Al meer dan 23.000 Nederlanders fitter, gezonder en gelukkiger gemaakt

Personal trainer Aalsmeer

Een gemiddelde score van 9.3 uit 34 klantenervaringen

Zijdstraat 9, 1431 EA Aalsmeer
KVK
75270773
Personal Fitness Nederland Aalsmeer
Waar kunnen we jou bij helpen?
Uiteraard kun je bij ons werken aan je fitheid, conditie en kracht.
Maar wist je dat we je ook met onderstaande doelen kunnen helpen?

Welkom bij Personal Fitness Nederland in Aalsmeer! Wij zijn meer dan een sportschool in Aalsmeer, omdat we werken met bewezen Fit For Life programma. Een aanpak waarin we geloven. Daarom geven we altijd 100% resultaatgarantie. Meer dan 20.000 Nederlanders gingen je voor en volgden het programma met succes. Ben jij de volgende? Onze gecertificeerde personal trainers in Aalsmeer staan te popelen om jou te coachen naar een fitter, gezonder en gelukkiger leven. Meld je aan voor de gratis proefweek en maak kennis met onze studio!

Icon afvallen

Afvallen

icon winnen

Fit, Vitaal en Energiek
worden

hartslag icon

Fysieke- en Mentale
klachten verhelpen

Van afvallen tot meer spierkracht bij Personal Fitness Nederland in Aalsmeer

Of je nu wilt afvallen, meer spierkracht wilt, een betere conditie, een belangrijk evenement hebt waarvoor je wilt trainen of gewoon lekker fit wilt zijn. Met individuele aandacht en een trainingsschema op maat maken we samen jouw sportieve doelen waar. Onze gecertificeerde personal trainers in Aalsmeer zijn echte motivators. Zij zorgen er persoonlijk voor dat je iedere personal trainingssessie net dat beetje extra geeft. Een tandje extra bijzet, nog één keer pusht, nog één keer alles geeft. Want precies die kleine extraatjes in de studio maken het verschil. Opgeven is geen optie bij Personal Fitness Nederland Aalsmeer. Onze coaches gaan voor maximaal resultaat. Samen met jou. Welke doelen heb jij voor ogen? 

Behaal je sportieve doelen met personal training in Aalsmeer

Bij Personal Fitness Nederland geloven we er sterk in dat ieder mens zelf de verantwoordelijkheid kan nemen over zijn of haar eigen gezondheid. Maar we begrijpen ook als geen ander dat dit niet gemakkelijk is. Daarom zijn onze gecertificeerde personal trainers er. Op de momenten dat jij het moeilijk hebt, geeft jouw personal coach je een duwtje in de rug. Als je op wilt geven, herinnert jouw trainer je aan je doelen. Als je denkt dat je niet meer kan, is je coach er om je het tegendeel te bewijzen. Zodat jij je gedachten de baas wordt, lekker in je vel zit en je doelen behaalt. 

Maak jouw sportieve doelen waar bij Personal Fitness Nederland in Aalsmeer. Meld je aan voor de gratis proefweek en start overmorgen nog met trainen. Samen met een van de coaches. Zien we je snel?

Naast personal trainers ook gecertificeerde ademhalingscoaches

Heb je last van hyperventilatie, astma, stress of ex-covid gerelateerde klachten? Dan kunnen onze ademhalingscoaches in Alsmeer jou hierbij helpen. Zij hebben de opleiding B-Mind: Ademhaling afgerond en kunnen, met behulp van ademhalingstechnieken en dagelijkse oefeningen, jou begeleiden in hoe je je concentratie kunt verbeteren, pijn kunt verlichten, nieuwe energie kunt opdoen en zelfs mogelijk je klachten verhelpen. Samen met onze ademhalingscoach ga je eerst kijken wat exact de oorzaak van je klachten zijn en aan de hand daarvan een plan opstellen. Aan de hand van dat plan ga je samen met de ademhalingscoach ervoor zorgen dat je meer bewustzijn krijgt van jouw ademhaling in relatie tot jouw lichaam en geest. Uiteindelijk leer je hoe je je ademhaling kunt sturen zodat jij je beter gaat voelen.

