Al meer dan 22.000 Nederlanders fitter, gezonder en gelukkiger gemaakt

Personal trainer Amersfoort

Een gemiddelde score van 8.9 uit 27 klantenervaringen

Kosmonaut 9a, 3824 MK Amersfoort
KVK
55910939
Personal trainer
Waar kunnen we jou bij helpen?
Uiteraard kun je bij ons werken aan je fitheid, conditie en kracht.
Maar wist je dat we je ook met onderstaande doelen kunnen helpen?

Welkom bij Personal Fitness Nederland in Amersfoort! Wij zijn meer dan een sportschool in Amersfoort, omdat we werken met bewezen Fit For Life programma. Een aanpak waarin we geloven. Daarom geven we altijd 100% resultaatgarantie. Meer dan 20.000 Nederlanders gingen je voor en volgden het programma met succes. Ben jij de volgende? Onze gecertificeerde personal trainers in Amersfoort staan te popelen om jou te coachen naar een fitter, gezonder en gelukkiger leven. Meld je aan voor de gratis proefweek en maak kennis met onze studio!

Afvallen

Fit, Vitaal en Energiek
worden

hartslag

Fysieke- en Mentale
klachten verhelpen

Van afvallen tot meer spierkracht bij Personal Fitness Nederland in Amersfoort

Of je nu wilt afvallen, meer spierkracht wilt, een betere conditie, een belangrijk evenement hebt waarvoor je wilt trainen of gewoon lekker fit wilt zijn. Met individuele aandacht en een trainingsschema op maat maken we samen jouw sportieve doelen waar. Onze gecertificeerde personal trainers in Amersfoort zijn echte motivators. Zij zorgen er persoonlijk voor dat je iedere personal trainingssessie net dat beetje extra geeft. Een tandje extra bijzet, nog één keer pusht, nog één keer alles geeft. Want precies die kleine extraatjes in de studio maken het verschil. Opgeven is geen optie bij Personal Fitness Nederland Amersfoort. Onze coaches gaan voor maximaal resultaat. Samen met jou. Welke doelen heb jij voor ogen? 

Behaal je sportieve doelen met personal training in Amersfoort

Bij Personal Fitness Nederland geloven we er sterk in dat ieder mens zelf de verantwoordelijkheid kan nemen over zijn of haar eigen gezondheid. Maar we begrijpen ook als geen ander dat dit niet gemakkelijk is. Daarom zijn onze gecertificeerde personal trainers er. Op de momenten dat jij het moeilijk hebt, geeft jouw personal coach je een duwtje in de rug. Als je op wilt geven, herinnert jouw trainer je aan je doelen. Als je denkt dat je niet meer kan, is je coach er om je het tegendeel te bewijzen. Zodat jij je gedachten de baas wordt, lekker in je vel zit en je doelen behaalt. 

Maak jouw sportieve doelen waar bij Personal Fitness Nederland in Amersfoort. Meld je aan voor de gratis proefweek en start overmorgen nog met trainen. Samen met een van de coaches. Zien we je snel?

Kies voor jezelf

Vraag nu vrijblijvend een gratis proefweek aan!

Dit vinden onze klanten in Amersfoort

Een gemiddelde score van 8.9 uit 27 klantenervaringen

Studio Amersfoort
9
24 mei 2023

"De begeleiding en coaching, de persoonlijke aanpak en afspraken zorgen voor commitment en vergroten mijn bewuste blik op gezondheid."

Maarten Bakker

Studio Amersfoort
8
2 september 2022

"Meer rust, minder stress en ik durf voor mezelf te kiezen!"

Ans van Bekkum

Studio Amersfoort
klantreview personal fitness nederland
9
24 maart 2022

"Ik ben gewoon fitter en zit daar door beter in mijn vel, tevens weet hij altijd een.oplossing als ik een blessure heb of iets specifiek wil trainen"

Studio Amersfoort
9
18 maart 2022

"Het is een alles erop en eraan programma, aan alles wordt aandacht gegeven, zowel fysiek als mentaal!"

Annemieke

Studio Amersfoort
9
18 maart 2022

"Ik heb meer structuur in mijn leven, sta vrolijker op een ben 8,5 kg afgevallen."

