Al meer dan 24.000 Nederlanders fitter, gezonder en gelukkiger gemaakt

Een persoonlijk voedingsschema voor droogtrainen

een persoonlijk voedingsschema voor droogtrainen

Een persoonlijk voedingsschema voor droogtrainen

Bij het Fit for Life programma van Personal Fitness Nederland ontvang je iedere week een op maat gemaakte voedingsschema. Samengesteld door jouw voedingscoach. Wij dragen er zorg voor dat je alleen binnenkrijgt wat je lichaam nodig heeft. Deze persoonlijke schema’s zijn compleet afgestemd op jouw lichaam en doel: droogtrainen.

Wat is droogtrainen?

Droogtrainen wordt ook wel cutten genoemd. Bij droogtrainen heb je als doel om je vetpercentage te verlagen. Je verliest hierbij het laatste laagje vet dat voor je spieren zit. Hierdoor komen je spieren beter uit én ze lijken groter. Hoe droger je bent, hoe lager je vetpercentage is en des te beter je spieren zichtbaar zijn.

Waar een wil is, is een weg

Train jij je helemaal in de rondte, maar worden je spieren maar niet beter zichtbaar? Heb jij een strak lichaam voor ogen, maar krijg je het in je eentje niet voor elkaar gebokst? Dan loop jij tegen een veelvoorkomend probleem aan. Als er iets lastig is, dan is het droogtrainen wel. De professionals van Personal Fitness Nederland kunnen jou hierbij helpen. Lees snel verder.

100% resultaat- en kwaliteitsgarantie

Als enige in Nederland garanderen wij in al onze studio’s door het hele land daadwerkelijk resultaat. Behaal jij je doel ‘droogtrainen’ bijvoorbeeld onverhoopt niet binnen de vooraf vastgestelde periode? Dan gaan wij kosteloos met je door. Wij bieden namelijk 100% resultaatgarantie. Wij zijn pas tevreden, als jij dat bent!

Persoonlijk voedingsadvies bij droogtrainen

Tijdens het programma ontvang je wekelijks een op maat gemaakt voedingsschema. Iedere week heb je een ‘weegmoment’ met jouw personal coach. Aan de hand van het gewicht en vetpercentage stelt jouw coach in overleg met onze gewichtsconsulent en voedingsdeskundige weer een persoonlijk voedingsadvies voor jou samen.

Do’s en don’ts bij voedingsschema voor droogtrainen

Er zijn een aantal belangrijke stelregels waar je qua voeding rekening mee moet houden als je, je lichaam wilt droogtrainen.

1. Creëer een calorietekort
Zorg dat je minder calorieën binnenkrijgt dan je op een dag verbruikt.

2. Eet voldoende vezels en meer
Naast vezels moet je ook voldoende eiwitten, gezonde vetten en trage koolhydraten eten.

3. Kijk uit met gezonde dikmakers
Gedroogd fruit, noten, vette vis en andere supergezonde producten zijn behoorlijk energierijk. Let hiermee op en eet ze met mate.

4. Drink genoeg water
Drink minimaal twee liter water per dag. De actieve sporters onder ons adviseren we meer water te drinken. Het vocht dat je tijdens je workout verliest moet je immers wel weer aanvullen!

5. Drink geen calorieën
Drink naast water, thee of koffie en laat vruchtensappen, frisdrank en alcohol staan.

6. Wees niet te streng voor jezelf
Wanneer je te streng bent voor jezelf ga je het simpelweg niet volhouden.

7. Stel haalbare doelen
Te snel willen gaan is een veelgemaakte fout. Ga jezelf niet uithongeren en gooi je dagelijkse voedingsschema niet abrupt om.

8. Motiveer jezelf
Het bijhouden van je resultaten geeft veel motivatie en voldoening om te zien hoe je vooruit gaat!

Ja, ik wil optimaal presteren

Ga samen met jouw personal trainer aan de slag om jouw doel te behalen. Geen wondermiddeltjes of beloftes die niet nagekomen worden maar een bewezen en erkend Fit for Life programma inclusief persoonlijk voedingsadvies.

Laat hier je gegevens achter en binnen 1 werkdag neemt de personal coach van de dichtstbijzijnde vestiging telefonisch contact met je op voor een kennismakingsgesprek.

Gratis Proefweek

Lees meer

geschreven door

Jos Vermeer
Jos Vermeer
Oprichter Personal Fitness Nederland / Fysiotherapeut

Deel deze blog

Facebook
Twitter
LinkedIn
Testimonia Berend Personal Fitness Nederland
10
24 april 2024
Personal Fitness Nijmegen

Meer over dit onderwerp

Gelukkig gezin op de bank

Dit is jouw moment!

Wil jij ook fitter, gezonder en gelukkiger worden? Dan is dit jouw moment! Laat het niet uit je vingers glippen