Al meer dan 24.000 Nederlanders fitter, gezonder en gelukkiger gemaakt

Personal trainer Arnhem

Personal trainer Arnhem
personal trainer welkom video
  • 10, 15 of 20+ kg afvallen met blijvend resultaat
  • Word fitter, strakker en sterker!
  • Scherpste tarief uit de regio

En altijd 100% resultaatgarantie, geen resultaat = geld terug

personal trainer welkom video
9,7
uit 23 klantreviews " Ik ben met hulp van Personal Fitness Arnhem ruim 25 kg afgevallen in slechts enkele maanden tijd! Fijne tijd gehad en ik kan het iedereen aanraden die aan zichzelf wil werken. "

Welkom bij Personal Fitness Nederland in Arnhem en leuk dat je een personal trainer zoekt! Wij zijn meer dan een sportschool in Arnhem, omdat we werken met bewezen Fit For Life programma. Een aanpak waarin we geloven. Daarom geven we altijd 100% resultaatgarantie. Meer dan honderden mensen uit Arnhem gingen je voor en volgden het programma met succes. Ben jij de volgende? Onze gecertificeerde personal trainers in Arnhem staan te popelen om jou te coachen naar een fitter, gezonder en gelukkiger leven. Meld je aan voor de gratis proefweek en maak kennis met onze studio!

Voor ieder doel en budget bieden wij een programma op maat!

1 op 1 begeleiding met jouw personal trainer

1 op 1 begeleiding met jouw personal trainer

DUO training

DUO training

Doelgerichte groepstrainingen

Doelgerichte groepstrainingen

Ook altijd ingebrepen:

  • Complete gezondheidscheck
  • Diverse coachingswerkboeken
  • Voedingsadvies op maat
  • Fitnesspakket en trainingsschema voor thuis
  • UNIEK 100% resultaatgarantie. Als enige in Nederland garanderen onze personal trainers 100% resultaat. Geen resultaat = geld terug!
Beweging, Coaching, Voeding

Kies voor jezelf!
Vraag een GRATIS proefweek aan

Tijdens de proefweek maak je vrijblijvend kennis met je personal trainer, ons concept en je krijgt een gezondheidscheck met metingen en advies.

Wat gebeurt er als ik dit formulier verstuur?
We bellen je uiterlijk de eerstvolgende werkdag op om een afspraak in te plannen.

Dit vinden onze toppers in Arnhem

Een 9,7 uit 23 klantervaringen
Katrijn mutsaers
9
06 december 2023

"Ik ben goed geholpen om wat kilo's kwijt te raken terwijl ik een hoop fysieke klachten heb. Ik wist niet dat je met zoveel beperkingen toch aan je doel kan werken. Dat inzicht heeft personal fitness arnhem mij gegeven. Het is zo persoonlijk dat alles goed op mij is afgestemd. Alle dagelijkse dingen zijn nu ook een stuk makkelijker."

Katrijn mutsaers
Suha
10
06 december 2023

"Mijn leven is compleet veranderd. Ik ben in de gehele periode meer dan 50 kilo afgevallen, zoals je ziet op de foto. Ik werk in de horeca. Dat is een heel stuk makkelijker geworden. Ik ben een heel ander mens geworden. Het programma heeft mij compleet veranderd. Gewoon doen!"

Suha
Linda en Dick
10
22 november 2023

"Wij zijn allebei 10 kilo afgevallen. Wij voelen ons nu veel beter met alle dingen die we doen in het dagelijks leven. We zijn samen begonnen en door de goede begeleiding op een normale manier samen afgevallen. We zijn zelf meer afgevallen dan we van te voren hadden gepland. Nu houden we het constant bij Personal Fitness Nederland - Arnhem"

Linda en Dick
Lejla Tielking
9
20 november 2023

"Coach Jordy heeft mij goed op de huid gezeten en daardoor heb ik mijn voedingspatroon helemaal om kunnen draaien. Ik ben 10 kilo afgevallen en ik kan weer de kleren aan die ik wilde. Ook heb ik veel geleerd om het nu zelf verder te kunnen. Ik ben na het traject zelf verder gegaan in de sportschool. Heel blij dat ik bij hun de stap heb genomen."

