Al meer dan 21.000 Nederlanders fitter, gezonder en gelukkiger gemaakt

Crosstrainer afvallen

Crosstrainer afvallen

Ben je op zoek naar tips en informatie die je helpen om af te vallen en een gezond en fit lichaam te krijgen? Dan is Personal Fitness Nederland wat voor jou, aangezien wij een sportief programma aanbieden waarin persoonlijke begeleiding centraal staat. Aan de hand van personal trainers stel je samen een trainingsschema samen waardoor je op een gezonde en succesvolle manier aan je doelstellingen kan gaan werken. Je personal trainer legt je allerlei fitnessapparatuur uit, zoals de crosstrainer waarmee je kan afvallen. Samen met een persoonlijke coach ga je aan de slag op sportief gebied en probeer je sterker of fitter te worden of af te vallen.

Afvallen door middel van sport en voeding

De crosstrainer is een fitnessapparaat uitermate geschikt om af te vallen aangezien de crosstrainer jouw lichaam voorziet van een full-body workout. Het hele lichaam is gedurende de oefening in beweging en vele spieren worden gebruikt, hierdoor wordt het lichaam snel sterker en fitter. Verder is er geen sprake van grote fysieke belasting voor je gewrichten.

Manier van werken

Personal Fitness Nederland hanteert een programma gebaseerd op beweging, coaching en voeding. De personal trainer die jij bij ons krijgt geeft jou advies op het gebied van rust en voeding. Bij ons programma staat sporten dus niet alleen centraal, aangezien hoe af te vallen op een crosstrainer slechts een van de dingen is die je leert gedurende het traject. Elke personal trainer hanteert zodoende drie uitgangspunten:

  • Voeding
  • Beweging
  • Mindset en Coaching
Lees meer

geschreven door

Jos
Oprichter Personal Fitness Nederland / Fysiotherapeut

Deel deze blog

Facebook
Twitter
LinkedIn
9
6 uur geleden
Studio Leeuwarden

Meer over dit onderwerp

Dit is jouw moment!

Wil jij ook fitter, gezonder en gelukkiger worden? Dan is dit jouw moment! Laat het niet uit je vingers glippen