Al meer dan 23.000 Nederlanders fitter, gezonder en gelukkiger gemaakt

Personal trainer Drachten

Een gemiddelde score van 9.3 uit 36 klantenervaringen

Markt 5, 9203 AA Drachten
KVK
80318568
Duo workout
Waar kunnen we jou bij helpen?
Uiteraard kun je bij ons werken aan je fitheid, conditie en kracht.
Maar wist je dat we je ook met onderstaande doelen kunnen helpen?

Welkom bij Personal Fitness Nederland in Drachten! Klaar voor een fitter, gezonder en gelukkiger leven? Dan zit je bij ons goed. Van afvallen en conditie verbeteren tot het fysiek en mentaal sterker worden: onze gecertificeerde personal trainers in Drachten zijn ready om samen met jou aan de slag te gaan. Bij Personal Fitness Nederland krijgt iedereen een persoonlijk programma zodat jij jouw doelen daadwerkelijk bereikt. Je traint samen met jouw personal trainer en in kleine groepjes in onze studio in Drachten. Verwacht geen grote apparaten. Bij ons train je in een functionele trainingsruimte. In een warme en persoonlijk setting. Omdat we willen dat jij je thuisvoelt.

Icon afvallen

Afvallen

icon winnen

Fit, Vitaal en Energiek
worden

hartslag icon

Fysieke- en Mentale
klachten verhelpen

Afvallen met een personal trainer in Drachten

Het belangrijkste uitgangspunt van ons bewezen Fit for Life programma is dat ieder mens uniek is. Ook jij. Dat wil zeggen dat ieder mens op zijn of haar eigen manier fitter, gezonder en gelukkiger kan en wil worden. Daarom luisteren we echt naar wat jij wilt bereiken met personal training in Drachten. Wat jouw sportieve doelen ook zijn. We willen je leren kennen en weten wie je bent. Op basis daarvan maken we een trainingsschema op maat. Wij zijn meer dan een sportschool in Drachten, bij ons ga je namelijk samen met je gecertificeerde coach aan de slag om al je persoonlijke doelstellingen te bereiken. Ben jij klaar voor een fitter, gezonder en gelukkiger leven?

Schrijf je in voor de gratis proefweek!

Nieuwsgierig geworden? Schrijf je vandaag nog in voor de gratis proefweek. Dé manier om op een laagdrempelige manier kennis te maken met personal training in Drachten. Het enige dat je hoeft te doen is onderstaand formulier in te vullen. Na jouw inschrijving bellen we je uiterlijk de eerstvolgende werkdag om een intake in te plannen. Het gesprek kan ook 's avonds of in het weekend plaatsvinden. Net wat voor jou uitkomt. Kom langs bij Personal Fitness Nederland Drachten en ontdek hoe het is om te trainen in een studio met een huiselijke sfeer, maak kennis met onze gecertificeerde coaches en kom erachter of Personal Fitness Nederland Drachten iets voor jou is.

Kies voor jezelf

Vraag nu vrijblijvend een gratis proefweek aan!

Dit vinden onze klanten in Drachten

Een gemiddelde score van 9.3 uit 36 klantenervaringen

Studio Drachten
klantreview personal fitness nederland
9
8 juni 2023

"Ben er zeer tevreden hoe de personal coach ons heeft geadviseerd"

Henk Wolter de jong

Studio Drachten
klantreview personal fitness nederland
9
8 juni 2023

"Door de positieve motiverende rol van de coach. Super om bij deze coach te trainen."

Jitske

Studio Drachten
klantreview personal fitness nederland
9
9 mei 2023

"Het zorgt voor een stukje bewustwording van de keuzes die ik ooit maakte. De keuzes zijn nu anders/ verantwoorder en gezonder."

Rik Otter

Studio Drachten
Greetje Drachten klantverhaal
9
30 januari 2023

"Ik ben nu 22 kilo afgevallen!"

Greetje

Studio Drachten
Klantverhaal Selina
10
24 januari 2023

"Ik ben afgevallen, sterker en fitter geworden!"

Selina

Studio Drachten
Klantverhaal Lynn
10
11 mei 2022

"Ik ben 17kg afgevallen en eet weer gezond!"

