Al meer dan 24.000 Nederlanders fitter, gezonder en gelukkiger gemaakt

Personal trainer Apeldoorn

Personal trainer Apeldoorn
personal trainer in Apeldoorn
  • 10, 15 of 20+ kg afvallen met blijvend resultaat
  • Word fitter, strakker en sterker!
  • Scherpste tarief uit de regio

En altijd 100% resultaatgarantie, geen resultaat = geld terug

personal trainer in Apeldoorn
8,9
uit 44 klantreviews " Doordat ik het Fit for Life programma ben gaan volgen heb ik vaker echt een momentje voor mezelf en sta ik echt even stil bij wat ik nodig heb! "
06 2484 3744 danny.pfn@gmail.com
Prins Willem-Alexanderlaan 401, 7311 SX Apeldoorn
63578581

Welkom bij Personal Fitness Nederland in Apeldoorn! Wij zijn meer dan een sportschool in Apeldoorn, omdat we werken met bewezen Fit For Life programma. Een aanpak waarin we geloven. Daarom geven we altijd 100% resultaatgarantie. Meer dan honderden Nederlanders gingen je voor en volgden het programma met succes. Ben jij de volgende? Onze gecertificeerde personal trainers in Apeldoorn staan te popelen om jou te coachen naar een fitter, gezonder en gelukkiger leven. Meld je aan voor de gratis proefweek en maak kennis met onze studio!

Voor ieder doel en budget bieden wij een programma op maat!

1 op 1 begeleiding met jouw personal trainer

1 op 1 begeleiding met jouw personal trainer

DUO training

DUO training

Doelgerichte groepstrainingen

Doelgerichte groepstrainingen

Ook altijd ingebrepen:

  • Complete gezondheidscheck
  • Diverse coachingswerkboeken
  • Voedingsadvies op maat
  • Fitnesspakket en trainingsschema voor thuis
  • UNIEK 100% resultaatgarantie. Als enige in Nederland garanderen onze personal trainers 100% resultaat. Geen resultaat = geld terug!
Beweging, Coaching, Voeding

Kies voor jezelf!
Vraag een GRATIS proefweek aan

Tijdens de proefweek maak je vrijblijvend kennis met je personal trainer, ons concept en je krijgt een gezondheidscheck met metingen en advies.

Wat gebeurt er als ik dit formulier verstuur?
We bellen je uiterlijk de eerstvolgende werkdag op om een afspraak in te plannen.

Dit vinden onze toppers in Apeldoorn

Een 8,9 uit 44 klantervaringen
10
26 juli 2023

"Door de juiste voeding icm juiste mindset en sporten,legt men natuurlijk al de basis en kracht in alles in het leven"

C.Thuijns
Manon Heijenk
9
20 juli 2023

"Door de voedingsschema's weet ik nu veel beter wat ik allemaal mag eten en dat je kan af vallen door juist voor je gevoel veel te eten. De trainingen en thuistrainingen worden goed opgebouwd. Als je even niet meer weet hoe een oefening moet, kan je er een filmpje over vinden op hun website. De coach sessies zijn erg fijn om te bespreken hoe de week ging en of je ergens tegenaan liep."

Manon Heijenk
9
27 maart 2023

"Stuk ondersteuning bij het uitvoeren van de oefening is heel prettig. Door een stok achter de deur bij het betalen van mijn delen en het benaderen vanuit een positieve believing van het tot nu toe betaald effect groeit ook mijn mindset en sta ik zelf ook positieve en met meer rust in het hier en nu"

Marieke
8
09 januari 2023

"Er wordt bewustwording gecreëerd hoe jij invloed hebt om gelukkig te zijn en dat jij de regie hebt."

Malou
10
02 november 2022

"Ik heb een veel beter beeld gekregen wat voeding met mijn doet en hoe daarmee om te gaan. Het sporten was aan het begin zwaar en zag er als een berg tegenop maar de begeleiding daarin door Roy is super! Er zijn verschillende mogelijkheden qua lessen en ieder pakt daarin zijn of haar eigen tempo en ook wat voor ieder haalbaar is."

Daphne
Ed
9
28 september 2022

"De professionele aanpak en goede uitleg om een bepaald doel te halen!"

Ed
Simone
8
30 mei 2022

"Doordat ik dit programma ben gaan volgen heb ik vaker echt een momentje voor mezelf en sta ik echt even stil bij wat ik nodig heb!"

