Al meer dan 24.000 Nederlanders fitter, gezonder en gelukkiger gemaakt

Personal trainer Enschede

Personal trainer Enschede
personal trainer welkom video
  • 10, 15 of 20+ kg afvallen met blijvend resultaat
  • Word fitter, strakker en sterker!
  • Scherpste tarief uit de regio

En altijd 100% resultaatgarantie, geen resultaat = geld terug

personal trainer welkom video
8,8
uit 13 klantreviews " Door de persoonlijke begeleiding is het mij gelukt om gezond te bewegen en dat maakt mij super gelukkig! "
06 3894 8631 enschede@personalfitnessnederland.nl
Oldenzaalsestraat 9, 7511 DV Enschede
70392196

Ben je op zoek naar een personal trainer in Enschede? En ben je klaar voor een fitter, gezonder en gelukkiger leven? Dan zit je bij Personal Fitness Nederland goed. Van afvallen en conditie verbeteren tot het fysiek en mentaal sterker worden: onze gecertificeerde personal trainers in Enschede zijn ready om samen met jou aan de slag te gaan. Bij Personal Fitness Nederland krijgt iedereen een persoonlijk programma zodat jij jouw doelen daadwerkelijk bereikt. Je traint samen met jouw personal trainer en in kleine groepjes in onze studio in Enschede. Verwacht geen grote apparaten. Bij ons train je in een functionele trainingsruimte. In een warme en persoonlijk setting. Omdat we willen dat jij je thuisvoelt.

Voor ieder doel en budget bieden wij een programma op maat!

1 op 1 begeleiding met jouw personal trainer

1 op 1 begeleiding met jouw personal trainer

DUO training

DUO training

Doelgerichte groepstrainingen

Doelgerichte groepstrainingen

Ook altijd ingebrepen:

  • Complete gezondheidscheck
  • Diverse coachingswerkboeken
  • Voedingsadvies op maat
  • Fitnesspakket en trainingsschema voor thuis
  • UNIEK 100% resultaatgarantie. Als enige in Nederland garanderen onze personal trainers 100% resultaat. Geen resultaat = geld terug!
Beweging, Coaching, Voeding

Kies voor jezelf!
Vraag een GRATIS proefweek aan

Tijdens de proefweek maak je vrijblijvend kennis met je personal trainer, ons concept en je krijgt een gezondheidscheck met metingen en advies.

Wat gebeurt er als ik dit formulier verstuur?
We bellen je uiterlijk de eerstvolgende werkdag op om een afspraak in te plannen.

Dit vinden onze toppers in Enschede

Een 8,8 uit 13 klantervaringen
Hani
9
28 maart 2023

"Sinds dat ik begonnen ben onder begeleiding van een coach Boromir me veel fitter en zelfverzekerder dan ooit. Daarnaast is mijn mentale gesteldheid verbeterd en heb veel meer energie dan voorheen."

Hani
9
27 oktober 2022

"Door structuur en begeleiding je doelen kunnen behalen."

Heleen Triemstra
10
26 oktober 2022

"Het helpt om een routine te creëren. Daarnaast helpt het mij om gezonder en fitter te zijn."

Dedre Buys
9
08 mei 2021

"Ik voel me fysiek sterker en mijn conditie is erg verbeterd."

Jordy
10
08 mei 2021

"Ik wil afvallen"

Jordy
8
08 mei 2021

"Ik voel me er goed bij"

Gijs bakker
8
05 mei 2021

"Personal fitness is ...als een stok achter de deur voor mij !"

Daniëlle
9
05 mei 2021

"Top bedrijf"

10
21 april 2021

"Door de goede begeleiding en coaching en de kleine groepen gaat het veel beter"

Sita Ganeshi
10
21 april 2021

"Door de persoonlijke begeleiding van Floris Podzimek is het mij gelukt om gezond te bewegen en dat maakt mij super gelukkig!!"

Sita Ganeshi
8
21 april 2021
8
21 april 2021
Beste Personal Trainer

Deze personal trainers staan voor je klaar in Enschede

personal trainer Enschede

Ryan van der Wal

Personal Trainer / Lifestylecoach van Enschede

Het belangrijkste van een gezonde leefstijl is in mijn ogen dat je mentaal en fysiek goed in je vel zit. Door mijn enthousiasme tijdens de trainings- en contactmomenten zorgen we er samen voor dat jij fitter, gezonder en gelukkiger wordt!

Youtube thumbnail

Behaal met ons 100% jouw doel!

Wil jij afvallen, fitter en strakker worden met 100% resultaatgarantie? Laat deze kans dan niet uit je vingers glippen!

Youtube thumbnail

Afvallen met een personal trainer in Enschede

Het belangrijkste uitgangspunt van ons bewezen Fit for Life programma is dat ieder mens uniek is. Ook jij. Dat wil zeggen dat ieder mens op zijn of haar eigen manier fitter, gezonder en gelukkiger kan en wil worden. Daarom luisteren we echt naar wat jij wilt bereiken met personal training in Enschede. Wat jouw sportieve doelen ook zijn. We willen je leren kennen en weten wie je bent. Op basis daarvan maken we een trainingsschema op maat. Wij zijn meer dan een sportschool in Enschede, bij ons ga je namelijk samen met je gecertificeerde personal trainer in Enschede aan de slag om al je persoonlijke doelstellingen te bereiken. Ben jij klaar voor een fitter, gezonder en gelukkiger leven?