Lynn

Studio Drachten
klantreview personal fitness nederland
8
2 mei 2022

"Het helpt mij met gezond eten en een goeie training!"

Bauke

Studio Drachten
Heleen Drachten klantervaring
10
28 april 2022

"Ik durf mezelf weer op 1 te zetten! "

Heleen

Studio Drachten
klantreview personal fitness nederland
9
25 april 2022

"Zit nu lekkerder in mijn vel"

Natascha

Studio Drachten
klantreview personal fitness nederland
8
25 april 2022

"Positieve kijk op voeding en beweging onder goede begeleiding van Niels!"

Klazien

Studio Drachten
klantreview personal fitness nederland
8
15 februari 2022

"Ik heb meer regie over de dingen die ik doe. Dit zorgt voor rust en ontspanning."

Mirjam

Studio Drachten
klantreview personal fitness nederland
8
10 februari 2022

"Door deel te nemen aan personal fitness voel ik mij fitter en beter in mijn vel.De begeleiding is top en geeft mij inspiratie om een gezondere levensstijl aan te houden."

Ralph

Studio Drachten
klantreview personal fitness nederland
8
26 november 2021

"Met een gebroken wervel gaan trainen. Dit op gepaste wijze kijkend naar het kunnen van mijn lichaam. Daarbij ernstig te zwaar door de zwangerschap. Dus kilo's kwijt was ook een pre voor het herstel van mijn rug. Ten tijde van mijn contact met Tim hebben we aardig wat obstakels gehad, ik viel niet af ondanks mijn dieet en het sporten. Tim beet zich er in vast wat zich heeft geresulteerd in een aantal uitkomsten. Glutenintolerantie en een lactose allergie. Op basis hiervan is het dieet aangepast en vlogen de kg er uiteindelijk af . Mijn spieren zijn sterk, de voeding is aangepast op mijn lichaam. Een top uitkomst. Mijn buikwand correctie werd een feit door de uitkomsten van het sporten."

Jannie k.

Studio Drachten
klantreview personal fitness nederland
9
29 oktober 2021

"Ik voel mij veel fitter"

Johan friso

Studio Drachten
klantreview personal fitness nederland
9
12 oktober 2021

"Meer plezier door fit en vitaal te worden, zijn en te blijven"

Jochem

Studio Drachten
klantreview personal fitness nederland
10
6 oktober 2021

"Ik vind de trainingen erg fijn. Door het fitter worden kan ik bijvoorbeeld weer veel actiever zijn met mijn kinderen. Ik voel me de hele dag fit en heb het gevoel dat ik dit jaren vol kan houden!"

Jurjen Kooiker

Studio Drachten
catalina fit zijn review
10
23 september 2021

"Ik voel me fitter, kan alles beter aan en geniet weer van alle dagelijkse dingen! "

Catalina

Studio Drachten
klantreview personal fitness nederland
10
25 juni 2021

"Ze helpen je bij een gezondere levensstijl, waardoor je zelf lekkerder in je vel komt te zitten en meer energie krijgt!!"

Lysenka

Studio Drachten
klantreview personal fitness nederland
10
15 juni 2021

"Ik voel mij een stuk fitter en daardoor een stuk gelukkiger. Op de momenten dat ik het even moeilijk heb dan sleept mijn coach mij er doorheen! Echt een aanrader!"

Ellie van der Meer

Studio Drachten
klantreview personal fitness nederland
10
8 juni 2021

"Lekker fit en gezond gevoel door het totale programma"

Gerda

Studio Drachten
Deze gecertificeerde coaches staan voor je klaar in Drachten
Trots dat we al 7 jaar op rij uitgeroepen zijn tot Beste Personal Trainer!
Jurjan van der Werff Personal Coach
Jurjan van der Werff
Lifestylecoach van Drachten en Assen

Coaching zodat jij kunt groeien en je doel kunt realiseren: daar haal ik energie uit. Door samen jouw gezondheid op nummer één te zetten zullen we toewerken naar een fysiek en mentaal gelukkig leven!

Tim Tuinstra Personal trainer
Tim Tuinstra
Studiomanager & Lifestylecoach van Drachten & Assen

Het geeft mij erg veel voldoening om met mijn kennis mensen te coachen naar fittere en gezonde levensstijl.

