Al meer dan 24.000 Nederlanders fitter, gezonder en gelukkiger gemaakt

Personal trainer Weert

Personal trainer Weert
personal trainer Weert
  • 10, 15 of 20+ kg afvallen met blijvend resultaat
  • Word fitter, strakker en sterker!
  • Scherpste tarief uit de regio

En altijd 100% resultaatgarantie, geen resultaat = geld terug

personal trainer Weert
9,2
uit 9 klantreviews " Met hulp van mijn personal trainer heb ik een balans gevonden om een gezonde levensstijl te combineren met genieten. Ik kan nu betere keuzes maken. "
06 2527 6518 weert@personalfitnessnederland.nl
Maaspoort 67A, 6001 BN Weert
86163043

Leuk dat je een kijkje neemt op de pagina van onze Personal Fitness Nederland studio in Weert! Wil je getraind worden door een personal trainer in Weert? Bij Personal Fitness Nederland werken we enkel met de beste gecertificeerde coaches. Een persoonlijke coach helpt je jouw sportieve doelen waar te maken. Aan de hand van ons bewezen Fit for Life programma – bestaande uit drie pijlers: beweging, voeding en mental coaching – ga je samen met jouw personal trainer in Weert aan de slag. Of je nu wilt afvallen, je conditie wilt verbeteren of gewoon lekker fit wilt zijn: ontdek wat personal training in Weert voor jou kan betekenen.

Voor ieder doel en budget bieden wij een programma op maat!

1 op 1 begeleiding met jouw personal trainer

1 op 1 begeleiding met jouw personal trainer

DUO training

DUO training

Doelgerichte groepstrainingen

Doelgerichte groepstrainingen

Ook altijd ingebrepen:

  • Complete gezondheidscheck
  • Diverse coachingswerkboeken
  • Voedingsadvies op maat
  • Fitnesspakket en trainingsschema voor thuis
  • UNIEK 100% resultaatgarantie. Als enige in Nederland garanderen onze personal trainers 100% resultaat. Geen resultaat = geld terug!
Beweging, Coaching, Voeding

Kies voor jezelf!
Vraag een GRATIS proefweek aan

Tijdens de proefweek maak je vrijblijvend kennis met je personal trainer, ons concept en je krijgt een gezondheidscheck met metingen en advies.

Wat gebeurt er als ik dit formulier verstuur?
We bellen je uiterlijk de eerstvolgende werkdag op om een afspraak in te plannen.

Dit vinden onze toppers in Weert

Een 9,2 uit 9 klantervaringen
8
17 oktober 2023

"Het is door de oefeningen van Veerle en begeleiding die ik kreeg, mijn rug sterker geworden"

9
17 oktober 2023

"Hierdoor heb ik de juiste steuntje in de rug gehad wat op dat moment nodig was."

9
06 juli 2023

"Door de deskundige begeleiding en het enthousiasme van Veerle ben ik beter voor mezelf gaan zorgen."

8
15 juli 2022
9
15 juli 2022

"Mijn zoon heeft een betere zelfbeeld en meer motivatie vooral omdat hij langzaam zelf het resultaat ziet. Hij heeft ook meer energie en is minder bang voor pijn sinds hij geleerd hebt dat bewegen en pijn er bij goed voor hem zijn."

Jolene
10
28 mei 2022

"Het persoonlijke plan dat samengesteld wordt"

Anoniem
10
27 mei 2022

"Zit lekkerder in mijn vel, en ik krijg door de voedings ap een super fijn overzicht over wat ik precies allemaal kan eten en dan komen er ook gelijk goede recepten uit."

Laurens kepel
10
27 mei 2022

"Met hulp van mijn coach heb ik een balans gevonden om een gezonde levensstijl te combineren met genieten. Ik kan nu betere keuzes maken."

Anoniem
10
27 mei 2022
Anoniem
Beste Personal Trainer

Deze personal trainers staan voor je klaar in Weert

Veerle Dignouts personal trainer

Veerle Dignouts

Studio Manager van Weert

Ik ben afgestudeerd als sportkundige en gewichtsconsulente en heb hierin al jaren ervaring opgedaan. Ik kijk ernaar uit om met jou te werken en jouw persoonlijke doelen te behalen! Ik heb er zin in, tot snel!

Youtube thumbnail

Behaal met ons 100% jouw doel!

Wil jij afvallen, fitter en strakker worden met 100% resultaatgarantie? Laat deze kans dan niet uit je vingers glippen!

Youtube thumbnail

Afvallen met Personal training in Weert

Wij zijn meer dan een sportschool in Weert, bij Personal Fitness Nederland coachen wij je namelijk persoonlijk naar een fitter, gezonder en gelukkiger leven. Onze gecertificeerde personal trainers in Weert werken met onze bewezen methode: het Fit for Life programma. Van beweging en voeding tot mental coaching. Dit is de beste combinatie voor succes op de korte én lange termijn. Train samen met je personal trainer en in kleine groepjes, krijg individueel voedingsadvies dat is afgestemd op jouw leven en word je gedachten de baas. Onze personal coaches hebben maar één doel: jou helpen je doelen te bereiken. Meer dan honderden mensen uit Weert gingen je voor. Met succes. Ben jij de volgende?

