Al meer dan 24.000 Nederlanders fitter, gezonder en gelukkiger gemaakt

Personal trainer Veenendaal

Personal trainer Veenendaal
personal trainer Veenendaal
  • 10, 15 of 20+ kg afvallen met blijvend resultaat
  • Word fitter, strakker en sterker!
  • Scherpste tarief uit de regio

En altijd 100% resultaatgarantie, geen resultaat = geld terug

personal trainer Veenendaal
9,4
uit 20 klantreviews " Dankzij PFN heb ik mijn doelen behaald, en ben ik weer tevreden met mijn lichaam. Ook heb ik handvatten gekregen om in de toekomst dit te behouden. "
06 1437 8636 veenendaal@personalfitnessnederland.nl
Parallelweg 1-1, 3903 BA Veenendaal
77879007

Leuk dat je een kijkje neemt op de pagina van onze Personal Fitness Nederland studio in Veenendaal! Wil je getraind worden door een personal trainer in Veenendaal? Bij Personal Fitness Nederland werken we enkel met de beste gecertificeerde coaches. Een persoonlijke coach helpt je jouw sportieve doelen waar te maken. Aan de hand van ons bewezen Fit for Life programma – bestaande uit drie pijlers: beweging, voeding en mental coaching – ga je samen met jouw personal trainer in Veenendaal aan de slag. Of je nu wilt afvallen, je conditie wilt verbeteren of gewoon lekker fit wilt zijn: ontdek wat personal training in Veenendaal voor jou kan betekenen.

Voor ieder doel en budget bieden wij een programma op maat!

1 op 1 begeleiding met jouw personal trainer

1 op 1 begeleiding met jouw personal trainer

DUO training

DUO training

Doelgerichte groepstrainingen

Doelgerichte groepstrainingen

Ook altijd ingebrepen:

  • Complete gezondheidscheck
  • Diverse coachingswerkboeken
  • Voedingsadvies op maat
  • Fitnesspakket en trainingsschema voor thuis
  • UNIEK 100% resultaatgarantie. Als enige in Nederland garanderen onze personal trainers 100% resultaat. Geen resultaat = geld terug!
Beweging, Coaching, Voeding

Kies voor jezelf!
Vraag een GRATIS proefweek aan

Tijdens de proefweek maak je vrijblijvend kennis met je personal trainer, ons concept en je krijgt een gezondheidscheck met metingen en advies.

Wat gebeurt er als ik dit formulier verstuur?
We bellen je uiterlijk de eerstvolgende werkdag op om een afspraak in te plannen.

Dit vinden onze toppers in Veenendaal

Een 9,4 uit 20 klantervaringen
10
09 november 2021

"Personal training zoals het ooit bedoeld is. Bij Personal Fitness Veenendaal werken alleen gekwalificeerde en gemotiveerde trainers. Trainers die goed luisteren naar de wens van de klant, een op maat gemaakt plan maken en daarna voor het maximale resultaat gaan. Zowel op mentaal, voedingskundige en fysiek gebied krijg je passende en bovenal werkende adviezen. Steeds afgepast aan de omstandigheid en de persoon. De persoonlijke en uiterst gemotiveerde aanpak in combinatie met een prettige dosis gezelligheid hebben er inmiddels voor gezorgd dat ik veel beter in mijn vel zit en ik elke keer zin heb om weer te gaan trainen. Een aanrader voor iedereen die het maximale uit zichzelf wil halen!"

Rob
10
21 mei 2021

"Ik vind de begeleiding super fijn. En dat het zo op mij aangepast is"

Mine
Louis
10
11 november 2021

"Ik ben afgevallen en voel Me weer zoals vroeger! Fantastische !!!"

Louis
9
19 november 2021

"Ik voel me veel gezonder en beweeg een stuk makkelijker!"

Yvette
Martine ducheine
9
11 november 2021

"Door mijn training voel ik me beter van binnen en van buiten"

Martine ducheine
8
09 november 2021

"Klant staat centraal. Gastvrij, meedenkend en goed advies. Heel eerlijk met begeleiding"

Linda
Karen Oosterveld
9
11 november 2021

"Dankzij PFN heb ik mijn doelen behaald , en ben ik weer tevreden met mijn lichaam. En heb ik handvatten gekregen om in de toekomst dit te houden."

Karen Oosterveld
Teun
10
16 februari 2022

"Het zet je echt aan het denken over hoe je een gezonde levensstijl creëert en kan vasthouden!"

Teun
Beste Personal Trainer

Deze personal trainers staan voor je klaar in Veenendaal

Bryan van Steijn personal coach

Bryan van Steijn

Studiomanager & lifestylecoach van Veenendaal

Ik help graag mensen die echt iets willen doen om hun kwaliteit van leven te verbeteren. Als iemand inzet toont en er samen met mij vol voor wil gaan, dat is waar ik energie van krijg! Dan gaan we samen een heel mooi resultaat behalen!

Youtube thumbnail

Behaal met ons 100% jouw doel!

Wil jij afvallen, fitter en strakker worden met 100% resultaatgarantie? Laat deze kans dan niet uit je vingers glippen!