Kies voor jezelf

Vraag nu vrijblijvend een gratis proefweek aan!

Dit vinden onze klanten in Aalsmeer

Een gemiddelde score van 9.3 uit 34 klantenervaringen

Studio Aalsmeer
8
2 dagen geleden

"Fysiek voel ik me stukker beter"

Esther Brouwer

Studio Aalsmeer
klantreview personal fitness nederland
9
7 september 2023

"Door bewustwording en juiste training en adviezen al aardig afgevallen en veel fitter en meer energie"

Studio Aalsmeer
8
31 augustus 2023

"Door De hulp en coaching om mijn doelen te behalen"

Suzanne

Studio Aalsmeer
9
31 augustus 2023

"Voel me stukken beter en gezonder"

Ans Alberts

Studio Aalsmeer
9
22 augustus 2023

"Ik heb meer discipline gekregen om voor mijn lichaam en geest te zorgen."

Enrico

Studio Aalsmeer
10
15 augustus 2023

"Een jaar geleden begonnen om te afvallen en algemeen fitter worden en leren hoe ik dat zelf kon doen. Ik ben zo blij en tevreden naar een jaar, ik ben het algemeen gelukkiger en meer zelf verzekerd. Ik ben al wat kilo’s kwijt, en weet hoe ik zelf kan sporten, en ga meer bewust om met voeding. Ik krijg nu ook veel plezier van het sporten bij PFN Aalsmeer. Ik heb meteen getekend voor nog een jaar! 😃"

Steve

Studio Aalsmeer
klantreview personal fitness nederland
9
19 juli 2023

"Had nog nooit Personal Fitness gedaan. Dit kan ik wel volhouden en net wat extra’s geven waarbij ik in een “gewone” sportschool sneller afhaak."

Barry Springintvels

Studio Aalsmeer
9
18 juli 2023

"Het programma maakt mij zekerder en leert mij om dingen los te laten."

Joke

Studio Aalsmeer
10
18 juli 2023

"Voel me fitter en ben blij dat ik deze stap hebt gedaan . Voel me sterk"

Hanny Blankennagel

Studio Aalsmeer
9
4 juli 2023

"Uitdaging met bewegen en afvallen op een gezonde manier. Zeer tevreden met de 1 op 1 begeleiding en het voedingsadvies."

Belinda

Studio Aalsmeer
9
30 mei 2023

"Begeleid worden in mijn fitheid, gezondheid en totale mindset dat resulteert in mijn geluk."

Desiree Stoffels

Studio Aalsmeer
9
24 mei 2023

"Het heeft mij nu al fitter, lichamelijk flexibeler en energieker gemaakt"

Lisette

Studio Aalsmeer
10
15 mei 2023

"Ik voel me fitter ben afgevallen.ben ervan overtuigd mijn doel te halen."

Studio Aalsmeer
Klantverhaal Esmee Aalsmeer
9
19 april 2023

"Mijn fysieke klachten zijn verminderd en mijn mentale gezondheid verbeterd!"

Esmee

Studio Aalsmeer
10
28 maart 2023

"Ik krijg een super positieve Vibe van het sporten! Ik krijg meer energie, ik word sterker, ik ben blijer en sta positiever in mijn leven."

Studio Aalsmeer
10
27 maart 2023

"De beste investering ooit, fit, gewicht, op orde en een hoop geleerd."

Studio Aalsmeer
10
23 maart 2023

"Vooraf ervaarde ik veel bekkenklachten, nooit gedacht dat die zouden verminderen en ik zou leren om er mee om te gaan. Mandy heeft me een flinke zet in de goede richting gegeven en ik kan mijn nieuwe levensstijl nu zelf verder zetten."

