Al meer dan 24.000 Nederlanders fitter, gezonder en gelukkiger gemaakt

Personal trainer Aalten

Personal trainer Aalten
personal trainer welkom video
  • 10, 15 of 20+ kg afvallen met blijvend resultaat
  • Word fitter, strakker en sterker!
  • Scherpste tarief uit de regio

En altijd 100% resultaatgarantie, geen resultaat = geld terug

personal trainer welkom video
9
uit 53 klantreviews " Ik ben mijzelf veel fitter gaan voelen, mijn conditie is veel beter geworden en ben tot nu toe al 15 kg afgevallen! "
06 1283 0481 info@personalfitnessaalten.nl
Landstraat 7a, 7121 CM Aalten
07039219

Leuk dat je een personal trainer zoekt in Aalten. Personal Fitness Nederland is meer dan een sportschool in Aalten, omdat we werken met bewezen Fit For Life programma. Een aanpak waarin we geloven. Daarom geven we altijd 100% resultaatgarantie. Meer dan honderden mensen uit Aalten gingen je voor en volgden het programma met succes. Ben jij de volgende? Onze gecertificeerde personal trainers in Aalten staan te popelen om jou te coachen naar een fitter, gezonder en gelukkiger leven. Meld je aan voor de gratis proefweek en maak kennis met onze studio!

Voor ieder doel en budget bieden wij een programma op maat!

1 op 1 begeleiding met jouw personal trainer

1 op 1 begeleiding met jouw personal trainer

DUO training

DUO training

Doelgerichte groepstrainingen

Doelgerichte groepstrainingen

Ook altijd ingebrepen:

  • Complete gezondheidscheck
  • Diverse coachingswerkboeken
  • Voedingsadvies op maat
  • Fitnesspakket en trainingsschema voor thuis
  • UNIEK 100% resultaatgarantie. Als enige in Nederland garanderen onze personal trainers 100% resultaat. Geen resultaat = geld terug!
Beweging, Coaching, Voeding

Kies voor jezelf!
Vraag een GRATIS proefweek aan

Tijdens de proefweek maak je vrijblijvend kennis met je personal trainer, ons concept en je krijgt een gezondheidscheck met metingen en advies.

Wat gebeurt er als ik dit formulier verstuur?
We bellen je uiterlijk de eerstvolgende werkdag op om een afspraak in te plannen.

Dit vinden onze toppers in Aalten

Een 9 uit 53 klantervaringen
Carmen van zuilekom
9
12 april 2023

"Dat ik afval en meer dingen doe die ik wil doen!!!"

Carmen van zuilekom
Hulya
9
01 april 2023

"Ik voel mij fitter en energieker doormiddel van de juiste begeleiding."

Hulya
Thea
9
29 maart 2023

"P F N heeft mij laten zien en ervaren hoe ik mezelf op alle vlakken heb kunnen verrassen of het nu bewegen of voeding is TOP"

Thea
Marten
9
28 maart 2023

"Ik voel mij energieker en heb daardoor ook meer plezier sporten. Kortom vreugde."

Marten
9
27 maart 2023

"Doormiddel van de juiste begeleiding voel ik me fitter en energieker"

Hulya
Manuela
8
22 maart 2023

"De begeleiding is top. Ik voel me fitter en gemotiveerd."

Manuela
Benito
8
20 maart 2023

"Je leert op veel verschillende manieren hoe je je lichaam gezond kunt houden."

Benito
Wendy
8
20 maart 2023

"Fijn dat verschillende aandachtsvelden behandeld worden. Goed totaalpakket van lichaam en geest."

Wendy
7
20 maart 2023

"Door te sporten voel ik mij beter en energieker"

Nathalie
Henjo
8
22 september 2022

"Ik ben 7 kg afgevallen, daardoor fitter en heb ik minder fysieke klachten."

Henjo
Herman Duenk
10
14 september 2022

"Ik zit beter in mijn vel en heb mijn doel om 10kg af te vallen in 1 jaar bijna bereikt (nog een 0,7 kg)"

Herman Duenk
Beste Personal Trainer

Deze personal trainers staan voor je klaar in Aalten

Personal Coach Maarten Krabben

Maarten Krabben

Studiomanager & Lifestylecoach van Aalten & Zutphen

Met mijn kennis en ervaring zorg ik dat je de beste versie van jezelf wordt. Iedereen is uniek. Met jouw doelen stel ik een succesplan op waarin beweging, voeding en coaching centraal staan. Mijn missie is altijd jouw gezondheid!      

Youtube thumbnail

Behaal met ons 100% jouw doel!

Wil jij afvallen, fitter en strakker worden met 100% resultaatgarantie? Laat deze kans dan niet uit je vingers glippen!

