Al meer dan 23.000 Nederlanders fitter, gezonder en gelukkiger gemaakt

Sportschool Amsterdam Oost

06 3953 4003
amsterdamoost@personalfitnessnederland.nl
Duivendrechtsekade 82, 1096 AJ Amsterdam Oost
KVK
75270773
Workout

Zo blijf je fitter, gezonder en gelukkiger

Geen echte sportschool Amsterdam Oost, wel resultaat!

Ben jij op zoek naar persoonlijke begeleiding waarin je compleet wordt ondersteund en resultaat gegarandeerd wordt? Personal Fitness Nederland kan deze belofte waarborgen in Amsterdam, en is dan ook de plek voor jou! Fit for Life is een programma waarmee jij jouw lichaam fitter maakt en dat doen we door te werken aan de oorzaken van overgewicht en niet aan de gevolgen. Een gebrek aan beweging is daar één van, maar ook slechte voeding en je mentale gesteldheid dragen daar aan bij. Wij richten ons daarom op drie pijlers, namelijk:

  • Bewegen
  • Gezonde voeding
  • Mental coaching

 

Wij zijn geen sportschool. We veranderen je complete manier van leven met lange termijn resultaten als gevolg.

Meer dan een sportschool in Amsterdam

Bij ons werk je samen met een personal trainer in Amsterdam aan je conditie en kracht. We leren je over gezond eten en een gebalanceerde voeding, zodat je lichaam er niet alleen van buiten gezond uit gaat zien, maar ook van binnen gezond is. Met een gebalanceerde voeding kan je lichaam optimaal werken. De mental coaching sessies zorgen ervoor dat je niet terugvalt en dat je stevig in je schoenen blijft staan.

Zonder sportscholen werken aan het complete plaatje

Wij geloven niet in crash diëten, shakes en afslankpillen, want hier ga je niet meer door bewegen of gezonder van eten. Ook je mentale gesteldheid verbetert niet. Bij Personal Fitness Nederland in Amsterdam kijken we daarom ook verder dan gewichtsverlies alleen en geven we je alle tools om je slechte gewoontes aan de kant te zetten.

Gegarandeerd resultaat

Met de Personal Fitness Nederland methode in Amsterdam werken wij met een resultaatgarantie. We houden niet op tot jouw doelen zijn bereikt en jij tevreden bent.

Gratis proefweek!

Ben jij klaar voor een nieuwe levensstijl, maar wil je eerst zien en dan geloven? Vul dan nu onderstaand contactformulier in en wij nemen binnen één werkdag contact met je op om een gratis proefweek in te plannen.

geschreven door

Jos Vermeer
Jos Vermeer
Oprichter Personal Fitness Nederland / Fysiotherapeut

Deel dit blog

Facebook
Twitter
LinkedIn
Kies voor jezelf
Lees meer
Personal training in de studio

Behaal met ons nu wél jouw doel!

Al meer dan 23.000 Nederlanders fitter, gezonder en gelukkiger gemaakt. Ben jij de volgende?