Al meer dan 24.000 Nederlanders fitter, gezonder en gelukkiger gemaakt

Personal trainer Leiderdorp

Personal trainer Leiderdorp
personal trainer leiderdorp
  • 10, 15 of 20+ kg afvallen met blijvend resultaat
  • Word fitter, strakker en sterker!
  • Scherpste tarief uit de regio

En altijd 100% resultaatgarantie, geen resultaat = geld terug

personal trainer leiderdorp
06 2353 5368 leiderdorp@personalfitnessnederland.nl
Draadbaan 31, 2352 BM, Leiderdorp
93037163

Bij Personal Fitness Nederland werken we enkel met de beste gecertificeerde personal trainers in Leiderdorp. Een persoonlijke trainer helpt je jouw sportieve doelen waar te maken. Aan de hand van ons bewezen Fit for Life programma – bestaande uit drie pijlers: beweging, voeding en mental coaching – ga je samen met jouw personal trainer in Leiderdorp aan de slag. Of je nu wilt afvallen, je conditie wilt verbeteren of gewoon lekker fit wilt zijn. Onze personal trainers begeleiden jou bij het starten met bewegen of sporten. Zij instrueeren je in het correct uitvoeren van oefeningen en sportactiviteiten op een veilige manier. Bovendien motiveren zij je om consistent te blijven bewegen en sporten, en ondersteunen ze je bij het handhaven van een gezonde levensstijl. De begeleiding tijdens personal training is gericht op het bereiken van jouw persoonlijke trainingsdoelen op een gezonde wijze.

Voor ieder doel en budget bieden wij een programma op maat!

1 op 1 begeleiding met jouw personal trainer

1 op 1 begeleiding met jouw personal trainer

DUO training

DUO training

Doelgerichte groepstrainingen

Doelgerichte groepstrainingen

Ook altijd ingebrepen:

  • Complete gezondheidscheck
  • Diverse coachingswerkboeken
  • Voedingsadvies op maat
  • Fitnesspakket en trainingsschema voor thuis
  • UNIEK 100% resultaatgarantie. Als enige in Nederland garanderen onze personal trainers 100% resultaat. Geen resultaat = geld terug!
Beweging, Coaching, Voeding

Kies voor jezelf!
Vraag een GRATIS proefweek aan

Tijdens de proefweek maak je vrijblijvend kennis met je personal trainer, ons concept en je krijgt een gezondheidscheck met metingen en advies.

Wat gebeurt er als ik dit formulier verstuur?
We bellen je uiterlijk de eerstvolgende werkdag op om een afspraak in te plannen.
Beste Personal Trainer

Deze personal trainers staan voor je klaar in Leiderdorp

personal trainer Leiderdorp

Ruben Hoonhout

Eigenaar & Personal Trainer / Lifestyle Coach van Leiderdorp

Mijn naam is Ruben Hoonhout en ik werk als lifestyle coach bij Personal Fitness Nederland. Na mijn sportopleiding (HALO) ben ik nu werkzaam als personal trainer. Ik vind het belangrijk om fit en (mentaal) gezond door het leven te gaan. Samen met jou wil ik jouw doelen bereiken! Naast training en coaching, kan je bij mij terecht voor ontspannings- en sportmassages. Twijfel niet om jouw gegevens achter te laten! Dan zien we elkaar binnenkort in de studio!

Youtube thumbnail

Behaal met ons 100% jouw doel!

Wil jij afvallen, fitter en strakker worden met 100% resultaatgarantie? Laat deze kans dan niet uit je vingers glippen!

Youtube thumbnail

Afvallen met personal training in Leiderdorp

Wij zijn meer dan een sportschool in Leiderdorp, bij Personal Fitness Nederland coachen wij je namelijk persoonlijk naar een fitter, gezonder en gelukkiger leven. Onze gecertificeerde personal trainers in Leiderdorp werken met onze bewezen methode: het Fit for Life programma. Van beweging en voeding tot mental coaching. Dit is de beste combinatie voor succes op de korte én lange termijn. Train samen met je personal trainer en in kleine groepjes, krijg individueel voedingsadvies dat is afgestemd op jouw leven en word je gedachten de baas. Onze personal coaches hebben maar één doel: jou helpen je doelen te bereiken. Meer dan honderden mensen uit Leiderdorp gingen je voor. Met succes. Ben jij de volgende?

Personal training in Leiderdorp biedt gezondheidsvoordelen

Wanneer je hoort dat lichaamsbeweging goed voor je is, kijk je waarschijnlijk niet gek op. Maar heb je ook enig idee hoe goed het daadwerkelijk voor je is? Lichaamsbeweging zorgt er namelijk niet alleen voor dat je gewicht verliest of een betere conditie opbouwt. Het zorgt voor een beter humeur, bestrijdt gezondheidsproblemen en ziekten, het geeft energie én het stimuleert een betere nachtrust. Kortom, de gezondheidsvoordelen die beweging met zich meebrengt zijn lastig te negeren, maar hoeven niet meteen te motiveren.