Gosia

Studio Amersfoort
klantreview personal fitness nederland
8
4 maart 2022

"Ik voel me een stuk fitter door het sporten en kom de dag vol energie weer door."

Cassandra

Studio Amersfoort
9
17 februari 2022

"I am satisfied with my current fitness condition. I am proud that I can do 1 minute 37 seconds planking"

Studio Amersfoort
10
16 februari 2022

"Ben weer terug op de arbeidsmarkt gekomen en mijn sociale contacten zijn verbeterd doordat ik weer lekker in mijn vel zit"

Irene Hazeleger

Studio Amersfoort
8
7 december 2021

"Marcel heeft mij ervan doordrongen dat ik na mijn 65ste levensjaar niet moet blijven zitten, want dan wordt het leven niet leuker!!"

Greet

Studio Amersfoort
9
12 november 2021

"Door de mindset coaching en voedingsadviezen in combinatie met trainen kies ik meer voor mijzelf, ben ik zelfverzekerder en heb ik bergen energie!"

Studio Amersfoort
klantreview personal fitness nederland
9
1 november 2021

"Door beter met mijn energie en fitheid om te gaan, heb ik een betere balans in mijn leven."

Anja

Studio Amersfoort
10
28 oktober 2021

"Door de positieve begeleiding en trainingen zit ik super goed in mijn vel. Heel blij met de mentale begeleiding. Ook toen ik blessures had kon ik trainen met de ander spiergroepen. Inmiddels ruim 35 kg lichter sinds de start en voel me veel fitter."

Claudia Hagmolen

Studio Amersfoort
klantreview personal fitness nederland
9
20 oktober 2021

"Door de begeleiding en het motiveren heb ik al mijn doelen bereikt. De coach is altijd bereikbaar."

Patricia Stout

Studio Amersfoort
klantreview personal fitness nederland
9
15 oktober 2021

"Ik heb de tools gekregen om zelfstandig mijn proces verder voort te zetten."

Sophie

Studio Amersfoort
10
1 oktober 2021

"De begeleiding en het mindset programma dragen bij aan een fitte levensstijl."

Jolanda Smits

Studio Amersfoort
9
1 oktober 2021

"Er wordt goed naar mijn geluisterd en adequaat op gereageerd."

Studio Amersfoort
klantreview personal fitness nederland
9
11 juni 2021

"Ik weet hoe, maar het werkt écht!"

Sophie

Studio Amersfoort
9
2 mei 2021

"Door niet alleen te kijken naar m’n gewicht maar ook door te adviseren naar patronen die ik heb kunnen doorbreken"

Irene König

Studio Amersfoort
9
26 april 2021

"Samen met Marcel heb ik mijn afval- en fitheidsdoelen weten te behalen waardoor ik mij letterlijk en figuurlijk weer een stuk beter in mijn vel voel zitten en mij een stuk zekerder voel over mijzelf!"

Marloes Huizinga

Studio Amersfoort
klantreview personal fitness nederland
9
21 april 2021

"Samen met Marcel heb ik mijn afval- en fitheidsdoelen weten te behalen waardoor ik mij letterlijk en figuurlijk weer een stuk beter in mijn vel voel zitten en mij een stuk zekerder voel over mijzelf!"

Marloes Huizinga

Studio Amersfoort
Deze gecertificeerde coaches staan voor je klaar in Amersfoort
Trots dat we al 7 jaar op rij uitgeroepen zijn tot Beste Personal Trainer!
Oscar Sijtsma
Voedingsdeskundige & karateka-specialist van Amersfoort

Het is mijn passie om mensen ‘over hun drempel’ te helpen. Wat mij typeert is: genieten, groeien en gein. Vanuit dankbaarheid van het leven genieten. Ik wil mezelf blijven ontwikkelen en vind humor, zelfreflectie en zelfspot daarbij belangrijk.

 

Marcel Hagmanns personal coach
Marcel Hagmanns
Beweegspecialist & Fysiotherapeut van Amersfoort

Na een mooie carrière binnen de wereld van geneesmiddelenonderzoek greep ik in 2017 mijn kans om in Amersfoort een studio te openen. Op eigenzinnige manier houd ik je graag een spiegel voor, met humor en eerlijkheid.

