Afvallen tijdens zwangerschap met een op maat gemaakt plan

Als jij wilt afvallen tijdens je zwangerschap dan is het belangrijk dat je dat met begeleiding doet. Jij en je ontwikkelende baby hebben been bepaald aantal calorieën nodig zodat jullie beide de stoffen krijgen die jullie nodig hebben. Je baby moet groeien en de best mogelijke start krijgen in het leven. Gewicht verliezen tijdens de zwangerschap is niet gevaarlijk als je het onder begeleiding doet van een specialist. En bij Personal Fitness Nederland bieden we je dan alle hulp om dit veilig te doen.
 

Afvallen tijdens zwangerschap met Fit for Life

Via ons Fit for Life programma krijg je een persoonlijke coach aangewezen die jou helpt je doelen te bereiken. Hij of zij zal je een dieet tijdens je zwangerschap aanraden waarmee je langzaam wat kilo’s verliest. Ook sporten tijdens de zwangerschap is ongevaarlijk zo lang het onder begeleiding gebeurt van een professional. En bij Personal Fitness Nederland richten we ons niet op dieten, maar op het aannemen van gezonde gewoonten. Daarvoor hanteren we drie pijlers:

  • Beweging
  • Voegingsadvies
  • Coaching en training

Veilig wat kilo’s kwijt

Als je al wat te zwaar bent en tijdens je zwangerschap niet nog meer aan wilt komen, dan is afvallen tijdens de zwangerschap een mogelijkheid. Het beste bespreek je dit met je persoonlijke coach, zodat jullie samen een plan kunnen bedenken en doelen kunnen opstellen. Vervolgens gaan jullie samen met de drie pijlers aan het werk. Omdat we een 100% resultaatgarantie geven bereik je bij ons, ook als je zwanger bent, je doelen. 

Gratis proefweek!   

Vul onderstaand formulier in en dan neemt de personal coach van de dichtstbijzijnde vestiging binnen 24 uur contact met je op om je meer informatie te geven over ons concept en de gratis proefweek. Tijdens de proefweek kan je vrijblijvend kennis maken met je personal trainer en je krijgt een gratis gezondheidscheck met advies én metingen.

Al meer dan 15.000 mensen gingen je voor!

  • * velden zijn verplicht.

Maak kennis met ons door een Gratis Proefweek

Uiteraard zijn wij ons ervan bewust dat je misschien eerst wilt kijken of het bevalt. Vandaar dat wij een gratis proefweek aanbieden. Op deze manier kun je ongedwongen en vrijblijvend kennis maken met één van onze personal trainers. Vul onderstaand formulier compleet in om in contact te komen. Je maakt in deze week o.a. kennis met jouw personal trainer en krijgt een gratis intake met advies én metingen.

Vind jouw vestiging & ontvang een gratis proefweek!

Naar de 80 vestigingen binnen Nederland!

Laat je inspireren

Klantervaringen ✔️

Nu 6 maanden na start ben ik 20 kg afgevallen, maar dat is nog niet alles: ik voel me goed en vind sporten nu echt leuk!

lees meer klantervaringen

Klantervaringen ✔️

Mijn levensstijl is nu compleet anders. Ik beweeg meer, eet gezond en voel me veel energieker!

lees meer klantervaringen

Klantervaringen ✔️

In 7 maanden bij PFN ben ik 19 kg lichter, fitter, leniger, heb ik maatje 42 (was 46) en eet ik nog steeds lekker!

lees meer klantervaringen

Klantervaringen ✔️

Mijn lichamelijke klachten zijn helemaal verdwenen en ik voel me weer topfit!

lees meer klantervaringen

Klantervaringen ✔️

De lessen die ik het afgelopen jaar geleerd heb zijn voor de rest van mijn leven. Ik weet dat ik mijn doel kan bereiken

lees meer klantervaringen

Onze Awards

De personal trainers van Personal Fitness Nederland hebben vijf jaar op rij de Beste Personal Trainer Award gewonnen!

Best personal trainer awards

Tevredenheid Personal Fitness Nederland

Dit cijfer is gebaseerd op beoordeling van onze leden, die hun ervaring hebben gedeeld.

9,2
Sitemap Cookies Privacy Disclaimer Informatiecentrum