Al meer dan 24.000 Nederlanders fitter, gezonder en gelukkiger gemaakt

Personal trainer Roermond

Personal trainer Roermond
personal trainer Roermond
  • 10, 15 of 20+ kg afvallen met blijvend resultaat
  • Word fitter, strakker en sterker!
  • Scherpste tarief uit de regio

En altijd 100% resultaatgarantie, geen resultaat = geld terug

personal trainer Roermond
9,4
uit 34 klantreviews " Ik kan nu eindelijk weer pijnvrij gaan voetballen, wielrennen en hardlopen! "
06 2129 7946 roermond@personalfitnessnederland.nl
Westhoven 6, 6042 NV Roermond
73807303

Leuk dat je een kijkje neemt op de pagina van onze Personal Fitness Nederland studio in Roermond! Wil je getraind worden door een personal trainer in Roermond? Bij Personal Fitness Nederland werken we enkel met de beste gecertificeerde coaches. Een persoonlijke coach helpt je jouw sportieve doelen waar te maken. Aan de hand van ons bewezen Fit for Life programma – bestaande uit drie pijlers: beweging, voeding en mental coaching – ga je samen met jouw personal trainer in Roermond aan de slag. Of je nu wilt afvallen, je conditie wilt verbeteren of gewoon lekker fit wilt zijn: ontdek wat personal training in Roermond voor jou kan betekenen.

Voor ieder doel en budget bieden wij een programma op maat!

1 op 1 begeleiding met jouw personal trainer

1 op 1 begeleiding met jouw personal trainer

DUO training

DUO training

Doelgerichte groepstrainingen

Doelgerichte groepstrainingen

Ook altijd ingebrepen:

  • Complete gezondheidscheck
  • Diverse coachingswerkboeken
  • Voedingsadvies op maat
  • Fitnesspakket en trainingsschema voor thuis
  • UNIEK 100% resultaatgarantie. Als enige in Nederland garanderen onze personal trainers 100% resultaat. Geen resultaat = geld terug!
Beweging, Coaching, Voeding

Kies voor jezelf!
Vraag een GRATIS proefweek aan

Tijdens de proefweek maak je vrijblijvend kennis met je personal trainer, ons concept en je krijgt een gezondheidscheck met metingen en advies.

Wat gebeurt er als ik dit formulier verstuur?
We bellen je uiterlijk de eerstvolgende werkdag op om een afspraak in te plannen.

Dit vinden onze toppers in Roermond

Een 9,4 uit 34 klantervaringen
10
18 mei 2022

"Ik voel me een stuk fitter en mobieler door de oefeningen en begeleiding van mijn coach. Anis helpt mij ook om het trainingsschema vol te houden door motivatie"

Roy Driessens
9
16 mei 2022

"Fitter , vrije geest en gezonder , plezier in sporten"

9
29 maart 2022

"Meer doorzettingsvermogen fitter beter en gezonder gaan eten"

9
29 maart 2022

"Dankzij de fijne persoonlijke begeleiding ben ik weer gemotiveerd om wekelijks te sporten, heb ik meer energie en voel ik mij zowel fysiek als mentaal sterker!"

Nancy H.
10
05 mei 2021

"Met sporten kan ik echt even afschakelen; dat zorgt bij mij weer voor meer ontspanning, minder stress en dus meer rust in hoofd en lijf."

Marischa
9
05 mei 2021

"Ik voel me energieker, beter in mijn vel en gezonder door de tips die ik krijg over voeding en de begeleiding bij het sporten. Het programma is zo ingericht dat je ook zin krijgt om te sporten en gestimuleerd wordt thuis ook actief te blijven."

Karin Hermans
Beste Personal Trainer

Deze personal trainers staan voor je klaar in Roermond

Robin Mooren personal trainer Roermond

Robin Mooren

Personal Coach / Lifestyle coach van Roermond

Als je hulp nodig hebt om een permanente, gezonde en fitte levensstijl aan te leren, dan wil ik je daar graag bij begeleiden. Ik snap dat het niet altijd makkelijk is, met alle verleidingen in onze maatschappij. Op een zeer effectieve, bewezen en leuke manier kan ik jou hierbij helpen.

Mensje Bergthaler Personal trainer

Mensje Bergthaler

Studiomanager en Lifestylecoach van Roermond

Ik vind het heel tof om je te begeleiden van je beginsituatie naar je einddoel. Ik bied je graag een luisterend oor als je ergens mee zit of zoek met je naar oplossingen. Dit doe ik met veel positiviteit en veel plezier!  

Anis Nahedh

Anis Nahedh

Lifestylecoach van Roermond

Muziek mixen en sporten is mijn passie! Ervoor zorgen dat jij elke training het beste in jezelf naar boven haalt, je angsten en onzekerheden gaat overwinnen tijdens bijvoorbeeld een MMA workout, daar haal ik mijn energie uit.    

personal trainer Fabien Kulka

Fabien Kulka

Lifestylecoach van Maastricht

Ik ben Fabiën en ben health coach. Voor mij is het belangrijk dat iedereen trots kan zijn op zichzelf, dat je met een fijn gevoel in de spiegel kijkt en met plezier door het leven gaat. Ik vind het leuk om met verschillende doelgroepen te sporten en om anderen te helpen met het behalen van hun doelen.

