Rugpijn want zwanger: bij Personal Fitness Nederland verlicht je de klachten

Rugpijn als je zwanger bent is erg normaal. Sommige vrouwen hebben er zelfs zoveel last van dat ze hun mobiliteit gedeeltelijk verliezen. Uiteraard is het belangrijk dat je je dokter raadpleegt, maar als die je het groene licht geeft begeleiden we je bij Personal Fitness Nederland graag bij de rugpijn tijdens je zwangerschap. Onze specialisten weten hoe ze jou het beste plan kunnen aanbeden om pijn in de onderrug als je zwanger bent te verlichten. En je krijgt dan ook een flinke dosis advies en kennis om de goede gewoontes na je zwangerschap voort te zetten.
 

Rugpijn zwanger verlichten met drie pijlers

Veel lichaamsklachten komen voort uit drie oorzaken, namelijk ongezond eten, te weinig beweging en een tekort aan doorzettingsvermogen. Lage rugpijn zwanger wordt natuurlijk veroorzaakt doordat je baby op je bekken drukt, maar door aan deze drie pijlers te werken maak je je lichaam sterk en fit genoeg om er beter mee om te kunnen gaan:

  • Beweging
  • Gezonde voeding
  • Mindset coaching

Persoonlijk plan en resultaatgarantie

Bij ons krijg je een persoonlijk plan toegewezen waarin we uiteraard rekening houden met je zwangerschap. Het doel is om je rugpijn zwanger te verlichten, maar ook om je te helpen gezond en fit te zijn tijdens je zwangerschap en ook daarna. Daarom geven we een 100% resultaatgarantie aan al onze leden waarmee je zeker weet dat je doeleinden worden bereikt. Bij ons staat een fitter en gezonder lichaam centraal en daar begeleiden we je ook na je zwangerschap graag bij.
 

Gratis proefweek!   

Vul onderstaand formulier in en dan neemt de personal coach van de dichtstbijzijnde vestiging binnen 24 uur contact met je op om je meer informatie te geven over ons concept en de gratis proefweek. Tijdens de proefweek kan je vrijblijvend kennis maken met je personal trainer en je krijgt een gratis gezondheidscheck met advies én metingen.

Al meer dan 15.000 mensen gingen je voor!

  • * velden zijn verplicht.

Maak kennis met ons door een Gratis Proefweek

Uiteraard zijn wij ons ervan bewust dat je misschien eerst wilt kijken of het bevalt. Vandaar dat wij een gratis proefweek aanbieden. Op deze manier kun je ongedwongen en vrijblijvend kennis maken met één van onze personal trainers. Vul onderstaand formulier compleet in om in contact te komen. Je maakt in deze week o.a. kennis met jouw personal trainer en krijgt een gratis intake met advies én metingen.

Vind jouw vestiging & ontvang een gratis proefweek!

Naar de 80 vestigingen binnen Nederland!

Laat je inspireren

Klantervaringen ✔️

Nu 6 maanden na start ben ik 20 kg afgevallen, maar dat is nog niet alles: ik voel me goed en vind sporten nu echt leuk!

lees meer klantervaringen

Klantervaringen ✔️

Mijn levensstijl is nu compleet anders. Ik beweeg meer, eet gezond en voel me veel energieker!

lees meer klantervaringen

Klantervaringen ✔️

In 7 maanden bij PFN ben ik 19 kg lichter, fitter, leniger, heb ik maatje 42 (was 46) en eet ik nog steeds lekker!

lees meer klantervaringen

Klantervaringen ✔️

Mijn lichamelijke klachten zijn helemaal verdwenen en ik voel me weer topfit!

lees meer klantervaringen

Klantervaringen ✔️

De lessen die ik het afgelopen jaar geleerd heb zijn voor de rest van mijn leven. Ik weet dat ik mijn doel kan bereiken

lees meer klantervaringen

Onze Awards

De personal trainers van Personal Fitness Nederland hebben vijf jaar op rij de Beste Personal Trainer Award gewonnen!

Best personal trainer awards

Tevredenheid Personal Fitness Nederland

Dit cijfer is gebaseerd op beoordeling van onze leden, die hun ervaring hebben gedeeld.

9,2
Sitemap Cookies Privacy Disclaimer Informatiecentrum