Simone
8
19 mei 2022

"Ik voel me fitter waardoor ik minder snel moe ben"

Angelique
10
15 mei 2022

"Bij Personal fitness Nederland heb ik geleerd hoe ik op een gezonde manier kan afvallen en trainen. De combinatie van gezond eten, afvallen en trainen hebben ervoor gezorgd dat ik ruim 25 kilo ben afgevallen en me veel fitter voel! Super tevreden en zoveel lekkerder in mijn vel."

Inge Reherman
9
25 januari 2022

"Ondersteuning in het afvallen en een schop onder Mijn Kont als het niet zo goed gaat"

Marianne
8
18 januari 2022

"Motivatie blijft hoog, daardoor is er een enorme wilskracht."

Sharon
Patricia Poulina
10
05 januari 2022

"Door de begeleidingen het coachen ben ik anders in het leven komen te staan. Heb meer zelfvertrouwen en zorg beter voor mij zelf. Daarnaast ben ik sporten en beweging leuk gaan vinden."

Patricia Poulina
Beste Personal Trainer

Deze personal trainers staan voor je klaar in Apeldoorn

personal trainer Danny Put

Danny Put

Eigenaar van Apeldoorn & Almere

Ik doe dit werk al 7+ jaar en vind het fantastisch om te doen. Mijn kennis draag ik graag over naar mijn collega's om nog meer mensen naar een gezonde levensstijl te helpen.    

personal trainer Roy Schouten

Roy Schouten

Studiomanager en Lifestylecoach van Apeldoorn

Met mijn ervaring in het werkveld als Personal trainer, Sportcoach in de verslavingszorg en mijn opleiding Sportkunde help ik iedereen, door middel van uitdagende trainingen en een gezonde dosis humor, naar de beste versie van zichzelf.

Youtube thumbnail

Behaal met ons 100% jouw doel!

Wil jij afvallen, fitter en strakker worden met 100% resultaatgarantie? Laat deze kans dan niet uit je vingers glippen!

Youtube thumbnail

Van afvallen tot meer spierkracht bij Personal Fitness Nederland in Apeldoorn

Of je nu wilt afvallen, meer spierkracht wilt, een betere conditie, een belangrijk evenement hebt waarvoor je wilt trainen of gewoon lekker fit wilt zijn. Met individuele aandacht en een trainingsschema op maat maken we samen jouw sportieve doelen waar. Onze gecertificeerde personal trainers in Apeldoorn zijn echte motivators. Zij zorgen er persoonlijk voor dat je iedere personal trainingssessie net dat beetje extra geeft. Een tandje extra bijzet, nog één keer pusht, nog één keer alles geeft. Want precies die kleine extraatjes in de studio maken het verschil. Opgeven is geen optie bij Personal Fitness Nederland Apeldoorn. Onze coaches gaan voor maximaal resultaat. Samen met jou. Welke doelen heb jij voor ogen?

Behaal je sportieve doelen met personal training in Apeldoorn

Bij Personal Fitness Nederland geloven we er sterk in dat ieder mens zelf de verantwoordelijkheid kan nemen over zijn of haar eigen gezondheid. Maar we begrijpen ook als geen ander dat dit niet gemakkelijk is. Daarom zijn onze gecertificeerde personal trainers in Apeldoorn er. Op de momenten dat jij het moeilijk hebt, geeft jouw personal coach je een duwtje in de rug. Als je op wilt geven, herinnert jouw trainer je aan je doelen. Als je denkt dat je niet meer kan, is je coach er om je het tegendeel te bewijzen. Zodat jij je gedachten de baas wordt, lekker in je vel zit en je doelen behaalt.

Personal training in Apeldoorn: word ook Fit for Life

Een fitter, energieker en zelfverzekerder persoon, dat maken wij van jou met ons personal training Apeldoorn Fit for Life programma. Afvallen en gezonder leven lukt alleen als je hier met een lange termijn blik naar kijkt. Crash diëten en wonderpillen leveren op de korte termijn resultaten op, maar 9 van de 10 keer val je automatisch terug in oude gewoonten. Niet als je via ons een personal trainer in Apeldoorn inhuurt en samen met ons jouw leven ten goede en voor goed verandert.

Personal trainer in Apeldoorn: onze tools met jouw inzet

Met ons kun je eindelijk jouw doeleinden bereiken en een betere versie worden van jezelf. Wij gebruiken drie pijlers die jou de tools geven om dit mee te doen. Met onze personal trainer in Apeldoorn werken we aan je fysieke gezondheid en neem je deel aan gevarieerde en uitdagende trainingssessies zowel binnen als buiten. Onze voedingsdeskundige doet daar een schepje bovenop en helpt je gezond te eten, zodat je ook de binnenkant van je lichaam goed verzorgt. Met onze mental coach krijg je ook de kracht en mentale sterkte en kun je alle uitdagingen aan.

