Al meer dan 24.000 Nederlanders fitter, gezonder en gelukkiger gemaakt

Personal trainer Oss

Personal trainer Oss
personal trainer welkom video
  • 10, 15 of 20+ kg afvallen met blijvend resultaat
  • Word fitter, strakker en sterker!
  • Scherpste tarief uit de regio

En altijd 100% resultaatgarantie, geen resultaat = geld terug

personal trainer welkom video
9,1
uit 16 klantreviews " Sinds ik sport bij Personal Fitness Nederland heb ik meer energie, ben ik sterker en fitter, en daardoor heb ik meer zelfvertrouwen dan voorheen. "
06 1595 0718 oss@personalfitnessnederland.nl
Smalstraat 3, 5341 TW Oss
73807303

Je wilt fitter worden en bent op zoek naar een nieuwe personal trainer bij jou in de buurt in Oss. Omdat je een doel voor ogen hebt, weer wilt gaan sporten of overtollige kilo’s kwijt wilt. Wat goed! Bij Personal Fitness Nederland in Oss staan onze gecertificeerde coaches voor je klaar om samen met jou tot het uiterste te gaan. Dat doen we aan de hand van ons bewezen Fit for Life programma. Ontdek de mogelijkheden van personal training en lees hoe we samen alles uit jouw sportieve doelen kunnen halen.

Voor ieder doel en budget bieden wij een programma op maat!

1 op 1 begeleiding met jouw personal trainer

1 op 1 begeleiding met jouw personal trainer

DUO training

DUO training

Doelgerichte groepstrainingen

Doelgerichte groepstrainingen

Ook altijd ingebrepen:

  • Complete gezondheidscheck
  • Diverse coachingswerkboeken
  • Voedingsadvies op maat
  • Fitnesspakket en trainingsschema voor thuis
  • UNIEK 100% resultaatgarantie. Als enige in Nederland garanderen onze personal trainers 100% resultaat. Geen resultaat = geld terug!
Beweging, Coaching, Voeding

Kies voor jezelf!
Vraag een GRATIS proefweek aan

Tijdens de proefweek maak je vrijblijvend kennis met je personal trainer, ons concept en je krijgt een gezondheidscheck met metingen en advies.

Wat gebeurt er als ik dit formulier verstuur?
We bellen je uiterlijk de eerstvolgende werkdag op om een afspraak in te plannen.

Dit vinden onze toppers in Oss

Een 9,1 uit 16 klantervaringen
9
21 mei 2021

"Dankzij de goede en afwisselende training ben ik meer dan ik van plan was, afgevallen. Mijn kleding zit prettiger. Door de goede personal coaching werd ik er op gewezen als ik de oefening niet helemaal goed uitvoerde. Dit is zo belangrijk om blessures te voorkomen. Ook de voedingsadviezen waren goed, waar ik iets mee kon. Ik ben blij dat ik begeleid werd. Heb er geen spijt van dat ik geïnvesteerd heb in mijn toekomst Bedankt Maarten"

9
20 mei 2021

"Sinds ik sport bij Personal Fitness Nederland heb ik meer energie, ben ik sterker, fitter en heb ik meer zelfvertrouwen dan voorheen."

Romano
10
14 mei 2021

"De persoonlijke begeleiding maakt dat je het beter vol kunt houden en draagt bij aan een betere kwaliteit van leven en fitheid."

Elly
9
04 mei 2021

"Het samen met een coach en medesporters werken aan gezondheid en andere doelen geeft mij een extra boost. Ik kijk er elke week naar uit om weer te gaan."

marjet
9
01 mei 2021

"Het fysiek sterker worden geeft mij de mogelijkheid om weer te doen wat ik leuk vind"

Cindy
10
20 april 2021

"door letterlijk ook figuurlijk beter in mijn schoenen te staan draagt de PF bij aan mijn persoonlijke groei"

gerben
9
17 april 2021

"stok achter de deur om gezonder te leven en te gaan bewegen"

wendy
9
17 april 2021

"minder last van mijn rug en schouder en nek en voel me fitter"

michella
8
16 april 2021

"een andere manier van bewegen en eten."

