toegespitst zijn, kunnen we je een resultaatgarantie geven. We zetten bij Personal Fitness Nederland altijd in op het behalen van duurzame resultaten. Kom je bij ons fitnessen in Best dan kies je dus niet voor een snelle oplossing maar voor maatwerk waar je ook in de toekomst wat aan hebt. Je leert van alles over voeding, mindset en beweging en van deze kennis kun je ook in de toekomst profijt ondervinden.

Past dit fitness programma in Best bij jou?

Je kunt vanuit heel verschillende overwegingen bij onze studio terecht komen. Wellicht wil je conditie opdoen, afvallen of juist aankomen. Met fysieke klachten kun je eveneens bij ons terecht. Ervaar je stress of wil je meer energie overhouden aan het eind van de dag? Ook dan ben je van harte welkom voor een vrijblijvend intakegesprek.

Lees meer
Personal training in de studio

Behaal met ons nu wél jouw doel!

Al meer dan 23.000 Nederlanders fitter, gezonder en gelukkiger gemaakt. Ben jij de volgende?