Lejla Tielking
Anja Teems
10
20 november 2023

"Ik sport al een aantal jaar in Arnhem. Mijn leven is in positieve zin veel veranderd. Ik was al afgevallen en heb het een hele tijd stabiel gehouden. Nu ben ik in de laatste periode weer een aantal kilo kwijt. Zo ben ik de hele tijd positief met mijn gezondheid bezig."

Anja Teems
Sandra Klarenbeek
9
19 november 2023

"Ik dacht dat ik niet meer kon afvallen. Ik zat eerst bij een andere sportschool. Ik wilde het nog 1 keer proberen. Nu een aantal maanden verder ben ik 10 kilo afgevallen. Blij dat ik geleerd heb dat rustig langdurig afvallen beter is dan het proberen heel snel te doen."

Sandra Klarenbeek
Victor Miquel
10
19 november 2023

"Ik wilde fitter worden om meerdere redenen. Ik wilde een voorbeeld te zijn voor mijn kinderen. En ik ben een eigen bedrijf gestart. Ik wilde me ook fitter voelen om mentaal beter ermee aan de slag te kunnen gaan. Ik ben al ruim 10 kilo kwijt en ik voel mij een heel stuk beter."

Victor Miquel
10
09 maart 2022

"Wij hebben nooit echt dit soort sport gedaan. Dat was niks voor ons. Maar nu ben we al een paar maanden bezig zijn en het is echt een onderdeel van ons leven geworden. Voor het werk even samen lekker sporten. Echt top!"

CO
9
09 maart 2022

"Ik heb het heel erg naar mijn zin. De trainers zijn professioneel en geven mij goede feedback. Door mijn persoonlijke aanpak ga ik goed vooruit met mijn klachten. Ik kan nu zelfs lekker met de groepslessen meekomen."

CO
Cindy
9
09 maart 2022

"Ik ben half december begonnen bij Personal Fitness Nederland - Arnhem en ik heb daarvoor nooit echt gesport. Maar het bevalt me zo goed hier, hele goede begeleiding en veel persoonlijk contact en aandacht. En het is ook zo fijn dat je kunt appen met Annelies of Jordy, ze staan altijd voor je klaar!"

Cindy
Rob goosen
10
02 november 2021

"Super blij dat ik met het programma ben begonnen. De kwaliteit van mijn leven is sindsdien alleen maar beter geworden. Ook met een beperking kan je veel dingen verbeteren. En we gaan nog even door,"

Rob goosen
Frank kerkhoven
9
02 november 2021

"Ik ben begonnen bij Personal Fitness Nederland - Arnhem omdat ik met mijn spierziekte onder begeleiding wilde sporten om mijn doelen te behalen. Ik had niet gedacht dat ik het kon maar ben 12 kilo afgevallen, mijn balans is verbeterd, en mijn leven is een stuk makkelijker geworden. Het verschil met de eerste les is zo een groot verschil. Het afvallen was een bijkomstigheid maar heb dat ook makkelijk kunnen doen. Echt super bedankt!"

Frank kerkhoven
Beste Personal Trainer

Deze personal trainers staan voor je klaar in Arnhem

Karlijn Rooswinkel personal trainer

Karlijn Rooswinkel

Personal Trainer / Lifestylecoach van Arnhem

Met mijn enthousiasme laat ik zien dat sporten ook leuk kan zijn. Ik ga samen met jou in onze studio aan de slag.  

personal trainer stijn de laat

Stijn de Laat

Studio eigenaar / Lifestylecoach van Arnhem

Ik coach mensen naar een gezonder en gelukkiger leven. Inlevingsvermogen voor een persoonlijke aanpak is voor mij heel belangrijk. Ik zorg dat mensen hun doelen behalen bij zijn/haar persoonlijke situatie. Samen met jou maak ik een plan wat in jouw leven past. Ik stel een plan op waarbij bewegen, voeding en coaching centraal staan.  

