Al meer dan 24.000 Nederlanders fitter, gezonder en gelukkiger gemaakt

Crosstrainer afvallen

diëten vijf soorten

Ben je op zoek naar tips en informatie die je helpen om af te vallen en een gezond en fit lichaam te krijgen? Dan is Personal Fitness Nederland wat voor jou, aangezien wij een sportief programma aanbieden waarin persoonlijke begeleiding centraal staat. Aan de hand van personal trainers stel je samen een trainingsschema samen waardoor je op een gezonde en succesvolle manier aan je doelstellingen kan gaan werken. Je personal trainer legt je allerlei fitnessapparatuur uit, zoals de crosstrainer waarmee je kan afvallen. Samen met een persoonlijke coach ga je aan de slag op sportief gebied en probeer je sterker of fitter te worden of af te vallen.

Afvallen door middel van sport en voeding

De crosstrainer is een fitnessapparaat uitermate geschikt om af te vallen aangezien de crosstrainer jouw lichaam voorziet van een full-body workout. Het hele lichaam is gedurende de oefening in beweging en vele spieren worden gebruikt, hierdoor wordt het lichaam snel sterker en fitter. Verder is er geen sprake van grote fysieke belasting voor je gewrichten. Bij het trainen op een crosstrainer verbrand je veel calorieën. Daar is deze manier van trainen erg effectief als je bijvoorbeeld wilt afvallen bij je buik en heupen.

Manier van werken

Personal Fitness Nederland hanteert een programma gebaseerd op beweging, coaching en voeding. De personal trainer die jij bij ons krijgt geeft jou advies op het gebied van rust en voeding. Bij ons programma staat sporten dus niet alleen centraal, aangezien hoe af te vallen op een crosstrainer slechts een van de dingen is die je leert gedurende het traject. Elke personal trainer hanteert zodoende drie uitgangspunten:

  • Voeding
  • Beweging
  • Mindset en Coaching

Wil jij:

  • 5, 10 of 15+ kg gezond afvallen met blijvend resultaat
  • Fitter, strakker en sterker worden
  • Voedingsschema op maat
  • Persoonlijke en leuke trainingen die afgestemd zijn op jou
  • Tegen het scherpste tarief uit de regio

Meld je dan aan voor een gratis adviesgesprek via onderstaand formulier. Met oefeningen en voedingsschema’s op maat ga je heel gericht je kilo’s te lijf. En met vestigingen door heel Nederland zit er altijd wel eentje bij jou in de buurt. Maar we bieden je ook de tools om thuis te trainen. Ontdekken of het iets voor jou is? Laat hier je persoonlijke gegevens achter en we nemen zo snel mogelijk contact met je op voor een intakegesprek.

Inschrijfformulier gratis adviesgesprek

Lees meer

geschreven door

Jos Vermeer
Jos Vermeer
Oprichter Personal Fitness Nederland / Fysiotherapeut

Deel deze blog

Facebook
Twitter
LinkedIn
Klantverhaal danique
10
17 juni 2024
Personal trainer Geldrop

Meer over dit onderwerp

Gelukkig gezin op de bank

Dit is jouw moment!

Wil jij ook fitter, gezonder en gelukkiger worden? Dan is dit jouw moment! Laat het niet uit je vingers glippen