Al meer dan 24.000 Nederlanders fitter, gezonder en gelukkiger gemaakt

Personal trainer Heerde

Personal trainer Heerde
personal trainer welkom video
  • 10, 15 of 20+ kg afvallen met blijvend resultaat
  • Word fitter, strakker en sterker!
  • Scherpste tarief uit de regio

En altijd 100% resultaatgarantie, geen resultaat = geld terug

personal trainer welkom video
8,8
uit 40 klantreviews " Ik voel mij veel fitter, eet bewuster en zit beter in m’n vel! Daarnaast gebruik ik nu minder medicijnen. Wat wil je nog meer? "

Welkom bij Personal Fitness Nederland in Heerde! Klaar voor een fitter, gezonder en gelukkiger leven? Dan zit je bij ons goed. Van afvallen en conditie verbeteren tot het fysiek en mentaal sterker worden: onze gecertificeerde personal trainers in Heerde zijn ready om samen met jou aan de slag te gaan. Bij Personal Fitness Nederland krijgt iedereen een persoonlijk programma zodat jij jouw doelen daadwerkelijk bereikt. Je traint samen met jouw personal trainer en in kleine groepjes in onze studio in Heerde. Verwacht geen grote apparaten. Bij ons train je in een functionele trainingsruimte. In een warme en persoonlijk setting. Omdat we willen dat jij je thuisvoelt.

Voor ieder doel en budget bieden wij een programma op maat!

1 op 1 begeleiding met jouw personal trainer

1 op 1 begeleiding met jouw personal trainer

DUO training

DUO training

Doelgerichte groepstrainingen

Doelgerichte groepstrainingen

Ook altijd ingebrepen:

  • Complete gezondheidscheck
  • Diverse coachingswerkboeken
  • Voedingsadvies op maat
  • Fitnesspakket en trainingsschema voor thuis
  • UNIEK 100% resultaatgarantie. Als enige in Nederland garanderen onze personal trainers 100% resultaat. Geen resultaat = geld terug!
Beweging, Coaching, Voeding

Kies voor jezelf!
Vraag een GRATIS proefweek aan

Tijdens de proefweek maak je vrijblijvend kennis met je personal trainer, ons concept en je krijgt een gezondheidscheck met metingen en advies.

Wat gebeurt er als ik dit formulier verstuur?
We bellen je uiterlijk de eerstvolgende werkdag op om een afspraak in te plannen.

Dit vinden onze toppers in Heerde

Een 8,8 uit 40 klantervaringen
Hanneke Stijf
9
23 oktober 2022

"Door de training voel ik me superfit en ben ik super blij met het behalen van de resultaten , 20kg minder gewicht en tot nu toe in balans te blijven."

Hanneke Stijf
9
26 juli 2022

"Personeel fitness heeft mij geholpen met afvallen, daardoor ben ik mij lichamelijk een stuk fitter gaan voelen en heb meer zelfvertrouwen gekregen."

Hanneke Stijf
9
25 juli 2022

"Personeel fitness,heeft mij geholpen om mij fitter en beter te voelen in mijn vel . Ook heb ik nu meer zelfvertrouwen."

Hanneke Stijf
Trijnie
9
10 februari 2022

"Gezondere leefstijl"

Trijnie
Gerald
8
09 februari 2022

"Personal Fitness Nederland heeft bijgedragen aan de goede mindset. Door afvallen ga je fitter en gezonder door her leven. Met name het teamgevoel waarin gesport én gemeten wordt (iedereen wil laten zien dat je afvalt) heeft bijgedragen aan het behaalde resultaat"

Gerald
8
09 februari 2022

"Persoonlijke aandacht een luisterend oor, in groeps verband trainen en wat ik heel belangrijk vind is een gezellige groep om mee te trainen"

7
01 oktober 2021

"Het heeft mij geholpen om gezond af te vallen."

