Al meer dan 24.000 Nederlanders fitter, gezonder en gelukkiger gemaakt

Met ups en downs, 5 kg aan vetmassa verloren en verbindingen tussen de lichamelijke klachten en haar leefstijl wijzer

Deze topper kwam binnen met de wens om te werken aan haar leefstijl. Sanne had last van reumatische klachten en wilde iets doen om hier goed mee om te kunnen gaan in het dagelijks leven. Daarnaast zocht ze ritme in haar dagelijkse leefpatroon, voeding en sport. Doordat dit destijds ontbrak, was er afname van kracht, conditie en een fit gevoel. Alles bij elkaar zat Sanne niet meer lekker in haar vel. ‘En als we dan toch aan de slag gaan, zou ik het ook fijn vinden om wat strakker te worden.’ Zo zijn we aan de slag gegaan met het eten van voeding met een lage zuurtegraad. Sanne is handig met baksels en creëerde zo de lekkerste suikervrije cakes en muffins, die ik ook mocht proeven

Al snel merkten we de link met de pijnklachten in de gewrichten, te bewerkt eten, stressklachten en te lang stil zitten. Juist het trainen met de juiste oefeningen zorgden bij Sanne, in combinatie met goed slapen, ontspannen en onbewerkt eten, voor een vermindering in klachten. Uiteindelijk is deze topper, met wat ups en downs, 5 kg aan vetmassa verloren en heel veel verbindingen tussen de lichamelijke klachten en haar leefstijl wijzer. Helaas gaat ze ons verlaten om in Frankrijk een patisserie opleiding te gaan volgen.

We houden je in de gaten Sanne, kom maar door met die gezonde, onbewerkte lekkernijen!

Met ups en downs, 5 kg aan vetmassa verloren en heel veel verbindingen tussen de lichamelijke klachten en leefstijl wijzer!

9
0%
9

2141 klanten beoordelen ons gemiddeld met een

9.2

Herken jij jezelf in een van deze verhalen?

Inspiratie, tips en adviezen om je op weg te helpen

Opening studio Leiderdorp - Ruben Hoonhout aan het woord
Buikvet kwijtraken als 50 plusser
Symptomen burn-out bij een man
Zussen in de bos

Dit is jouw moment!

Wil jij ook fitter, gezonder en gelukkiger worden? Dan is dit jouw moment! Laat het niet uit je vingers glippen