Al meer dan 24.000 Nederlanders fitter, gezonder en gelukkiger gemaakt

Personal trainer voor mensen met obesitas

Planken met bal

Werk aan je gezondheid

Ben je op zoek naar een personal trainer gericht op mensen met obesitas? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Onze personal trainers helpen jou om je doelen te bereiken; tegelijkertijd bestrijd je ook veel ziektes die met zwaarlijvigheid gepaard gaan – lichaamsbeweging kan helpen bij diabetes-gerelateerde problemen en verlaagt ook je bloeddruk. Personal Fitness Nederland kan jou hierbij helpen.

Personal training voor mensen met obesitas

Wij hebben verschillende behandelingen voor mensen met obesitas. Voor zowel mannen als vrouwen heeft Personal Fitness Nederland specialisten in huis. Onze personal trainers zullen je ondersteunen bij het opbouwen van een gezond eetpatroon in combinatie met leuke oefeningen op maat.

Wil jij:

 • 5, 10 of 15+ kg afvallen met blijvend resultaat
 • Fitter, strakker en sterker worden
 • Persoonlijke en leuke trainingen die afgestemd zijn op jou
 • Meer zelfvertrouwen krijgen
 • Tegen het scherpste tarief uit de regio

Meld je dan aan voor een gratis adviesgesprek.

Gratis Adviesgesprek

Werken aan Obesitas met ons bewezen Fit for Life programma

Bij Personal Fitness Nederland start iedereen met het zeer succesvol bewezen “Fit for Life” programma. Het programma is gebaseerd op de drie belangrijkste pijlers voor een slank, fit en gezond leven:

 • Beweging
 • Coaching
 • Voeding
Personal trainer

Bij dit fitness- en lifestyle programma draait alles om jou! Je krijgt persoonlijke begeleiding van een deskundige personal trainer en een gediplomeerde voedingsdeskundige. Dit programma is speciaal samengesteld voor mensen met obesitas. Afhankelijk van de persoonlijke situatie en de gewenste doelen gaan we samen met jou aan de slag naar een gezondere levensstijl zonder obesitas.

Ontdek onze voordelen met personal trainingen voor mensen met obesitas:

 • Vitaler leven
 • Meer kracht in het lichaam
 • Kilo’s kwijtraken
 • Conditie verbeteren
 • Gezond eetpatroon opbouwen

Obesitas aanpakken door verantwoord te sporten

Wil je nu echt aan de slag om obesitas aan te pakken, en dan met een blijvend resultaat? Dan ben je bij Personal Fitness Nederland op het juiste adres! Vaak heb je allerlei diëten al geprobeerd en weet je uit eigen ervaring dat deze vaak niet of maar op korte termijn werken. Blijvend afvallen betekent je levensstijl permanent veranderen op het gebied van beweging en gezonde voeding.

Personal trainer obesitas specialist

Mensen die kampen met obesitas en dit willen aanpakken kunnen dit het beste onder begeleiding doen. Niet elke oefening in een sportschool is geschikt voor mensen met obesitas. Onze personal trainers zijn gespecialiseerd in het trainen van vrouwen en mannen met obesitas. Maak een afspraak en wij gaan met jou bekijken welke oefeningen jij het beste kunt doen.

Personal trainer voor vrouwen met obesitas

Vrouwen die kampen met obesitas en dit willen aanpakken kunnen dit het beste onder begeleiding gaan doen. Niet alle fitness oefeningen zijn gezond indien er sprake is van obesitas. Onze personal trainers zijn gespecialiseerd in het trainen van mensen met obesitas. Maak een afspraak en wij gaan met jou bekijken welke oefeningen jij het beste kunt doen.

Gratis Adviesgesprek

Personal trainer voor mannen met obesitas

Mannen die kampen met obesitas en dit willen aanpakken kunnen dit het beste onder begeleiding gaan doen. Niet alle fitness oefeningen zijn gezond indien er sprake is van obesitas. Onze personal trainers zijn gespecialiseerd in het trainen van mensen met obesitas. Maak een afspraak en wij gaan met jou bekijken welke oefeningen jij het beste kunt doen.

Krachttraining voor mensen met obesitas

Krachttraining verhoogt de energiebehoefte en stimuleert de stofwisseling, ook tijdens rustperiodes. De vetverbranding komt hierdoor sneller op gang en omdat spieren minder ruimte innemen dan vet, wordt je lichaam slanker. Met een gericht fitnessprogramma die onze personal trainer voor je opstelt lukt dat jou ook.

Buikspieroefeningen voor vrouwen en mannen met obesitas

Niet alle buikspieroefeningen zijn makkelijk uit te voeren als er sprake is van obesitas. Onze personal trainers zijn daarom allemaal getraind om oefeningen met jou te doen die goed uit te voeren zijn en waarbij je werkt aan minder buikvet.

Trainingsschema voor vrouwen en mannen met obesitas

Mannen of vrouwen met obesitas die zelf gaan trainen zonder begeleiding lopen een hoger risico op blessures. Uiteraard willen wij dit voorkomen en daarom wordt er samen met jou een trainingsschema opgesteld die ervoor zorgt dat je op een gezonde en verantwoorde manier van de overtollige kilo’s af komt.

Onze personal trainingen voor mensen met obesitas:

✔ Een fit en strakker lichaam
✔ Een kleinere buik
✔ Een betere conditie
✔ Sterker worden
✔ Weer zelfstandig kunnen bewegen
✔ Gezonde leefstijl
✔ Gezond eetpatroon

Gezonde leefstijl en verantwoord eetpatroon

Wij geloven dat een gezonde geest in een gezond lichaam zit. Een gezonde leefstijl en verantwoord eetpatroon zijn hierbij van belang. Door ons bewezen en succesvolle fitness- en lifestyle Fit for Life programma hebben wij een positieve invloed op het geluk en de vitaliteit van onze sporters. En dat is waar wij het allemaal voor doen.

Gratis proefweek!

Wil jij ook:

 • 5, 10 of 15+ kg afvallen met blijvend resultaat
 • Fitter, strakker en sterker worden
 • Persoonlijke en leuke trainingen die afgestemd zijn op jou
 • Meer zelfvertrouwen krijgen
 • Tegen het scherpste tarief uit de regio

Vraag dan een gratis proefweek aan en dan neemt de personal coach van de dichtstbijzijnde vestiging binnen 24 uur contact met je op om je meer informatie te geven over ons concept en de gratis proefweek. Tijdens deze proefweek krijg je een gratis gezondheidscheck met advies én metingen.

Inschrijfformulier gratis proefweek

Dit is jouw moment!

Wil jij ook fitter, gezonder en gelukkiger worden? Dan is dit jouw moment! Laat het niet uit je vingers glippen