Personal training Weert, een fitter lichaam de rest van je leven lang

Een fit lichaam wordt niet alleen bereikt door meer beweging en het personal training Weert Fit for Life programma is dan ook veel meer dan training alleen. We richten ons op beweging, uiteraard, en wijzen je daarom een gecertificeerde en enthousiaste personal trainer in Weert aan. De twee andere pijlers waar we ons op richten zijn gezond eten en mentale coaching. Zo zorg je niet alleen voor een gezond lichaam aan de buitenkant, maar is aan de binnenkant ook alles in order. Dat betekent een aanzienlijk grotere kans van slagen.

De rest van je leven resultaat

Door zowel aan je lichamelijke als je mentale gezondheid te werken zal je zien dat je de uitdagingen die het proces met zich meebrengt veel beter aan kunt. En dat betekent dat de kans van slagen veel groter is. Ons personal training programma in Weert is gericht op de lange termijn. Jij wordt een nog betere versie van jezelf en dat voor de rest van je leven lang. Je krijgt de kennis en de kracht om oude gewoonten achter je te laten en nieuwe gewoonten aan te wennen. En dat leidt weer tot een gelukkiger en energieker leven.

Fitness in Weert met persoonlijke aanpak

Zoek je naar een fitness studio in Weert om te trainen voor specifieke persoonlijke doelen? Dat kan bij Personal Fitness Nederland. Samen met een persoonlijke trainer in Weert ga je gericht werken aan doelstellingen van fysieke of mentale aard. Op basis van het resultaat dat jij wilt behalen stellen onze personal trainers in Weert een bijpassend Leefstijl Programma op. In dit programma verwerken we de drie pijlers uit onze succesformule: voeding, beweging en het creëren van de juiste mindset. Geen standaard fitness maar een totaalaanpak dus.

Wanneer kies je voor dit fitness programma in Weert?

Het kan zijn dat je wilt inzetten op afvallen, het verbeteren van je conditie of het sterker maken van lichaam en geest. Ook kun je bij ons terecht met stress klachten, wanneer je graag meer energie zou hebben of om te werken aan specifieke fysieke klachten. Onze personal trainers in Weert zetten ons in voor de fitheid van jouw lichaam en geest. Dat maakt de drie pijlers van ons programma ook zo belangrijk. Door zowel aan voeding, mindset als beweging te werken zul je merken dat je je gezonder en gelukkiger zal voelen.

Onze personal trainers in Weert garanderen resultaat

Kom je bij ons fitnessen in Weert dan ben je verzekerd van resultaat. Samen met jouw coach vorm je namelijk een team. Je personal trainer in Weert gaat een commitment aan om jou te helpen je doelen te realiseren. In een één op één setting wordt heel concreet gewerkt aan jouw streefdoelen. Doordat we inzetten op duurzame verbetering van jouw personal fitness, kiezen we niet voor snelle oplossingen maar het bewerkstelligen van een vitale levensstijl. Juist doordat het programma zo persoonsgebonden is, geven we je een 100% resultaatgarantie.

Kom je uit Leuken, Boshoven, Altweert, Molenakker, Nederweert of omstreken? Dan staat onze personal trainer ook voor jou klaar!

Uiteraard staan onze personal trainers ook klaar voor diegene die uit de buurt van Weert komen. Kom je bijvoorbeeld uit Leuken, Boshoven, Altweert, Molenakker, Nederweert of een ander dorp of stad rondom Weert? En wil jij afvallen en/of werken aan je conditie? Of heb je andere gezondheidsdoelen? Onze coaches hebben al honderden mensen uit Weert en omgeving hierbij geholpen. Dit doen zij door middel van één op één training of een andere vorm van trainen die bij jouw en je doelstellingen past. Onze personal trainers staan in ieder geval klaar voor alle inwoners van Weert, Leuken, Boshoven, Altweert, Molenakker, Nederweert of andere steden en dorpen uit deze omgeving. Het Fit for Life programma van Personal Fitness Nederland is geschikt voor iedereen!

Fitnessen Weert: gratis intakegesprek

Ben je enthousiast geworden over een persoonlijk fitness programma in Weert? Kom dan gerust eens vrijblijvend langs in onze studio voor een intakegesprek. Tijdens dit gesprek bespreken we jouw doelen en doen we een gratis gezondheidscheck. Gecombineerd krijgen we zo een inzicht in waar je staat en waar je naartoe wilt.

Gratis proefweek: schrijf je in!

Maak gratis en vrijblijvend kennis met onze studio in Weert. Tijdens de proefweek ontmoet je de personal trainers in Weert en kun je een kijkje nemen in onze studio. Naast een gratis 1-op-1 sessie, doen we ook een gratis gezondheidscheck waarin de nodige metingen worden uitgevoerd. Op basis daarvan geven we je een advies op maat. Zodat je thuis direct aan de slag kan met een fitter, gezonder en gelukkiger leven. Waar wacht je nog op? Schrijf je hieronder direct in voor de gratis proefweek en we nemen binnenkort contact met je op voor een eerste intake.