Al meer dan 22.000 Nederlanders fitter, gezonder en gelukkiger gemaakt

Rugpijn tussen schouderbladen verhelp je met professionele coaching

diëten vijf soorten

Rugpijn tussen schouderbladen verhelp je met professionele coaching

Start het unieke Fit for Life programma en ontdek hoe jouw coach je kan helpen met rugpijn tussen schouderbladen. Ontvang professionele coaching op fysiek en mentaal vlak en wen een geheel nieuw en gezond voedingspatroon aan. Een totaalpakket aan kennis en ervaring wordt geboden als je instapt bij het Leefstijl Programma van Personal Fitness Nederland, om de rugpijn onder schouderblad effectief aan te pakken. Niets is zo vervelend als rugpijn bij het schouderblad en hier is zeker iets aan te doen. Jouw coach staat helemaal ter jouw beschikking en kan je precies de juiste oefeningen aanreiken die helpen bij rugpijn tussen de schouderbladen.

Rugpijn onder het schouderblad

Ervaar jij rugpijn bij het schouderblad? Dan kun je dit met goede oefeningen eenvoudig verlichting in aanbrengen. Voor rugpijn tussen schouderbladen hanteert jouw coach bij Personal Fitness Nederland de gouden formule, die zich richt op drie specifieke pijlers om de beste zorg te bieden:

  • Voeding
  • Beweging
  • Mindset en Coaching

Coaching bij rugpijn tussen schouderbladen

Vaak zorgt rugpijn bij je schouders ervoor dat je nauwelijks nog wilt bewegen. Toch is dit juist nodig om de pijn te bestrijden. Jouw coach weet precies wat nodig is om de pijn tussen de schouderbladen te verzachten en gaat met je aan de slag om weer positiever tegen je pijnklachten aan te kijken. Goede voeding zorgt er bovendien voor dat je je snel weer beter voelt. Voor rugpijn bij je schouders kies je voor een ervaren coach.

Gratis Proefweek

Lees meer

geschreven door

Jos Vermeer
Oprichter Personal Fitness Nederland / Fysiotherapeut

Deel deze blog

Facebook
Twitter
LinkedIn
9
22 mei 2023
Studio Helmond

Meer over dit onderwerp

Dit is jouw moment!

Wil jij ook fitter, gezonder en gelukkiger worden? Dan is dit jouw moment! Laat het niet uit je vingers glippen