Personal training Drachten, word Fit for Life

Wil jij meer energie? Gewicht verliezen en zelfverzekerd over straat gaan? Wil je je conditie verbeteren, je slechte gewoontes vergeten en een fitter en vitaler lichaam? Dan is het Fit for Life personal training programma in Drachten de plek om dat te doen. Zelfs als je alles al hebt geprobeerd, zal deze alles-in-één aanpak jou wel over de finish halen. Bij Personal Fitness Nederland kijken we niet alleen naar de korte termijn resultaten, we geven jou de tools waarmee je ook nadat je doelstellingen zijn bereikt je gezonde levensstijl kan vasthouden.

Resultaat voor het leven met personal training in Drachten

Als je zelf al geprobeerd hebt om gewicht te verliezen of om fitter te worden, dan heb je misschien gemerkt dat het lastiger is om slechte gewoonten af te leren dan je denkt. Je spant je in, maar op de één of ander manier val je altijd weer terug in je oude en vertrouwde sleur. Wij helpen je daar uit en helpen je om oude gewoonten te laten vervallen en nieuwe aan te nemen. Dat doen we door ons te richten op drie pijlers die als rode draad door al onze personal training programma’s in Drachten lopen.

Drie pijlers voor 100% succes

De drie pijlers die we hanteren zijn bewegen, gezond eten en mentale coaching. Wij geloven dat deze drie samen een perfecte combinatie zijn zodat jij je doelen kan behalen. Onze personal trainers in Drachten gaan met je fysieke gezondheid aan de slag en onze voedingsdeskundige zorgt ervoor dat je ook daar buiten goed voor je lichaam zorgt. De mentale coach geeft je de kracht om het proces af te maken en elke verleiding, terugval of twijfel aan de kant te zetten. Onze personal trainers in Drachten stoppen niet tot jij tevreden bent!

Fitness Drachten voor een leven lang resultaat

Wil jij ook meer energie? Wil je je overtollige kilo’s kwijt en zelfverzekerder in het leven staan? Dan is het tijd om een bezoekje te brengen aan onze lifestyle en fitness studio in Drachten. Wij zijn geen standaard fitnessschool, maar bieden al onze leden een compleet programma aan waarmee alle ongezonde gewoontes worden aangepakt en vervangen door gezonde gewoontes. De drie pijlers die we hanteren zijn beweging, gezond eten en mental coaching. Deze combinatie levert een totaaloplossing op voor iedereen die een fitter lichaam en een energieker leven wil.

Fitness in Drachten begint nu

Onze personal trainers, mental coaches en voedingsdeskundigen staan voor je klaar om jou gezonder en gelukkiger te maken. Gewichtsverlies volgt dan meestal vanzelf. Het begint allemaal met een vrijblijvend intakegesprek waarbij je het team leert kennen en onze lifestyle en fitness studio in Drachten kunt bekijken. Vervolgens beoordelen we wat je huidige situatie is en geef jij aan wat jouw doelstellingen zijn. Vervolgens stellen we een op maat gemaakt traject voor jou op waarmee succes wordt gegarandeerd.

Een fitter lichaam

Wij geloven dat beweging goed voor je is, maar wil je een fitter lichaam in de breedste zin van het woord, dan hoort gezond eten en mentale kracht hier ook bij. Daarom hanteren wij de drie pijlers als je komt trainen in Drachten die al deze factoren aanpakken. Dit zijn de tools die jij nodig hebt om af te vallen en daarna gezond te blijven, voor de rest van je leven lang. Bewegen geeft je kracht, gezond eten geeft je de juiste brandstoffen en mentale gezondheid helpt je verleidingen te weerstaan en je gelukkig te voelen.

Iedereen succesvol

Fitnessen in Drachten bij Personal Fitness Nederland betekent gegarandeerd succes. Wij bieden iedereen een 100% resultaatgarantie aan en stoppen niet totdat jij tevreden bent. Wij zijn er voor jou met een totaaloplossing dus zet ook de eerste stap richting een gezonder en gelukkiger leven.

Lees meer
Personal training in de studio

Behaal met ons nu wél jouw doel!

Al meer dan 23.000 Nederlanders fitter, gezonder en gelukkiger gemaakt. Ben jij de volgende?