Al meer dan 23.000 Nederlanders fitter, gezonder en gelukkiger gemaakt

Personal trainer Veenendaal

Een gemiddelde score van 9.4 uit 20 klantenervaringen

Parallelweg 1-1, 3903 BA Veenendaal
KVK
77879007
Duo workout
Waar kunnen we jou bij helpen?
Uiteraard kun je bij ons werken aan je fitheid, conditie en kracht.
Maar wist je dat we je ook met onderstaande doelen kunnen helpen?

Leuk dat je een kijkje neemt op de pagina van onze Personal Fitness Nederland studio in Veenendaal! Wil je getraind worden door een personal trainer in Veenendaal? Bij Personal Fitness Nederland werken we enkel met de beste gecertificeerde coaches. Een persoonlijke coach helpt je jouw sportieve doelen waar te maken. Aan de hand van ons bewezen Fit for Life programma - bestaande uit drie pijlers: beweging, voeding en mental coaching - ga je samen met jouw personal trainer in Veenendaal aan de slag. Of je nu wilt afvallen, je conditie wilt verbeteren of gewoon lekker fit wilt zijn: ontdek wat personal training in Veenendaal voor jou kan betekenen.

Icon afvallen

Afvallen

icon winnen

Fit, Vitaal en Energiek
worden

hartslag icon

Fysieke- en Mentale
klachten verhelpen

Afvallen met Personal training in Veenendaal

Wij zijn meer dan een sportschool in Veenendaal, bij Personal Fitness Nederland coachen wij je namelijk persoonlijk naar een fitter, gezonder en gelukkiger leven. Onze gecertificeerde personal trainers in Veenendaal werken met onze bewezen methode: het Fit for Life programma. Van beweging en voeding tot mental coaching. Dit is de beste combinatie voor succes op de korte én lange termijn. Train samen met je personal trainer en in kleine groepjes, krijg individueel voedingsadvies dat is afgestemd op jouw leven en word je gedachten de baas. Onze personal coaches hebben maar één doel: jou helpen je doelen te bereiken. Meer dan 20.000 Nederlanders gingen je voor. Met succes. Ben jij de volgende? 

Gratis proefweek: schrijf je in!

Maak gratis en vrijblijvend kennis met onze studio in Veenendaal. Tijdens de proefweek ontmoet je de coaches en kan je een kijkje nemen in onze studio. Naast een gratis 1-op-1 sessie, doen we ook een gratis gezondheidscheck waarin de nodige metingen worden uitgevoerd. Op basis daarvan geven we je een advies op maat. Zodat je thuis direct aan de slag kan met een fitter, gezonder en gelukkiger leven. Waar wacht je nog op? Schrijf je hieronder direct in voor de gratis proefweek en we nemen binnenkort contact met je op voor een eerste intake.

Kies voor jezelf

Vraag nu vrijblijvend een gratis proefweek aan!

Dit vinden onze klanten in Veenendaal

Een gemiddelde score van 9.4 uit 20 klantenervaringen

Studio Veenendaal
Yvette klantverhaal
10
27 maart 2023

"Het is me gelukt door elke dag weer beter te willen zijn dan de dag ervoor."

Yvette

Studio Veenendaal
10
24 februari 2022

"Na mijn zwangerschap nu 25 kilo lichter, blijf ik fit en stellen we elke week weer nieuwe doelen"

Demi

Studio Veenendaal
klantreview personal fitness nederland
10
18 februari 2022

"De duidelijke uitleg en hulp heeft mij echt enorm geholpen. Met mijn doel behalen en vast te houden!"

Ivar

Studio Veenendaal
10
16 februari 2022

"Het zet je echt aan het denken over hoe je een gezonde levensstijl creëert en kan vasthouden!"

Teun

Studio Veenendaal
10
2 december 2021

"Ik ben 15 kilo lichter en weer lekker fit! Ik ga nog even door!!!"

