Al meer dan 24.000 Nederlanders fitter, gezonder en gelukkiger gemaakt

Personal trainer Aalsmeer

Personal trainer Aalsmeer
personal trainer aalsmeer
  • 10, 15 of 20+ kg afvallen met blijvend resultaat
  • Word fitter, strakker en sterker!
  • Scherpste tarief uit de regio

En altijd 100% resultaatgarantie, geen resultaat = geld terug

personal trainer aalsmeer
9,2
uit 43 klantreviews " Het voelt lekker om bezig te zijn. Ik merk dat ik meer energie heb gedurende de dag en het is prettig te weten hoe je dit met de juiste voeding en oefeningen kan ondersteunen. "
06 2344 2994 aalsmeer@personalfitnessnederland.nl
Zijdstraat 9, 1431 EA Aalsmeer
75270773

Welkom bij Personal Fitness Nederland in Aalsmeer! Wij zijn meer dan een sportschool in Aalsmeer, omdat we werken met bewezen Fit For Life programma. Een aanpak waarin we geloven. Daarom geven we altijd 100% resultaatgarantie. Meer dan honderden mensen uit Aalsmeer gingen je voor en volgden het programma met succes. Ben jij de volgende? Onze gecertificeerde personal trainers in Aalsmeer staan te popelen om jou te coachen naar een fitter, gezonder en gelukkiger leven. Meld je aan voor de gratis proefweek en maak kennis met onze studio!

Voor ieder doel en budget bieden wij een programma op maat!

1 op 1 begeleiding met jouw personal trainer

1 op 1 begeleiding met jouw personal trainer

DUO training

DUO training

Doelgerichte groepstrainingen

Doelgerichte groepstrainingen

Ook altijd ingebrepen:

  • Complete gezondheidscheck
  • Diverse coachingswerkboeken
  • Voedingsadvies op maat
  • Fitnesspakket en trainingsschema voor thuis
  • UNIEK 100% resultaatgarantie. Als enige in Nederland garanderen onze personal trainers 100% resultaat. Geen resultaat = geld terug!
Beweging, Coaching, Voeding

Kies voor jezelf!
Vraag een GRATIS proefweek aan

Tijdens de proefweek maak je vrijblijvend kennis met je personal trainer, ons concept en je krijgt een gezondheidscheck met metingen en advies.

Wat gebeurt er als ik dit formulier verstuur?
We bellen je uiterlijk de eerstvolgende werkdag op om een afspraak in te plannen.

Dit vinden onze toppers in Aalsmeer

Een 9,2 uit 43 klantervaringen
10
09 juli 2024

"Heb meer energie en voel me alleen daar al een stuk beter door, en dat in korte tijd!"

Stephanie
Petra
8
01 mei 2024

"Door de groepslessen en 1op 1 lessen lukt het om af te vallen, anders over dingen na te denken en me zelfvertrouwen te vergroten."

Petra
René van der Jagt
9
23 april 2024

"Door positieve benadering van programma en mij komen tot een goed gevoel en resultaat"

René van der Jagt
Jenny
9
05 februari 2024

"Wat betreft afvallen: kleding past weer en staat leuk. Ik voel buikspieren. Ik heb betere conditie. En ik dacht zeker te weten dat ik sommige oefeningen nooit zou kunnen maar die kan ik nu wel dus mijn zelfvertrouwen is daarin ook gegroeid."

Jenny
8
06 december 2023

"Door de positieve doelen te benoemen en mijn sport prestatie uitdagend te maken kom ik lekker in mijn vel te zitten."

Petra
Natasha
9
20 november 2023

"Het zorgt voor een positieve mind set, plezierig sporten."

Natasha
10
04 november 2023

"Door alle tools die ik krijg van Personal fitness Nederland voel ik me leefstijl positief veranderen en zit ik beter in mijn vel"

Sylvia
Monika
10
02 november 2023

"Ik heb nu minder stress, mijn conditie is verbeterd en heb meer kracht. Het voedingsadvies helpt mij met gezonder eten."

Monika
René van der Jagt
8
01 november 2023

"Het neemt 100% energie en geeft 150% energie terug."

René van der Jagt
9
31 oktober 2023

"Het voelt lekker om bezig te zijn. Ik merk dat ik meer energie heb gedurende de dag en het is prettig te weten hoe je dit met de juiste voeding en oefeningen kan ondersteunen."

Ronald
Hanny Blankennagel
9
31 oktober 2023

"Ben nu een jaar bezig prima resultaat fijne lessen en hele goede coaching.."

Hanny Blankennagel
Jacqueline
8
30 oktober 2023

"Ik voel me fit en energiek"

Jacqueline
Beste Personal Trainer

Deze personal trainers staan voor je klaar in Aalsmeer

personal trainer mandy

Mandy Akkermans

Lifestyle coach van Aalsmeer

Het beste in iemand naar boven halen, dat is wat ik graag doe! Met mijn enthousiasme en positieve instelling coach ik jou zodat jij je doelen kan behalen en gezond, vitaal en gelukkiger kan zijn!

personal trainer Vincent Koot

Vincent Koot

Studiomanager, Personal Trainer en Ademcoach van Amsterdam Oost & Aalsmeer

Een bijzondere hobby van mij is kitesurfen. Ik durf een stapje verder te gaan. Ik ben een positief mens, daar ligt mijn kracht als personal coach. Het lukt mij mensen daarmee te motiveren en niet op te geven. Daarnaast ben ik gecertificeerd tot ademcoach om jou te helpen met klachten, zoals stress of post-covid klachten.

Youtube thumbnail

Behaal met ons 100% jouw doel!

Wil jij afvallen, fitter en strakker worden met 100% resultaatgarantie? Laat deze kans dan niet uit je vingers glippen!