Annelies van Gelder personal trainer

Annelies van Gelder

Personal Trainer, Voedingsdeskundige & Lifestyle coach van Arnhem

Met mijn kennis en ervaring van voeding ga ik met jou aan de slag voor een persoonlijk voedingsplan. Iedereen is uniek! Ook met eten. Ik laat zien dat je op een normale manier met voeding jouw doel kan behalen. Ik vind het fantastisch om sporten en voeding samen te brengen.        

Jordy Soes Personal trainer

Jordy Soer

Studio eigenaar & Lifestylecoach van Arnhem

Met mijn kennis en lange ervaring zorg ik dat jij met een persoonlijke aanpak de beste versie van jezelf wordt. Ik vind het belangrijk om iedereen op een normale manier zijn/haar doelen te laten behalen. Ik zorg ervoor dat jij met plezier aan jouw doelen werkt en behaald! Ik sta 24/7 voor jou klaar.        

Youtube thumbnail

Behaal met ons 100% jouw doel!

Wil jij afvallen, fitter en strakker worden met 100% resultaatgarantie? Laat deze kans dan niet uit je vingers glippen!

Youtube thumbnail

Van afvallen tot meer spierkracht bij Personal Fitness Nederland in Arnhem

Of je nu wilt afvallen, meer spierkracht wilt, een betere conditie, een belangrijk evenement hebt waarvoor je wilt trainen of gewoon lekker fit wilt zijn. Met individuele aandacht en een trainingsschema op maat maken we samen jouw sportieve doelen waar. Onze gecertificeerde personal trainers in Arnhem zijn echte motivators. Zij zorgen er persoonlijk voor dat je iedere personal trainingssessie net dat beetje extra geeft. Een tandje extra bijzet, nog één keer pusht, nog één keer alles geeft. Want precies die kleine extraatjes in de studio maken het verschil. Opgeven is geen optie bij Personal Fitness Nederland Arnhem. Onze coaches gaan voor maximaal resultaat. Samen met jou. Welke doelen heb jij voor ogen?

Behaal je sportieve doelen met personal training in Arnhem

Bij Personal Fitness Nederland geloven we er sterk in dat ieder mens zelf de verantwoordelijkheid kan nemen over zijn of haar eigen gezondheid. Maar we begrijpen ook als geen ander dat dit niet gemakkelijk is. Daarom zijn onze gecertificeerde personal trainers in Arnhem er. Op de momenten dat jij het moeilijk hebt, geeft jouw personal coach je een duwtje in de rug. Als je op wilt geven, herinnert jouw trainer je aan je doelen. Als je denkt dat je niet meer kan, is je coach er om je het tegendeel te bewijzen. Zodat jij je gedachten de baas wordt, lekker in je vel zit en je doelen behaalt.

Het Fit for Life programma

Nadat je een intakegesprek bij ons hebt gevolgd stellen we een op maat gemaakt plan voor je samen om personal fitness in Arnhem te starten. De rode draad zijn de drie pijlers van het Fit for Life programma. Je komt dus niet alleen fitnessen in Arnhem, maar je krijgt ook advies over voeding en je mentale kracht verbetert. In onze lifestyle- en fitnesstudio hebben we alles bij de hand om hier een succes van te maken. Jij geeft aan wat je doeleinden zijn en wij zijn niet tevreden totdat je deze hebt bereikt.