Henny

Studio Veenendaal
10
2 december 2021

"Rodney is een super goede personal trainer en zet elk beentje bij om je te helpen bij het behalen van je doelen. Je krijgt duidelijke eet -en sportschema’s om zo aan je lichaam te werken. Een van de belangrijkste dingen vind ik dat je door de gezonde levensstijl en de juiste begeleiding meer zelfvertrouwen en energie krijgt! Ik zou iedereen aanraden die aan zichzelf wilt werken om lid te worden bij PersonalFitness!"

Anne marie

Studio Veenendaal
klantreview personal fitness nederland
9
19 november 2021

"Ik voel me veel gezonder en beweeg een stuk makkelijker!"

Yvette

Studio Veenendaal
10
11 november 2021

"Ik ben afgevallen en voel Me weer zoals vroeger! Fantastische !!!"

Louis

Studio Veenendaal
9
11 november 2021

"Dankzij PFN heb ik mijn doelen behaald , en ben ik weer tevreden met mijn lichaam. En heb ik handvatten gekregen om in de toekomst dit te houden."

Karen Oosterveld

Studio Veenendaal
9
11 november 2021

"Door mijn training voel ik me beter van binnen en van buiten"

Martine ducheine

Studio Veenendaal
klantreview personal fitness nederland
8
9 november 2021

"Klant staat centraal. Gastvrij, meedenkend en goed advies. Heel eerlijk met begeleiding"

Linda

Studio Veenendaal
klantreview personal fitness nederland
10
9 november 2021

"Personal training zoals het ooit bedoeld is. Bij Personal Fitness Veenendaal werken alleen gekwalificeerde en gemotiveerde trainers. Trainers die goed luisteren naar de wens van de klant, een op maat gemaakt plan maken en daarna voor het maximale resultaat gaan. Zowel op mentaal, voedingskundige en fysiek gebied krijg je passende en bovenal werkende adviezen. Steeds afgepast aan de omstandigheid en de persoon. De persoonlijke en uiterst gemotiveerde aanpak in combinatie met een prettige dosis gezelligheid hebben er inmiddels voor gezorgd dat ik veel beter in mijn vel zit en ik elke keer zin heb om weer te gaan trainen. Een aanrader voor iedereen die het maximale uit zichzelf wil halen!"

Rob

Studio Veenendaal
Marjolein review
8
12 augustus 2021

"De pijn in mijn bovenbenen is verdwenen en ik kan weer flinke afstanden lopen!"

Marjolein

Studio Veenendaal
Hariette klant review
10
7 juli 2021

"Ik heb weer zoveel energie gekregen en heb overal weer zin in"

Hariette

Studio Veenendaal
Review van Monique
10
5 juli 2021

"Ik ben 16 kilo af gevallen en sindsdien 2000% fitter! Super trots op mezelf!"

Monique

Studio Veenendaal
klantreview personal fitness nederland
8
27 mei 2021

"Het is een goede stok achter de deur. En het gaat heel goed"

Johan

Studio Veenendaal
klantreview personal fitness nederland
8
27 mei 2021

"Het is een process van een jaren lange levensstijl aanpassing"

Henk

Studio Veenendaal
klantreview personal fitness nederland
10
21 mei 2021

"Ik vind de begeleiding super fijn. En dat het zo op mij aangepast is"

Mine

Studio Veenendaal
klantreview personal fitness nederland
9
18 mei 2021

"Ik had niet verwacht dat het zo goed zou gaan"

Wilma

Studio Veenendaal
klantreview personal fitness nederland
9
17 mei 2021

"Veel meer energie en dat beïnvloed alle dagelijkse dingen"

Laura

Studio Veenendaal
Deze gecertificeerde coaches staan voor je klaar in Veenendaal
Trots dat we al 7 jaar op rij uitgeroepen zijn tot Beste Personal Trainer!
Bryan van Steijn personal coach
Bryan van Steijn
Studiomanager & lifestylecoach van Veenendaal

Ik help graag mensen die echt iets willen doen om hun kwaliteit van leven te verbeteren. Als iemand inzet toont en er samen met mij vol voor wil gaan, dat is waar ik energie van krijg! Dan gaan we samen een heel mooi resultaat behalen!

