Al meer dan 24.000 Nederlanders fitter, gezonder en gelukkiger gemaakt

Personal trainer Drachten

Personal trainer Drachten
personal trainer Drachten
  • 10, 15 of 20+ kg afvallen met blijvend resultaat
  • Word fitter, strakker en sterker!
  • Scherpste tarief uit de regio

En altijd 100% resultaatgarantie, geen resultaat = geld terug

personal trainer Drachten
9,3
uit 38 klantreviews " Het zorgt voor een stukje bewustwording van de keuzes die ik ooit maakte. De keuzes die ik maak zijn nu verantwoorder en gezonder. "
06 2148 2652 drachten@personalfitnessnederland.nl
Markt 5, 9203 AA Drachten
80318568

Welkom bij Personal Fitness Nederland in Drachten, leuk dat je een personal trainer zoekt! Klaar voor een fitter, gezonder en gelukkiger leven? Dan zit je bij ons goed. Van afvallen en conditie verbeteren tot het fysiek en mentaal sterker worden: onze gecertificeerde personal trainers in Drachten zijn ready om samen met jou aan de slag te gaan. Bij Personal Fitness Nederland krijgt iedereen een persoonlijk programma zodat jij jouw doelen daadwerkelijk bereikt. Je traint samen met jouw personal trainer en in kleine groepjes in onze studio in Drachten. Verwacht geen grote apparaten. Bij ons train je in een functionele trainingsruimte. In een warme en persoonlijk setting. Omdat we willen dat jij je thuisvoelt.

Voor ieder doel en budget bieden wij een programma op maat!

1 op 1 begeleiding met jouw personal trainer

1 op 1 begeleiding met jouw personal trainer

DUO training

DUO training

Doelgerichte groepstrainingen

Doelgerichte groepstrainingen

Ook altijd ingebrepen:

  • Complete gezondheidscheck
  • Diverse coachingswerkboeken
  • Voedingsadvies op maat
  • Fitnesspakket en trainingsschema voor thuis
  • UNIEK 100% resultaatgarantie. Als enige in Nederland garanderen onze personal trainers 100% resultaat. Geen resultaat = geld terug!
Beweging, Coaching, Voeding

Kies voor jezelf!
Vraag een GRATIS proefweek aan

Tijdens de proefweek maak je vrijblijvend kennis met je personal trainer, ons concept en je krijgt een gezondheidscheck met metingen en advies.

Wat gebeurt er als ik dit formulier verstuur?
We bellen je uiterlijk de eerstvolgende werkdag op om een afspraak in te plannen.

Dit vinden onze toppers in Drachten

Een 9,3 uit 38 klantervaringen
10
01 december 2023
9
01 december 2023

"Leuke training goede begeleiding."

9
08 juni 2023

"Ben er zeer tevreden hoe de personal coach ons heeft geadviseerd"

Henk Wolter de jong
9
08 juni 2023

"Door de positieve motiverende rol van de coach. Super om bij deze coach te trainen."

Jitske
9
09 mei 2023

"Het zorgt voor een stukje bewustwording van de keuzes die ik ooit maakte. De keuzes zijn nu anders/ verantwoorder en gezonder."

Rik Otter
8
02 mei 2022

"Het helpt mij met gezond eten en een goeie training!"

Bauke
9
25 april 2022

"Zit nu lekkerder in mijn vel"

Natascha
8
25 april 2022

"Positieve kijk op voeding en beweging onder goede begeleiding van Niels!"

Klazien
Beste Personal Trainer

Deze personal trainers staan voor je klaar in Drachten

personal trainer Jurjan van der Werff

Jurjan van der Werff

Lifestylecoach van Drachten en Assen

Coaching zodat jij kunt groeien en je doel kunt realiseren: daar haal ik energie uit. Door samen jouw gezondheid op nummer één te zetten zullen we toewerken naar een fysiek en mentaal gelukkig leven!

personal trainer Tim

Tim Tuinstra

Studiomanager & Lifestylecoach van Drachten & Assen

Het geeft mij erg veel voldoening om met mijn kennis mensen te coachen naar fittere en gezonde levensstijl.

personal trainer Niels Tuinstra

Niels Tuinstra

Studiomanager & Lifestylecoach van Drachten & Assen

Een gezonde lifestyle is heel belangrijk voor een fit, vitaal en gelukkig leven. Met veel liefde en plezier help ik jou om meer kwaliteit uit je leven te halen. Met mijn kennis, vaardigheden en ons Fit for Life programma zal je je doelen zeker behalen.

Youtube thumbnail

Behaal met ons 100% jouw doel!

Wil jij afvallen, fitter en strakker worden met 100% resultaatgarantie? Laat deze kans dan niet uit je vingers glippen!

Youtube thumbnail

Afvallen met een personal trainer in Drachten

Het belangrijkste uitgangspunt van ons bewezen Fit for Life programma is dat ieder mens uniek is. Ook jij. Dat wil zeggen dat ieder mens op zijn of haar eigen manier fitter, gezonder en gelukkiger kan en wil worden. Daarom luisteren we echt naar wat jij wilt bereiken met personal training in Drachten. Wat jouw sportieve doelen ook zijn. We willen je leren kennen en weten wie je bent. Op basis daarvan maken we een trainingsschema op maat. Wij zijn meer dan een sportschool in Drachten, bij ons ga je namelijk samen met je gecertificeerde personal trainer in Drachten aan de slag om al je persoonlijke doelstellingen te bereiken. Ben jij klaar voor een fitter, gezonder en gelukkiger leven?

