Al meer dan 24.000 Nederlanders fitter, gezonder en gelukkiger gemaakt

Personal trainer Amersfoort

Personal trainer Amersfoort
personal trainer welkom video
 • 10, 15 of 20+ kg afvallen met blijvend resultaat
 • Word fitter, strakker en sterker!
 • Scherpste tarief uit de regio

En altijd 100% resultaatgarantie, geen resultaat = geld terug

personal trainer welkom video
8,9
uit 28 klantreviews " Ik heb meer structuur in mijn leven, sta vrolijker en energieker op en ben ook nog eens 8,5 kg afgevallen! "
06 4810 3803 info@personalfitnessamersfoort.nl
Kosmonaut 9a, 3824 MK Amersfoort
55910939

Onze gecertificeerde personal trainers in Amersfoort kunnen jou helpen met het behalen van je doelen. Of je nu gaat voor afvallen of fitter, strakker en sterker worden, bij Personal Fitness Nederland werken we met ons eigen bewezen Fit for Life programma. Hiermee hebben wij al honderden mensen uit Amersfoort succesvol geholpen hebben om hun persoonlijke doelen te realiseren. Dit kan met 1-op-1 begeleiding in de vorm van personal training of in duo- of small group trainingen. Benieuwd wat het Fit for Life programma precies inhoudt en welke manier van trainen het beste bij jou past? Ontdek dan snel wat de personal trainers van Amersfoort voor jou kunnen betekenen!

Voor ieder doel en budget bieden wij een programma op maat!

1 op 1 begeleiding met jouw personal trainer

1 op 1 begeleiding met jouw personal trainer

DUO training

DUO training

Doelgerichte groepstrainingen

Doelgerichte groepstrainingen

Ook altijd ingebrepen:

 • Complete gezondheidscheck
 • Diverse coachingswerkboeken
 • Voedingsadvies op maat
 • Fitnesspakket en trainingsschema voor thuis
 • UNIEK 100% resultaatgarantie. Als enige in Nederland garanderen onze personal trainers 100% resultaat. Geen resultaat = geld terug!
Beweging, Coaching, Voeding

Kies voor jezelf!
Vraag een GRATIS proefweek aan

Tijdens de proefweek maak je vrijblijvend kennis met je personal trainer, ons concept en je krijgt een gezondheidscheck met metingen en advies.

Wat gebeurt er als ik dit formulier verstuur?
We bellen je uiterlijk de eerstvolgende werkdag op om een afspraak in te plannen.

Dit vinden onze toppers in Amersfoort

Een 8,9 uit 28 klantervaringen
Anneke Bloemink
10
11 juni 2024

"Door de gerichte trainingen heb ik weer kracht kunnen opbouwen. Daar ben ik heel blij mee en daardoor kan ik weer veel dingen doen en ondernemen. De persoonlijke benadering van Personal Fitness vind ik heel prettig om te ervaren."

Anneke Bloemink
Maarten Bakker
9
14 juni 2023

"De begeleiding en coaching, de persoonlijke aanpak en afspraken zorgen voor commitment en vergroten mijn bewuste blik op gezondheid!"

Maarten Bakker
Ans van Bekkum
8
02 september 2022

"Meer rust, minder stress en ik durf voor mezelf te kiezen!"

Ans van Bekkum
9
24 maart 2022

"Ik ben gewoon fitter en zit daar door beter in mijn vel, tevens weet hij altijd een.oplossing als ik een blessure heb of iets specifiek wil trainen"

Annemieke
9
18 maart 2022

"Het is een alles erop en eraan programma, aan alles wordt aandacht gegeven, zowel fysiek als mentaal!"

Annemieke
Gosia
9
18 maart 2022

"Ik heb meer structuur in mijn leven, sta vrolijker op een ben 8,5 kg afgevallen."

Gosia
8
04 maart 2022

"Ik voel me een stuk fitter door het sporten en kom de dag vol energie weer door."