Personal trainer in Arnhem met 100% succes gegarandeerd

Ons Fit for Life programma richt zich op drie belangrijke gezondheidspijlers en daarmee hebben wij een personal training programma in Arnhem opgezet waarbij opgeven geen optie is. Ben je wel eens begonnen aan een dieet, een lidmaatschap bij de sportschool of een ander goed voornemen en viel je daarna net zo snel weer terug in je oude gewoonten? Dan ben je niet de enige. Sommige mensen vechten jaren met overtollig gewicht, gebrek aan energie en gezondheidsproblemen en komen maar niet uit die sleur. Ons Fit for Life programma in combinatie met onze personal trainers in Arnhem is anders en levert jou een compleet toolpakket aan om je leven deze keer wel voor goed te veranderen.

Personal training in Arnhem met drie pijlers

De drie pijlers die wij hanteren kunnen niet zonder elkaar en zijn samen een garantie voor een leven lang succes. Onze personal trainer in Arnhem neemt het bewegingsgedeelte op zich en zorgt ervoor dat jij fit en slank wordt. Je krijgt ook steun van een voedingsdeskundige die deze fysieke aandacht ondersteunt met advies over gezond eten. Na je wekelijkse bezoek aan onze mental coach weet je zeker dat je alle uitdagingen aan kunt die je tijdens dit proces en in je leven tegenkomt.

De vierde pijler ben jij

Deze drie pijlers kunnen niet zonder de vierde pijler: jouw persoonlijke inzet. Bij een intakegesprek geef je bij ons aan wat je wilt bereiken van je personal training sessies in Arnhem en we beoordelen je algehele gezondheid. Vervolgens wordt er een persoonlijk plan voor je gemaakt dat uitdagend is, dat motiverend is en dat realistisch is. Hier ga jij mee aan de slag. Onze tools + jouw inzet = gegarandeerd succes.

Fitness in Arnhem met resultaat voor het leven

Woon jij in Arnhem en wil je je overgewicht kwijt, dan is het Fit for Life fitness programma in Arnhem de manier om dit te doen. Dit is geen standaard personal fitness programma. Wij garanderen je niet alleen dat je je doelen bereikt, maar dat je deze ook de rest van je leven handhaaft. Dat doen we door ons te richten op je huidige levensstijl en daar veranderingen in te maken waar je de rest van je leven resultaat van ziet.

100% resultaatgarantie

Alle leden die bij ons komen fitnessen in Arnhem krijgen onze 100% resultaatgarantie. Is je programma afgelopen en ben je er nog niet, dan gaan we kosteloos verder tot je bij de finish bent. Wij bieden fitness in Arnhem aan dat zich richt op een fitter lichaam en een gezonder leven.

Kom je uit Arnhem Zuid, Oosterbeek, Rozendaal, Velp, Huissen of omstreken? Dan staan onze personal trainers ook voor jou klaar!

Uiteraard staan onze personal trainers ook klaar voor diegene die uit de buurt van Arnhem komen. Kom je bijvoorbeeld uit Arnhem Zuid, Oosterbeek, Rozendaal, Velp, Huissen of een ander dorp of stad rondom Arnhem? En wil jij afvallen en/of werken aan je conditie? Of heb je andere gezondheidsdoelen? Onze coaches hebben al honderden mensen uit Arnhem en omgeving geholpen door middel van personal training. Dit doen zij in de vorm van één op één training, duo training, groepstraining of een andere vorm van trainen die bij jou en je doelstellingen past. Onze personal trainers staan in ieder geval klaar voor alle inwoners van Arnhem, Arnhem Zuid, Oosterbeek, Rozendaal, Velp, Huissen of andere steden en dorpen uit deze omgeving. Het Fit for Life programma van Personal Fitness Nederland is geschikt voor iedereen!

Een intakegesprek en gratis proefweek

Kom bij ons langs voor een intakegesprek. Je ziet dan onze prettige studio, je maakt kennis met onze personal trainers in Arnhem en je huidige situatie en jouw doelstellingen worden besproken. Probeer ons eerst uit via een gratis proefweek en zet de eerste stap richting een nieuw en gelukkiger leven.