Al meer dan 24.000 Nederlanders fitter, gezonder en gelukkiger gemaakt

Personal trainer Barendrecht

Personal trainer Barendrecht
personal trainer welkom video
  • 10, 15 of 20+ kg afvallen met blijvend resultaat
  • Word fitter, strakker en sterker!
  • Scherpste tarief uit de regio

En altijd 100% resultaatgarantie, geen resultaat = geld terug

personal trainer welkom video
8,5
uit 12 klantreviews " Ik voel me gelukkiger, fitter en zit lekkerder in mijn vel! "
06 2525 7875 barendrecht@personalfitnessnederland.nl
Deventerseweg 35, 2994 LE Barendrecht
73807303

Welkom bij Personal Fitness Nederland in Barendrecht, leuk dat je een personal trainer zoekt! Wij zijn meer dan een sportschool in Barendrecht, omdat we werken met bewezen Fit For Life programma. Een aanpak waarin we geloven. Daarom geven we altijd 100% resultaatgarantie. Meer dan honderden mensen uit Barendrecht gingen je voor en volgden het programma met succes. Ben jij de volgende? Onze gecertificeerde personal trainers in Barendrecht staan te popelen om jou te coachen naar een fitter, gezonder en gelukkiger leven. Meld je aan voor de gratis proefweek en maak kennis met onze studio!

Voor ieder doel en budget bieden wij een programma op maat!

1 op 1 begeleiding met jouw personal trainer

1 op 1 begeleiding met jouw personal trainer

DUO training

DUO training

Doelgerichte groepstrainingen

Doelgerichte groepstrainingen

Ook altijd ingebrepen:

  • Complete gezondheidscheck
  • Diverse coachingswerkboeken
  • Voedingsadvies op maat
  • Fitnesspakket en trainingsschema voor thuis
  • UNIEK 100% resultaatgarantie. Als enige in Nederland garanderen onze personal trainers 100% resultaat. Geen resultaat = geld terug!
Beweging, Coaching, Voeding

Kies voor jezelf!
Vraag een GRATIS proefweek aan

Tijdens de proefweek maak je vrijblijvend kennis met je personal trainer, ons concept en je krijgt een gezondheidscheck met metingen en advies.

Wat gebeurt er als ik dit formulier verstuur?
We bellen je uiterlijk de eerstvolgende werkdag op om een afspraak in te plannen.

Dit vinden onze toppers in Barendrecht

Een 8,5 uit 12 klantervaringen
9
07 oktober 2021

"Het hele pakket heeft me veel energie gegeven en de kilo's verminderd!!"

Cora
10
09 september 2021

"Ik voel me een stuk fitter en lekkerder in mijn vel"

Monique
8
06 mei 2021

"Bewuster met eten en gezondheid bezig. Word ik blij van!"

Wendy Jansen
9
06 mei 2021

"Ik voel me gelukkiger en veel fitter en zit lekker in me vel"

Corina van dijk
8
03 mei 2021
8
03 mei 2021
7
03 mei 2021
9
03 mei 2021

"Gezellig sporten met uitdagingen door een goede coach."

Jeroen
8
22 maart 2021

"Mentaal sterker geworden waardoor makkelijker met stress situaties om te gaan"

Ellen
8
18 maart 2021

"Het dwingt mij om fysiek aan de slag te blijven en het helpt om mijn hoofd lekker leeg te maken."

Wander, 47 jaar
8
18 maart 2021

"Vooral de gewrichten zijn soepeler geworden, spieren zijn sterker geworden. En dat op mijn leeftijd, 71 jaar!!!"

Arthur
Beste Personal Trainer

Deze personal trainers staan voor je klaar in Barendrecht

Personal trainer Barendrecht

Melissa Tiel

Personal Trainer / Lifestyle Coach van Barendrecht

Mijn passie is het helpen van mensen naar een gezonde en fijne leefstijl. Ik help jou graag om het beste in jezelf naar boven te brengen! Ga met mij aan de slag en behaal jouw doelen!

personal trainer Kevin in Barendrecht

Kevin de Groot

Personal Trainer / Lifestyle Coach van Barendrecht

Ik ben een gepassioneerde personal trainer die gedreven is om anderen te helpen hun fitnessdoelen te bereiken. Met mijn enthousiasme en toewijding begeleid ik mensen op weg naar een gezondere levensstijl. Laten we samenwerken om jouw doelen te bereiken en blijvende verandering te creëren.

Youtube thumbnail

Behaal met ons 100% jouw doel!

Wil jij afvallen, fitter en strakker worden met 100% resultaatgarantie? Laat deze kans dan niet uit je vingers glippen!

Youtube thumbnail

Van afvallen tot meer spierkracht bij Personal Fitness Nederland in Barendrecht

Of je nu wilt afvallen, meer spierkracht wilt, een betere conditie, een belangrijk evenement hebt waarvoor je wilt trainen of gewoon lekker fit wilt zijn. Met individuele aandacht en een trainingsschema op maat maken we samen jouw sportieve doelen waar. Onze gecertificeerde personal trainers in Barendrecht zijn echte motivators. Zij zorgen er persoonlijk voor dat je iedere personal trainingssessie net dat beetje extra geeft. Een tandje extra bijzet, nog één keer pusht, nog één keer alles geeft. Want precies die kleine extraatjes in de studio maken het verschil. Opgeven is geen optie bij Personal Fitness Nederland Barendrecht. Onze coaches gaan voor maximaal resultaat. Samen met jou. Welke doelen heb jij voor ogen?