Youtube thumbnail

Naast personal trainer ook gecertificeerd ademhalingscoach

Heb je last van hyperventilatie, astma, stress of ex-covid gerelateerde klachten? De studio eigenaar in Aalsmeer is mede ademhalingscoach en kan jou hierbij helpen. Hij heeft de opleiding ademcoach van B MIND  afgerond en kan, met behulp van ademhalingstechnieken en dagelijkse oefeningen, jou begeleiden in hoe je je concentratie kunt verbeteren, pijn kunt verlichten, nieuwe energie kunt opdoen en zelfs mogelijk je klachten verhelpen. Samen met een ademhalingscoach ga je eerst kijken wat exact de oorzaak van je klachten zijn en aan de hand daarvan een plan opstellen. Door het plan te volgen en te oefenen met je coach krijg je meer bewustzijn van je ademhaling in relatie tot jouw lichaam en geest. Uiteindelijk leer je hoe je je ademhaling kunt sturen zodat jij je beter gaat voelen.

Van afvallen tot meer spierkracht bij Personal Fitness Nederland in Aalsmeer

Of je nu wilt afvallen, meer spierkracht wilt, een betere conditie, een belangrijk evenement hebt waarvoor je wilt trainen of gewoon lekker fit wilt zijn. Met individuele aandacht en een trainingsschema op maat maken we samen jouw sportieve doelen waar. Onze gecertificeerde personal trainers in Aalsmeer zijn echte motivators. Zij zorgen er persoonlijk voor dat je iedere personal trainingssessie net dat beetje extra geeft. Een tandje extra bijzet, nog één keer pusht, nog één keer alles geeft. Want precies die kleine extraatjes in de studio maken het verschil. Opgeven is geen optie bij Personal Fitness Nederland Aalsmeer. Onze personal trainers in Aalsmeer gaan voor maximaal resultaat. Samen met jou. Welke doelen heb jij voor ogen?

Behaal je sportieve doelen met personal training in Aalsmeer

Bij Personal Fitness Nederland geloven we er sterk in dat ieder mens zelf de verantwoordelijkheid kan nemen over zijn of haar eigen gezondheid. Maar we begrijpen ook als geen ander dat dit niet gemakkelijk is. Daarom zijn onze gecertificeerde personal trainers in Aalsmeer er. Op de momenten dat jij het moeilijk hebt, geeft jouw personal coach je een duwtje in de rug. Als je op wilt geven, herinnert jouw trainer je aan je doelen. Als je denkt dat je niet meer kan, is je personal coach er om je het tegendeel te bewijzen. Zodat jij je gedachten de baas wordt, lekker in je vel zit en je doelen behaalt.

Personal Fitness: meer dan een fitness Aalsmeer

Personal Fitness is meer dan alleen een fitness Aalsmeer. Naast dat je bij ons kunt trainen, helpen onze personal trainers jouw namelijk op weg naar een fitte, gezonde én gelukkige levensstijl. Dit doen we met onze unieke Fit For Life methode. Deze methode besteedt aandacht aan beweging, voeding en mentale gezondheid.

Fit For Life via onze personal coaches

Met onze “Fit For Life” methode coachen onze personal trainers in Aalsmeer je naar jouw doelen. Welke doelen je allemaal kunt bereiken met onze hulp? Dat hangt helemaal van jou en je wensen af. Van afvallen tot aan je conditie verbeteren of mentale klachten verslaan: alles is mogelijk. Wij denken graag met je mee en maken een plan op maat.

Iedereen is welkom bij Personal Fitness Aalsmeer

Bij Personal Fitness Aalsmeer is iedereen van harte welkom. Wat je leeftijd, gewicht of conditie ook is: onze gecertificeerde trainers staan klaar om je te trainen en te coachen. Goed om te weten: je kunt bij ons terecht voor zowel personal training als DUO training.

Kom je uit Kudelstaart, Rijsenhout, Uithoorn, Hoofddorp, Nieuw-Vennep of omstreken? Dan staan onze personal trainers ook voor jou klaar!

Uiteraard staan onze personal trainers ook klaar voor diegene die uit de buurt van Aalsmeer komen. Kom je bijvoorbeeld uit Kudelstaart, Rijsenhout, Uithoorn, Hoofddorp, Nieuw-Vennep of een ander dorp of stad rondom Aalsmeer? En wil jij afvallen en/of werken aan je conditie? Of heb je andere gezondheidsdoelen? Onze personal coaches hebben al honderden mensen uit Aalsmeer en omgeving geholpen door middel van personal training. Dit doen zij in de vorm van één op één training, duo training, groepstraining of een andere vorm van trainen die bij jou en je doelstellingen past. Onze personal trainers staan in ieder geval klaar voor alle inwoners van Aalsmeer, Kudelstaart, Rijsenhout, Uithoorn, Hoofddorp, Nieuw-Vennep of andere dorpen en steden uit deze omgeving. Het Fit for Life programma van Personal Fitness Nederland is geschikt voor iedereen!

Meer weten over onze personal trainers in Aalsmeer?

Wil je meer weten over personal training en onze personal trainers in Aalsmeer? Lees dan verder op onze website. Hier vind je praktische informatie én kun je ervaringen van mensen die je voor gingen lezen. Ontdek hoe zij onze trainingen hebben ervaren en of zij hun doelen hebben bereikt met onze hulp.

Gratis proefweek

Ben je enthousiast geworden? Vraag dan direct een gratis proefweek aan. Een betere manier om kennis te maken met onze personal trainers in Aalsmeer en onze werkwijze is er niet! Mocht je vragen hebben, neem dan gerust contact met ons op. Je bereikt het team van Aalsmeer via onderstaande button.