Cassandra
9
17 februari 2022

"I am satisfied with my current fitness condition. I am proud that I can do 1 minute 37 seconds planking"

Irene Hazeleger
10
16 februari 2022

"Ben weer terug op de arbeidsmarkt gekomen en mijn sociale contacten zijn verbeterd doordat ik weer lekker in mijn vel zit"

Irene Hazeleger
Greet
8
07 december 2021

"Marcel heeft mij ervan doordrongen dat ik na mijn 65ste levensjaar niet moet blijven zitten, want dan wordt het leven niet leuker!!"

Greet
9
12 november 2021

"Door de mindset coaching en voedingsadviezen in combinatie met trainen kies ik meer voor mijzelf, ben ik zelfverzekerder en heb ik bergen energie!"

9
01 november 2021

"Door beter met mijn energie en fitheid om te gaan, heb ik een betere balans in mijn leven."

Anja
Beste Personal Trainer

Deze personal trainers staan voor je klaar in Amersfoort

personal trainer Oscar Sijtsma

Oscar Sijtsma

Voedingsdeskundige, Personal Coach en Karateka-specialist van Amersfoort & Harderwijk

Het is mijn passie om mensen ‘over hun drempel' te helpen. Wat mij typeert is: genieten, groeien en gein. Vanuit dankbaarheid van het leven genieten. Ik wil mezelf blijven ontwikkelen en vind humor, zelfreflectie en zelfspot daarbij belangrijk.  

Marcel Hagmanns personal coach

Marcel Hagmanns

Beweegspecialist & Fysiotherapeut van Amersfoort

Na een mooie carrière binnen de wereld van geneesmiddelenonderzoek greep ik in 2017 mijn kans om in Amersfoort een studio te openen. Op eigenzinnige manier houd ik je graag een spiegel voor, met humor en eerlijkheid.  

Youtube thumbnail

Behaal met ons 100% jouw doel!

Wil jij afvallen, fitter en strakker worden met 100% resultaatgarantie? Laat deze kans dan niet uit je vingers glippen!

Youtube thumbnail

Uitgangspunt Fit for Life programma

Het belangrijkste uitgangspunt van ons bewezen Fit for Life programma is dat ieder mens uniek is. Ook jij. Dat wil zeggen dat ieder mens op zijn of haar eigen manier fitter, gezonder en gelukkiger kan en wil worden. Daarom luisteren we echt naar wat jij wilt bereiken met personal fitness in Amersfoort. Wat jouw sportieve doelen ook zijn. We willen je leren kennen en weten wie je bent. Op basis daarvan maken onze personal trainers in Amersfoort een trainingsschema op maat.

Bij het Fit for Life programma zit altijd inbegrepen:

 • Trainingsessies in studio inclusief wegen, bespreken, evalueren, doelen stellen
 • Voedingsadvies op maat
 • Mental coaching sessies
 • Persoonlijk trainingsschema voor thuis
 • Diverse werkboeken
 • Uitgebreid fitnesspakket voor thuis
 • Wij bieden altijd 100% resultaatgarantie want wij zijn pas tevreden als jij dat ook bent!

Wij zijn meer dan een sportschool in Amersfoort, bij ons ga je namelijk samen met je gecertificeerde personal coach aan de slag om al je persoonlijke doelstellingen te bereiken. Ben jij klaar voor een fitter, gezonder en gelukkiger leven?

Van afvallen tot meer spierkracht bij Personal Fitness Nederland in Amersfoort

Of je nu wilt afvallen, meer spierkracht wilt, een betere conditie, een belangrijk evenement hebt waarvoor je wilt trainen of gewoon lekker fit wilt zijn. Met individuele aandacht en een trainingsschema op maat maken we samen jouw sportieve doelen waar. Onze gecertificeerde personal trainers in Amersfoort zijn echte motivators. Zij zorgen er persoonlijk voor dat je iedere personal trainingssessie net dat beetje extra geeft. Een tandje extra bijzet, nog één keer pusht, nog één keer alles geeft. Want precies die kleine extraatjes in de studio maken het verschil. Opgeven is geen optie bij Personal Fitness Nederland Amersfoort. Onze personal trainers in Amersfoort gaan voor maximaal resultaat. Samen met jou. Welke doelen heb jij voor ogen?

