Al meer dan 23.000 Nederlanders fitter, gezonder en gelukkiger gemaakt

Sportschool Krommenie

06 8368 8480
krommenie@personalfitnessnederland.nl
Zuiderhoofdstraat 12, 1561 AL Krommenie
KVK
74309641
Workout

Zo blijf je fitter, gezonder en gelukkiger

Geen echte sportschool Krommenie, wel resultaat!

Niet meer naar de sportschool, want Personal Fitness Nederland pakt het grootser aan

Woon jij in Krommenie en ben jij op zoek naar een goede sportschool om meer beweging te krijgen? Vergeet dan de sportschool voor een moment en kom langs bij Personal Fitness Nederland. Wij bieden een totaaloplossing aan door ons niet alleen te richten op beweging, maar ook op gezond eten en mental coaching. Deze drie pijlers samen leveren een programma op waar je u tegen zegt. Om er nog een schepje bovenop te doen bieden we al onze leden in Krommenie een 100% resultaatgarantie aan. Falen bestaat bij ons dus niet.

Fit for Life met drie pijlers

Sportscholen richten zich voornamelijk op beweging, maar bij Personal Fitness Nederland voegen we daar twee pijlers bij. Dat levert een totale oplossing op waarmee je je leven voor goed verandert en dat ook zo houdt. De drie pijlers die als rode draad door het Fit for Life programma in Krommenie lopen zijn:

  • Beweging
  • Gezonde voeding
  • Mental coaching

 

Wij staan tot je beschikking

Om je oude gewoonten aan de kant te zetten en deze te vervangen voor gezonde keuzes, heb je steun nodig. Dit doe je niet zomaar en daarom krijg je alle hulp aangeboden om je van begin tot eind te ondersteunen. Je krijgt een personal trainer, voedingsadvies en mindset coaching waarmee je geholpen wordt gezond te worden en de juiste beslissingen te nemen. Daarom zijn we ook geen sportschool te noemen, want we gaan verder dan een personal trainer alleen. Bij ons boek je resultaat voor een leven lang en dat garanderen we voor al onze leden.

Gratis proefweek!

Ben jij klaar voor een nieuwe levensstijl, maar wil je eerst zien en dan geloven? Vul dan nu onderstaand contactformulier in en wij nemen binnen één werkdag contact met je op om een gratis proefweek in te plannen.

geschreven door

Jos Vermeer
Jos Vermeer
Oprichter Personal Fitness Nederland / Fysiotherapeut

Deel dit blog

Facebook
Twitter
LinkedIn
Kies voor jezelf
Lees meer
Personal training in de studio

Behaal met ons nu wél jouw doel!

Al meer dan 23.000 Nederlanders fitter, gezonder en gelukkiger gemaakt. Ben jij de volgende?