Youtube thumbnail

Behaal met ons 100% jouw doel!

Wil jij afvallen, fitter en strakker worden met 100% resultaatgarantie? Laat deze kans dan niet uit je vingers glippen!

Youtube thumbnail

Afvallen met Personal training in Roermond

Wij zijn meer dan een sportschool in Roermond, bij Personal Fitness Nederland coachen wij je namelijk persoonlijk naar een fitter, gezonder en gelukkiger leven. Onze gecertificeerde personal trainers in Roermond werken met onze bewezen methode: het Fit for Life programma. Van beweging en voeding tot mental coaching. Dit is de beste combinatie voor succes op de korte én lange termijn. Train samen met je personal trainer en in kleine groepjes, krijg individueel voedingsadvies dat is afgestemd op jouw leven en word je gedachten de baas. Onze personal coaches hebben maar één doel: jou helpen je doelen te bereiken. Meer dan honderden mensen uit Roermond gingen je voor. Met succes. Ben jij de volgende?

Fitness jij in Roermond? Ontdek onze geheime manier om fit te worden!

Wanneer jij fitness in Roermond bedrijft, heb je vast al gemerkt dat jouw resultaten nog niet naar behoren zijn. Vaak komt dit doordat je niet alle facetten van fitness in Roermond volledig beheerst. Wil jij dit wel voor elkaar krijgen zodat jij eindelijk een fit lichaam krijgt? Dan wordt het tijd om bij ons van Personal Fitness Nederland langs te komen. Onze personal trainers in Roermond zijn de experts om ervoor te zorgen dat je fitter wordt. Daarnaast geven we je ook een keiharde garantie zodat je niks te vrezen hebt.

Fitter worden met een personal trainer in Roermond

Wij van Personal Fitness Nederland gebruiken een speciaal systeem zodat onze klanten fitter worden. Fitness is namelijk niet het enige aspect wat hiervoor vereist is. Zo heb je ook de juiste voeding nodig om jouw spieren van energie te voorzien. Zo herstellen ze sneller. Daarnaast is de juiste techniek ook belangrijk. Daardoor kun je het maximale uit elke oefening halen die onze personal trainer in Roermond aanraadt. Vergeet daarnaast ook niet dat mindset belangrijk is om te slagen hiermee. Al deze drie elementen zul jij overmeesteren met behulp van onze coaches. Jouw personal fitness in Roermond zal daardoor drastisch beter gaan.

Sportscholen zijn via ons overbodig geworden

Verder staan wij ook bekend om het feit dat we geen sportschool gebruiken. Je hebt namelijk geen sportschool nodig om een personal training in Roermond goed uit te kunnen voeren. Ook onze fitness studio’s volstaan. Sterker nog, deze zijn volgens onze klanten veel beter dan hun sportscholen. Je hebt immers een fitness studio helemaal tot jezelf. Zo kun je heerlijk aan de slag met gewichtheffen of cardiotraining. Klinkt dit aanbod aanlokkelijk? Boek dan nu snel een trainingssessie met een van onze personal trainers in Roermond.

Ook als je in Herten, Ool, Merum, Sint Odiliënberg, Melick, Herkenbosch, Asenray, Swalmen, Horn of in de directe omgeving woont, zijn onze personal trainers er voor jou!

Onze personal trainers zijn ook beschikbaar voor iedereen in de omgeving van Roermond. Of je nu uit Herten, Ool, Merum, Sint Odiliënberg, Melick, Herkenbosch, Asenray, Swalmen, Horn of een ander nabijgelegen dorp of stad komt. Bij Personal Fitness Nederland kunnen we je helpen met diverse gezondheidsdoelen, zoals gewichtsverlies, het verbeteren van je conditie en meer. Onze personal coaches hebben al talloze mensen uit Roermond en omliggende gebieden succesvol begeleid met personal training. Of je nu kiest voor individuele training, training met een partner, groepstraining of een andere trainingsvorm die past bij jouw doelen, onze personal trainers zijn er voor alle inwoners van Roermond, Herten, Ool, Merum, Sint Odiliënberg, Melick, Herkenbosch, Asenray, Swalmen, Horn en andere nabijgelegen steden en dorpen. Het Fit for Life programma van Personal Fitness Nederland is geschikt voor iedereen!

Gratis proefweek: schrijf je in!

Maak gratis en vrijblijvend kennis met onze studio in Roermond. Tijdens de proefweek ontmoet je onze personal trainers in Roermond en kan je een kijkje nemen in onze studio. Naast een gratis 1-op-1 sessie, doen we ook een gratis gezondheidscheck waarin de nodige metingen worden uitgevoerd. Op basis daarvan geven we je een advies op maat. Zodat je thuis direct aan de slag kan met een fitter, gezonder en gelukkiger leven. Waar wacht je nog op? Schrijf je hieronder direct in voor de gratis proefweek en we nemen binnenkort contact met je op voor een eerste intake.