Al meer dan 22.000 Nederlanders fitter, gezonder en gelukkiger gemaakt

30 kilo afvallen: zo pak je het aan

Personal Fitness Nederland 30 kilo afvallen

30 kilo afvallen: zo pak je het aan

30 kilo afvallen, het lijkt op het eerste oog een onmogelijke klus. En de eerlijkheid gebiedt ons te zeggen dat zo’n afvaltraject ook niet niks is. Het is zwaar, intensief en vergt discipline en doorzettingsvermogen. Maar dat het een flinke uitdaging is, wil niet zeggen dat het niet doenlijk is om je doel te bereiken. Sterker nog; met een gedegen, allround aanpak is het meer dan haalbaar! Maar hoe pak je het aan om tientallen kilo’s af te vallen? En wie kan jou daarbij helpen? Hieronder vertellen we je alles over het hoe en wat van 30 kilo afvallen. Van de Fit for Life-werkwijze die we bij Personal Fitness Nederland hanteren, de uitdagende workouts van onze personal trainers en de persoonlijke voedingsschema’s van onze BGN-geregistreerde voedingsconsulenten. Lees dus snel verder!

Duurzaam 30 kilo afvallen

Voordat we de inhoud induiken willen we eerst het een en ander ophelderen. Voor alle duidelijkheid: het fit for Life-programma is géén dieet, hype of kortetermijnoplossing. Ben je op zoek naar een wondermiddel of een crashdieet met pillen, repen en shakes waarbij je in mum van tijd je doel: 30 kilo afvallen, behaalt? En dus slechts tijdelijk in de gezondheid van jouw lichaam investeert? Dan moet je nu stoppen met lezen. Ons programma voldoet dan simpelweg niet aan jouw verwachtingen. Ben je daarentegen op zoek naar een oplossing voor de lange termijn, met blijvend resultaat? Een levensstijl waarbij je duurzaam kilo’s verliest, fit wordt, geniet van het leven en bruist van de energie? Dan doe je er goed aan om het Voeding-Beweeg-Coaching programma van ‘Fit for Life’ te volgen. Lees in dat geval vooral wél verder.

De Fit for Life-pijlers

Ons fitness- en lifestyle programma geeft antwoord op de vraag ‘Hoe kan ik 30 kilo afvallen?’. Het programma focust zich op de gouden combinatie van drie pijlers: voeding, beweging en mental coaching. Hiermee helpen we je duurzaam vooruit. Geen jojo-effect, waarmee je binnen de kortste keren weer terug bij af bent dus. Maar een structurele verandering in je leven waarbij je een nieuwe levensstijl creëert. En daarnaast de juist mindset te pakken hebt.

Gezonde voeding

Om jouw doel te bereiken is het belangrijk dat je gezond, gevarieerd en regelmatig eet. Dat je voldoende voeding tot je neemt; niet te veel en niet te weinig, zodat je lichaam alleen binnenkrijgt wat het echt nodig heeft. Voorbeelden van producten die horen bij een gezond voedingspatroon zijn onder andere: groenten, fruit, smeer- en bereidingsvetten. Vis, peulvruchten, vlees, ei, noten en zuivel. En ook brood, graanproducten en aardappelen horen hierbij. Maar wanneer moet ik wat eten? We horen het je denken. Wees gerust; onze BGN-geregistreerde voedingsconsulent neemt dit helemaal voor je uit handen en stelt een persoonlijk voedingsschema voor je samen. Geheel afgestemd op jouw situatie, vorderingen en doelen.

Voldoende beweging

In jouw race tegen de kilo’s mag ook beweging niet ontbreken. We adviseren dan ook om minimaal 3 keer per week intensief te sporten. Door enerzijds de uitdagende workouts van onze personal trainers op te volgen in de studio en anderzijds thuis aan de slag te gaan met de diverse oefeningen uit je werkboek in combinatie met de fitness-set. Keer op keer drijven we je tot het uiterste en laten we je zweten tot op het bot. Niet om je te testen of pesten, maar om het behalen van jouw doel stapsgewijs steeds dichterbij te laten komen!