10
16 april 2021

"mijn zelfbeeld is vrij laag en ik merk aan de manier van omgang dat het steeds beter gaat."

9
16 april 2021

"personal fitness draagt in zoverre bij,dat ik me beter fitter en vitaler voel"

Sandra
8
12 april 2021

"Naast fysieke aandacht, aandacht voor mentaal en persoonlijke ontwikkeling."

Rolf Hoeks
Beste Personal Trainer

Deze personal trainers staan voor je klaar in Oss

personal trainer Maarten Merkx

Maarten Merx

Studiomanager & Lifestylecoach van Oss

Als afgestudeerd sportkundige begeleid ik je naar een fittere versie van jezelf. Dit doe ik met veel passie en energie. Met mijn achtergrond in crossfit, krachtsport en tennis breng ik variatie toe aan trainingen!

personal trainer Kees Moet

Kees Moet

Personal trainer & Lifestylecoach van Oss

Ik geloof in motivatie, inzet en passie! Een wervelwind aan energie, begeleidt door een zachte hand staat altijd voor je klaar. Mijn expertise ligt in het aanboren van persoonlijke kracht en discipline om van jouw reis een mega succes te maken.

personal trainer Rainey van den Berg

Rainey van den Berg

Personal trainer & Lifestylecoach van Oss

Vol passie begeleid ik de doelgroepen die ik voor mij krijg, om zo de kwaliteit van leven te verbeteren. Ik denk graag in oplossingen om ervoor te zorgen dat wij samen de persoonlijke doelen kunnen behalen. Geen uitdaging is te groot!

personal trainer Hanna Nelissen

Hanna Nelissen

Personal trainer & Lifestylecoach van Oss

Als personal trainer en student master Health Food Innovation Management ben ik gepassioneerd door gezondheid en welzijn. Mijn persoonlijke reis met diabetes type 1 heeft me daarbij waardevolle inzichten gegeven met betrekking tot voeding en sport, maar ook juist de mindset daaromheen. Met mijn kennis van bewegen, voeding en de juiste mentaliteit help ik je graag naar een naar een gezondere leefstijl, zodat ook jij je doelen kan bereiken!

Youtube thumbnail

Behaal met ons 100% jouw doel!

Wil jij afvallen, fitter en strakker worden met 100% resultaatgarantie? Laat deze kans dan niet uit je vingers glippen!

Youtube thumbnail

Afvallen met ons bewezen Fit for Life programma in Oss

Wij zijn meer dan een sportschool in Oss, bij Personal Fitness Nederland Oss train je namelijk met jouw personal trainer en in kleine groepjes. Wekelijks in onze studio. ledere keer doe je weer nieuwe oefeningen en word je uitgedaagd om net dat beetje extra te geven. Ook heb je elke week een ‘weegmoment’ met je personal trainer in Oss. Aan de hand van je gewicht stelt je personal coach, samen met de voedingsconsulent, een persoonlijk voedingsadvies voor je samen. Geen zorgen, we zorgen dat je voedingsschema geschikt is voor heel het gezin. Daarbij helpen wij je ook mentaal fitter te worden met mental coaching. Hierdoor krijg je meer energie en word je je gedachten de baas. Het resultaat? Je voelt je fysiek beter en wordt ook mentaal fitter. Wij geloven in ons bewezen Fit for Life programma. Daarom geven altijd 100% resultaatgarantie.

Met onze personal trainer in Oss train je via onze drie pijlers

Tijdens een personal training leer je tot slot ook alles over een fit lichaam krijgen aan de hand van onze drie pijlers. Zo beschik jij straks over mentale veerkracht bij tegenslagen door middel van mindset training. Dit kun je gebruiken bij jouw trainingen, waarbij jij door onze personal trainers in Oss ook weet welke oefeningen je het beste kunt doen. Daarnaast beschik je straks ook over de juiste techniek. Als kers op de taart weet jij straks ook precies hoe jij altijd gezonde maaltijden binnenkrijgt. Zo beheers je alles om goed te fitnessen.

