Personal trainer voor kinderen

Ben je op zoek naar een personal trainer voor kinderen? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij hebben professionele personal trainingen op maat voor kinderen in verschillende leeftijdscategorieën en met verschillende doelen. Onze personal trainers zijn ervaren in het trainen met kinderen en zullen op een verantwoordelijke manier de vooraf gestelde doelen samen met het kind gaan behalen. 
 

Ontdek onze personal trainingen voor kinderen op maat: 

✔ Gewicht verliezen

✔ Betere conditie

✔ Sterker worden

✔ Gezonde leefstijl 

✔ Gezond eetpatroon

Maak kennis met ons personal training programma voor kinderen. Om kinderen op een vriendelijke en speelse wijze kennis te laten maken met Personal Fitness Nederland, nodigen wij jullie van harte uit voor een gratis proefweek.
 

Personal training voor kinderen met overgewicht

Merk je dat bewegen steeds meer moeite kost? Door de komst van computers, tablets, smartphones en andere hightech gadgets zijn onze kinderen de laatste jaren steeds zwaarder geworden. Overgewicht bij kinderen komt steeds vaker voor en neemt ook steeds extremere vormen aan. Overgewicht bij kinderen zorgt niet alleen voor lichamelijk ongemak maar ook op sociaal gebied hebben deze kinderen vaak een achterstand. 
 

Personal training voor kinderen om in betere conditie te komen

De conditie geeft aan hoe fit je eigenlijk bent. Iedereen behoort over een goede basisconditie te beschikken om gezond te zijn en te blijven. Door een goede basisconditie kom je niet alleen je dag beter door, maar je kunt ook meer genieten van het leven. Een goede conditie begint bij voldoende beweging en de juiste voeding. Bij Personal Fitness Nederland zorgen wij niet alleen voor meer beweging,  maar geven we ook advies over gezond en verantwoord eten. Dit alles komt terug in het 'FIT for LIFE' programma. Een uniek programma waar de trainers van Personal Fitness Nederland mee werken en dat gebaseerd is op voeding, beweging en coaching.
 

Personal training voor kinderen die aan topsport doen

Wij hebben aparte trainingsschema’s voor kinderen die aan topsport doen. Voor persoonlijke begeleiding aan topsporters hebben wij programma’s die het lichaam sterker maken, de conditie verbeteren, zorgen voor betere sprinttechniek en speciale begeleiding met voedingsschema’s. Aan de hand van metingen en de gewenste doelen worden de programma’s op maat samengesteld. 
 

Gezonde leefstijl en een verantwoord eetpatroon

Wij geloven dat een gezonde geest in een gezond lichaam zit. Een gezonde leefstijl en verantwoord eetpatroon zijn hierbij van belang. Door ons bewezen en succesvolle fitness- en lifestyle Fit for Life programma hebben wij een positieve invloed op het geluk en vitaliteit van onze sporters. En dat is waar wij het allemaal voor doen. 
 

Personal training voor kinderen

Tijdens  de lessen worden sport specifieke oefeningen gedaan om de mobiliteit evenals het uithoudingsvermogen te vergroten. Afhankelijk van de sport die jouw kind beoefent, stemt de trainer de oefeningen daarop af. Andere aspecten die op speelse wijze aan bod komen zijn: oefeningen waarbij duwen, (op)trekken, stoten, werpen, tillen en springen voorbij komen. 
 

In no-time fit voor het leven

Het doel is om ongeacht de leeftijd of fysieke gesteldheid van het kind zo snel mogelijk fit te worden. In tegenstelling tot de reguliere sportschool zijn onze programma’s niet routinematig. Iedere les is weer een compleet nieuwe uitdaging. De oefeningen wisselen waardoor het lichaam continu uitgedaagd wordt. Door deze variatie heeft verveling geen schijn van kans.

Het maakt niet uit hoeveel ervaring jouw kind heeft met sport aangezien er vele basisbewegingen terugkomen. Jouw kind verrast zichzelf met de progressie die hij/zij maakt.
 

Trainen als een topatleet

Bij ons traint jouw kind als een topatleet. Hij/zij pusht zichzelf om tot het uiterste te gaan, iedere keer weer. Je kind gaat gegarandeerd naar huis met het gevoel dat hij/zij echt iets heeft gedaan.
 

Gaat jouw kind de uitdaging aan?