Personal training in Veenendaal met beweging, gezond eten en coaching

Een fitter lichaam, meer energie, minder stress en depressie en een betere conditie; met Fit for Life, het personal training programma in Veenendaal is dit niet langer een droom. Wij garanderen 100% succes, omdat we ons niet alleen richten op beweging, maar ook op gezonde eetgewoonten en mentale kracht. Deze drie pijlers samen maken van jou een nog betere versie en helpen je zelfverzekerd en vol energie door het leven te gaan.

Personal training in Veenendaal

Het Fit for Life programma richt zich op de lange termijn en levenslang succes. We beginnen met een intakegesprek en tijdens die afspraak stellen we je aan onze coach, voedingsdeskundige en personal trainer in Veenendaal voor. Je kunt dan direct ook zien hoe onze studio eruit ziet en welke apparaten en middelen we gebruiken. Vervolgens spreken we met je over de doeleinden die je met personal training in Veenendaal wilt bereiken. Mensen komen bij ons voor gewichtsverlies, maar ook voor conditietraining, spiertraining, voor problemen met de bloeddruk, voor herstel na ziekte en blessure, enzovoorts. We stellen een persoonlijk plan voor je op waarin de drie pijlers en jouw doelstelling centraal staan. Je begint direct en kijkt vanaf dat moment vast niet meer terug.

Fit for Life

Ons doel is Fit for Life en we stoppen niet totdat jij tevreden bent en jouw doelstellingen hebt bereikt. Wat ook de reden dat je bij ons bent, de drie pijlers maken de kans van slagen veel groter. Slechte gewoonten gaan het raam uit en goede gewoonten worden tweede natuur. De uitdagende en gevarieerde sessies met de personal trainer in Veenendaal worden gemakkelijker en je ziet het resultaat in de spiegel. Je hebt weer energie, gaat zelfverzekerd over straat en ervaart veel minder stress. En dat voor de rest van je leven lang.

Fitness Veenendaal: werken aan een fitter lichaam en gezonde levensstijl

Ben je op zoek naar een fitness studio in Veenendaal waar je niet alleen werkt aan een sterker lichaam maar meteen ook aan een gezondere levensstijl, dan ben je bij ons aan het juiste adres. Bij Personal Fitness Nederland richten we ons precies op deze totaalaanpak. Dit doen we al jarenlang succesvol door ons te focussen op drie belangrijke pijlers: beweging, mentale coaching en niet te vergeten voedingsadviezen.

Fitness Veenendaal: hoe ziet het traject eruit?

Tijdens een intake brengen we met een gezondheidscheck in kaart waar je op dit moment staat en stellen we jouw persoonlijke doelstellingen scherp. Daarop gaan we aan jouw personal fitness werken volgens een totaalprogramma voor duurzaam resultaat. Dit doe je niet alleen maar met coaching van een personal trainer. Je krijgt naast de juiste begeleiding ook persoonlijke oefeningen en voedingsadviezen. Je kiest bij ons dan ook niet voor standaard fitnessen in Veenendaal, maar voor een aanpak waarin voeding, mentale coaching en beweging hand in hand gaan.

Duurzaam resultaat

Kies je ervoor te fitnessen in Veenendaal bij Personal Fitness Nederland, dan zetten we in op permanente resultaten. Wij doen niet aan snelle diëten of oplossingen voor de korte termijn. Wij willen je de tools geven om je levensstijl blijvend positief te kunnen aanpassen. Alleen op die manier zul je je fit blijven voelen, ook in de toekomst. Juist daarom vinden we het belangrijk beweging te combineren met mentale coaching en aandacht voor voeding.

Succes gegarandeerd

Al jaren helpen onze personal coaches mensen vanuit heel verschillende overwegingen aan een gezondere levensstijl en een fitter lijf. Of je nu bij ons komt met burn out klachten, omdat je je conditie wilt verbeteren of bijvoorbeeld met de wens wat kilo’s kwijt te raken, wij zorgen voor een aanpak op maat én garanderen je resultaat. Kom gerust een vrijblijvend langs in onze fitness studio in Veenendaal voor een kennismaking.

Lees meer
Personal training in de studio

Behaal met ons nu wél jouw doel!

Al meer dan 23.000 Nederlanders fitter, gezonder en gelukkiger gemaakt. Ben jij de volgende?