Al meer dan 20.000 Nederlanders fitter, gezonder en gelukkiger gemaakt

Sporten voor 60-plussers, coaching voor optimale conditie

Sporten voor 60-plussers, coaching voor optimale conditie

Als je als 60-plusser in goede conditie wilt blijven dan kun je kiezen voor coaching, gericht op sporten voor 60-plussers. Onze coaches bij Personal Fitness Nederland kunnen je precies de juiste begeleiding geven, zodat je zelfstandig aan de slag kunt met effectieve oefeningen. Uiteraard wordt alles zorgvuldig afgestemd op jouw persoonlijke fitheid en mobiele vaardigheden. Zo voorkom je dat je blessures oploopt of jezelf overbelast. Sporten, geschikt voor 60-plussers, worden aangereikt door jouw persoonlijke trainer. Niets staat je dan nog in de weg om een goede conditie en gezondheid te behalen. Bovendien is voor 60-plussers sporten goed om hun mobiliteit op peil te houden.

Sporten is geschikt voor 60-plussers

Voldoende beweging, gezonde voeding en support bij het aanwennen van een positieve mindset is allemaal onderdeel van de coaching om sporten voor 60-plussers mogelijk te maken. Deze drie pijlers vormen een gouden formule, die in support als leidraad dienen:

  • Voeding
  • Positieve mindset bemoediging
  • Voldoende beweging

Plezier in bewegen

Het Fit for Life Programma bij onze studio’s van Personal Fitness Nederland geeft aandacht aan deze drie pijlers, zodat sporten voor 60-plussers bijdraagt aan verbetering van fysieke en mentale gezondheid. Persoonlijke aandacht voor 60-plussers en sporten geeft vertrouwen in eigen mobiliteit en meer levensvreugde en stimulans om leuke dingen te ondernemen. Zorgen over het ouder worden, verdwijnt als sneeuw voor de zon als je kiest voor coaching in sporten voor 60-plussers. De conditie en fysieke kracht blijft met fitness coaching zorgvuldig op peil.

Gratis Proefweek

Lees meer

geschreven door

Jos
Oprichter Personal Fitness Nederland / Fysiotherapeut

Deel deze blog

Facebook
Twitter
LinkedIn
10
29 november 2022
Studio Best
10
19 september 2022
Studio Oegstgeest

Meer over dit onderwerp

Sporten in de ochtend; zelfs als je geen vroege vogel bent
Sporten tijdens zwangerschap: ja! 5 adviezen om verantwoord te blijven bewegen
Het aanbod van sporten in groepsverband

Dit is jouw moment!

Wil jij ook fitter, gezonder en gelukkiger worden? Dan is dit jouw moment! Laat het niet uit je vingers glippen