Personal Fitness Nederland verzorgt de Personal trainingen voor kinderen en daagt jouw kind uit om een les mee te doen. Is jouw kind klaar om zijn/haar grenzen op te zoeken en te verleggen? Neem dan contact op met onze studio voor meer informatie over lestijden en andere mogelijkheden. 

  • * velden zijn verplicht.

 

Lees hier het verhaal van onze topper Gijs 

Hallo allemaal.

Ik ga een briefje schrijven! Ik? Wie is ik?
“Ik” ben Gijs! In maart ben ik 9 jaar geworden. Ik kreeg mooie cadeautjes en we aten een heerlijke verjaardagstaart ?. Nu zit ik in groep 6. We moeten al best veel leren. Ook al huiswerk maken. Prima, toch. Ik wil best wat leren.

Na schooltijd speel ik ook graag met mijn vrienden of met mijn vriendinnetje! Ja, ook. Of ga ik sporten. Voetballen en tennis ⚽. En zonder op te willen scheppen; ik ben daar best goed in. Maar... het is ook vermoeiend. Soms zo vermoeiend, dat ik niet meer zo goed mee kan doen ?. Help! Wie kan mij daarbij helpen?

Ik! “Ik”? Wie is die “ik” nu weer? Het is Arjan Pastoors. Van Arjan krijg ik tennisles. Arjan ziet dat ik iets te zwaar ben en daardoor eerder vermoeid.

Via hem krijg ik nu elke donderdag een half uur training van Maarten Krabben van Personal Fitness Nederland.
Stevig en stoer ben ik. En dat niet alleen. Maarten zegt ook wat ik wel en niet moet eten. Ik luister naar hem. En hij begrijpt ook dat ik op een feestje geen “nee” zeg tegen een stukje taart. Hij zegt: ”Dat moet af en toe kunnen!” ?

Worden jullie al nieuwsgierig of Arjan en Maarten al resultaat bij mij hebben geboekt? Psst… hier komt het:

Door hun hulp ben ik al bijna 10 KILO aan gewicht kwijt.
Geweldig blij ben ik daarmee en ik krijg heel veel complimenten ?.

En daarom zeg ik nu:
“Beste Arjan en Maarten, dank jullie heel hartelijk voor jullie hulp en aandacht.
Geweldig! Maar nog één vraagje? “Willen jullie nog even met me doorgaan?” Ja? Ja!
Dan ook nog een grote lach op mijn gezicht speciaal voor jullie beiden!”

Groetjes Gijs ?


 

Wellicht vind je dit ook interessant:

Maak kennis met ons door een Gratis Proefweek

Uiteraard zijn wij ons ervan bewust dat je misschien eerst wilt kijken of het bevalt. Vandaar dat wij een gratis proefweek aanbieden. Op deze manier kun je ongedwongen en vrijblijvend kennis maken met één van onze personal trainers. Vul onderstaand formulier compleet in om in contact te komen. Je maakt in deze week o.a. kennis met jouw personal trainer en krijgt een gratis intake met advies én metingen.

Vind jouw vestiging & ontvang een gratis proefweek!

Naar de 80 vestigingen binnen Nederland!

Laat je inspireren

Klantervaringen ✔️

Mijn levensstijl is nu compleet anders. Ik beweeg meer, eet gezond en voel me veel energieker!

lees meer klantervaringen

Klantervaringen ✔️

Mijn lichamelijke klachten zijn helemaal verdwenen en ik voel me weer topfit!

lees meer klantervaringen

Klantervaringen ✔️

In 7 maanden bij PFN ben ik 19 kg lichter, fitter, leniger, heb ik maatje 42 (was 46) en eet ik nog steeds lekker!

lees meer klantervaringen

Klantervaringen ✔️

Ik ben rond de 20 kilo afgevallen, maar dat is nog niet alles: ik heb weer zoveel energie gekregen

lees meer klantervaringen

Klantervaringen ✔️

De lessen die ik het afgelopen jaar geleerd heb zijn voor de rest van mijn leven. Ik weet dat ik mijn doel kan bereiken

lees meer klantervaringen

Onze Awards

De personal trainers van Personal Fitness Nederland hebben vijf jaar op rij de Beste Personal Trainer Award gewonnen!

Best personal trainer awards

Tevredenheid Personal Fitness Nederland

Dit cijfer is gebaseerd op beoordeling van onze leden, die hun ervaring hebben gedeeld.

9,2
Sitemap Cookies Privacy Disclaimer Informatiecentrum