Al meer dan 24.000 Nederlanders fitter, gezonder en gelukkiger gemaakt

Afvallen Soest

035 205 72 56 / 06 4113 8568
info@personalfitnesssoest.nl
Oostergracht 17, 3763 LX Soest
KVK
68718837
Workout

Zo blijf je fitter, gezonder en gelukkiger

Afvallen in Soest doe je met onze revolutionaire methode

Als jij op zoektocht bent naar een manier van afvallen in Soest, ben je op de perfecte pagina terechtgekomen. Wij van Personal Fitness helpen namelijk jarenlang talloze mensen met afvallen in Soest. Onze revolutionaire methode heeft vele mensen gelukkiger gemaakt. Niet alleen doordat ze minder wegen, maar ook doordat ze een fitter lichaam hebben in het algemeen. Ook bij jou gebeurt dit wanneer je bij ons aan de slag gaat. We geven je zelfs een mooie garantie op succes, dus twijfel niet langer en wees een persoon van actie.

Afvallen in Soest doe je aan de hand van onze drie pijlers

Onze revolutionaire methode is gebaseerd op de drie steunpilaren van afvallen. Het is belangrijk om afvallen in drie pijlers te verdelen, zodat je per obstakel precies weer wat je moet doen. De eerste pijler is beweging en het vinden van een training waarbij jij zoveel mogelijk vet verliest. Ten tweede werken we ook aan je dieet door je handige voedingsschema’s te geven en een calorietekort te veroorzaken. Tot slot trainen we je ook mentaal via onze mindset coaching. Zo leer je via onze coaches elk aspect van afvallen beheersen.

Een sportschool is overbodig geworden door onze top locatie

Om je goed elk aspect van ons systeem aan te leren, is het behulpzaam om een rustige plek uit te zoeken waar we je alles kunnen uitleggen, maar ook waar jij meteen in actie kan komen. Daarom gaan we niet naar de sportschool tijdens elke sessie, maar hebben we juist een fitness studio die beschikbaar is gesteld voor je. Zo heb je de perfecte omgeving om alles aan te leren op een goede wijze. Begin nu met je eerste sessie, en geniet van onze fitness studio.

geschreven door

Jos Vermeer
Jos Vermeer
Oprichter Personal Fitness Nederland / Fysiotherapeut

Deel dit blog

Facebook
Twitter
LinkedIn
Kies voor jezelf
Lees meer
Personal training in de studio

Behaal met ons nu wél jouw doel!

Al meer dan 24.000 Nederlanders fitter, gezonder en gelukkiger gemaakt. Ben jij de volgende?