Youtube thumbnail

Afvallen met Personal training in Veenendaal

Wij zijn meer dan een sportschool in Veenendaal, bij Personal Fitness Nederland coachen wij je namelijk persoonlijk naar een fitter, gezonder en gelukkiger leven. Onze gecertificeerde personal trainers in Veenendaal werken met onze bewezen methode: het Fit for Life programma. Van beweging en voeding tot mental coaching. Dit is de beste combinatie voor succes op de korte én lange termijn. Train samen met je personal trainer en in kleine groepjes, krijg individueel voedingsadvies dat is afgestemd op jouw leven en word je gedachten de baas. Onze personal coaches hebben maar één doel: jou helpen je doelen te bereiken. Meer dan 20.000 Nederlanders gingen je voor. Met succes. Ben jij de volgende?

Personal training in Veenendaal met beweging, gezond eten en coaching

Een fitter lichaam, meer energie, minder stress en depressie en een betere conditie; met Fit for Life, het personal training programma in Veenendaal is dit niet langer een droom. Wij garanderen 100% succes, omdat we ons niet alleen richten op beweging, maar ook op gezonde eetgewoonten en mentale kracht. Deze drie pijlers samen maken van jou een nog betere versie en helpen je zelfverzekerd en vol energie door het leven te gaan.

Personal training in Veenendaal

Het Fit for Life programma richt zich op de lange termijn en levenslang succes. We beginnen met een intakegesprek en tijdens die afspraak stellen we je aan onze coach, voedingsdeskundige en personal trainer in Veenendaal voor. Je kunt dan direct ook zien hoe onze studio eruit ziet en welke apparaten en middelen we gebruiken. Vervolgens spreken we met je over de doeleinden die je met personal training in Veenendaal wilt bereiken. Mensen komen bij ons voor gewichtsverlies, maar ook voor conditietraining, spiertraining, voor problemen met de bloeddruk, voor herstel na ziekte en blessure, enzovoorts. We stellen een persoonlijk plan voor je op waarin de drie pijlers en jouw doelstelling centraal staan. Je begint direct en kijkt vanaf dat moment vast niet meer terug.

Fit for Life met een personal trainer in Veenendaal

Ons doel is Fit for Life en we stoppen niet totdat jij tevreden bent en jouw doelstellingen hebt bereikt. Wat ook de reden dat je bij ons bent, de drie pijlers maken de kans van slagen veel groter. Slechte gewoonten gaan het raam uit en goede gewoonten worden tweede natuur. De uitdagende en gevarieerde sessies met de personal trainer in Veenendaal worden gemakkelijker en je ziet het resultaat in de spiegel. Je hebt weer energie, gaat zelfverzekerd over straat en ervaart veel minder stress. En dat voor de rest van je leven lang.

Fitness Veenendaal: werken aan een fitter lichaam en gezonde levensstijl

Ben je op zoek naar een fitness studio in Veenendaal waar je niet alleen werkt aan een sterker lichaam maar meteen ook aan een gezondere levensstijl, dan ben je bij ons aan het juiste adres. Bij Personal Fitness Nederland richten onze personal trainers in Veenendaal precies op deze totaalaanpak. Dit doen we al jarenlang succesvol door ons te focussen op drie belangrijke pijlers: beweging, mentale coaching en niet te vergeten voedingsadviezen.

Fitness Veenendaal: hoe ziet het traject eruit?

Tijdens een intake brengen we met een gezondheidscheck in kaart waar je op dit moment staat en stellen we jouw persoonlijke doelstellingen scherp. Daarop gaan we aan jouw personal fitness werken volgens een totaalprogramma voor duurzaam resultaat. Dit doe je niet alleen maar met coaching van een personal trainer. Je krijgt naast de juiste begeleiding ook persoonlijke oefeningen en voedingsadviezen. Je kiest bij ons dan ook niet voor standaard fitnessen in Veenendaal, maar voor een aanpak waarin voeding, mentale coaching en beweging hand in hand gaan.

Duurzaam resultaat

Kies je ervoor te fitnessen in Veenendaal bij Personal Fitness Nederland, dan zetten we in op permanente resultaten. Wij doen niet aan snelle diëten of oplossingen voor de korte termijn. Onze personal trainers in Veenendaal willen je de tools geven om je levensstijl blijvend positief te kunnen aanpassen. Alleen op die manier zul je je fit blijven voelen, ook in de toekomst. Juist daarom vinden we het belangrijk beweging te combineren met mentale coaching en aandacht voor voeding.

100% Succes gegarandeerd

Al jaren helpen onze personal trainers in Veenendaal mensen vanuit heel verschillende overwegingen aan een gezondere levensstijl en een fitter lijf. Of je nu bij ons komt met burn out klachten, omdat je je conditie wilt verbeteren of bijvoorbeeld met de wens wat kilo’s kwijt te raken, wij zorgen voor een aanpak op maat én garanderen je resultaat. Kom gerust een vrijblijvend langs in onze fitness studio in Veenendaal voor een kennismaking.

Gratis proefweek: schrijf je in!

Maak gratis en vrijblijvend kennis met onze studio in Veenendaal. Tijdens de proefweek ontmoet je de coaches en kan je een kijkje nemen in onze studio. Naast een gratis 1-op-1 sessie, doen we ook een gratis gezondheidscheck waarin de nodige metingen worden uitgevoerd. Op basis daarvan geven we je een advies op maat. Zodat je thuis direct aan de slag kan met een fitter, gezonder en gelukkiger leven. Waar wacht je nog op? Schrijf je hieronder direct in voor de gratis proefweek en onze personal trainers in Veenendaal nemen binnenkort contact met je op voor een eerste intake.