Mental coaching

Het is belangrijk dat je tijdens jouw afvalrace ook mentaal goed in je vel zit om tijdens de momenten waarop je het even moeilijk hebt sterk en scherp te blijven. Heb je last van een dipje? Ben dan alert. Je hebt een doel voor ogen en die wil je verwezenlijken. Dat gebeurt niet door negatief te denken. Een positieve instelling zorgt voor mentale kracht. En door die kracht te gebruiken, kun je jouw ‘ik wil 30 kilo afvallen’-doelstelling bereiken. We leren je om je niet te veel te richten op negatieve emoties, maar op dat wat je wilt bereiken. Op het leven dat je wilt leiden, de persoon die je wilt zijn en het voorbeeld dat je wilt stellen voor de mensen om je heen. We blijven je dus mentaal coachen zodat jij je te allen tijde kunt focussen op jouw einddoelstelling. Door jou er regelmatig aan te herinneren waarnaar je op weg bent bijvoorbeeld.

30 kilo afvallen, ben je er klaar voor?

Je hebt het gelezen: 30 kilo afvallen, daar komt het nodige bij kijken. Doe een beroep op onze gedegen, allround aanpak en ga effectief én efficiënt te werk. Want je weet inmiddels; wij van Personal Fitness Nederland staan met raad en daad voor je klaar. En goed nieuws: je mag onze werkwijze tijdelijk een week uitproberen. Gratis, geheel vrijblijvend en zónder addertjes onder het gras. Doe er je voordeel mee en laat je gegevens hieronder achter. Dan nemen wij op onze beurt binnen een werkdag contact met je op en plannen we het intakegesprek met je in.

30 kilo afvallen

Dertig kilo afvallen is een hele uitdaging. Met talloze shakes, maaltijdvervangers en repen kom je er niet. Voor het afvallen van dertig kilo is een totaalaanpak nodig. Dit bieden we jou aan, ook nog eens volledig op maat. Iedere week begeleiden we jouw persoonlijk, op zowel fysiek als mentaal vlak. Het is niet alleen zoveel mogelijk calorieën verbranden. We focussen ons ook op voeding en mental coaching. Met deze werkwijze bieden wij een honderd procent resultaatgarantie voor jouw persoonlijke doelen.

Hoe dertig kilo afvallen?

De uitdaging gaan we samen met jou aan. We starten met een intake en een gezondheidscheck. Daarna stellen we met elkaar een plan van aanpak op. Dit plan baseren we op jouw persoonlijke doel, in dit geval dertig kilo afvallen. Vervolgens spitsen we jouw persoonlijke doel toe op deze drie pijlers:

  • Voeding
  • Beweging
  • Mindset en Coaching

 

Voor ons vormen deze drie elementen het totaalpakket. In onze ogen zijn deze essentieel om op gezonde en effectieve wijze af te vallen. De elementen versterken elkaar en vullen elkaar aan.

Wekelijks voedingsschema

Iedere week stelt een voedingsconsulent een voedingsschema voor je op. Dit wordt gebaseerd op een wekelijks weegmoment. Zodoende krijg je dagelijks het juiste aantal calorieën binnen. Het element ‘mindset en coaching’ valt onder mental coaching. Tijdens sessies leer jij je gedachten de baas te worden, waardoor je meer controle krijg over je lichaam. Het resulteert er uiteindelijk in dat je beter in je vel zit en minder stress ervaart.

Lees meer

geschreven door

Jos Vermeer
Oprichter Personal Fitness Nederland / Fysiotherapeut

Deel deze blog

Facebook
Twitter
LinkedIn
10
4 dagen geleden
Studio Nijmegen

Meer over dit onderwerp

Dit is jouw moment!

Wil jij ook fitter, gezonder en gelukkiger worden? Dan is dit jouw moment! Laat het niet uit je vingers glippen