Fitness in Oss jezelf naar een fitter lichaam toe

Wil jij via fitness in Oss aan een mooi gespierd lichaam werken? We zijn blij dat je een ambitieus doel hebt, maar dat betekent niet vanzelfsprekend dat je dit alleen moet doen. Het krijgen van een fit lichaam kan immers een zware opgave zijn. Daarbij kan de juiste begeleiding van onze personal trainers in Oss het verschil maken. Wij van Personal Fitness Nederland zijn de experts die je kunnen begeleiden tijdens jouw reis naar een fit lichaam. Via ons is fitness in Oss het juiste middel om jouw doel te bereiken. Wij zijn zelfs zo zeker van onze zaak dat je volop van onze garantie kunt profiteren. Waar wacht je nog op? Schrijf je in voor een personal training in Oss!

Geen last van andere sporters bij onze fitness studio in Oss

Wat je misschien zal verrassen is dat onze personal trainers in Oss niet in een sportschool met jou samen gaan werken. Nee, je zult juist de beschikking hebben over een fitness studio. Dit is namelijk de ideale plek voor jouw personal fitness in Oss. Je hebt hier geen last van andere sporters die je in de weg zitten. Wacht nooit meer op een toestel dat vrijkomt en ga meteen aan de slag bij onze studio in Oss.

Een personal trainer in Oss bij jou in de buurt

Personal Fitness Nederland heeft meerdere studio’s door heel Nederland. Dat betekent dat er altijd wel een studio bij jou in de buurt te vinden is. Zodat je niet lang hoeft te lopen, fietsen of rijden naar de studio en lekker aan de slag kan. Handig he? Word je gedachten de baas, geef je zelfvertrouwen een boost en zit weer lekker in je vel. Schrijf je vandaag nog in voor een gratis proefweek bij Personal Fitness Nederland Oss en maak op een laagdrempelige manier kennis met onze gecertificeerde coaches. Ontdek wat personal training Oss voor jou kan betekenen.

Ook als je in Geffen, Heesch, Nistelrode, Schaijk, Herpen, Berghem, Macharen, Teeffelen, Haren, Lithoijen of in de directe omgeving woont, zijn onze personal trainers er voor jou!

Onze personal trainers zijn ook beschikbaar voor iedereen in de omgeving van Oss. Of je nu uit Geffen, Heesch, Nistelrode, Schaijk, Herpen, Berghem, Macharen, Teeffelen, Haren, Lithoijen of een ander nabijgelegen dorp of stad komt. Bij Personal Fitness Nederland kunnen we je helpen met diverse gezondheidsdoelen, zoals gewichtsverlies, het verbeteren van je conditie en meer. Onze personal coaches hebben al talloze mensen uit Oss en omliggende gebieden succesvol begeleid met personal training. Of je nu kiest voor individuele training, training met een partner, groepstraining of een andere trainingsvorm die past bij jouw doelen, onze personal trainers zijn er voor alle inwoners van Oss, Geffen, Heesch, Nistelrode, Schaijk, Herpen, Berghem, Macharen, Teeffelen, Haren, Lithoijen en andere nabijgelegen steden en dorpen. Het Fit for Life programma van Personal Fitness Nederland is geschikt voor iedereen!

Gratis proefweek: schrijf je in!

Maak gratis en vrijblijvend kennis met onze studio in Oss. Tijdens de proefweek ontmoet je onze personal trainers in Oss en kan je een kijkje nemen in onze studio. Naast een gratis 1-op-1 sessie, doen we ook een gratis gezondheidscheck waarin de nodige metingen worden uitgevoerd. Op basis daarvan geven we je een advies op maat. Zodat je thuis direct aan de slag kan met een fitter, gezonder en gelukkiger leven. Waar wacht je nog op? Schrijf je hieronder direct in voor de gratis proefweek en we nemen binnenkort contact met je op voor een eerste intake.