Al meer dan 24.000 Nederlanders fitter, gezonder en gelukkiger gemaakt

Hoe kan ik 20 kilo afvallen?

20 kilo afvallen

Heb je overgewicht en zou je het liefst minstens 20 kilo afvallen? Dan heb je vast gemerkt dat dit nog een behoorlijke klus is. Eentje waar veel doorzettingsvermogen en wilskracht voor nodig is. Die je het liefst vooruitschuift en waar je op een later moment mee aan de slag wilt gaan. Maar je weet inmiddels: van uitstel komt afstel.

Want ja, het bekende spreekwoord is ook bij 20 kilo afvallen van toepassing. En dus is het tijd om wat versterking in te schakelen. Versterking in de vorm van een eigen personal trainer die aan de hand van het Fit for Life-programma samen met jou werkt aan jouw nieuwe levensstijl. Wil jij:

 • 5, 10, 15 of 20+ kg afvallen met blijvend resultaat
 • Fitter, strakker en sterker worden
 • Persoonlijke en leuke trainingen die afgestemd zijn op jou
 • Tegen het scherpste tarief uit de regio

Meld je dan aan voor een gratis adviesgesprek via het formulier onderaan deze pagina om te kijken wat Personal Fitness Nederland voor jou kan betekenen.

20 kilo afvallen met het Fit for Life-programma

20 kilo afvallen, het is niet niks. Als je dit soort grote doelen hebt gesteld voor jezelf, dan is het ook verstandig daarbij de juiste begeleiding te krijgen. Met ons Fit for Life-programma richten we ons op alle pijlers die meetellen bij het afvallen: beweging, voeding en mental coaching. Deze pijlers tezamen staan garant voor succes. Duizenden anderen gingen je al voor. Stuk voor stuk mensen net zoals jij, met een doel en een missie voor ogen. Meedoen aan wekelijks wisselende, uitdagende trainingen van onze personal trainers, op maat gemaakte voedingsschema’s en de nodige mental coaching sessies. Zo behaalden zij hun doelen. En nú is het de hoogste tijd voor die van jou: 20 kilo afvallen.

Waarom kiezen voor Personal Fitness Nederland?

 • Al jaren op rij verkozen tot Beste Personal Trainer & Lifestyle Coach
  Met alle expertise in huis zetten we altijd in op het beste resultaat: 20 kilo afvallen bijvoorbeeld. Een tevreden klant, dat is waar we het voor doen. Wij zijn pas tevreden als onze klanten dat ook zijn.
 • Trainen waar en wanneer het jou uitkomst
  Omdat we veel belang hechten aan persoonlijke begeleiding, train je wekelijks met een persoonlijke trainer. Je krijgt een werkboek mee, persoonlijk voedingsadvies en een gratis fitnessset voor thuis. Zo kun je op ieder moment van de dag je oefeningen herhalen. Waar en wanneer het jou uitkomt.
 • Resultaat gegarandeerd
  We denken graag met je mee en stellen alles in het werk om jou te helpen 20 kilo af te vallen. Zo bieden we bijvoorbeeld 100% resultaatgarantie aan. Hiermee staat níets het verliezen van al die overtollige kilo’s nog in de weg. Bereiken we jouw doel niet binnen het gestelde termijn? Dan gaan we gewoon op onze kosten verder. Want afspraak = afspraak. En beloofd = beloofd.
 • Een stok achter de deur
  We dagen je uit, motiveren, inspireren, adviseren en geven jou nét dat zetje in de rug als je het nodig hebt. Stap voor stap, kilo voor kilo werken we naar die eindstreep toe: 20 kilo afvallen. Daar kun je van op aan! Hoe we dit doen, is in overleg. Je kunt er bijvoorbeeld voor kiezen om in drie maanden 10 kilo af te vallen.

Geen jojo-effect, duurzaam 20 kilo afvallen

Op wilskracht kun je tijdelijk het roer omgooien, maar daarmee ben je niet geholpen. Om oude gewoontes voor eens en voor altijd de deur te wijzen werken we samen aan een oplossing op de lange termijn. Met ons Fit for Life-programma helpen we je dan ook duurzaam vooruit. Geen jojo-effect, waarmee je weer terug bij af bent. Maar een structurele verandering in je leven. Ons concept is geen dieet, hype of kortetermijnoplossing. Je werkt met een coach aan een vitale levensstijl waarbij je een gezond gewicht krijgt en behoudt, geniet van het leven en bruist van de energie. Zónder dure maaltijdvervangers, shakes of wonderpillen.

20 kilo afvallen

Hulp nodig voor 20 kilo afvallen?

Je leest het: 20 kilo afvallen, daar komt het nodige bij kijken. Weet dan dat wij van Personal Fitness Nederland altijd voor je klaarstaan en jou graag helpen met:

 • 5, 10, 15 of 20+ kg gezond afvallen met blijvend resultaat
 • Fitter, strakker en sterker worden
 • Voedingsschema op maat
 • Persoonlijke en leuke trainingen die afgestemd zijn op jou
 • Tegen het scherpste tarief uit de regio

Probeer ons Fit for Life-programma een week vrijblijvend helemaal gratis, daarbij krijg je ook een gratis adviesgesprek. Maak nu een afspraak bij een vestiging bij jou in de buurt.

Inschrijfformulier gratis adviesgesprek

20 kilo afvallen

Twintig kilo afvallen is een hele grote uitdaging. Maar met onze begeleiding boek je gegarandeerd resultaat. Wij bieden een totaalpakket en stellen voor jou een op maat gemaakt programma samen. Hierbij draait het niet alleen om zoveel mogelijk calorieën te verbranden. Het afvallen van twintig kilo heeft veel meer voeten in de aarde. Wij richten ons daarom ook op voeding en mental coaching. Hierdoor bieden wij een honderd procent resultaatgarantie voor jou persoonlijke doelen. Je rekent voorgoed af met overtollige kilo’s en boekt blijvend resultaten.

Hoe twintig kilo afvallen?

Twintig kilo afvallen begint met het bepalen van een plan van aanpak. Deze maken we samen met jou na een gratis intake en een gezondheidscheck. Jouw persoonlijke doel – twintig kilo afvallen – is hiervoor de basis. Dit spitsen we vervolgens toe op de elementen uit onze totaalaanpak:

 • Voeding
 • Beweging
 • Mindset en Coaching

 

Volgens ons kunnen deze drie elementen niet zonder elkaar. Het is alles wat je nodig hebt voor het afvallen van twintig kilo. De elementen versterken elkaar en vullen elkaar aan.

Voeding en mental coaching

Iedere week stelt een voedingsconsulent een voedingschema voor jou samen, waardoor je dagelijks het juiste aantal calorieën binnenkrijgt. Tijdens mental coachingsessies richten we ons op je gedachten en mindset. Hierdoor word je de baas over je eigen gedachten en heb je meer positieve invloed op je eigen lichaam. Dat moet er uiteindelijk in resulteren dat je beter in vel komt te zitten en je minder stress ervaart.

Lees meer

geschreven door

Jos Vermeer
Jos Vermeer
Oprichter Personal Fitness Nederland / Fysiotherapeut

Deel deze blog

Facebook
Twitter
LinkedIn
Testimonia Berend Personal Fitness Nederland
10
24 april 2024
Personal Fitness Nijmegen

Meer over dit onderwerp

Gelukkig gezin op de bank

Dit is jouw moment!

Wil jij ook fitter, gezonder en gelukkiger worden? Dan is dit jouw moment! Laat het niet uit je vingers glippen