Behaal je sportieve doelen met personal training in Barendrecht

Bij Personal Fitness Nederland geloven we er sterk in dat ieder mens zelf de verantwoordelijkheid kan nemen over zijn of haar eigen gezondheid. Maar we begrijpen ook als geen ander dat dit niet gemakkelijk is. Daarom zijn onze gecertificeerde personal trainers in Barendrecht er. Op de momenten dat jij het moeilijk hebt, geeft jouw personal coach je een duwtje in de rug. Als je op wilt geven, herinnert jouw trainer je aan je doelen. Als je denkt dat je niet meer kan, is je coach er om je het tegendeel te bewijzen. Zodat jij je gedachten de baas wordt, lekker in je vel zit en je doelen behaalt.

Gezonder en energieker met personal trainer in Barendrecht

Wil jij een betere conditie, een strakker en fitter lichaam, minder stress en meer energie, dan is het Fit for Life personal training programma in Barendrecht jouw plek van bestemming. Onze studio is ingericht om jou te helpen jouw doelstellingen te bereiken en om dat te doen gaan we verder dan training alleen. Beweging, gezonde voeding en mentale coaching zijn de drie pijlers die wij hanteren zodat jij jouw leven voor goed de juiste richting op stuurt. Deze cocktail van methoden heeft tot nu toe 100% succes opgeleverd.

Complete personal training in Barendrecht

Wij bieden jou personal training aan op verschillende niveaus. Via ons Fit for Life programma word je in contact gebracht met een personal trainer in Barendrecht die in onze studio en ook buiten met jou aan de slag gaat. De voedingscoach is ook onderdeel van ons team en helpt je met het veranderen van slechte eetgewoonten. Vanaf dat moment maak je heerlijke gebalanceerde maaltijden klaar om je trainingen kracht bij te zetten. De mentale coach is er om je kracht te geven als je excuses zoekt, als je voor verleidingen komt te staan of als je een tegenslag meemaakt.

Een fitter lichaam met personal fitness Barendrecht

Personal training in Barendrecht is nog nooit zo compleet geweest als met het Fit for Life programma. Aan het einde heb jij niet alleen een fitter lichaam aan de buitenkant, maar ook aan de binnenkant en mentaal. Stress en depressie verminderen, je voelt je zelfverzekerd, je zit boordevol energie en kunt alles aan wat het leven je toereikt. We richten ons op de lange termijn, dus deze resultaten zijn permanent.

Jij staat centraal

Ook al blijven de drie pijlers essentieel, de rest van je fitness programma in Barendrecht is volledig op maat gemaakt voor jou. Onze personal trainer in Barendrecht maakt een plan waarmee jouw persoonlijke doelstellingen worden gehaald, de voedingsdeskundige geeft je op maat gemaakte voedingslijsten en bij de mental coaching sessies worden jouw hordes overwonnen en de race naar de finishlijn vrij gemaakt.

Succes gegarandeerd met onze personal trainer in Barendrecht

Een goede reden om nu te komen fitnessen in Barendrecht is omdat wij elk lid een 100% resultaatgarantie aanbieden. Bij ons kun je dus niet falen en zelfs als je je doelen niet haalt binnen de vastgestelde tijd, gaan we kosteloos door tot we er zijn. Wij hebben zoveel vertrouwen in ons personal fitness programma dat we zeker weten dat jij hier ook mee slaagt. En dat betekent een fitter lichaam, meer energie en een gezondere lifestyle de rest van je leven lang.

Kom je uit Zwijndrecht, Ridderkerk, Heerjansdam, Rijsoord, Rhoon, Blaaksedijk, Heinenoord of omstreken? Dan staan onze personal trainers ook voor jou klaar!

Uiteraard staan onze personal trainers ook klaar voor diegene die uit de buurt van Barendrecht komen. Kom je bijvoorbeeld uit Ridderkerk, Heerjansdam, Rijsoord, Rhoon, Blaaksedijk, Heinenoord of een ander dorp of stad rondom Barendrecht? En wil jij afvallen en/of werken aan je conditie? Of heb je andere gezondheidsdoelen? Onze coaches hebben al honderden mensen uit Barendrecht en omgeving geholpen door middel van personal training. Dit doen zij in de vorm van één op één training, duo training, groepstraining of een andere vorm van trainen die bij jou en je doelstellingen past. Onze personal trainers staan in ieder geval klaar voor alle inwoners van Barendrecht, Ridderkerk, Heerjansdam, Rijsoord, Rhoon, Blaaksedijk, Heinenoord of andere steden en dorpen uit deze omgeving. Het Fit for Life programma van Personal Fitness Nederland is geschikt voor iedereen!

Een gratis intakegesprek

Vanaf het moment dat je bij ons binnenkomt begint jouw reis naar een verbeterde versie van jezelf. Onze personal trainer in Barendrecht houdt een intakegesprek met je en stelt een plan op waar je voor de rest van je leven profijt van hebt.