Al meer dan 23.000 Nederlanders fitter, gezonder en gelukkiger gemaakt

Sportschool Doetinchem

06-39279153 / 06-34444723 / 06-39141254
info@personalfitnessdoetinchem.nl / bertus@personalfitnessdoetinchem.nl / lisa@personalfitnessaalten.nl
Hofstraat 97, 7001 JD Doetinchem
KVK
70392196
Workout

Zo blijf je fitter, gezonder en gelukkiger

Geen echte sportschool Doetinchem, wel resultaat!

Personal Fitness Nederland: een gezond lichaam op alle mogelijke manieren

Een gezond lichaam krijgt voldoende slaap, beweegt regelmatig, krijgt de juiste voedingsstoffen en is mentaal sterk en positief. Alleen door naar de sportschool te gaan spreek je dus maar één van deze aspecten aan. Fit for Life van Personal Fitness Nederland in Doetinchem is een programma waarmee je aan alle kenmerken van een gezond lichaam werkt. Je moet het dus zeker niet verwarren met een sportschool. De grootste kans van slagen heb je als je je lichaam op alle manieren gezond kunt maken en de mindset hebt om dat vol te houden. Personal Fitness Nederland biedt je precies dat.

Een totaalaanpak voor een gezond leven

Bij ons in Doetinchem krijg je niet alleen uitdagende en afwisselende trainingssessies met je personal trainer, maar je spreekt ook wekelijks over gezonde voeding en je krijgt hulp met mental coaching. Wij geven je de kennis die je nodig hebt om in het dagelijkse leven ook veranderingen door te voeren. We hanteren daarom drie pijlers, namelijk:

  • Beweging
  • Gezonde voeding
  • Mental coaching

 

De gevolgen verdwijnen vanzelf

Samen met je persoonlijke coach in Doetinchem zorg je ervoor dat je slechte gewoonten stopt. Je eet gezond, krijgt voldoende beweging en hebt de mentale kracht om er een succes van te maken. Terwijl je aan de drie pijlers werkt zal je de gevolgen van je slechte gewoonten ook zien verdwijnen. Je wordt slanker, hebt meer energie, voelt je sterker en beter in staat om verleidingen te weerstaan. Bij sportscholen doe je dat slechts gedeeltelijk. Tegen de tijd dat je je doelen hebt bereikt (en wij garanderen je dat dat gebeurt) heb je alle tools die je nodig hebt om dit ook door te zetten. Personal Fitness Nederland is geen sportschool, maar een studio waar levens voor goed en ten goede worden veranderd.

Gratis proefweek!

Ben jij klaar voor een nieuwe levensstijl, maar wil je eerst zien en dan geloven? Vul dan nu onderstaand contactformulier in en wij nemen binnen één werkdag contact met je op om een gratis proefweek in te plannen.

geschreven door

Jos Vermeer
Jos Vermeer
Oprichter Personal Fitness Nederland / Fysiotherapeut

Deel dit blog

Facebook
Twitter
LinkedIn
Kies voor jezelf
Lees meer
Personal training in de studio

Behaal met ons nu wél jouw doel!

Al meer dan 23.000 Nederlanders fitter, gezonder en gelukkiger gemaakt. Ben jij de volgende?