Al meer dan 24.000 Nederlanders fitter, gezonder en gelukkiger gemaakt

Personal trainer voor kinderen

personal trainer kinderen

 Ben je op zoek naar een personal trainer voor kinderen? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij hebben professionele personal trainingen op maat voor kinderen in verschillende leeftijdscategorieën en met verschillende doelen. Onze personal trainers zijn ervaren in het trainen met kinderen en zullen op een verantwoordelijke manier de vooraf gestelde doelen samen met het kind gaan behalen.

Ontdek onze personal trainingen voor kinderen op maat

Wil jij het beste voor je kind(eren)? Personal Fitness Nederland kan jouw kinderen helpen met:

 • 5, 10 of 15+ kg afvallen met blijvend resultaat
 • Fitter en sterker worden
 • Een gezond eetpatroon
 • Meer zelfvertrouwen krijgen
 • Persoonlijke en leuke trainingen afgestemd voor jouw kinderen
 • Tegen het scherpste tarief uit de regio

Om kinderen op een vriendelijke en speelse wijze kennis te laten maken met Personal Fitness Nederland, nodigen wij jullie van harte uit voor een gratis adviesgesprek. Je kunt een gratis adviesgesprek aanvragen door je aan te melden via het formulier onderaan de pagina.

Personal training voor kinderen met overgewicht

Merk je dat bewegen steeds meer moeite kost? Door de komst van computers, tablets, smartphones en andere hightech gadgets zijn onze kinderen de laatste jaren steeds zwaarder geworden. Overgewicht bij kinderen komt steeds vaker voor en neemt ook steeds extremere vormen aan. Overgewicht bij kinderen zorgt niet alleen voor lichamelijk ongemak maar ook op sociaal gebied hebben deze kinderen vaak een achterstand.

Personal trainers voor kinderen om in betere conditie te komen

De conditie geeft aan hoe fit je eigenlijk bent. Iedereen behoort over een goede basisconditie te beschikken om gezond te zijn en te blijven. Door een goede basisconditie kom je niet alleen je dag beter door, maar je kunt ook meer genieten van het leven. Een goede conditie begint bij voldoende beweging en de juiste voeding. Bij Personal Fitness Nederland zorgen onze personal trainers niet alleen voor meer beweging van je kind(eren), maar geven we ook advies over gezond en verantwoord eten. Dit alles komt terug in het ‘FIT for LIFE’ programma. Een uniek programma waar de trainers van Personal Fitness Nederland mee werken en dat gebaseerd is op voeding, beweging en coaching.

Personal training voor kinderen die aan topsport doen

Onze personal trainers hebben aparte trainingsschema’s voor kinderen die aan topsport doen. Voor persoonlijke begeleiding aan topsporters hebben wij programma’s die het lichaam sterker maken, de conditie verbeteren, zorgen voor betere sprinttechniek en speciale begeleiding met voedingsschema’s. Aan de hand van metingen en de gewenste doelen worden de programma’s op maat samengesteld.

Gezonde leefstijl en een verantwoord eetpatroon

Wij geloven dat een gezonde geest in een gezond lichaam zit. Een gezonde leefstijl en verantwoord eetpatroon zijn hierbij van belang. Door ons bewezen en succesvolle fitness- en lifestyle Fit for Life programma hebben wij een positieve invloed op het geluk en vitaliteit van onze sporters. En dat is waar wij het allemaal voor doen.

Specifieke oefeningen met een personal trainer voor kinderen

Tijdens de lessen worden sport specifieke oefeningen gedaan om de mobiliteit evenals het uithoudingsvermogen te vergroten. Afhankelijk van de sport die jouw kind beoefent, stemt de trainer de oefeningen daarop af. Andere aspecten die op speelse wijze aan bod komen zijn: oefeningen waarbij duwen, (op)trekken, stoten, werpen, tillen en springen voorbij komen.

In no-time fit voor het leven

Het doel is om, ongeacht de leeftijd of fysieke gesteldheid van het kind, zo snel mogelijk fit te worden. Doordat onze personal trainers veel ervaring hebben in het trainen van kinderen, tot in tegenstelling van de reguliere sportschool, zijn onze programma’s niet routinematig en aangepast op kinderen. Iedere les is weer een compleet nieuwe uitdaging. De oefeningen wisselen waardoor het lichaam continu uitgedaagd wordt. Door deze variatie heeft verveling geen schijn van kans.

Het maakt niet uit hoeveel ervaring jouw kind heeft met sport aangezien er vele basisbewegingen terugkomen. Jouw kind verrast zichzelf met de progressie die hij/zij maakt.

Trainen als een topatleet

Bij ons traint jouw kind als een topatleet. Hij/zij pusht zichzelf om tot het uiterste te gaan, iedere keer weer. Je kind gaat gegarandeerd naar huis met het gevoel dat hij/zij echt iets heeft gedaan.

Gaat jouw kind de uitdaging aan?

Personal Fitness Nederland verzorgt de personal trainingen voor kinderen en daagt jouw kind uit om een les mee te doen. Is jouw kind klaar om zijn/haar grenzen op te zoeken en te verleggen? Neem dan contact op met onze studio voor meer informatie over lestijden en andere mogelijkheden. Onze personal trainers staan klaar voor jouw kind(eren)!

Gratis adviesgesprek!

Wil jij het beste voor je kind(eren)? Vraag dan een gratis adviesgesprek aan bij Personal Fitness Nederland. Wij kunnen jouw kind(eren) helpen met:

 • 5, 10 of 15+ kg afvallen met blijvend resultaat
 • Fitter en sterker worden
 • Een gezond eetpatroon
 • Meer zelfvertrouwen krijgen
 • Persoonlijke en leuke trainingen afgestemd voor jouw kinderen
 • Tegen het scherpste tarief uit de regio

Na de aanvraag nemen wij binnen 24 uur contact met je op om je meer informatie te geven over ons concept en kijken we wat het beste is voor jouw kind(eren). Meld je je eenmaal aan? Tijdens de proefweek kan je vrijblijvend kennis maken met je personal trainer en je krijgt een gratis gezondheidscheck met advies én metingen.

Al meer dan 24.000 mensen gingen je voor!

Gratis adviesgesprek formulier

Dit is jouw moment!

Wil jij ook fitter, gezonder en gelukkiger worden? Dan is dit jouw moment! Laat het niet uit je vingers glippen