Al meer dan 21.000 Nederlanders fitter, gezonder en gelukkiger gemaakt

Ervaar jij extreme spierpijn na sporten?

Ervaar jij extreme spierpijn na sporten?

Niets is zo vervelend als extreme spierpijn na sporten. Je wilt je juist goed voelen na het sporten en niet gebukt gaan onder pijnklachten. Dit kan je motivatie wegnemen om met sporten door te gaan, terwijl het juist een teken is dat je vorderingen maakt. Onze coaches geven jou de juiste support om na sporten met extreme spierpijn om te gaan. Er wordt gewerkt aan een bemoedigende mindset, zodat je de extreme spierpijn na sporten als gezond kunt beschouwen. Volg ons Leefstijl Programma en ontdek wat deze drie pijlers voor jou kunnen betekenen:

  • Voldoende beweging
  • Gezond eten
  • Gemotiveerde mindset

Extreme spierpijn na sporten is gezond

In ons coaching traject is volop aandacht voor extreme spierpijn na sporten. Het is immers belangrijk om hier mee om te leren gaan, als je bepaalde doelstellingen wilt behalen. Na sporten extreme spierpijn ervaren is een normaal gevolg van een intensieve training. Door de professionele support van jouw coach kun je op andere gedachten komen en alsnog jouw sportsessies volhouden. Uiteraard helpt ook goede voeding om het herstelproces na intensieve trainingen te bevorderen. Bij Personal Fitness Nederland is coaching gericht op effectieve beweging, gezonde voeding en een passende mindset.

Mindset coaching bij spierpijn

Goede coaching zet je aan tot duurzame training. Onze coaches richten de aandacht op jouw mentale motivatie en starten gelijktijdig passende oefeningen op. Zo leer je omgaan met extreme spierpijn na sporten en ben je in staat om jouw gezondheid voorop te stellen.

Gratis Proefweek

Lees meer

geschreven door

Jos
Oprichter Personal Fitness Nederland / Fysiotherapeut

Deel deze blog

Facebook
Twitter
LinkedIn
9
30 januari 2023
Studio Groningen

Meer over dit onderwerp

Sporten in de ochtend; zelfs als je geen vroege vogel bent
Sporten tijdens zwangerschap: ja! 5 adviezen om verantwoord te blijven bewegen
Het aanbod van sporten in groepsverband

Dit is jouw moment!

Wil jij ook fitter, gezonder en gelukkiger worden? Dan is dit jouw moment! Laat het niet uit je vingers glippen