Al meer dan 23.000 Nederlanders fitter, gezonder en gelukkiger gemaakt

Sportschool Enschede

06-38948631
enschede@personalfitnessnederland.nl
Het Sander 43 G, 7522 AL Enschede
KVK
70392196
Workout

Zo blijf je fitter, gezonder en gelukkiger

Geen echte sportschool Enschede, wel resultaat!

Geen sportschool, wel een leven lang resultaat; dat kan met Personal Fitness Nederland

Wil je meer energie, minder stress en een fitter en vitaler lichaam, dan is Fit for Life van Personal Fitness Nederland een uitstekende optie. Dit programma is ook in Enschede beschikbaar en moet vooral niet vergeleken worden met wat je in de sportschool doet. Ook al is beweging daar een belangrijk onderdeel van, je krijgt ook een aantal andere tools aangereikt om de versie van jezelf nog beter te maken. En dat is een resultaat dat de rest van je leven zo blijft.

Een ijzersterke basis

Bij Personal Fitness Nederland zorgen we ervoor dat je de beste basis krijgt om je leven voorgoed te veranderen en een gezond lichaam te ontwikkelen. Aan deze basis liggen drie pijlers, namelijk:

  • Beweging
  • Gezonde voeding
  • Mindset coaching

 

Een personal trainer helpt je aan afwisselende en uitdagende trainingen waarmee je voldoende beweging krijgt en lichamelijk sterker wordt. Een sterk lichaam heeft de juiste voedingsstoffen nodig en dat bespreken we ook wekelijks. Dit alles gaat falen als je niet de juiste mindset hebt om de veranderingen die je doorvoert ook door te zetten. De coaching sessies zijn er om jou de mentale kracht te geven om hier een succes van te maken. Personal Fitness Nederland is dus geen sportschool.

Alles onder één dak in Enschede

Je kunt natuurlijk zelf aankloppen bij sportscholen in Enschede, bij diëtisten en bij een personal coach, maar bij Personal Fitness Nederland is alles onder één dak ondergebracht. Dat is niet alleen efficiënter, maar het maakt je kans van slagen ook aanzienlijk groter. En dat betekent een fitter lichaam voor de rest van je leven.

Gratis proefweek!

Ben jij klaar voor een nieuwe levensstijl, maar wil je eerst zien en dan geloven? Vul dan nu onderstaand contactformulier in en wij nemen binnen één werkdag contact met je op om een gratis proefweek in te plannen.

geschreven door

Jos Vermeer
Jos Vermeer
Oprichter Personal Fitness Nederland / Fysiotherapeut

Deel dit blog

Facebook
Twitter
LinkedIn
Kies voor jezelf
Lees meer
Personal training in de studio

Behaal met ons nu wél jouw doel!

Al meer dan 23.000 Nederlanders fitter, gezonder en gelukkiger gemaakt. Ben jij de volgende?