Al meer dan 24.000 Nederlanders fitter, gezonder en gelukkiger gemaakt

Sportschool Roosendaal

06 1311 91 14
roosendaal@personalfitnessnederland.nl
Vijfhuizenberg 175, 4708 AJ Roosendaal
KVK
76623513
Personal Fitness Nederland Woerden

Zo blijf je fitter, gezonder en gelukkiger

Geen echte sportschool Roosendaal, wel resultaat!

Een fitter lichaam en gezond leven met Personal Fitness Nederland in Roosendaal

Meer bewegen is gezond en een regelmatig bezoek aan een sportschool is dan ook goed voor je lichaam. Maar alleen met af en toe sporten bereik je niet altijd de doelen die jij voor jouw toekomst voor ogen hebt. Bij Personal Fitness Nederland pakken we het anders aan en geven we je alle tools om niet alleen meer beweging te krijgen, maar om je complete lichaam fitter en gezonder te maken. We halen slechte gewoontes weg en helpen je goede keuzes te maken, zodat jij de rest van je leven energiek, slank en gelukkig bent.

Op drie manieren fitter

Een gezond lichaam ontwikkel je op drie manieren, namelijk met lichaamsbeweging, met gezond eten en door stress en depressie te verminderen. Daarom werkt het Fit for Life programma op een andere manier dan meeste sportscholen in Roosendaal. We noemen onszelf ook geen sportschool. Bij ons krijg je steun en advies van een persoonlijke specialist en richten we ons op drie pijlers:

  • Beweging
  • Gezonde voeding
  • Mental coaching

 

Succes gegarandeerd bij Personal Fitness Nederland

Alleen door de juiste mindset te creëren en door beweging te ondersteunen met gezonde voeding is het mogelijk om je leven voor goed te veranderen. Wij geloven dat iedereen dat kan met Personal Fitness Nederland en in onze studio in Roosendaal is alles bij de hand. Er is een oefenruimte en er zijn ruimtes waar je wekelijks met je coach samenkomt om je voortgang door te lopen en om te leren hoe je de juiste keuzes maakt. Daar kan geen sportschool aan tippen. Door constante voorlichting en steun aan te bieden en te werken aan je doorzettingsvermogen en mindset, bereik jij ook je doelen en dat voor de rest van je leven lang.

Gratis proefweek!

Ben jij klaar voor een nieuwe levensstijl, maar wil je eerst zien en dan geloven? Vul dan nu onderstaand contactformulier in en wij nemen binnen één werkdag contact met je op om een gratis proefweek in te plannen.

geschreven door

Jos Vermeer
Jos Vermeer
Oprichter Personal Fitness Nederland / Fysiotherapeut

Deel dit blog

Facebook
Twitter
LinkedIn
Kies voor jezelf
Lees meer
Personal training in de studio

Behaal met ons nu wél jouw doel!

Al meer dan 24.000 Nederlanders fitter, gezonder en gelukkiger gemaakt. Ben jij de volgende?