Al meer dan 24.000 Nederlanders fitter, gezonder en gelukkiger gemaakt

Sportschool Tilburg

06 1858 6814
chris.pfn@gmail.com
Waalstraat 12, 5046 AP Tilburg
KVK
63971801
Workout

Zo blijf je fitter, gezonder en gelukkiger

Geen echte sportschool Tilburg, wel resultaat!

Complete ondersteuning: Personal Fitness Nederland is veel meer dan een sportschool alleen

Het Fit for Life programma van Personal Fitness Nederland in Tilburg is opgezet voor iedereen die de rest van zijn of haar leven fitter wil zijn, meer energie wil hebben en nooit meer wil terugvallen in oude gewoontes. Wij zijn veel meer dan een sportschool alleen, want bij ons krijg je:

  • Voedingsadvies
  • Beweging
  • Mindset coaching

 

Door aan deze drie pijlers samen te werken wordt jouw kans van slagen veel groter. Zo groot zelfs, dat we 100% resultaatgarantie aanbieden aan al onze leden. Voor een complete oplossing zet je sportscholen, dieetpillen en shakes aan de kant en kom je bij Personal Fitness Nederland in Tilburg.

Op manieren hulp alleen voor jou

Om te slagen heb je training nodig en dat geven we jou op drie manieren. Onze coach organiseert afwisselende en uitdagende trainingen voor je in onze oefenruimte. Ook spreekt deze wekelijks met je over gezond en gebalanceerd eten en wordt je geholpen met het ontwikkelen van de mindset die je nodig hebt om verleidingen te weerstaan en tegenslagen aan te kunnen. Met dit complete pakket verander je je leven.

Support tot aan de finish lijn

Wij geven niet op tot jij tevreden bent. Als je bij onze studio in Tilburg langskomt krijg je eerst een rondleiding, ontmoet je het team en gaan we uitgebreid in gesprek over wat jij wilt bereiken. We ontwikkelen een realistisch op maat gemaakt plan, specifiek voor jou. Twijfel je nog? Boek dan een gratis proefweek bij onze studio in Tilburg. Met onze totaalaanpak en specialistische coaching het hele traject lang gooi jij je roer volledig om en word je ook de beste versie van jezelf.

Gratis proefweek!

Ben jij klaar voor een nieuwe levensstijl, maar wil je eerst zien en dan geloven? Vul dan nu onderstaand contactformulier in en wij nemen binnen één werkdag contact met je op om een gratis proefweek in te plannen.

geschreven door

Jos Vermeer
Jos Vermeer
Oprichter Personal Fitness Nederland / Fysiotherapeut

Deel dit blog

Facebook
Twitter
LinkedIn
Kies voor jezelf
Lees meer
Personal training in de studio

Behaal met ons nu wél jouw doel!

Al meer dan 24.000 Nederlanders fitter, gezonder en gelukkiger gemaakt. Ben jij de volgende?