Al meer dan 24.000 Nederlanders fitter, gezonder en gelukkiger gemaakt

Burnout coach

Werkstress - burn-out klachten verminderen

Weer controle over je leven met de burnout coach van Personal Fitness Nederland

Tijdens een burnout verlies je de controle over je leven volledig en onze burnout coach is gespecialiseerd in het begeleiden van mensen in die situatie. Of je nu beginnende symptomen van een burnout vertoont of je wilt van een burnout herstellen, Personal Fitness Nederland helpt je daarbij. Mentale gezondheid is net zo belangrijk als fysieke gezondheid als je een gezond en fit leven wilt leiden. Ons Fit for Life programma richt zich op alle aspecten van een gezond leven. Daarom vind je bij ons een totaaloplossing waarmee een groot aantal gezondheidsklachten kunnen worden opgelost.

De burnout coach richt zich op drie pijlers

Bij ons krijg je een persoonlijke burnout coach aangewezen en samen stellen jullie een plan op waarmee jouw doelstellingen worden bereikt. Daarna gaan jullie aan het werk en zal je merken dat het elke week iets beter wordt. Burnout coaching bij Personal Fitness Nederland richt zich op drie pijlers, namelijk:

  • Beweging
  • Gezonde voeding
  • Mindset coaching

Met deze drie pijlers samen kom je niet alleen je burnout te boven, je houdt er ook een fit en gezond lichaam aan over vol energie en vitaliteit.

Resultaat is bij ons gegarandeerd

Personal Fitness Nederland onderscheidt zich van een standaard sportschool omdat we een totaaloplossing aanbieden. Daarnaast krijg je van je burnout coach een 100% resultaatgarantie en stopt hij of zij niet tot je je doelen hebt bereikt. Van een burnout herstel je niet zomaar, maar bij Personal Fitness Nederland begeleiden we je van begin tot eind.

Gratis proefweek!

Vraag een gratis proefweek aan en dan neemt de personal coach van de dichtstbijzijnde vestiging binnen 24 uur contact met je op om je meer informatie te geven over ons concept en de gratis proefweek. Tijdens de proefweek kan je vrijblijvend kennis maken met je personal trainer en je krijgt een gratis gezondheidscheck met advies én metingen.

Al meer dan 17.000 mensen gingen je voor!

Gratis Proefweek

Dit is jouw moment!

Wil jij ook fitter, gezonder en gelukkiger worden? Dan is dit jouw moment! Laat het niet uit je vingers glippen