Fitness Leiderdorp: werk aan je fysieke en mentale energie

Wil je zowel fysiek als mentaal beter in je vel zitten, dan is ons Fit for Life fitness programma in Leiderdorp jou op het lijf geschreven. In dit programma werk je gecombineerd aan je fysieke en mentale gezondheid volgens drie vaste pijlers die wij bij Personal Fitness Nederland altijd volgen. Deze pijlers zijn gezonde voeding, voldoende beweging en de juiste mindset. Vanuit deze totaalaanpak wordt niet alleen een fitter lijf gecreëerd maar ook een vitalere levensstijl. De positieve effecten daarvan zul je als snel gaan merken.

Extra motivatie door onze personal trainers in Leiderdorp

Bij Personal Fitness Nederland – Leiderdorp zijn wij een expert in het motiveren van mensen. Door de één-op-één afspraken met je personal trainer, is de kans klein dat je de training afzegt. Jouw personal trainer in Leiderdorp kijkt, anticipeert en reflecteert. De gezondheidscheck, welke voor het traject wordt uitgevoerd, zorgt ervoor dat de personal trainer jouw grenzen kent en daardoor alles uit jouw training haalt zonder dat je kans op blessures of overbelasting loopt. Wanneer je daadwerkelijk hebt gesport, zal een gevoel van trotsheid je overvallen.

Go for it bij Personal Fitness Leiderdorp

We gaan met verschillende aspecten op het gebied van gezondheid aan de slag zoals: je voeding, beweging en je mindset. Onze personal trainers in Leiderdorp werken met deze gouden combinatie om een totaal andere levensstijl aan te nemen en bovenal te behouden. Schrijf je nu in voor een GRATIS proefweek. Today is a new beginning!

Hoe werkt dit personal training programma in Leiderdorp?

De drie belangrijke pijlers keren in ieder Fit for Life programma terug maar de precieze invulling hangt samen met jouw streefdoelen. Of je nu wilt werken aan een sterker lichaam, het verliezen van kilo’s of kampt met specifieke mentale of fysieke klachten, wij zorgen voor een programma op maat. Dit programma bestaat uit persoonlijke voedingsadviezen, mindset coaching en bewegingsplannen gekoppeld aan jouw doelstellingen. Belangrijk is eveneens dat je niet alleen aan de slag gaat maar een team vormt met je personal trainer uit Leiderdorp.

Fitnessen in Leiderdorp met een personal trainer

Bij Fitness for Life werken wij met gecertificeerde personal trainers in Leiderdorp die jou heel precies de juiste sporttechnieken kunnen leren. Zo werk je vanaf dag één op effectieve wijze toe naar je streefdoel. De coach zal je motiveren, uitdagen keer op keer het beste uit jezelf te halen en er ook voor je zijn als je een mindere dag hebt. Deze één op één begeleiding draagt bij het succes van onze programma’s en maakt dat we 100% resultaatgaranties kunnen geven.

Kom eens vrijblijvend kennismaken

Kies je voor fitnessen in Leiderdorp in een Fit for Life programma dan bieden we jou een resultaatgericht alternatief op reguliere fitness. Wil je eerst vrijblijvend kennismaken? Kom eens langs in onze fitness studio in Leiderdorp of plan direct een gratis intake en gezondheidscheck.

Kom je uit Leiden, Zoeterwoude, Zoeterwoude-Rijndijk, Hoogmade, Groenendijk of omstreken? Dan staat onze personal trainer ook voor jou klaar!

Uiteraard staan onze personal trainers ook klaar voor diegene die uit de buurt van Leiderdorp komen. Kom je bijvoorbeeld uit Leiden, Zoeterwoude, Zoeterwoude-Rijndijk, Hoogmade, Groenendijk of een ander dorp of stad rondom Leiderdorp? En wil jij afvallen en/of werken aan je conditie? Of heb je andere gezondheidsdoelen? Onze coaches hebben al honderden mensen uit Leiderdorp en omgeving hierbij geholpen. Dit doen zij door middel van één op één training of een andere vorm van trainen die bij jouw en je doelstellingen past. Onze personal trainers staan in ieder geval klaar voor alle inwoners van Leiderdorp, Leiden, Zoeterwoude, Zoeterwoude-Rijndijk, Hoogmade, Groenendijk of andere steden en dorpen uit deze omgeving. Het Fit for Life programma van Personal Fitness Nederland is geschikt voor iedereen!

Gratis proefweek: schrijf je in voor personal training in Leiderdorp!

Maak gratis en vrijblijvend kennis met onze studio in Leiderdorp. Tijdens de proefweek ontmoet je de personal trainers uit Leiderdorp en kan je een kijkje nemen in onze studio. Naast een gratis 1-op-1 sessie, doen we ook een gratis gezondheidscheck waarin de nodige metingen worden uitgevoerd. Op basis daarvan geven we je een advies op maat. Zodat je thuis direct aan de slag kan met een fitter, gezonder en gelukkiger leven. Waar wacht je nog op? Schrijf je hieronder direct in voor de gratis proefweek en we nemen binnenkort contact met je op voor een eerste intake.