Ellien Spaan
8
06 augustus 2021

"Het programma leert je belangrijke lessen om zelf mee aan de slag te gaan."

Ellien Spaan
10
04 augustus 2021

"Goede coaching leuke club mensen, goede stimulans"

8
03 augustus 2021

"Dat ik mij fitter voel door afgevallen te zijn en sport????"

Annette Schilder
10
03 augustus 2021

"Ga graag naar de trainingen. Het is gezellig en ik ontmoet aardige mensen en ik voel me stukken beter."

Annette Schilder
Beste Personal Trainer

Deze personal trainers staan voor je klaar in Heerde

personal trainer Marco van Ruler

Marco van Ruler

Personal Coach & Eigenaar

Als eigenaar van Heerde, Nunspeet, Wezep en Harderwijk weet ik wat het is om doelen te behalen. Graag ga ik met jou aan de slag zodat ook jij de beste versie van jezelf kan worden. Ik begeleid je naar een gelukkig en succesvol leven!    

personal trainer Sharona Roke

Sharona Bomhof

Studiomanager & Lifestyle Coach van Nunspeet & Heerde

Ik word zo blij wanneer klanten hun doelen behalen. Mijn passie is om mensen te helpen, inspireren en te motiveren. Dat is mijn missie! Ik sta klaar om je te helpen met het aanpassen van je leefstijl en gedrag, om zo de beste versie van jezelf te worden!    

personal trainer Willemieke Breunis

Willemieke Breunis

Personal Trainer / Lifestyle Coach van Heerde & Wezep

Met veel passie werk ik in de studio's in Heerde en Wezep en begeleid ik klanten naar een gezonde leefstijl. Niets is mooier dan wanneer klanten hun doelen weten te behalen! Graag inspireer en motiveer ik jou om het beste uit jezelf te halen. Wanneer start jij?

personal trainer Ramon Bos

Ramon Bos

Studiomanager van Nunspeet & Personal Coach van Heerde

Van kleins af aan ben ik al bezig met sport en daardoor begrijp ik het belang van sport als geen ander. Deze passie wil ik graag met jou delen en je zo fysiek en mentaal sterker maken. Ik sta klaar voor jou zodat wij samen jouw doelen kunnen gaan behalen!

Youtube thumbnail

Behaal met ons 100% jouw doel!

Wil jij afvallen, fitter en strakker worden met 100% resultaatgarantie? Laat deze kans dan niet uit je vingers glippen!

Youtube thumbnail

Afvallen met een personal trainer in Heerde

Het belangrijkste uitgangspunt van ons bewezen Fit for Life programma is dat ieder mens uniek is. Ook jij. Dat wil zeggen dat ieder mens op zijn of haar eigen manier fitter, gezonder en gelukkiger kan en wil worden. Daarom luisteren we echt naar wat jij wilt bereiken met personal training in Heerde. Wat jouw sportieve doelen ook zijn. We willen je leren kennen en weten wie je bent. Op basis daarvan maken we een trainingsschema op maat. Wij zijn meer dan een sportschool in Heerde, bij ons ga je namelijk samen met je gecertificeerde personal trainer in Heerde aan de slag om al je persoonlijke doelstellingen te bereiken. Ben jij klaar voor een fitter, gezonder en gelukkiger leven?

Personal Training Heerde

Met een personal trainer in Heerde groeit jouw zelfvertrouwen en wordt je lichaam weer in shape. Ervaar nu zelf wat een lager vetpercentage en meer spiermassa met jou doet. Jij voelt je fitter en gezonder, je conditie verbeterd en in een mum van tijd moet jij shoppen voor kleding in een paar maten kleiner.

Maatwerk en persoonlijke sturing

We starten met een scan van jouw huidige conditie en voedingspatroon. Daarbij wegen wij je en kijken we hoe het vetgehalte zich verhoudt tot jouw lichaamslengte. Wat is een gezond gewicht en waar ligt jouw streefgewicht? Wat voor voeding eet je meestal? Hoeveel tijd heb je om te bewegen en welke manier van sporten past het best bij jou? Al deze vragen komen uitgebreid aan bod. Op deze manier stellen we een persoonlijk plan van aanpak op.

