Al meer dan 24.000 Nederlanders fitter, gezonder en gelukkiger gemaakt

Zo werd Ronnie veel sterker en kwam hij van zijn klachten af!

Lees hier het succesverhaal van Ronnie!
 
‘Ik kwam binnen bij Giuliana Van de Ven van Personal Fitness Nederland – Nijmegen met het gevoel dat ik niet goed bezig was, ik at slecht en voelde me niet fit en had verschillende klachten in mijn lijf. Ik ben fysiek druk op mijn werk en het is voor mij belangrijk dat mijn lijf lang gezond blijft. Ik moest een verandering gaan maken. Ik dacht: hier moet ik wat aan gaan doen!
 
26 weken lang ging ik aan de slag – en voor ik het wist was het weer voorbij! Ook al ging de tijd snel, mijn lichaam is echt veranderd. Ik ben veel sterker geworden, ik ben van mijn klachten af, ik ben 7 kilo aan vetmassa verloren en ik voel me een heel stuk fitter!
 
Binnen het programma heb ik mijn voeding goed aangepast (ook al kostte dat even moeite, want wat vind ik het verschrikkelijk om te koken), een stuk gezonder gaan eten en een veel beter ritme in mijn eetpatroon. Uiteindelijk heb ik dit nu goed onder de knie. Daarnaast heeft het trainen mij geholpen met het versterken van mijn rug en benen waar ik klachten had. Ik had het nooit verwacht, maar inmiddels heb ik gewichten gekocht om thuis verder te kunnen gaan met trainen! Ik ben blij!’

Ik ben veel sterker geworden en ik ben van mijn klachten af.

9
0%
9

2158 klanten beoordelen ons gemiddeld met een

9.5

Herken jij jezelf in een van deze verhalen?

Inspiratie, tips en adviezen om je op weg te helpen

Skeeleren voor een betere conditie: zo pak je het aan
Conditie opbouwen met hardlopen: waarom een schema helpt
Opening studio Leiderdorp - Ruben Hoonhout aan het woord
Zussen in de bos

Dit is jouw moment!

Wil jij ook fitter, gezonder en gelukkiger worden? Dan is dit jouw moment! Laat het niet uit je vingers glippen