Al meer dan 24.000 Nederlanders fitter, gezonder en gelukkiger gemaakt

Personal trainer Bergen op Zoom

Personal trainer Bergen op Zoom
personal trainer bergen op zoom
  • 10, 15 of 20+ kg afvallen met blijvend resultaat
  • Word fitter, strakker en sterker!
  • Scherpste tarief uit de regio

En altijd 100% resultaatgarantie, geen resultaat = geld terug

personal trainer bergen op zoom
9,4
uit 38 klantreviews " Ik ben in 7 weken 16 kg afgevallen, ben minder vermoeid en bukken en traplopen gaat veel beter! "
06 4370 6116 / 06 4218 2006 info@personalfitnessboz.nl
Van der Rijtstraat 7, 4611 PN Bergen op Zoom
68944225

Welkom bij Personal Fitness Nederland in Bergen op Zoom! Wij zijn meer dan een sportschool in Bergen op Zoom, omdat we werken met bewezen Fit For Life programma. Een aanpak waarin we geloven. Daarom geven we altijd 100% resultaatgarantie. Meer dan honderden mensen uit Bergen op Zoom gingen je voor en volgden het programma met succes. Ben jij de volgende? Onze gecertificeerde personal trainers in Bergen op Zoom staan te popelen om jou te coachen naar een fitter, gezonder en gelukkiger leven. Meld je aan voor de gratis proefweek en maak kennis met onze studio!

Voor ieder doel en budget bieden wij een programma op maat!

1 op 1 begeleiding met jouw personal trainer

1 op 1 begeleiding met jouw personal trainer

DUO training

DUO training

Doelgerichte groepstrainingen

Doelgerichte groepstrainingen

Ook altijd ingebrepen:

  • Complete gezondheidscheck
  • Diverse coachingswerkboeken
  • Voedingsadvies op maat
  • Fitnesspakket en trainingsschema voor thuis
  • UNIEK 100% resultaatgarantie. Als enige in Nederland garanderen onze personal trainers 100% resultaat. Geen resultaat = geld terug!
Beweging, Coaching, Voeding

Kies voor jezelf!
Vraag een GRATIS proefweek aan

Tijdens de proefweek maak je vrijblijvend kennis met je personal trainer, ons concept en je krijgt een gezondheidscheck met metingen en advies.

Wat gebeurt er als ik dit formulier verstuur?
We bellen je uiterlijk de eerstvolgende werkdag op om een afspraak in te plannen.

Dit vinden onze toppers in Bergen op Zoom

Een 9,4 uit 38 klantervaringen
10
29 april 2021

"Dmv. Leuke trainingen voel ik me fitter ,energieker en gelukkiger."

Beste Personal Trainer

Deze personal trainers staan voor je klaar in Bergen op Zoom

Personal trainer Tamim

Tamim Mahbouzbada

Lifestylecoach van Zeist

Met mijn ervaring als personal coach help ik je naar een gezonder, fitter en gelukkiger leven. Ook heb ik gewerkt als doktersassistent in ziekenhuizen en huisartspraktijken. Ook op dit gebied kan ik je voorzien van adviezen!    

personal trainer Roohin Osmani

Roohin Osmani

Studiomanager & Lifestylecoach van Bergen op Zoom & Roosendaal

Ik ben de studio eigenaar van Bergen op Zoom en Roosendaal en zit al meer dan 10 jaar in de gezondheidsbranche. Met mijn ervaring op het gebied van gedrags- en voedingspatronen help ik mensen om vitaler en gelukkiger te worden.

Youtube thumbnail

Behaal met ons 100% jouw doel!

Wil jij afvallen, fitter en strakker worden met 100% resultaatgarantie? Laat deze kans dan niet uit je vingers glippen!

Youtube thumbnail

Van afvallen tot meer spierkracht bij Personal Fitness Nederland in Bergen op Zoom

Of je nu wilt afvallen, meer spierkracht wilt, een betere conditie, een belangrijk evenement hebt waarvoor je wilt trainen of gewoon lekker fit wilt zijn. Met individuele aandacht en een trainingsschema op maat maken we samen jouw sportieve doelen waar. Onze gecertificeerde personal trainers in Bergen op Zoom zijn echte motivators. Zij zorgen er persoonlijk voor dat je iedere personal trainingssessie net dat beetje extra geeft. Een tandje extra bijzet, nog één keer pusht, nog één keer alles geeft. Want precies die kleine extraatjes in de studio maken het verschil. Opgeven is geen optie bij Personal Fitness Nederland Bergen op Zoom. Onze coaches gaan voor maximaal resultaat. Samen met jou. Welke doelen heb jij voor ogen?

Behaal je sportieve doelen met personal training in Bergen op Zoom

Bij Personal Fitness Nederland geloven we er sterk in dat ieder mens zelf de verantwoordelijkheid kan nemen over zijn of haar eigen gezondheid. Maar we begrijpen ook als geen ander dat dit niet gemakkelijk is. Daarom zijn onze gecertificeerde personal trainers er. Op de momenten dat jij het moeilijk hebt, geeft jouw personal coach je een duwtje in de rug. Als je op wilt geven, herinnert jouw trainer je aan je doelen. Als je denkt dat je niet meer kan, is je coach er om je het tegendeel te bewijzen. Zodat jij je gedachten de baas wordt, lekker in je vel zit en je doelen behaalt.

