Al meer dan 22.000 Nederlanders fitter, gezonder en gelukkiger gemaakt

Sportschool Delft

06 1537 3586 / 06 1826 7800
delft@pf4l.nl
Ezelsveldlaan 49, 2611 RV Delft
KVK
75376733

Zo blijf je fitter, gezonder en gelukkiger

Geen echte sportschool Delft, wel resultaat!

Niet meer naar de sportschool, kies Personal Fitness Nederland

Het is een algemeen bekend feit dat meer beweging gezond is voor je lichaam. Veel Nederlanders brengen dan ook regelmatig een bezoekje aan de sportschool. Als jij je leven voor goed wilt veranderen, energieker en gelukkiger wilt worden, dan is er meer nodig dan een lidmaatschap bij de sportschool alleen. Je moet oude gewoonten verbannen en nieuwe gewoonten omarmen. Bij Personal Fitness Nederland in Delft geven we je alle tools die je nodig hebt om daar een succes van te maken.

Fit for Life met drie pijlers

Het Fit for Life programma draait met drie belangrijke pijlers:

  • Beweging
  • Gezonde voeding
  • Mental coaching

 

De combinatie van deze drie is het recept voor succes. De personal training sessies zorgen ervoor dat je voldoende beweging krijgt en organiseert afwisselende en uitdagende trainingssessies. We nemen elke week je eetgewoonten met je door en leert je om gebalanceerd te eten en de juiste keuzes te maken. Met mental coaching zorgen we ervoor dat je tijdens je traject geen motivatie verliest en dat je de juiste mindset hebt om elke uitdaging en elke verleiding te overwinnen.

Wij garanderen succes

Personal Fitness Nederland is zo overtuigd van haar Fit for Life programma dat ze 100% succes garanderen. Jouw coach stopt dus niet tot jij je doelen hebt bereikt en jij tevreden bent. De studio in Delft bestaat uit een oefenruimte waar efficiënte fitnesstoestellen staan en in het andere gedeelte spreken we over jouw lifestyle en mentale gesteldheid. Een gezond en fit lichaam de rest van je leven; dat is mogelijk met Personal Fitness Nederland in Delft.

Gratis proefweek!

Ben jij klaar voor een nieuwe levensstijl, maar wil je eerst zien en dan geloven? Vul dan nu onderstaand contactformulier in en wij nemen binnen één werkdag contact met je op om een gratis proefweek in te plannen.

geschreven door

Jos Vermeer
Oprichter Personal Fitness Nederland / Fysiotherapeut

Deel dit blog

Facebook
Twitter
LinkedIn
Kies voor jezelf
Lees meer
Personal training in de studio

Behaal met ons nu wél jouw doel!

Al meer dan 22.000 Nederlanders fitter, gezonder en gelukkiger gemaakt. Ben jij de volgende?