Fit for Life: personal training in Enschede voor een leven lang succes

Ben jij het zat om extra kilo’s te dragen, om geen energie te hebben en om dagelijks met je slechte conditie geconfronteerd te worden; probeer dan personal training in Enschede eens. Wij bieden jou een complete gereedschapsset aan waarmee jij je leven voor goed verandert. Vergeet korte termijn oplossingen zoals wonder pillen en crash diëten. Wij kijken samen met jou naar de toekomst en onze personal trainer in Enschede is pas tevreden als jij dat ook bent.

Drie pijlers

Als je besluit bij ons te komen fitnessen in Enschede, dan neem je deel aan ons Fit for Life programma. Dit programma is voor jou op maat gemaakt en de personal trainer en voedingsdeskundige maken plannen specifiek voor de doelen die jij wilt bereiken. We hanteren drie pijlers die als een rode draad door het Fit for Life programma lopen, namelijk bewegen, gezonde voeding en mental coaching.

Personal training Enschede op drie vlakken

Ons Fit for Life programma richt zich niet alleen op fit worden of afslanken. Wij maken van jou een gezonder en gelukkiger persoon en dat op alle vlakken. Om dat te doen vragen wij om jouw inzet en bieden we je een programma aan waarin we drie pijlers hanteren. Onze personal trainers in Enschede richten zich op beweging, op gezond eten en op mental coaching, zodat je aan je gezondheid werkt van binnen en buiten en zowel mentaal als fysiek. Deze drie pijlers kunnen niet zonder elkaar en geven jouw lichaam en leven een complete make-over.

Voor alle doeleinden

Gewicht verliezen, conditie en/of spiermassa opbouwen, stresslevels verlagen, gezondheidsklachten verminderen en herstellen na ziekte zijn allen redenen om nu bij ons langs te komen voor een gratis proefweek. Samen met ons haal je je doelstellingen en dat voor de rest van je leven.

Wij garanderen succes

Door ons via die drie pijlers op jou persoonlijk te richten is je kans van slagen veel groter. Zo groot zelfs dat bij met ons fitness programma in Enschede succes garanderen en niet stoppen totdat jij je doeleinden hebt bereikt.

Met fitness in Enschede heb je zeker geen sportschool nodig

Bij ons heb je zelfs geen sportschool nodig als vereiste voor je resultaten. Je traint namelijk bij onze speciale fitness studio’s. Deze zijn helemaal ingericht om jouw perfect te laten presteren. De dagen van met tegenzin naar de sportschool gaan zijn voorbij dankzij onze personal trainers die je altijd blijven motiveren. Personal fitness in Enschede doe je het beste met Personal Fitness Nederland. Wij staan altijd voor je klaar.

Woon je in Enschede Noord, Enschede Zuid, Bruggert, Helmerhoek, Lonneker, Glanerburg of in de nabije omgeving? Ook dan staan onze personal trainers klaar om jou te begeleiden!

Onze personal trainers staan natuurlijk ook klaar voor diegenen die in de buurt van Enschede wonen. Of je nu uit Enschede Noord, Enschede Zuid, Bruggert, Helmerhoek, Lonneker, Glanerburg of een ander dorp of stad rondom Enschede komt. Personal Fitness Nederland kan jou helpen met afvallen, werken aan je conditie, of andere gezondheidsdoelen. Onze coaches hebben al honderden mensen uit Enschede en omgeving geholpen door middel van personal training. Of je nu kiest voor persoonlijke één-op-één training, duotraining, groepstraining of een andere trainingsvorm die aansluit bij jouw doelstellingen, onze personal trainers staan klaar voor alle inwoners van Enschede, Enschede Noord, Enschede Zuid, Bruggert, Helmerhoek, Lonneker, Glanerburg of andere steden en dorpen uit deze omgeving. Het Fit for Life programma van Personal Fitness Nederland is geschikt voor iedereen!

Het begint met een intakegesprek

Heb jij de motivatie om je doeleinden te bereiken, dan geven wij jou de training, de kennis en de mentale kracht om hier een succes van te maken. Boek daarom een intakegesprek en je maakt kennis met je personal trainer in Enschede en de rest van het team. Je bekijkt onze studio en geeft aan wat je met jouw personal training sessies in Enschede wilt bereiken. Wij maken een realistisch maar uitdagend plan voor je en garanderen dat je niet faalt.

Schrijf je in voor de gratis proefweek!

Nieuwsgierig geworden? Schrijf je vandaag nog in voor de gratis proefweek. Dé manier om op een laagdrempelige manier kennis te maken met personal training in Enschede. Het enige dat je hoeft te doen is onderstaand formulier in te vullen. Na jouw inschrijving bellen we je uiterlijk de eerstvolgende werkdag om een intake in te plannen. Het gesprek kan ook ’s avonds of in het weekend plaatsvinden. Net wat voor jou uitkomt. Kom langs bij Personal Fitness Nederland Enschede en ontdek hoe het is om te trainen in een studio met een huiselijke sfeer, maak kennis met onze gecertificeerde coaches en kom erachter of Personal Fitness Nederland Enschede iets voor jou is.