Esmee

Studio Aalsmeer
klantreview personal fitness nederland
9
21 februari 2023

"Het is gewoon lekker om te trainen"

Roy

Studio Aalsmeer
9
26 januari 2023

"Ik ben nu veel fitter en heb handvaten gekregen omdat vast te kunnen houden."

Wineke

Studio Aalsmeer
10
27 december 2022

"Ik zit beter in mijn vel en kan me leuker kleden"

Jacqueline

Studio Aalsmeer
Deze gecertificeerde coaches staan voor je klaar in Aalsmeer
Trots dat we al 7 jaar op rij uitgeroepen zijn tot Beste Personal Trainer!
Personal Fitness Nederland studio Aalsmeer
Mandy Akkermans
Lifestyle coach van Aalsmeer

Het beste in iemand naar boven halen, dat is wat ik graag doe! Met mijn enthousiasme en positieve instelling coach ik jou zodat jij je doelen kan behalen en gezond, vitaal en gelukkiger kan zijn!

Vincent Koot personal trainer
Vincent Koot
Studiomanager, Personal Trainer en Ademcoachvan Amsterdam Oost & Aalsmeer

Een bijzondere hobby van mij is kitesurfen. Ik durf een stapje verder te gaan. Ik ben een positief mens, daar ligt mijn kracht als personal coach. Het lukt mij mensen daarmee te motiveren en niet op te geven. Daarnaast ben ik gecertificeerd tot ademcoach om jou te helpen met klachten, zoals stress of post-covid klachten.

Personal Fitness: meer dan een fitness Aalsmeer

Personal Fitness is meer dan alleen een fitness Aalsmeer. Naast dat je bij ons kunt trainen, helpen we jou namelijk op weg naar een fitte, gezonde én gelukkige levensstijl. Dit doen we met onze unieke “Fit For Life” methode. Deze methode besteedt aandacht aan beweging, voeding en mentale gezondheid.

Fit For Life

Met onze “Fit For Life” methode coachen we je op weg naar jouw doelen. Welke doelen je allemaal kunt bereiken met onze hulp? Dat hangt helemaal van jou en je wensen af. Van afvallen tot aan je conditie verbeteren of mentale klachten verslaan: alles is mogelijk. Wij denken graag met je mee en maken een plan op maat.

Iedereen is welkom bij Personal Fitness Aalsmeer

Bij Personal Fitness Aalsmeer is iedereen van harte welkom. Wat je leeftijd, gewicht of conditie ook is: onze gecertificeerde trainers staan klaar om je te trainen en te coachen. Goed om te weten: je kunt bij ons terecht voor zowel personal training als DUO training.

Personal training of DUO training

Personal training is effectief omdat alle trainingen op maat worden gemaakt. We werken gericht aan jouw doelen en nemen de tijd om bijvoorbeeld ook je voedingsschema en mentale gezondheid door te spreken. DUO training is gezellig en soms de perfecte stok achter de deur. Motiveer je sportmaatje en sleep elkaar door de training heen!

Meer weten over personal training Aalsmeer?

Wil je meer weten over personal training Aalsmeer? Lees dan verder op onze website. Hier vind je praktische informatie én kun je ervaringen van mensen die je voor gingen lezen. Ontdek hoe zij onze trainingen hebben ervaren en of zij hun doelen hebben bereikt met onze hulp.

Gratis proefweek

Ben je enthousiast geworden? Vraag dan direct een gratis proefweek aan. Een betere manier om kennis te maken met ons en onze werkwijze is er niet! Mocht je vragen hebben, neem dan gerust contact met ons op. Je bereikt het team van Aalsmeer via het contactformulier.

Lees meer
Personal training in de studio

Behaal met ons nu wél jouw doel!

Al meer dan 23.000 Nederlanders fitter, gezonder en gelukkiger gemaakt. Ben jij de volgende?