Personal training Bergen op Zoom

Energie, een slanker lichaam, gezond eten en minder stress; met personal training in Bergen op Zoom bereik je dit voor de rest van je leven. Crash diëten, shakes en wondermiddeltjes werken misschien voor even, maar ze pakken het onderliggende probleem niet aan. Als jij mee wilt bewegen en gezond wilt eten, dan betekent dat dat je slechte gewoonten moet doorbreken. En dat is dan ook precies wat wij met ons Fit for Life programma gaan doen.

Resultaat op lange termijn met personal training Bergen op Zoom

Met ons programma richten we ons op de lange termijn en niet op de korte termijn. Dat betekent dat je stapsgewijs naar je doel toewerkt en dat de kans dat je daar blijft aanzienlijk groter is. Zo groot zelfs, dat wij durven te zeggen dat je bij ons altijd slaagt. Dit resultaat wordt bereikt met ondersteuning van allereerst een personal trainer in Bergen op Zoom. Deze gaat met je aan de slag en verzorgt afwisselende en uitdagende trainingen, zowel buiten als binnen. De voedingsdeskundige spreekt met je over je eetgewoonten en vertelt je wat je wel en niet moet doen. Een coach geeft je de mentale kracht om deze veranderingen niet alleen door te zetten maar ook te blijven handhaven tot ze tweede natuur zijn geworden.

Fitness Bergen op Zoom voor blijvend resultaat

Heb je genoeg van alle snelle diëten en zou willen werken aan een goede gezondheid voor de lange termijn, kies dan voor een maatwerk fitness programma in Bergen op Zoom. Zo’n persoonlijk programma kun je volgen bij Personal Fitness Nederland. Inmiddels hebben wij studio’s verdeeld over heel Nederland waar we onze duurzame succesformule toepassen voor blijvende resultaten. Kom jij in onze studio fitnessen in Bergen op Zoom?

Fitnessen Bergen op Zoom: in de buitenlucht of in onze studio

Bij Personal Fitness Nederland wisselen we trainingen in de buitenlucht af met sessies in onze studio’s. De trainingen vinden altijd plaats in één op één settingen met je persoonlijke trainer. We bieden je daarmee een persoonsgericht alternatief op standaard fitness lessen. Kom gerust eens langs in onze studio voor een vrijblijvende kennismaking.

Voor wie is dit programma geschikt?

De programma’s van Personal Fitness Nederland worden altijd op maat gemaakt. Tijdens een vrijblijvende intake zoomen we in op de doelen die jij wenst te behalen. Dit kan te maken hebben met gewichtsverlies, met het krijgen van een sterker lichaam of toegespitst zijn op mentale of lichamelijke klachten die je ervaart. Je krijgt een personal coach die op basis hiervan een plan op maat voor je samenstelt. Dit plan zal jou, stap voor stap, in staat stellen je streefdoelen te behalen.

Nooit meer terug

Of je nu wilt afvallen, gezonder wilt worden, je bloeddruk wilt verlagen, je conditie wilt verbeteren of spiermassa op wilt bouwen, met personal training in Bergen op Zoom werken we naar jouw doeleinden toe. De drie pijlers – beweging, gezond eten, coaching – zijn je tools en samen met jouw inzet en motivatie geef je je leven een ommezwaai. Je krijgt weer energie, je komt op een gezond gewicht, je voelt minder stress en je bent zelfverzekerder en gelukkiger. Boek daarom vandaag een intakegesprek met de personal trainer in Bergen op Zoom. Samen maken we jou nog beter.

Duurzaam resultaat gegarandeerd

We streven ernaar jou de tools te bieden om gezonder en daardoor gelukkiger in het leven te staan. Daarbij leunen we sterk op de drie pijlers die onze fitness programma in Bergen op Zoom tot een succes maken. Dit zijn beweging, voeding en mindset. Met een personal coach werk je consistent aan al deze drie elementen. Gecombineerd resulteren ze in een totaalaanpak die niet alleen op korte termijn vruchten afwerpt maar je ook in de toekomst fit blijft houden. We geven je dan ook een 100% resultaatgarantie op jouw gekozen einddoel.

Kom je uit Heimolen, Heerle, Halsteren, Vetterik of omstreken? Dan staan onze personal trainers ook voor jou klaar!

Uiteraard staan onze personal trainers ook klaar voor diegene die uit de buurt van Bergen op Zoom komen. Kom je bijvoorbeeld uit Heimolen, Heerle, Halsteren, Vetterik of een ander dorp of stad rondom Bergen op Zoom? En wil jij afvallen en/of werken aan je conditie? Of heb je andere gezondheidsdoelen? Onze coaches hebben al honderden mensen uit Bergen op Zoom en omgeving geholpen door middel van personal training. Dit doen zij in de vorm van één op één training, duo training, groepstraining of een andere vorm van trainen die bij jou en je doelstellingen past. Onze personal trainers staan in ieder geval klaar voor alle inwoners van Bergen op Zoom, Heimolen, Heerle, Halsteren, Vetterik of andere steden en dorpen uit deze omgeving. Het Fit for Life programma van Personal Fitness Nederland is geschikt voor iedereen!

Gratis proefweek

Ben je enthousiast geworden? Vraag dan direct een gratis proefweek aan. Een betere manier om kennis te maken met ons en onze werkwijze is er niet! Mocht je vragen hebben, neem dan gerust contact met ons op. Je bereikt het team van Bergen op Zoom via het contactformulier.