 

Personal training in Amersfoort voor langdurige resultaten

Goede persoonlijke begeleiding + eigen inzet = een leven lang resultaat bij personal training in Amersfoort. In ons Fit for Life programma worden alle aspecten behandeld die nodig zijn om niet alleen slanker te worden, maar ook gelukkiger. We richten ons op drie pijlers, namelijk beweging, gezond eten en coaching. Dat betekent dat je niet alleen de lichaamsbeweging krijgt die je nodig hebt om je doelen te bereiken, maar ook de gereedschappen (voedingsadvies en mentale sterkte) dit te handhaven. Onze personal trainer in Amersfoort zorgt ervoor dat jij niet alleen nu resultaat boekt, maar dat dit resultaat de rest van je leven zichtbaar blijft.

Personal training Amersfoort, wat wil je bereiken?

De drie pijlers (beweging, gezondheid, mental coaching) vormen de rode draad door al onze programma’s, maar jij bepaalt wat je wilt bereiken. Wil je afvallen, lichamelijke klachten verminderen, je bloeddruk verlagen, herstellen, spiermassa opbouwen of stress verminderen? Dan is ons Fit for Life programma ideaal. Wij geven niet op totdat we de beste versie van jou zien en dat geldt voor de buitenkant en voor de binnenkant. Gezond eten, een gezonde mentaliteit en een gezonde hoeveelheid lichaamsbeweging resulteren in meer energie, minder stress en een slank lichaam.

Een intakegesprek

Ben je geïnteresseerd in ons Fit for Life programma, dan staat er een personal trainer in Amersfoort klaar om jou te begeleiden. Dit begint altijd eerst met een intakegesprek. Tijdens dit gesprek krijg je de studio te zien, stellen we je voor aan het team en maken we een inschatting van je huidige gezondheid. Met die informatie stellen we dan speciaal voor jou en de doeleinden die je wilt halen een plan op dat niet alleen realistisch is, maar ook gevarieerd. Met onze personal training in Amersfoort en je eigen inzet helpen we jou en de rest van Nederland naar een gezonder leven.

Fitness in Amersfoort: een fitter lichaam de rest van je leven lang

Iedereen kan afvallen, maar lang niet iedereen houdt dit een leven lang vol en daarom is ons Fit for Life fitness programma in Amersfoort ideaal. Wij helpen je gewicht te verliezen, maar ook om dit resultaat te behouden. En dat doen we niet door ons te richten op kilo’s alleen. We bieden je alle tools aan voor een compleet fitter lichaam zowel van binnen als van buiten en zowel mentaal als fysiek. Daarmee bieden we jou een fitness programma aan dat verre van standaard is.

Fitness in Amersfoort met drie essentiële pijlers

Langdurig succes is alleen mogelijk als je een aantal slechte gewoontes aanpakt en uit het raam gooit. De gewoontes die tot een ongezonde levensstijl leiden zijn te weinig beweging, slechte eetgewoonten en stress. Daarom hanteren wij in ons Fit for Life programma drie pijlers, namelijk beweging, gezond eten en mental coaching. Als je bij ons klaar bent heb je een slank en fit lichaam, bereid je gezonde en gebalanceerde maaltijden en kun je de hele wereld aan.

100% resultaatgarantie

Iedereen die bij ons komt fitnessen in Amersfoort krijgt een 100% resultaatgarantie aangeboden. We zijn pas tevreden als jij dat ook bent. We koppelen je aan een personal trainer die bij je past en geven je een realistisch en uitdagend trainingsplan. Aan het einde van dat trainingsplan garanderen we dat jij je doelen hebt bereikt. Is dit niet het geval, dan gaan we kosteloos door totdat we bij het gewenste resultaat zijn gekomen.

Het begint met een intakegesprek

Boek een intakegesprek en bekijk onze lifestyle en fitness studio in Amersfoort zelf. Je maakt dan ook kennis met het team en we gaan uitgebreid in gesprek om je huidige gezondheid in kaart te brengen en om te bepalen wat jij wilt bereiken. Kom fitnessen in Amersfoort en wij doorbreken je slechte gewoontes en brengen je op het juiste pad richting een fitter en gezonder lichaam.

Lees meer
Personal training in de studio

Behaal met ons nu wél jouw doel!

Al meer dan 22.000 Nederlanders fitter, gezonder en gelukkiger gemaakt. Ben jij de volgende?