Al meer dan 24.000 Nederlanders fitter, gezonder en gelukkiger gemaakt

Vitaliteitsprogramma geeft zekerheid van vitaal leven

diëten vijf soorten

Volg een vitaliteitsprogramma bij Personal Fitness Nederland en werk aan persoonlijke doelstellingen om je gezondheid te verbeteren. Naast meer vitaliteit zul je namelijk een verbetering in je fysieke en mentale gezondheid bemerken en dit zorgt voor een vitaler leven. Het vitaliteitsprogramma kan als voorbeeld dienen voor een geheel vernieuwde leefstijl, dat bijdraagt een gezonde mindset. Neem contact op met jouw persoonlijke coach en vraag naar de optie ‘een vitaliteitsprogramma opstellen’, zodat je direct van start kunt met gerichte oefeningen. Een juist vitaliteitsprogramma zal het verschil maken en je in staat stellen om drastische wijzigingen in je leven aan te brengen.

Vitaliteitsprogramma als voorbeeld

Een juist vitaliteitsprogramma stel je op samen met jouw personal trainer. Bij Personal Fitness Nederland wordt gewerkt volgens de Fit for Life methode om ons Leefstijl Programma effectief in te zetten. Drie pijlers zorgen voor gericht support en de mogelijkheid om meer vitaliteit te krijgen:

  • Voeding
  • Beweging
  • Mindset en Coaching

Vitaliteitsprogramma realiseren met coach

Wil je jouw fysieke klachten aanpakken en zorgen voor een goede mentale gezondheid? Dan kun je een vitaliteitsprogramma opstellen met jouw trainer. Coaching werkt goed om doelstellingen te behalen. Je gaat 1-op-1 met jouw coach aan de slag om de beste resultaten te behalen, waarbij wekelijks wordt geëvalueerd wat de vorderingen zijn. Doordat je structureel traint volgens een vitaliteitsprogramma zul je de voordelen gaan bemerken in je dagelijks leven. Wordt sterker, fitter en leniger met het coaching traject en werk aan een blijvende vitaliteit.

Inschrijfformulier gratis adviesgesprek

Lees meer

geschreven door

Jos Vermeer
Jos Vermeer
Oprichter Personal Fitness Nederland / Fysiotherapeut

Deel deze blog

Facebook
Twitter
LinkedIn
Testimonia Berend Personal Fitness Nederland
10
24 april 2024
Personal Fitness Nijmegen

Meer over dit onderwerp

Gelukkig gezin op de bank

Dit is jouw moment!

Wil jij ook fitter, gezonder en gelukkiger worden? Dan is dit jouw moment! Laat het niet uit je vingers glippen