Behaal je sportieve doelen met personal training in Amersfoort

Bij Personal Fitness Nederland geloven we er sterk in dat ieder mens zelf de verantwoordelijkheid kan nemen over zijn of haar eigen gezondheid. Maar we begrijpen ook als geen ander dat dit niet gemakkelijk is. Daarom zijn onze gecertificeerde personal trainers in Amersfoort er. Op de momenten dat jij het moeilijk hebt, geeft jouw personal coach je een duwtje in de rug. Als je op wilt geven, herinnert jouw trainer je aan je doelen. Als je denkt dat je niet meer kan, is je persoonlijke coach er om je het tegendeel te bewijzen. Zodat jij je gedachten de baas wordt, lekker in je vel zit en je doelen behaalt.

Afvallen met een personal trainer in Amersfoort

Onze personal trainers in Amersfoort hebben jarenlange ervaring in het helpen van mensen die willen afvallen. Onze personal coaches kunnen net dat beetje extra motivatie en begeleiding bieden wat jij nodig hebt om je doel te behalen. De trainingsvorm om je te helpen met afvallen kies jij. Zo kun je kiezen voor één op één begeleiding, privé training met je partner, vriend of vriendin of in een groep in de vorm van small group trainingen. Benieuwd wat de kosten zijn? Dit hangt af van welke vorm van trainen jij kiest!

Wij zijn geen normale sportschool of fitness in Amersfoort

Kom je bij ons fitnessen in Amersfoort dan kies je niet voor een standaard fitness programma. We bieden je een persoonlijke aanpak volgens drie belangrijke pijlers. Dit zijn voeding, mindset en beweging. Door deze drie elementen te combineren in onze Fit for Life programma’s werken we evenzeer aan jouw fysieke als je mentale fitheid. Daarbij focussen onze personal trainers in Amersfoort niet alleen op een gezond lichaam maar ook op een gezonde levensstijl.

100% resultaatgarantie met onze personal trainer in Amersfoort

Wij geloven dat ons Fit for Life programma iedereen helpt de doelen te bereiken. We hebben een prettige lifestyle- en fitness studio waar alles bij de hand is. Hier vinden de trainingssessies plaats, krijg je voorlichting over je eetgewoonten en werken we aan mental coaching. Onze personal trainers in Amersfoort geven je zo alles wat je nodig hebt om er een succes van te maken. En wij stoppen in ieder geval niet totdat jij tevreden bent.

Kom je uit Leusden, Stoutenburg, Hoevelaken, Hooglanderveen, Hoogland of omstreken? Dan staan onze personal trainers ook voor jou klaar!

Uiteraard staan onze personal trainers ook klaar voor diegene die uit de buurt van Amersfoort komen. Kom je bijvoorbeeld uit Leusden, Stoutenburg, Hoevelaken, Hoogelanderveen, Hoogland of een ander dorp of stad rondom Amersfoort? En wil jij afvallen en/of werken aan je conditie? Of heb je andere gezondheidsdoelen? Onze personal coaches hebben al honderden mensen uit Amersfoort en omgeving geholpen door middel van personal training. Dit doen zij in de vorm van één op één training, duo training, groepstraining of een andere vorm van trainen die bij jou en je doelstellingen past. Onze personal trainers staan in ieder geval klaar voor alle inwoners van Amersfoort, Leusden, Stoutenburg, Hoevelaken, Hooglanderveen, Hoogland of andere steden en dorpen uit deze omgeving. Het Fit for Life programma van Personal Fitness Nederland is geschikt voor iedereen!

Schrijf je in voor een gratis proefweek!

Nieuwsgierig geworden? Schrijf je vandaag nog in voor de gratis proefweek. Dé manier om op een laagdrempelige manier kennis te maken met personal training in Amersfoort. Het enige dat je hoeft te doen is onderstaand formulier in te vullen. Na jouw inschrijving bellen onze personal trainers uit Amersfoort je uiterlijk de eerstvolgende werkdag om een intake in te plannen. Het gesprek kan ook ’s avonds of in het weekend plaatsvinden. Net wat voor jou uitkomt.