Niet fit voor even maar voor het het leven

Met het Fit for Life programma, zetten we in op drie pijlers die jou helpen om jouw doelstelling te behalen. Beweging, voeding en personal coaching vormen de sleutel tot succes. Daarmee boek je zichtbaar resultaat en daardoor krijgt niet alleen jou lichaam, ook jouw leven een positieve wending.

Prettig in je vel door een personal trainer in Heerde

Zit je niet goed in je vel en kan jouw fitheid een boost gebruiken, kies dan voor het Fit for Life fitness programma in Heerde. Bij Personal Fitness Nederland werken we al jaren met dit succesvolle lifestyle- en fitness plan. Het geheim? Je werkt niet alleen aan je fysieke gezondheid, we zetten ook in op mentale fitheid. We streven naar een positieve leefstijl verandering op basis van drie krachtige pijlers: voeding, beweging en mindset. Je personal trainer in Heerde helpt je hierbij.

Personal trainer Heerde voor je fysieke en mentale doelen

Kom je in de studio in Heerde bij ons fitnessen, dan is de eerste stap een gratis intake en gezondheidscheck. Hiermee brengen we precies in kaart waar je staat en op welk fitness doel je wilt inzetten. Dit doel kan fysiek maar ook mentaal van aard zijn. Burn out klachten, fysieke blessures, een laag energieniveau, stress, conditie verbetering, afvallen of aankomen? Wij personaliseren het Fit for Life programma zodat het aansluit bij jouw streefdoel.

Voedingsadviezen en coaching

Naast een persoonlijk bewegingsschema kun je ook rekenen op voedingsadviezen en mentale coaching. We werken aan je fysieke fitheid maar ook aan je mindset. Zo streven we naar een blijvend duurzaam resultaat. We geven je daarbij een 100% resultaatgarantie op jouw streefdoel. Wil je meer weten over onze methode, kom gerust eens langs in onze fitness studio in Heerde.

Woon je in Kolthoorn, Hoornerveen, Bakhuisbos, Markluiden, Epe, Wapenveld, Veessen, Vorchten of in de nabije omgeving? Ook dan staan onze personal trainers klaar om jou te begeleiden!

Onze personal trainers staan natuurlijk ook klaar voor diegenen die in de buurt van Heerde wonen. Of je nu uit Kolthoorn, Hoornerveen, Bakhuisbos, Markluiden, Epe, Wapenveld, Veessen, Vorchten of een ander dorp of stad rondom Heerde komt. Personal Fitness Nederland kan jou helpen met afvallen, werken aan je conditie, of andere gezondheidsdoelen. Onze coaches hebben al honderden mensen uit Heerde en omgeving geholpen door middel van personal training. Of je nu kiest voor persoonlijke één-op-één training, duotraining, groepstraining of een andere trainingsvorm die aansluit bij jouw doelstellingen, onze personal trainers staan klaar voor alle inwoners van Heerde, Kolthoorn, Hoornerveen, Bakhuisbos, Markluiden, Epe, Wapenveld, Veessen, Vorchten of andere steden en dorpen uit deze omgeving. Het Fit for Life programma van Personal Fitness Nederland is geschikt voor iedereen!

Maak gebruik van de gratis proefweek!

Bij de Personal Fitness Nederland – Heerde heb je alle ruimte en faciliteiten om te bewegen. Jouw personal coach begeleidt jou per toestel en weet welke spiergroepen je kunt trainen om jouw doelstelling te behalen. Wil je gratis een proefweek draaien bij Personal Fitness Nederland in Heerde? Vul dan nu onderstaand contactformulier in en wij nemen binnen één werkdag contact met je op.