Youtube thumbnail

Van afvallen tot meer spierkracht bij Personal Fitness Nederland in Aalten

Of je nu wilt afvallen, meer spierkracht wilt, een betere conditie, een belangrijk evenement hebt waarvoor je wilt trainen of gewoon lekker fit wilt zijn. Met individuele aandacht en een trainingsschema op maat maken we samen jouw sportieve doelen waar. Onze gecertificeerde personal trainers in Aalten zijn echte motivators. Zij zorgen er persoonlijk voor dat je iedere personal trainingssessie net dat beetje extra geeft. Een tandje extra bijzet, nog één keer pusht, nog één keer alles geeft. Want precies die kleine extraatjes in de studio maken het verschil. Opgeven is geen optie bij Personal Fitness Nederland Aalten. Onze personal coaches gaan voor maximaal resultaat. Samen met jou. Welke doelen heb jij voor ogen?

Behaal je sportieve doelen met een personal trainer in Aalten

Bij Personal Fitness Nederland geloven we er sterk in dat ieder mens zelf de verantwoordelijkheid kan nemen over zijn of haar eigen gezondheid. Maar we begrijpen ook als geen ander dat dit niet gemakkelijk is. Daarom zijn onze gecertificeerde personal trainers in Aalten er. Op de momenten dat jij het moeilijk hebt, geeft jouw personal coach je een duwtje in de rug. Als je op wilt geven, herinnert jouw trainer je aan je doelen. Als je denkt dat je niet meer kan, is je coach er om je het tegendeel te bewijzen. Zodat jij je gedachten de baas wordt, lekker in je vel zit en je doelen behaalt.

Fitness in Aalten waar jij wél resultaten van merkt

Wanneer jij fitness in Aalten bedrijft, is de kans dat jij resultaten boek klein. Er zijn allerlei factoren obstakels die je tegenwerken zonder dat je het opmerkt. Wil jij dus eindelijk resultaten boeken met personal fitness in Aalten? Dan wordt het tijd voor onze personal trainers in Aalten om je te helpen. Wij beschikken namelijk over de kennis en ervaring waarmee je wel resultaten kunt behalen met fitness. Nog niet overtuigd? Je krijgt van ons zelfs een garantie dat dit daadwerkelijk gebeurt. Wat heb je nog te verliezen? Ga snel aan de slag met ons om een fitter lichaam te realiseren.

Met onze drie pijlers werpen jouw fitness sessies in Aalten haar vruchten af

Wij kunnen je een garantie geven dat jij resultaten behaalt doordat wij over een ijzersterk systeem beschikken om jouw fitheid te verhogen. Zo leer je door ons alles over beweging. Je zult daardoor de juiste oefeningen met een perfecte techniek uitvoeren. Ook ontdek je hoe je een goede mindset kweekt via onze personal coaching van onze personal trainers in Aalten. Daarmee kan niks je mentaal nog raken. En als kers op de taart ben ij straks haast een voedingsdeskundige door onze voedingstips en professionele voedingsschema’s.

Kom je uit Bredevoort, Lintelo, Lichtenvoorde, Ijzerlo, Varsseveld, Dinxperlo of omstreken? Dan staan onze personal trainers ook voor jou klaar!

Uiteraard staan onze personal trainers ook klaar voor diegene die uit de buurt van Aalten komen. Kom je bijvoorbeeld uit Bredevoort, Lintelo, Lichtenvoorde, Ijzerlo, Varsseveld, Dinxperlo of een ander dorp of stad rondom Aalten? En wil jij afvallen en/of werken aan je conditie? Of heb je andere gezondheidsdoelen? Onze personal coaches hebben al honderden mensen uit Aalten en omgeving geholpen door middel van personal training. Dit doen zij in de vorm van één op één training, duo training, groepstraining of een andere vorm van trainen die bij jou en je doelstellingen past. Onze personal trainers staan in ieder geval klaar voor alle inwoners van Aalten, Bredevoort, Lintelo, Lichtenvoorde, Ijzerlo, Varsseveld, Dinxperlo, of andere steden en dorpen uit deze omgeving. Het Fit for Life programma van Personal Fitness Nederland is geschikt voor iedereen!

Personal training in Aalten maakt al het verschil

Samen met onze drie pijlers uit de Fit for Life methode zullen de personal trainingssessies met jouw personal coaches intensiever en bevredigender dan ooit zijn. Je traint namelijk niet in een sportschool, maar in een fitness studio. Irriteert je nooit meer aan luide mannen die gewichten op de grond smijten, en concentreer je volledig op jezelf met Personal Fitness Nederland. Na het ontdekken van onze fitness studio’s zul je nooit meer teruggaan naar het oude. Waar wacht je nog op? Begin jouw transformatie nu en word topfit.

Gratis proefweek: schrijf je in!

Maak gratis en vrijblijvend kennis met onze studio in Aalten. Tijdens de proefweek ontmoet je onze personal trainers in Aalten en kan je een kijkje nemen in onze studio. Naast een gratis 1-op-1 sessie, doen we ook een gratis gezondheidscheck waarin de nodige metingen worden uitgevoerd. Op basis daarvan geven we je een advies op maat. Zodat je thuis direct aan de slag kan met een fitter, gezonder en gelukkiger leven. Waar wacht je nog op? Schrijf je hieronder direct in voor de gratis proefweek en we nemen binnenkort contact met je op voor een eerste intake.