Al meer dan 23.000 Nederlanders fitter, gezonder en gelukkiger gemaakt

Personal training in crossfit op advies van coach

diëten vijf soorten

Personal training in crossfit op advies van coach

Altijd al een poging willen wagen om te starten met crossfit, maar je weet niet precies hoe je oefeningen juist uitvoert? Kies dan voor personal training in crossfit bij Personal Fitness Nederland. Onze coaches zijn gecertificeerd en beschikken over de juiste kennis en vaardigheden om jou de kunst van het crossfit aan te leren. Crossfit personal training is onderdeel van ons Leefstijl Programma, waarbij je adviezen krijgt rondom crossfit oefeningen in combinatie met bemoediging van een positieve warrior mindset. Iets wat voor het beoefenen crossfit zeker is weggelegd. Jouw personal crossfit training gaat van start zodra je je aanmeldt voor personal coaching.

Crossfit personal training met coachadvies

Personal training in crossfit gaat je verder helpen om een strak en sterk lichaam te krijgen. Met de juiste mentale motivatie kun je straks bergen verzetten en werkelijk het verschil maken in je eigen leven. We hanteren hiervoor een gouden formule, met drie krachtige pijlers:

  • Bekrachtigende beweging
  • Positieve mindset motivatie
  • Voedingsadviezen

Bekrachtiging van mentaliteit

Begin jouw personal crossfit training en start met de Fit for Life methode bij Personal Fitness Nederland. Jouw persoonlijk aangewezen coach leert jou hoe je de oefeningen in crossfit juist uitvoert, zodat je werkt aan het opbouwen van een krachtig lichaam. Personal training in crossfit vermijdt de kans op blessures, maar geeft juist vertrouwen krijgt in jouw fysieke kracht. Met goede voeding en bemoedigende motivatie kun jij straks het beste uit jezelf halen met personal training in crossfit.

Gratis Proefweek

Lees meer

geschreven door

Jos Vermeer
Jos Vermeer
Oprichter Personal Fitness Nederland / Fysiotherapeut

Deel deze blog

Facebook
Twitter
LinkedIn
Klantervaring Diane
10
15 augustus 2023
Studio Geldrop
review olaf personal fitness nederland
10
20 juni 2023
Studio Roermond

Meer over dit onderwerp

Gelukkig gezin op de bank

Dit is jouw moment!

Wil jij ook fitter, gezonder en gelukkiger worden? Dan is dit jouw moment! Laat het niet uit je vingers glippen