Wat zijn jouw doelstellingen?

De drie pijlers vormen de rode draad door ons Fit for Life programma, maar jij geeft aan wat je zelf met personal training in Apeldoorn wilt bereiken. En dat kan van alles zijn. Wil je afslanken, conditie en/of spiermassa opbouwen, je bloeddruk verlagen, minder stress ervaren, sporten tijdens je zwangerschap of je diabetes beter onder controle krijgen? Bij ons is succes gegarandeerd. Onze personal trainers in Apeldoorn helpen je hierbij.

Fitness Apeldoorn; resultaat gegarandeerd met Fit for Life

Fit for Life is het fitness programma in Apeldoorn van Personal Fitness Nederland. Wij garanderen dat jij je doelen haalt als je je inschrijft voor Fit for Life. Vanaf het moment dat je je handtekening zet gaat een team van specialisten voor jou aan het werk om persoonlijke fitness- en voedingsplannen te maken, om mentale coaching te ontwikkelen voor wilskracht en zelfvertrouwen, zodat jij een betere versie van jezelf wordt.

In goede handen bij fitness Apeldoorn

Wij leveren je alle tools aan die je nodig hebt om jouw doelstellingen te bereiken. We zijn geen standaard fitness programma, want beweging is niet de enige pijler waar we ons op richten. Kom je bij ons fitnessen in Apeldoorn, dan krijg je ook advies over gezonde voeding en mentale coaching. We zorgen dat de basis goed is en een gezond en fitter lichaam volgt dan automatisch. Met voldoende beweging, gezonde voeding en mentale kracht is gewichtsverlies een logisch gevolg.

Succes gegarandeerd

Het Fit for Life fitness programma in Apeldoorn biedt jou dus de optie om al je slechte gewoonten te vergeten en deze te vervangen voor gezonde gewoonten. Deze worden dan vanzelf tweede natuur. Wij garanderen succes met onze 100% resultaatgarantie. Iedereen die bij ons komt fitnessen in Apeldoorn profiteert van deze belofte. Haal jij je doeleinden niet binnen de aangegeven tijd, dan blijven we kosteloos doorgaan tot je er wel bent. Wij zijn niet tevreden tot jij tevreden bent.

Bekijk het zelf

Waarom kom je zelf niet langs bij onze studio in Apeldoorn en je zult direct kunnen proeven van de positieve sfeer en de motiverende aanpak. Ons team staat te popelen om met je aan de slag te gaan en jou ook een energiek en gezond leven aan te bieden. Fit for Life is een totaaloplossing voor een fitter lichaam voor de rest van je leven. Samen met onze personal trainers in Apeldoorn ga je werken aan je doelen.

Kom je uit Ugchelen, Beekbergen, Lieren, Teuge, Beemte, Broekland, Klarenbeek of omstreken? Dan staan onze personal trainers ook voor jou klaar!

Uiteraard staan onze personal trainers ook klaar voor diegene die uit de buurt van Apeldoorn komen. Kom je bijvoorbeeld uit Ugchelen, Beekbergen, Lieren, Teuge, Beemte, Broekland, Klarenbeek of een ander dorp of stad rondom Apeldoorn? En wil jij afvallen en/of werken aan je conditie? Of heb je andere gezondheidsdoelen? Onze coaches hebben al honderden mensen uit Apeldoorn en omgeving geholpen door middel van personal training. Dit doen zij in de vorm van één op één training, duo training, groepstraining of een andere vorm van trainen die bij jou en je doelstellingen past. Onze personal trainers staan in ieder geval klaar voor alle inwoners van Apeldoorn, Ugchelen, Beekbergen, Lieren, Teuge, Beemte, Broekland, Klarenbeek of andere steden en dorpen uit deze omgeving. Het Fit for Life programma van Personal Fitness Nederland is geschikt voor iedereen!

Een intakegesprek en gratis proefweek

Kom bij ons langs voor een intakegesprek. Je ziet dan onze prettige studio, je maakt kennis met onze personal trainers in Apeldoorn en je huidige situatie en jouw doelstellingen worden besproken. Probeer ons eerst uit via een gratis proefweek en zet de eerste stap richting een nieuw en gelukkiger leven.