Al meer dan 24.000 Nederlanders fitter, gezonder en gelukkiger gemaakt

Afvallen tijdens zwangerschap

Planken met bal

Afvallen tijdens zwangerschap met een op maat gemaakt plan

Als jij wilt afvallen tijdens je zwangerschap dan is het belangrijk dat je dat met begeleiding doet. Jij en je ontwikkelende baby hebben been bepaald aantal calorieën nodig zodat jullie beide de stoffen krijgen die jullie nodig hebben. Je baby moet groeien en de best mogelijke start krijgen in het leven. Gewicht verliezen tijdens de zwangerschap is niet gevaarlijk als je het onder begeleiding doet van een specialist. En bij Personal Fitness Nederland bieden we je dan alle hulp om dit veilig te doen.

Afvallen tijdens zwangerschap met Fit for Life

Via ons Fit for Life programma krijg je een persoonlijke coach aangewezen die jou helpt je doelen te bereiken. Hij of zij zal je een dieet tijdens je zwangerschap aanraden waarmee je langzaam wat kilo’s verliest. Ook sporten tijdens de zwangerschap is ongevaarlijk zo lang het onder begeleiding gebeurt van een professional. En bij Personal Fitness Nederland richten we ons niet op dieten, maar op het aannemen van gezonde gewoonten. Daarvoor hanteren we drie pijlers:

  • Beweging
  • Voegingsadvies
  • Coaching en training

Veilig wat kilo’s kwijt

Als je al wat te zwaar bent en tijdens je zwangerschap niet nog meer aan wilt komen, dan is afvallen tijdens de zwangerschap een mogelijkheid. Het beste bespreek je dit met je persoonlijke coach, zodat jullie samen een plan kunnen bedenken en doelen kunnen opstellen. Vervolgens gaan jullie samen met de drie pijlers aan het werk. Omdat we een 100% resultaatgarantie geven bereik je bij ons, ook als je zwanger bent, je doelen.

Gratis proefweek!

Vraag een gratis proefweek aan en dan neemt de personal coach van de dichtstbijzijnde vestiging binnen 24 uur contact met je op om je meer informatie te geven over ons concept en de gratis proefweek. Tijdens de proefweek kan je vrijblijvend kennis maken met je personal trainer en je krijgt een gratis gezondheidscheck met advies én metingen.

Al meer dan 17.000 mensen gingen je voor!

Gratis Proefweek

Dit is jouw moment!

Wil jij ook fitter, gezonder en gelukkiger worden? Dan is dit jouw moment! Laat het niet uit je vingers glippen