Personal training Drachten, word Fit for Life

Wil jij meer energie? Gewicht verliezen en zelfverzekerd over straat gaan? Wil je je conditie verbeteren, je slechte gewoontes vergeten en een fitter en vitaler lichaam? Dan is het Fit for Life personal training programma in Drachten de plek om dat te doen. Zelfs als je alles al hebt geprobeerd, zal deze alles-in-één aanpak jou wel over de finish halen. Bij Personal Fitness Nederland kijken we niet alleen naar de korte termijn resultaten, we geven jou de tools waarmee je ook nadat je doelstellingen zijn bereikt je gezonde levensstijl kan vasthouden.

Resultaat voor het leven met personal training in Drachten

Als je zelf al geprobeerd hebt om gewicht te verliezen of om fitter te worden, dan heb je misschien gemerkt dat het lastiger is om slechte gewoonten af te leren dan je denkt. Je spant je in, maar op de één of ander manier val je altijd weer terug in je oude en vertrouwde sleur. Onze personal trainers in Drachten helpen je daar uit en helpen je om oude gewoonten te laten vervallen en nieuwe aan te nemen. Dat doen we door ons te richten op drie pijlers die als rode draad door al onze personal training programma’s in Drachten lopen.

Drie pijlers voor 100% succes

De drie pijlers die we hanteren zijn bewegen, gezond eten en mentale coaching. Wij geloven dat deze drie samen een perfecte combinatie zijn zodat jij je doelen kan behalen. Onze personal trainers in Drachten gaan met je fysieke gezondheid aan de slag en onze voedingsdeskundige zorgt ervoor dat je ook daar buiten goed voor je lichaam zorgt. De mentale coach geeft je de kracht om het proces af te maken en elke verleiding, terugval of twijfel aan de kant te zetten. Onze personal trainers in Drachten stoppen niet tot jij tevreden bent!

Fitness Drachten voor een leven lang resultaat

Wil jij ook meer energie? Wil je je overtollige kilo’s kwijt en zelfverzekerder in het leven staan? Dan is het tijd om een bezoekje te brengen aan onze lifestyle en fitness studio in Drachten. Wij zijn geen standaard fitnessschool, maar bieden al onze leden een compleet programma aan waarmee alle ongezonde gewoontes worden aangepakt en vervangen door gezonde gewoontes. De drie pijlers die onze personal trainers in Drachten hanteren zijn beweging, gezond eten en mental coaching. Deze combinatie levert een totaaloplossing op voor iedereen die een fitter lichaam en een energieker leven wil.

Fitness in Drachten begint nu

Onze personal trainers in Drachten, mental coaches en voedingsdeskundigen staan voor je klaar om jou gezonder en gelukkiger te maken. Gewichtsverlies volgt dan meestal vanzelf. Het begint allemaal met een vrijblijvend intakegesprek waarbij je het team leert kennen en onze lifestyle en fitness studio in Drachten kunt bekijken. Vervolgens beoordelen we wat je huidige situatie is en geef jij aan wat jouw doelstellingen zijn. Vervolgens stellen we een op maat gemaakt traject voor jou op waarmee succes wordt gegarandeerd.

Een fitter lichaam

Wij geloven dat beweging goed voor je is, maar wil je een fitter lichaam in de breedste zin van het woord, dan hoort gezond eten en mentale kracht hier ook bij. Daarom hanteren wij de drie pijlers als je komt trainen in Drachten die al deze factoren aanpakken. Dit zijn de tools die jij nodig hebt om af te vallen en daarna gezond te blijven, voor de rest van je leven lang. Bewegen geeft je kracht, gezond eten geeft je de juiste brandstoffen en mentale gezondheid helpt je verleidingen te weerstaan en je gelukkig te voelen.

Woon je in Rottevalle, Opeinde, Oudega Smallingerland, Nij Beets, Boornbergum, Beetsterzwaag, Ureterp, Drachtstercompagnie of in de nabije omgeving? Ook dan staan onze personal trainers klaar om jou te begeleiden!

Onze personal trainers staan natuurlijk ook klaar voor diegenen die in de buurt van Drachten wonen. Of je nu uit Rottevalle, Opeinde, Oudega Smallingerland, Nij Beets, Boornbergum, Beetsterzwaag, Ureterp, Drachtstercompagnie of een ander dorp of stad rondom Drachten komt. Personal Fitness Nederland kan jou helpen met afvallen, werken aan je conditie, of andere gezondheidsdoelen. Onze coaches hebben al honderden mensen uit Drachten en omgeving geholpen door middel van personal training. Of je nu kiest voor persoonlijke één-op-één training, duotraining, groepstraining of een andere trainingsvorm die aansluit bij jouw doelstellingen, onze personal trainers staan klaar voor alle inwoners van Drachten, Rottevalle, Opeinde, Oudega Smallingerland, Nij Beets, Boornbergum, Beetsterzwaag, Ureterp, Drachtstercompagnie of andere steden en dorpen uit deze omgeving. Het Fit for Life programma van Personal Fitness Nederland is geschikt voor iedereen!

Schrijf je in voor de gratis proefweek!

Nieuwsgierig geworden? Schrijf je vandaag nog in voor de gratis proefweek. Dé manier om op een laagdrempelige manier kennis te maken met personal training in Drachten. Het enige dat je hoeft te doen is onderstaand formulier in te vullen. Na jouw inschrijving bellen we je uiterlijk de eerstvolgende werkdag om een intake in te plannen. Het gesprek kan ook ’s avonds of in het weekend plaatsvinden. Net wat voor jou uitkomt. Kom langs bij Personal Fitness Nederland Drachten en ontdek hoe het is om te trainen in een studio met een huiselijke sfeer, maak kennis met onze gecertificeerde coaches en kom erachter of Personal Fitness Nederland Drachten iets voor jou is.