Al meer dan 21.000 Nederlanders fitter, gezonder en gelukkiger gemaakt

Wekelijkse sessies met een vitaliteitscoach geeft resultaat

Wekelijkse sessies met een vitaliteitscoach geeft resultaat

Als je kiest voor een vitaliteitscoach bij Personal Fitness Nederland, dan kun je rekenen op adequaat support volgens een effectief coaching traject. Wekelijks zul je met een vitaliteitscoach afspreken om de vorderingen te bespreken. Je kunt onze vitaliteitscoach inhuren, zodat je aanmoediging en ondersteuning krijgt om doelstellingen te behalen. Een vitaliteitscoach voor particuliere klanten is beschikbaar op één van onze 80 vestigingen door het hele land. Je krijgt een coach aangewezen die gespecialiseerd is in de doelstelling die je aangeeft. Zo weet je zeker dat er effectief gewerkt kan worden aan vitaliteit van lichaam en geest.

Vitaliteitscoach inhuren bij sportschool

Een vitaliteitscoach is in te huren via een sportschool van Personal Fitness Nederland. De coaches stellen alles in werking om de gezondheid van hun klanten te garanderen. Er wordt aandacht geschonken aan fysieke uitdagingen, maar ook aan bemoediging van de mentale motivatie. Pijlers die hiervoor gehanteerd worden, zijn:

  • Voeding
  • Beweging
  • Mindset en Coaching

Vitaliteitscoach met kennis van zaken

Volg onze Fit for Life methode en werk met jouw vitaliteitscoach aan beweging, voeding en mentale coaching. Zo behaal je zeker de resultaten die je voor ogen hebt. Een vitaliteitscoach voor particuliere klanten stelt jouw belang voorop en weet welke oefeningen zorgen voor vitaliteit en verbetering van gezondheid. Ervaar meer fysieke kracht en bouw een goede conditie op, zodat je meer vitaal in het leven staat. Gestelde doelen kunnen eenvoudig met ons Leefstijl Programma worden gerealiseerd, met aandacht voor gezondheid en geluk.

Gratis Proefweek

Lees meer

geschreven door

Jos
Oprichter Personal Fitness Nederland / Fysiotherapeut

Deel deze blog

Facebook
Twitter
LinkedIn
10
1 uur geleden
Studio Leeuwarden

Meer over dit onderwerp

Dit is jouw moment!

Wil jij ook fitter, gezonder en gelukkiger worden? Dan is dit jouw moment! Laat het niet uit je vingers glippen