Al meer dan 22.000 Nederlanders fitter, gezonder en gelukkiger gemaakt

Rugpijn zwanger

Rugpijn want zwanger: bij Personal Fitness Nederland verlicht je de klachten

Rugpijn als je zwanger bent is erg normaal. Sommige vrouwen hebben er zelfs zoveel last van dat ze hun mobiliteit gedeeltelijk verliezen. Uiteraard is het belangrijk dat je je dokter raadpleegt, maar als die je het groene licht geeft begeleiden we je bij Personal Fitness Nederland graag bij de rugpijn tijdens je zwangerschap. Onze specialisten weten hoe ze jou het beste plan kunnen aanbeden om pijn in de onderrug als je zwanger bent te verlichten. En je krijgt dan ook een flinke dosis advies en kennis om de goede gewoontes na je zwangerschap voort te zetten.

Rugpijn zwanger verlichten met drie pijlers

Veel lichaamsklachten komen voort uit drie oorzaken, namelijk ongezond eten, te weinig beweging en een tekort aan doorzettingsvermogen. Lage rugpijn zwanger wordt natuurlijk veroorzaakt doordat je baby op je bekken drukt, maar door aan deze drie pijlers te werken maak je je lichaam sterk en fit genoeg om er beter mee om te kunnen gaan:

  • Beweging
  • Gezonde voeding
  • Mindset coaching

Persoonlijk plan en resultaatgarantie

Bij ons krijg je een persoonlijk plan toegewezen waarin we uiteraard rekening houden met je zwangerschap. Het doel is om je rugpijn zwanger te verlichten, maar ook om je te helpen gezond en fit te zijn tijdens je zwangerschap en ook daarna. Daarom geven we een 100% resultaatgarantie aan al onze leden waarmee je zeker weet dat je doeleinden worden bereikt. Bij ons staat een fitter en gezonder lichaam centraal en daar begeleiden we je ook na je zwangerschap graag bij.

Gratis proefweek!

Vraag een gratis proefweek aan en dan neemt de personal coach van de dichtstbijzijnde vestiging binnen 24 uur contact met je op om je meer informatie te geven over ons concept en de gratis proefweek. Tijdens de proefweek kan je vrijblijvend kennis maken met je personal trainer en je krijgt een gratis gezondheidscheck met advies én metingen.

Al meer dan 17.000 mensen gingen je voor!

Gratis Proefweek

Dit is jouw moment!

Wil jij ook fitter, gezonder en gelukkiger worden? Dan is dit jouw moment! Laat het niet uit je vingers glippen